Nottingham Forest dál posiluje, představil Dennise a Kouyatého

14.08.2022, 10:59
Aktuality
Nováček anglické Premier League z Nottinghamu ještě neřekl poslední slovo. Forest v předvečer svého druhého zápasu sezony oznámili další dvě posily a letos v létě se tak dostali už na 15 příchodů za necelých 110 milionů liber. Ani to by přitom nemuselo být vše.

Za Cheikhoua Kouyatého nezaplatil Nottingham na přestupové částce ani libru, zkušený 32letý senegalský záložník se totiž v červnu nedohodl na nové smlouvě s Crystal Palace a od té doby byl volným hráčem. Kouyaté od Eagles požadoval dvouletý kontrakt, který se londýnskému celku zdál příliš dlouhý; na City Ground s ním problém neměli.

Podstatně dražší akvizicí by měl být Emmanuel Dennis. Čtyřiadvacetiletý Nigerijec letos nedokázal v Premier League udržet Watford, ale jeho 10gólový příspěvek nebyl zanedbatelný. Podle nepotvrzených informací má tento ostrostřelec stát až 20 milionů liber.

Právě vyztužení ofenzivní vozby by mělo být prioritou Forest také ve zbytku přestupového okna. Už včera prý podstoupil zdravotní prohlídku záložník Remo Freuler.

Nadále se píše o zájmu o Neala Maupaye, který byl v sobotu vynechán z nominace Brightonu, a variantou je také příchod křídelníka Wolverhamptonu Morgana Gibbs-Whitea. Dotahuje se rovněž přestup hrotového útočníka Hwanga Ui-jo, ten má však obratem putovat na hostování do Olympiakosu.

Forest se před týdnem do Premier League vrátili poprvé od roku 1999, to však nikterak šťastně - na hřišti Newcastlu nevstřelili ani gól a nakonec padli 0:2. Dnes je čeká obnovená domácí premiéra proti West Hamu.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
johnnie_boy

A Freuler s Maupayem jsou dalsi na rade

Reagovat
Hachim Mastour

Maupay you're a cheat I hope you get relegated

Reagovat
Setwo

Podľa mňa Nottingham spadne.. Toľko posíl naraz im neprinesie uspech.. Fulham par sezón dozadu nakupoval podobne a spadol..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel musím souhlasit, bohužel proto, že jsem Nottinghamu dřív docela fandil.

Reagovat
SunFells

Aston Villa čerstvěji podobněji a nespadla. Tak tak.

Ale těch změn je tam moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě můžou hrát dobře, ale pamatuju spoustu případů, kdy takovýto mohutný posilování skončilo katastrofálne

Reagovat
Beči

Mezi tehdejším Fullhamem a Nottinghamem je ale rozdíl v koncepci těch nákupů, alespoň mi to tak přijde. Zatím kupují hráče, kteří se jim hodí do systému a dává to smysl. Kdyby si nechali ten kádrt z Champu, tak spadnou určitě, tam prostě kvalita na PL na většině postech nebyla.

Reagovat
SunFells

Tak hlavně kádr z champu jim z významné části tvořili hráči na hostování

Reagovat
cr7sux

fulham onehda neposilil obranu a taky to tak dopadlo

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Jkb

Prý se snaží i o Aouara.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Ranoth

Fulham 2.0 ? milion posil a na konci sezony zostup ?

Reagovat
Seydou Doumbia

čekám to

Reagovat
Beči

Mezi tehdejším Fullhamem a Nottinghamem je ale rozdíl v koncepci těch nákupů, alespoň mi to tak přijde. Zatím kupují hráče, kteří se jim hodí do systému a dává to smysl. Kdyby si nechali ten kádr z Champu, tak spadnou určitě, tam prostě kvalita na PL na většině postech nebyla.

Reagovat
oli9

Tyhle posily se mi pro ně zdahi5 ideální. Já je vidím někde kolem 12 místa

Reagovat
Ranoth

ja im tiez prajem zachranu , len neviem, ci je to dobry napad, priviezt tolko posil za jedno leto ale tak uvidime

Reagovat
Sales

Zatím ale posilují výborně víceméně všechny posily mají hlavu a patu pokud ještě přijde Simon z Nantes tak jim věřím

Reagovat
O.Giroud

na Simona sa v PL tesim odkedy odchadzal z Trencina, ale teda u Nottinghamu neviem ci to nedopadne ako Kalu, ktory prisiel do Watfordu

Reagovat
Sales

Těžko říct no asi bude hodně záležet jakým systémem a rozestavením nakonec budou hrát

Reagovat
RadekVonCZE

Tak snad nedopadnou jak Fulham, ale u Nottinghamu mi ty nákupy dávají aspoň smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, podle mě společně s AFC největší kandidáti na sestup a k nim Everton

Reagovat
Člen_zlořádu

Nezapomínej na United

Reagovat
SunFells
Reagovat
Hachim Mastour

Bol som skeptický k tým inverted WB, že veľmi neprospievajú krídelníkom, ale mýlil som sa

Reagovat
SunFells

Pokud máš schopné 1v1 driblery na křídlech, tak ti invertování beka dává naopak lepší možnost vytvořit nebezpečí přes to křídlo, protože vytvoříš izolaci se soupeřovým obráncem (soupeřove křídlo je odtaženo tvým bekem a nepomáhá zdvojovat tvé křídlo blokováním cesty doprostřed) a těžiště hry se taky pomaleji stíhá přesouvat na danou stranu, tedy ten prostor křídla rozběhnout se s míčem na soupeřova obránce je větší.

Ale jak vidíš i v této kompilaci, ta levá strana bylo dost fluidní a rotovali u té lajny 3-4 hráči samozřejmě včetně Zinchenka.

Reagovat
Jkb

S míčem je fantastickej, opravdu záložník,vynikající technika, skoro by se dalo říct, že je nepresovatelný. Trošku obavy mám z toho, že proti němu bude hrát nějaký fyzicky silný křídelník s dobrou dynamikou, tam podle mě bude mít trošku problémy a bude důležité aby mu pomohli spoluhráči, bránění celkově není úplně jeho silná stránka.

Hodně se mi líbí ta spolupráce se Xhakou a Martinellim, radost to sledovat, ještě když se tam občas zjeví Odegaard nebo Jesus, to jsou krásné narážečky, všechno v pohybu.

Radost fandit Arsenalu.

Reagovat
SunFells

Jo tak to asi není žádné tajemství a proto jsem se i divil, že Vieira proti němu nepostavil Zahu, dokonce ani v průběhu hry, kdy se Whiteovi dařilo držet ho významně pod jeho standardem.

Reagovat
Mastný Chobot

Som zvedavý, čo sa stane, keď bude Tierney 100% fit a či Zinchenka uvidíme aj na miesto Xhaku alebo aj na krídle.

Reagovat
SunFells

Sem tam místo Xhaky si myslím by mohl nastoupit, ale na křídle leda při nějaké krizi, není na to dost dobrý dribler. A pokud se jim podaří přivést to křídlo, tak jsme docela v bezpečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Od momentu kedy začali mať reálnu šancu na postup do PL som ich začal sledovať a priať im postup, prišlo mi, že by mohli dať lige viac ako Sheffield, či Huddersfield. Avšak toto posilňovanie im asi veľa sympatizantov nepridá, aj keď chápem, že ten káder na PL nemal, veď rok predtým skončili v Champe na 17. mieste a asi nikto nečakal, že o rok by bojovali o postup. Vďaka manažérovi, výbornej forme niektorých hráčov a súhre okolností sa do nej nakoniec dostali a asi si povedali, že túto šancu musia využiť...Väčšina hráčov by na PL ani zdaleka nemala, navyše viacerí boli len na hosťovaní, takže chápem, že chceli šancu na udržanie zvýšiť na maximum...Ak sa im podarí etablovať a následne začnú pracovať koncepčne, tak by to mohlo byť pre ligu prínosom. Predsa len je to klub s bohatou históriou a také v lige vidím rád. Ešte ak by sa to podarilo Blackburnu, Mboro, či Bham City, tak by bolo fajn

Reagovat
Bandita_Harry

Mohutne posilnovanie je tu nevyhutne, snad bude kazda jedna k uzitku a Forest sa udrzia Dnesne vitazstvo uplna parada!

Reagovat
Neuminho92

Divím se, že jsem ještě neslyšel ani zmínku o Garnerovi, ten se vrátil po loňském hostování do United a tam ve dvou zápasech nedostal ani minutu, takže to moc nevypadá, že by s ním ten Haag příliš počítal i vzhledem k tomu jak se United daří. No jinak souhlas, zatím to hodně připomíná Fulham styl, snad to nedopadne podobně tolik investovaných peněz a hovno, každopádně je pravda, že ten kádr bez posil by neměl žádnou šanci, když se ještě top hráči jako Spence nebo právě Garner vrátili z hostovaček do svých klubů.

Reagovat
Člen_zlořádu

Vypadá to, že ten Hag chtěl dát šanci všem, co tam hráli minulou sezónu. Ale zjišťuje, že by to s jejich nasazením a náturou bylo tak na padáka a začne rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham, Brighton, Bournemouth a Nottingham.. Z toho 3 spadnou..

Reagovat
SunFells

Lol dědo, za stávajících okolností bez šance.

Reagovat
Kundus

Viděl si za poslední dva roky nějaký zápas Brightonu? To je tým, co bude spíš v top 10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele