Ndombélé stráví sezonu na hostování v Neapoli, ta na něj má i opci

19.08.2022, 20:16
Aktuality
Tanguy Ndombélé po svém příchodu do Tottenhamu nepřesvědčil a uplynulé jaro tak strávil na hostování v Lyonu, vypůjčen byl přitom i pro příští sezonu. Jako novou posilu jej představila Neapol, která má na pětadvacetiletého záložníka i opci.

Ndombélé přišel do Tottenhamu před třemi lety z Lyonu, kde patřil mezi klíčové hráče mužstva. Svou cenovku ve výši 60 milionů eur ovšem ani zdaleka nesplatil. Stabilní roli v základní sestavě plnil jen v jedné sezoně ze tří, v hierarchii Spurs mu nepomohl ani jarní návrat v Lyonu.

Nyní tak byl po několika týdnech jednání dotažen jeho příchod do Neapole, kterou by mohl opustit na úkor PSG jiný středopolař Fabián Ruiz. SSC za toto hostování zaplatí 500 tisíc eur, přičemž disponuje i opcí ve výši 32,5 milionů.

Pro třetí celek minulé sezony Serie A jde již o několikátý letní příchod. Brankářské možnosti rozšířil Salvatore Sirigu, obranu vyztužili Mathías Olivera, Leo Skiri Ostigard a Min-jae Kim. Posilami do zálohy se stali André Zambo Anguissa a Chviča Kvaracchelija, do útoku dorazil na hostování teprve včera Giovanni Simeone.

Autor: Martin Vejdělek / football-italia.net

Komentáře (33)

Přidat komentář
Zaschrona

Smutný, jak se jeho kariéra vyvíjí. Bylo by fajn, kdyby se ještě rozjel, ale upřímně pochybuju, že ho za tolik peněz Neapol vykoupí. Kdyby se to ale náhodou povedlo, mohl by být parádní posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by zahrat dobrou sezonu a pak bysme ho klasicky mohli uklidit k vam.

Reagovat
Zaschrona

S jeho platem bych tomu moc nevěřil. Spíš bychom od vás potřebovali zpátky Richarlisona, až se nechytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v to bych nedoufal. Prvni v pecking order na stridani a nebyt jeho prichodu, tak jsme nevyrovnali, natoz dvakrat. Son ted hraje hovno a jestli neco nepredvede ted s Wolves, tak by ho mel Richarlison nahradit v zakladu. Doufam, ze na to ma Conte koule.

Reagovat
Zaschrona

Snad jo, já mu to přeju a i očekávám od něj, že se chytne a bude platný minimálně v rotaci. Spíš si jen zoufám, že jsme ho zatím nijak nenahradili.

Reagovat
jk

Richarlison byl s Taylorem hlavní důvod, že z SB vezem bod. On je v těch důležitých zápasech fakt hrozně platný jak fotbalově tak mentálně.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Everton are set to sign Mohammed Kudus from Ajax. Deal at final stages between clubs, personal terms are now agreed. It will be completed soon. First call @footyinsider247 today, now deal progressing to agreement.

To čumím - poprvé, kdy vidím, že Football Insider uspěl s nějakým exkluzivním infem, zaslouženě jim dává kredit i Romano.

Kudus na papíře vypadá jako super náhrada za Deleho. Hostování s opcí ideál, hladový mladý kluk využitelný v záloze i na křídle, v tom našem ofenzivním zoufalství hned může být hráč do základu. Snad vydrží zdravotně ok.

Snad tímhle zdaleka nekončíme - Gana do zálohy, nějaký pořádný útočník a minimálně křídlo typu včera v belgických médiích spojený Januzaj zadarmo je absolutní nutnost. Pokud se povede střelit Gordona, tak ideálně dva další pořádní hráči do ofenzivy. Na čekání na Broju se snad už konečně vykašleme, vůbec nechápu, proč ho chceme.

Reagovat
Panini Calciatore

Si zlaty ako si zijes vo svojom vlastnom svete.

Ale tu je calcio kua

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechaj ho, on je pre mňa absolútna legenda a idol. V tomto svete Citizens, Psg, a ďalších pitchovín je šťastie, že tu je Zaschrona, ktorý už asi 20. sezónu tlačí Everton na špicu sveta

Len keby nedával tie blbosti typu, že Pigfordom za 35 mega sa nedá nič skaziť... Taký anglický pipo.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
stuff

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Pipo123

Nemôžu byť všetci ako fans AS, že žili v depresii 20 rokov a chodili po kanáloch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Alberto Aquilani

No dobre, my sme možno v depresii naozaj žili, ale ty si tu mal obdobie, kedy si z toho biancoceleste zúfalstva fandil viac Interu ako Láziu, a na to sa nezabudne!!! Nikdy!!!

Reagovat
Pipo123

Stále fandím Interu, ale Lazio neprekoná nič, to je láska na celý život

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Zaschrona

Vpravo nahoře svítí PL, takže se tu bude samozřejmě řešit Anglie.

Reagovat
Kluivert9

Nechápu, proč jste za 20 nevzali třeba toho Dennise...

Reagovat
Zaschrona

Byly spekulace, že je dost pochybný hráč do kabiny, za 20 mega taky docela drahý. Záleží, jestli chceme jen backup nebo pravidelného parťáka k DCL. Jestli jen backup, pak dává mnohem lepší smysl někdo levnější a investovat pořádně do křídel a zálohy.

Reagovat
Kluivert9

Tak pokud chcete jen někoho na zaplácání, tak to asi stačí Rondon.

Reagovat
Zaschrona

Chce to někoho lepšího tak jako tak, ale fakt záleží na tom, jaký je taktický plán Lamparda. Jestli 3-5-2, tak nutně potřebujeme do útoku dělo, reálnou náhradu za Richarlisona. Jestli 3-4-3, tak do útoku stačí DCL a stačí za něj nějaký solidní útočník, za mě klidně třeba i ten Batshuayi z Chelsea. Zas na druhou stranu potřebujeme pak top křídlo typu Terrier, protože pak jsme nenahradili Richarlisona na křídle a ta naše ofenziva dle toho vypadá.

Reagovat
zurix_new

OT: Co ten Milan? To jsme fakt odmítli 50 mega EUR za hráče co mu končí příští rok smlouva?

Reagovat
Nuno čomes

Teď už není možnost. Náhrada by se nesehnala a ultras by zhangovi snad podpalili auto. Milan aspoň muže vidět, na kolik si ho Inter cení. Vůbec by mě nepřekvapil od nej vyjeb a příští rok odchod zadarmo.

Reagovat
10

spíš to Beppe šponuje a čeká, až bude mít náhradu (Acerbi? )...odmítnout 50m a spoléhat na prodloužení mi přijde jako gamble, který on nikdy neudělá

Reagovat
Eldarion

Reagovat
zurix_new

Akorát Acerbi je levák, není? To už je Bastoni, Dimarco, Acerbi...

Reagovat
mastakillah

Na tu jednu sezónu nejspíše okey, ale za ty prachy ho snad ani koupit nemůžeme a po sezóně půjde zase o dům dál. Nahradit Fabiána se mu dle jeho dispozic povést nemůže. Technicky na tom není extra dobře, gólů taky tolik nedá. Snad to bude alespoň lepší verze Bakayoka

Reagovat
Eldarion

Zrovna technika je asi jediné v čom je fakt dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší Neger ešte ze není african inak by si na africkom šampionáte nezahral :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele