Neměl moc na výběr, řekl Khazri ke gólu z vlastní poloviny hřiště

31.10.2021, 12:54
Aktuality
Wahbi Khazri (© AFP)
Ve francouzské nejvyšší soutěži se včera odpoledne potkaly dva nejhorší týmy letošní sezony a utkání mezi FC Metz a Saint-Étienne přineslo nejenom remízu 1:1, ale také přihlášku do ankety o nejkrásnější gól roku 2021. Tu si po čtvrthodině hry podal hostující Wahbi Khazri...

Domácí rychle vedli 1:0 a za poslední tým tabulky odpověděl právě tuniský reprezentant. V šestnácté minutě vedl útočnou akci a místo přihrávky na některého ze spoluhráčů si všiml, že brankář Alexandre Oukidja stojí před svým pokutovým územím. Ze 68 metrů proto zkusil střelecké štěstí a zaznamenal svou už sedmou branku sezony.



"Zkouším to často a spoluhráči si ze mě na tréninku občas dělají srandu, když míč letí daleko od brány. Tentokráte se to povedlo a tým z toho těžil," řekl Khazri.

"Převzal jsem míč, vydal se směrem dopředu a neměl moc na výběr, tak jsem to vzal na sebe a vystřelil," popisuje.

Khazrimu se letos daří a aktuálně se dělí o druhé místo mezi kanonýry, o jeden zásah více má na svém kontě pouze Jonathan David. V kontrastu s tím je postavení celého týmu, ASSE je poslední a ze dna se dnes posune jedině v případě, že Brest prohraje minimálně o sedm branek s AS Monaco.

Autor: Tomáš Pavlík / ghanasoccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Schickův byl lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
berliner

Reagovat
Akinfeev

Nejsympatičtější hráč u Štěpánů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele