Nominace Rumunska na Euro 2008

28.05.2008, 13:56
Aktuality
Trenér rumunské reprezentace Victor Piturca oznámil konečnou nominaci na evropský šampionát. Do té se nakonec nevešli Florin Bratu a Ciprian Deac.

Brankáři: Bogdan Lobont (Dinamo Bukurešť), Marius Popa (Poli Timisoara), Eduard Stancioiu (CFR Kluž).
Záložníci: Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (Auxerre), Dorin Goian (Steaua Bukurešť), Cristian Chivu (Inter), Razvan Rat (Šachtar Doněck), Sorin Ghionea (Steaua Bukurešť), Cristian Sapunaru (Rapid Bukurešť), Stefan Radu (Lazio), Cosmin Moti (Dinamo Bukurešť).
Záložníci: Florentin Petre (CSKA Sofia), Razvan Cocis (Lokomotiv Moskva), Mirel Radoi (Steaua Bukurešť), Nicolae Dica (Steaua Bukurešť), Paul Codrea (Siena), Banel Nicolita (Steaua Bukurešť), Adrian Cristea (Dinamo Bukurešť).
Útočníci: Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (Stuttgart), Daniel Niculae (Auxerre), Marius Niculae (Inverness).

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Contra,Chivu,Dica,Mutu- to budu tahuni

Reagovat
havrys99

Lobont - Contra,Chivu,Radu,Rat - Radoi - Dica,Petre,Nicolita (D. Niculae) - Mutu,Marica

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo proc tam neni Ogararu z Ajaxu? Dik

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že tam ani dlouho nehrál kvůli zranění. v ajaxu je ještě jeden šikovnej mladík z rumunska. si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele