Nemáme v úmyslu pouštět Maria Suáreze, uvedl Simeone

13.01.2015, 12:00
Aktuality
Mario Suárez nepatří do základní sestavy Atlética Madrid a podle některých zdrojů by mohl už v tomto měsíci z klubu odejít, zvlášť když o jeho služby mají zájem italské kluby. Něco podobného ale vylučuje trenér španělského mistra Diego Simeone, který s defenzivně laděným záložníkem počítá...

Rodák z Madridu uvízl v hledáčku Interu a AC Milán, zájem o něj údajně jeví také Neapol. Ve španělské metropoli ovšem Suárez má smlouvu na další dvě sezóny a lodivod Atlética s ním počítá.

"Mario je pro nás velmi důležitým hráčem a nemáme v úmyslu ho nechat odejít," prohlásil Diego Simeone. "Co se stane, pokud přijde významná nabídka? To se budete muset zeptat Caminera a Berty," odkázal argentinský kouč na sportovní ředitele.

Sedmadvacetiletý Suárez je odchovancem Atlética, do jehož prvního týmu se poprvé podíval v sezóně 2005/2006. Poté působil v Celtě Vigo a na Mallorce, než se v létě 2010 do svého mateřského klubu vrátil. V tomto ročníku má zatím na kontě sedmnáct soutěžních startů a jeden gól.

Autor: Petr Vaněček / insidespanishfootball.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ja by som ho bral, vybudovať nové Rayo s Jozabedom, Kakutom, Negregolazom a Suarezom

Reagovat
smazaný uživatel

jj, raoy kde priemerny plat hraca zakadnej 11 je cca 200 000 euro

Reagovat
smazaný uživatel

nepreplácať hráčov je v tejto dobe zlé?

Reagovat
smazaný uživatel

hlúposť aby odchádzal keď Tiago aj Gabi sú v pokročilom veku...

Reagovat
Madafak

Máš recht, bombarďáku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele