NEWCASTLE VÝMĚNU MANAŽERA NECHYSTÁ

12.04.2007, 19:47
Aktuality
Na St James' Parku se čím dál tím hlasitěji mluví o tom, kdo by mohl vystřídat Glenna Roedera ve funkci manažera. Poslední dobou se nejčastěji skloňovalo jméno Svena-Görana Erikssona...

"Straky" prožívají neplodná léta a nic na tom nezměnil ani Glenn Roeder. Tomu sice situaci komplikovala rozsáhlá marodka, i přesto se od United očekávalo lepší než současné desáté místo s pouze teoretickými nadějemi na účast v příštím ročníku evropských pohárů. Na Ostrovech se tak vyrojily informace o chystané změně na manažerském postu, kterého se měl ujmout Sven-Göran Eriksson.

"Všechny spekulace o Svenu-Göranu Erikssonovi nebo o někom jiném, kdo by se měl přijít jako nový manažer, jsou naprosté a totální nesmysly. Se Svenem jsem nemluvil od chvíle, co odešel z Anglie a mluvit s ním ani nechci," popírá jakoukoliv změnu na lavičce předseda Newcastlu Freddy Shepherd.

Švédský kouč je bez práce od světového šampionátu v Německu, kdy skončil na lavičce anglického národního týmu. Vedle Newcastlu se jeho jméno v posledních dnech často skloňovalo s angažmá v Marseille.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1975)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele