Nejlepší noc mého života, radoval se Bellingham

02.06., 13:15
Aktuality
Jude Bellingham (© AFP)

Krátce po závěrečném hvizdu měl vlhké oči. Jude Bellingham (20) prožil ve Wembley speciální moment - doma na anglické půdě oslavil svůj první triumf v Lize mistrů a stal se teprve pátým Britem, který to dokázal v zahraničním klubu. "Nejlepší večer mého života," neskrýval výjimečnou radost reprezentant Albionu, jenž ve finále milionářské soutěže pomohl zdolat svého bývalého zaměstnavatele.

"Vždycky jsem snil o tom, že budu hrát v těchto zápasech," řekl dojatý Bellingham pro TNT Sports a vzápětí dodal: "Procházíte životem a je tolik lidí, kteří vám říkají, že něco nemůžete dokázat. Byl jsem v pohodě, dokud jsem neviděl tváře mámy a táty."

V ochozech londýnského svatostánku byl vedle rodičů anglického středopolaře také jeho bratr Jobe, o nějž se v posledních dnech zajímá Crystal Palace. "Snažím se pro něj být vzorem. Nedokážu to ani vyjádřit slovy. Nejlepší noc mého života."

Real měl především v prvním poločase s Dortmundem hodně práce. "Musím být upřímný, v prvním poločase byli lepším týmem. Mohli vést o dva nebo tři góly, ale je to prostě o tom charakteru... Tohle se vám proti Madridu může vymstít," uvedl Bellingham.

Záložník vysekl poklonu Borussii za to, že se podílela na jeho cestě fotbalový Everest. "Obrovský respekt k oběma klubům - ten, ve kterém jsem teď, je pro mě stejně tak výjimečný, jako můj bývalý klub," pokračoval stále teprve dvacetiletý mladík.

"Bez nich by to nebylo možné. Vždycky budu vděčný a vždycky budu mít respekt k tomu, co pro mě ten klub udělal," dodal Angličan na adresu vestfálského celku.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / AFP

Komentáře (9)

Přidat komentář
mimi_united

Náhrada za Kroosa a Modriča rozhodne nie je, na to nemá techniku ani futbalové myslenie.

Reagovat
Neutron

Jaj pockaj ty tu dostanes sadu

Reagovat
Unai

Reagovat
Likan7

Tak furt bude teprve 21.

Reagovat
Likan7

*mu

Reagovat
herbage

Reagovat
Rothbard

Lepší než noc, kdy měl první sex?

Reagovat
MystycMac

A jak vieš že ho už mal?

Reagovat
Neutron

Tak pri prvom sexe to zvacsa netrva tak dlho aby si to mohol nazvat celou nocou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele