Noslin zazářil a vysloužil si lepší angažmá, kupuje ho Lazio

30.06., 19:05
Aktuality
Tijjani Noslin (© AFP)

Tijjani Noslin v Hellasu Verona výrazně předčil očekávání a italskému klubu několikanásobně splatil jeho důvěru. 24letý nizozemský křídelník se po několika měsících znovu stěhuje, koupilo ho Lazio.

Verona fotbalistu kupovala v lednu za tři miliony z Fortuny Sittard a nyní ho prodává za pětinásobek. Noslin na jaře nastoupil k sedmnácti utkáním, pět branek dal, na další čtyři nahrál a v hlavním městě Itálie podepsal pětiletý kontrakt, ročně by si měl vydělat 1,5 milionu eur.

Noslin na dlouhou dobu nebude posledním hráčem putujícím po trase Verona - Řím. Lazio posílí rovněž kolumbijský obránce Juan Cabal, v jeho případě se dolaďují podmínky ročního hostování s opcí.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Pipo123

Neviem neviem, má ho niekto viac nasledovaného?

Reagovat
Rothbard

Možná agenti z Lazia.

Reagovat
Moshe Dajan

plnej nos slin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele