Nominace Jamajky na Copa América

21.05.2016, 10:50
Aktuality
Nominace Jamajky na Copa América:

Brankáři: Andre Blake (Philadelphia Union), Duwayne Kerr (Stjarnan), Ryan Thompson (Saint Louis FC).
Obránci: Rosario Harriott (Harbour View FC), Michael Hector (Reading), Kemar Lawrence (New York RB), Adrian Mariappa (Crystal Palace), Wes Morgan (Leicester City), Damano Solomon (Portmore United), Jermaine Taylor (Portland Timbers).
Záložníci: Rodolph Austin (Brondby IF), Michael Binns (Portmore United), Chevone Marsh (Cavaler Sports Club), Joel McAnuff (Leyton Orient), Garath McCleary (Reading), Andrew Vanzie (Humble Lion FC), Je-Vaughn Watson (New England Revolution), Lee Williamson (Blackburn Rovers).
Útočníci: Giles Barnes (Houston Dynamo), Simon Dawkins (San Jose Earthquakes), Clayton Donaldson (Birmingham City), Allan Ottey (Montego Bay United), Dever Orgill (IFK Marieham).

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Error

http://www.transfermarkt.co.uk/detailsuche/spielerdetail/suche/3724353

No, čistě teoreticky by se tam dal seskládat řádný výběr.

Reagovat
johnik

Reagovat
Kucka

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Ty kráso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je u negrů typický. hrozný vlastenci kecama, jakmile někdo řekne cokoliv na jejich zemi, tak by hned vytáhli nůž. Ale když mají svou vlast reprzentovat, tak na ní serou a vtírají se jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva roky na MS snad

Reagovat
jany kozak

Leon Bailey nic?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele