Nominace Guiney na APN

03.01.2008, 21:26
Aktuality
Trenér Guiney Robert Nouzaret vybral 23 hráčů, kteří budou reprezentovat svou zemi na Africkém poháru národů.

Brankáři: Kemoko Camara (bez angažmá), Naby Diarso (Satellite FC, Guinea), Naby Yattara (RACS Couillet, Belgie)

Obránci: Dianbobo Balde (Celtic, Skotsko), Habib Jean Balde (Reims, Francie), Alseny Camara (Rodez, Francie), Ibrahima Camara (Le Mans, Francie), Kevin Constant (Toulouse, Francie), Mohamed Alimou Diallo (Sivasspor, Turecko), Daouda Jabi (Trabzonspor, Turecko), Oumar Kalabane (Manisaspor, Turecko), Kamil Zayatte (Young Boys Bern, Švýcarsko)

Záložníci: Mohamed Cisse (Bursaspor, Turecko), Pascal Feindouno (St. Etienne, Francie), Samuel Johnson (Ismailia, Egypt), Mohamed Sacko (Etoile Sahel, Tunisko), Naby Soumah (CS Sfaxien, Tunisko), Kanfory Sylla (Sivasspor, Turecko)

Útočníci: Ismael Bangoura (Dynamo Kyjev, Ukrajina), Karamoko Cisse (Hellas Verona, Itálie), Victor Correa (Cherbourg, Francie), Fode Mansare (Toulouse, Francie), Souleymane Youla (Lille, Francie).

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem na ně zvědav, ostatně jako na celý šampionát Afriky. Oproti Euru je tam není tolik taktiky ale naopak třeba více běhavosti, atd. Guinea měla vždy silné mládežnické kategorie, ale dospělý už patří jen do rozšířené špičky v Africe, ale mezi největší favority Afrického pohárů národů určitě nepatří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele