Nepředstavitelně špatný začátek, řekl Flick po porážce s Japonskem

23.11.2022, 20:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Rudnevs

Nebolo to uplne zle, neda sa povedat, ze by cely ten tim bol nefungujuci, ale chce to viac pohybu, viac nadsenia do toho, trochu zomknut celu krajinu; ono to nie je uplne jednoduche, ked polka krajiny by tie MS najradsej bojkotovala… nabuduce mozno viac sa pohrat s tou ofenzivou, kludne Götze, Füllkrug či Moukoko, poskúšať nové veci. Havertz na hrote podľa mňa moc nefunguje, ale niekedy mám pocit, že repre bude radšej hrať s na hrote s Neuerom než aby tam dali typickú deviatku.

Reagovat
romeo351

Reagovat
$dolar$

Strašně slabej trenér. Nejprecenovanejsi současnosti.

Reagovat
eder

Hned po Pepovi Haluziolovi...

Reagovat
Doomblade

Když je kostra hráčů Bayernu, který v posledních týdnech demoloval týmy ve všech soutěžích, tak Japonsko prostě musí přejet. Přitom nedali ani gól ze hry. Pro vypadnutí ve skupině by neexistovala omluva.

Reagovat
Jacks11

Španělsko vás slupne jak skopčáckou malinu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano, určitě :))

Reagovat
Kincl

Prostě nekvalitní hrot zlatý Klose, Gomez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele