Nemec přestupuje do FC Ingolstadt

28.01.2012, 20:12
Aktuality
Člen širšího kádru slovenské reprezentace Adam Němec s okamžitou platností ukončil působení v bundesligového týmu 1. FC Kaiserslautern. Důvodem je přestup do druholigového mužstva FC Ingolstadt.

V Kaiserslauterne pôsobil od roku 2009, nepodarilo sa mu však plne presadiť v základnej zostave a v 31 zápasoch vsietil štyri góly. Je celkom možné, že aj s týmto tímom by si zahral len druhú Bundesligu, pretože červení diabli to majú na chvoste veľmi ťažké a bojujú o záchranu. Ingolstad však nižšej súťaži bojuje o záchranu takisto. Napriek tomu Nemec tento krok víta: "Teším sa na vzrušujúcu úlohu v Ingolstadte a chcem pomôcť etablovaniu klubu v druhej lige," povedal.

Dôvodom jeho nižšej streleckej produktivity bol aj fakt, že v uplynulom lete si po páde z čerešne spôsobil zranenie kľúčnej kosti a dvoch stavcov, vďaka čomu musel ísť pod skalpel a pauzoval značnú časť sezóny. V aktuálnom ročníku skóroval len raz, proti Hannoveru: "Svojim prestupom do Ingolstadtu reagoval na prebytok v ofenzíve. Kaiserslautern získal minulý týždeň Sandra Wagnera z Werderu Brémy," napísal internetový portál kicker.de.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele