Nominace Nigeru na APN

08.01.2013, 15:27
Aktuality
Nominace Nigeru na Africký pohár národů:

Brankáři: Toldo Alzouma (Garde Nationale), Daouda Kassaly (Chippa United), Rabo Saminou (Sahel SC).
Obránci: Ismael Alassane (Mangasport), Mohamed Bachar (AS Douanes), Mohamed Chicoto (AS Marsa), Kourouma Fatokouma (Chabab Al Hociema), Lucky James (AS Douanes), Koffi Dan Kowa (ES Zarzis), Kader Amadou Dodo (Olympic), Issiaka Koudize (Garde Nationale), Mohamed Soumaila (Olympic).
Záložníci: Moutari Amadou (FC Mans), Issoufou Boubacar (volný hráč), Karim Lancina (volný hráč), Abdoul Idrissa Laouali (Mangasport), William Ngounou (IF Limhamn Bunkeflo), Souleymane Sakou (Olympic), Boubacar Talatou (Thanda Royal Zulu).
Útočníci: Issoufou Alhassane (Wydad Fes), Kamilou Daouda (JS Saoura), Moussa Maazou (Etoile Sahel), Modibo Sidibe (volný hráč).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lucky James

Reagovat
smazaný uživatel

jde z nich strach

Reagovat
cetto

Lancina Karim, toho sem měl v FMku V Baníku hrál ze začátku dobře, ale jakmile jsem se dostal na úroven Sparty, tak už na to neměl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele