Nemec si nemůže vynachválit baviče Villu

24.03.2015, 20:12
Aktuality
Slovenskú futbalovú reprezentáciu čaká dôležitý duel v rámci kvalifikácie o postup na Euro 2016 do Francúzska a nebude chýbať pri tom ani útočník Adam Nemec. Po peripetiách na dne II. Bundesligy zmenil dres a začal hrávať. V útoku aj so spoluhráčomm Davidom Villom. Slovák o ňom hovorí, že je veľký zabávač.

Nemec hráva za novovzniknutý tím FC New York City, za sebou má úvodné zápasy aj po boku s bývalým hráčom FC Barcelona Davidom Villom. "Odohrali sme tri zápasy, máme päť bodov, čo nie je na úvod zlé. Ide o úplne nový tím, stále sa skladáme, zohrávame, spoznávame. Nikdy som si nemyslel, že si s takýmto futbalistom zahrám v jednom klube. Som samozrejme za to veľmi vďačný. David je úplne pohodový, bezproblémový chlapík, bez nejakých hviezdnych manierov. Je to zabávač, vychádzame spolu veľmi dobre," vyjadril sa Nemec podľa pravda.sk.

Aj jeho teraz ale čaká preladenie na reprezentačnú strunu, po štyroch výhrach je na tom Slovensko v tabuľke najlepšie, ako sa dá. Tentoraz hráčov okolo trénera Jána Kozáka čaká trpaslík z Luxemburska: "Nikto z nás nemôže nič podceniť. Vieme, aké nepríjemné zápasy dokážu byť proti takýmto protivníkom ako je Luxembursko. Veľakrát sa potvrdilo, že takýto súper dokáže favoritovi ukradnúť body. Nechceme, aby sa to stalo nám. Mne i chalanom sa hrá určite výborne, keď je vypredané," uviedol Nemec, ktorý zatiaľ vsietil do siete súperov v najcennejšom drese dva góly. Proti Malte a proti Macedónsku.

Autor: Ľubomír Hudačko / futbal.pravda.sk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Baseballový štadión je väčší ako futbalový? Alebo ako to má ten New York ?

Reagovat
lukass111

samozrejme, stadion red bulls je v newarku, co uz je new jersey a je cisto futbalovy, s kapacitou 25 tisic miest, Yankee Arena ma kapacitu 49k, v lete som tam bol na baseballe ale atmosfera o nicom, skoro som tam zaspal

Reagovat
Ferguson6

Asi všade v USA sú futbalové štadióny menšie ako baseballové, teda pokiaľ hovoríme o čisto futbalových štadiónoch, ktoré sa nepoužívajú na americký futbal. Ale je pozitívne, že väčšina klubov v MLS už má vlastné futbalové štadióny

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou příbehy vždycky životní příběhy chudejch kluků asi jak když v indický lize dá gól Eliáš a po zádech ho plácá Del Piero

Reagovat
Ferguson6

Za nick

Reagovat
vladino10

Smazany uživatel teda nie je žiadny zaujímavý nick

Reagovat
Ferguson6

OT: Ak mesto do konca sezóny nezíska do vlastníctva futbalový štadión, Kováčik ohlásil, že končí s futbalom v Banskej Bystrici!

Reagovat
smazaný uživatel

článok má výpovednú hodnotu asi ako môj náklad na záchode...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele