Nejhorší výkon v této sezoně, hodnotil Janotka bod z Hradce

19.10., 19:03
Aktuality
Tomáš Janotka (© SK Sigma Olomouc)

Sahali po vítězství, nakonec ale v nastaveném čase Sigma Olomouc inkasovala v Hradci Králové branku a odvezla si na Hanou jen bod za remízu 1:1. Remízu přijal trenér Tomáš Janotka s rozpaky.

Hanáci vyhráli na půdě mistrovské Sparty, proto se čekalo, zda uspějí i při dalším výletu na hřiště soupeře. Výkon měl v očích kouče pořádné mouchy a nedostatky. "Bylo toho z naší strany málo. Byli jsme málo nebezpeční, málo aktivní. Zápas se nám nepovedl. Bodu z těžké půdy Hradce si vážíme, ale byl to náš nejhorší výkon v této sezoně," konstatoval Janotka. Pokud měl najít nějaké pozitivum, byl to vstřelený gól. "Padl po akci, co jsme trénovali. Vyšlo nám to dokonale, ale abychom byli úspěšnější, tak jsme potřebovali zahrozit více," jasně naznačil, že k ofenzivnímu představení v podání Sigmy má nejspíše dost výhrad. Ambiciózní kouč pak okomentoval i výkon brankáře Tadeáše Stoppena. Ten byl nejprve za hrdinu, když zneškodnil penaltu. ale v nastavení se proměnil ve smolaře utkání. "Když chytil penaltu, byla to obrovská vzpruha pro tým. Ale na druhou stranu, inkasovaný gól jde za ním," shrnul dojmy Janotka.

Autor: eFotbal.cz / René Machálek

Komentáře (1)

Přidat komentář
vitecek15

Zlatej bod. Vraštila kopnout do prdele a poslat hodně daleko. Ty ne*ry taktéž.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele