NOMINACE SAÚDSKÉ ARÁBIE NA MS

16.05.2006, 13:52
Aktuality
Trenér Saúdské Arábie Marcos Paqueta odtajnil jména 23 mužů, kteří se mohou těšit na největší fotbalový svátek posledních čtyř let. Ve výběru 47letého Brazilce nechybí brankářská legenda Mohammed Al-Deayea, a ani střelec Sami Al-Jaber. Oba se tak mohou těšit na čtvrtý mundial v řadě. Všichni nominovaní hráči se živí chlebíčkem na asijském kontinentu.

Brankáři: Mohammed Al-Deayea (Al-Hilal), Mabrouk Zaid (Al-Ittihad), Mohammad Khouja (Al-Shabab).

Obránci: Ahmad Al-Doukhi (Al-Ittihad), Redha Tukar (Al-Ittihad), Hamad Al-Montashari (Al-Ittihad), Ahmad Al-Bahri (Al-Ittifak), Mohammad Masaad (Al-Ahli), Nayef Al-Kadhi (Al-Ahli), Hussein Abdul Ghani (Al-Ahli), Abdul Aziz Al-Khathran (Al-Hilal).

Záložníci: Saoud Khariri (Al-Ittihad), Mohammad Noor (Al-Ittihad), Mohammad Amin (Al-Ittihad), Khaled Aziz (Al-Hilal), Omar Al-Ghamdi (Al-Hilal), Nawaf Al-Temyat (Al-Hilal), Mohammad Al-Shalhoub (Al-Hilal).

Útočníci: Sami Al-Jaber (Al-Hilal), Yasser Al-Qahtani (Al-Hilal), Mohammad Al-Anbar (Al-Hilal), Saad Al-Harthi (Al-Nasr), Malek Maath (Al-Ahli).

Autor: Jaromír Janíček

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mohammed Al-Deayea

On by teoreticky mohl být na i na tom pátém, to mu bdue 38 a to není nic hrozného. Podle mě jeden z mála opravdu kvalitniích hráčů tam...teda aspoň býval..

Reagovat
Jarek252

Určitě by na příštím mistrovství v JAR být mohl. A proč taky ne? Vždyť za Tunisko jede letos čtyřicátník Boumnijel...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, škoda že tehdy nevyšel ten Manchester Untied, kam měl jít kdysi...

Reagovat
Jarek252

Oni o něj měli někdy zájem? Al-Deayea je totiž můj vzor, ale toto je pro mě novinka. Taky co by jste chtěli od sedmnáctiletého kluka, že

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale nedostal pracovní povolení (tuším 2001?)...já ho má mtaky moc rád, i když teda přímo vzor to není...

Reagovat
Jarek252

aha, no tak jsem zase o něco chytřejší. Jinak se o něm snažím získat co nejvíc materiálu. Mám možnost získat zápasy Saúdské Arábie na MS 98 a 02. Vehementně sháním utkání Saudů z MS 94. Ty tady ale asi nikdo nemá, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám je sesřihy četně těch s jeho ukázkovou hrubkou. Ale taky to scháním znova, pže je to má nejoblíbenější kazeta a už to ani nejde pořádně vidět jak je zničená.

Reagovat
Jarek252

Jestli chceš můžu ti posal můj seznam fotbalových nahrávek. Mám přes 700 DVD, ale už jsem s nahráváním skončil. A na VHS mám možnost sehnat téměř cokoliv... Když tak napiš e-mail nebo ICQ

Reagovat
smazaný uživatel

oki, napíšu...

Reagovat
HOST*

Saudska Arábie je podle mě nejlepší tým v Asii, a Al Dayea je típek no,býval talent jak prase a nevěděl sem že měl jít k ďáblům,ale je to nejlepší golman v Asii,škoda že jednou dostal 8 od Fašounů ale je jinak dobrý,fnadím jim

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA by měla změnit klíč k postupu na MS. Mužstva z Asie nemají takovou kvalitu, aby mohla konkurovat ostatním a rozhodčí je tlačit nebudou jako na posledním MS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele