Nesouhlasil jsem s neúčastí na Euru. Carsleymu jsem vděčný za příležitost, vzkazuje Grealish

Dnes, 15:26
Aktuality
Jack Grealish na tréninku anglické reprezentace. (© Carl Recine / Getty Images via AFP)

Jack Grealish (29) se v létě nevešel do anglické nominace trenéra Garetha Southgatea (54) na Euro a nyní přiznal, že absenci na turnaji v Německu nenesl lehce. Naopak pro nového kouče Lee Carsleyho má záložník Manchesteru City jen slova chvály.

Grealish, který má v národním týmu na kontě 38 startů, nastřílel v minulé sezoně za Manchester City ve 20 zápasech Premier League tři góly, dalších 12 utkání si připsal v pohárech. Na Euro však nejel. "Budu k vám upřímný, úplně jsem s tím nesouhlasil. Na každé pozici na hřišti potřebujete trochu rovnováhy a já se považuji za zkušeného hráče," prozradil v rozhovoru BBC Radio 5.

Do týmu ho v srpnu vrátil Lee Carsley, který byl po Southgateově odvolání jmenován dočasným trenérem. "Jsem mu vděčný, že mi dal tuto příležitost a věřil ve mě. Samozřejmě to pro mě hodně znamená. Myslím, že kdybych ve své kariéře hrál jen pod trenéry, kteří mi věřili a komunikovali se mnou tak jako on v posledních dvou měsících, hodně by mi to pomohlo," pochválil spolupráci s novým lodivodem.

Zda Grealish nastoupí večer proti Řecku, není jasné. Carsley uvedl, že se při úterním tréninku lehce zranil a nechce riskovat zdraví žádného ze svých hráčů. Z podobného důvodu bude zápas jen z lavičky sledovat kapitán Harry Kane, jenž předá pásku předá Johnu Stonesovi. Forvard Bayernu si při víkendovém zápase s Frankfurtem poranil pravou nohu.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Řecko
2
2
0
0
5 : 0
6
2
Anglie
2
2
0
0
4 : 0
6
3
Irsko
2
0
0
2
0 : 4
0
4
Finsko
2
0
0
2
0 : 5
0

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (12)

Přidat komentář
r.mrazik

kdyby hral tenhle typek v MU,tak by dostaval v mediich neskutecny kotel

Reagovat
kilobyte

A byl by 10x zraněný.

Reagovat
ACSeRw!n

Jirka Novotny revival

Reagovat
kilobyte

To mi nějak uteklo, že odvolali Southgata.

Reagovat
Biozdenda

Odesel sam

Reagovat
sergi

To by ti nemalo utíkat, možno bude trénovať práve United.

Reagovat
kilobyte

To mi může být jedno. Stejně máme zas vyřazenou půlku kádru.

Reagovat
doocetung

to jsi asi jediný bro

Reagovat
Bakary3

To bylo na Jacka, nebo kilobyta?

Reagovat
doocetung

Jacka vzdyt ty jeho stats v tymu ktery dal snad nejvic golu v sezone to je komedie, za ty jeho minuty by mel lepsi cisla i paja cerny kdyby se obcas s tim pupkem postavil do drahy strely halandovi

Reagovat
Bakary3

Jo, já souhlasím jen se to nabízelo

Reagovat
Salfovic

Kdo by s tím taky souhlasil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele