Nováček Červ, návraty Černého a dvou hříšníků. Hašek zveřejnil nominaci

28.05., 14:45
Aktuality
Ivan Hašek (© Profimedia)

Šestadvacet jmen. Tři brankáři, devět obránců, devět záložníků a pět útočníků. Trenér české reprezentace Ivan Hašek oznámil nominaci na evropský šampionát, který v Německu vypukne už 14. června. Realizační tým ukázal na tradiční opory v čele s kapitánem Tomášem Součkem a kanonýrem Patrikem Schickem a povolal také dva hříšníky z olomouckého večírku - do Lipska a Hamburku pojedou Vladimír Coufal a Jan Kuchta, zatímco na Jakuba Brabce se nedostalo. Místo mezi českou elitou si nakonec nevybojoval ani nejlepší střelec české ligy Václav Jurečka.

Trenéři mohli po navýšení kvóty povolat na šampionát 26 hráčů, kteří už v neděli vyrazí na soustředění do Rakouska. Během kempu národní tým odehraje přípravný zápas s Maltou (7. června), po návratu do Čech ho v Hradci Králové (10. června) čeká generálka proti Severní Makedonii.

Hašek oproti březnovému srazu nominoval také Václava Černého, což ostatně správně odhadovala i redakce Livesport Zpráv. Hbitý křídelník během jara v bundesligovém Wolfsburgu příliš nenastupoval, naskočil však do závěrečných tří zápasů a jednou se střelecky prosadil. Celkem ve své první sezoně v Německu zasáhl napříč soutěžemi do 25 utkání, v nichž zaznamenal bilanci 5+1.

Do závěrečné posádky, která se na Euru postupně utká v Lipsku s Portugalskem (18. června) a v Hamburku s Gruzií (22. června) a Tureckem (26. června), se nevešel Jurečka. Útočník pražské Slavie nepřesvědčil realizační tým, přestože se podruhé za sebou stal nejlepším střelcem české ligy (19 gólů). Přednost dostali plzeňský Tomáš Chorý (12), sparťan Kuchta (17), slávista Mojmír Chytil (16) a bundesligoví mistři z Leverkusenu Patrik Schick a Adam Hložek.

Největším překvapením je nominace Lukáše Červa, který doposud za seniorský národní tým nenastoupil. Záložník Plzně se dostal mezi 26 vyvolených i na úkor Alexe Krále, jenž v průběhu sezony vypadl ze sestavy bundesligového Unionu Berlín.

Do Německa podle očekávání jedou i další viktoriáni Pavel Šulc a Robin Hranáč, březnové brankářské trio Jindřich Staněk, Matěj Kovář, Vítězslav Jaroš, pod Jaroslavem Šilhavým opomíjený Antonín Barák, teprve dvacetiletý slávista Matěj Jurásek či sparťan Martin Vitík, který dosud za seniorskou reprezentaci nastoupil pouze jednou.

Česká nominace na Euro:

Brankáři: Jindřich Staněk (Slavia Praha), Matěj Kovář (Leverkusen), Vítězslav Jaroš (Sturm Graz/Liverpool).

Obránci: Vladimír Coufal (West Ham), Tomáš Holeš (Slavia Praha), Robin Hranáč (Viktoria Plzeň), Ladislav Krejčí (Sparta Praha), Martin Vitík (Sparta Praha), David Zima (Slavia Praha), David Jurásek (Hoffenheim/Benfica), David Douděra (Slavia Praha), Tomáš Vlček (Slavia Praha).

Záložníci: Tomáš Souček (West Ham), Antonín Barák (Fiorentina), Michal Sadílek (Twente), Lukáš Provod (Slavia Praha), Pavel Šulc (Viktoria Plzeň), Ondřej Lingr (Feyenoord), Václav Černý (Wolfsburg), Matěj Jurásek (Slavia Praha), Lukáš Červ (Viktoria Plzeň).

Útočníci: Patrik Schick (Bayer Leverkusen), Tomáš Chorý (Viktoria Plzeň), Jan Kuchta (Sparta Praha), Adam Hložek (Bayer Leverkusen), Mojmír Chytil (Slavia Praha).

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (510)

Přidat komentář
smazaný uživatel

KUCHTA hráč co se tím Belmondem ještě chlubí a ničení nelituje tak stejně na EURO jede

Reagovat
smazaný uživatel

Ničeho*

Reagovat
Skleepy

Jenom low IQ si mohlo myslet, že nepojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Y.Cabaye

Reagovat
Messi14

Reagovat
10adam

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Manik...

Reagovat
elChe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si už Kuchta zabukoval dovolenou v Dubaji na červen.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Nieuwendyk

s přehledem s Páťou nejlepší útočník

Reagovat
Cotton

Reagovat
MirdaLerionACS

Reagovat
wyqinac

Kuchtu bych rozhodne nevzal, minimalne ted, po Euru bych mu tu cestu do repre jeste otevrel, pokud by hral porad dobre a nechoval se jak picus

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sere, že místo toho aby sklopil hlavu a omluvil se, tak se ještě chodí v tričku Kuchta Belmondo, fanoušci to křičí a on to ještě podporuje, takže ho je známka že ničeho nelituje a je to třeba výsměch Jurečkovi, který mohl jet místo něj

Reagovat
Vinci

Bože tak si jednou zašel před zápasem do klubu na drink no. Omluvil se za to, chtít po něm něco víc je nesmysl. A vzít kvůli tomu místo kvalitního útočníka kopyto Jurečku by bylvůbec totální nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Omluvil se? Aha tak proč nosí tričko Belmondo? To spíš značí že z toho má prdel

Reagovat
wyqinac

presne, to je pro me stejny gesto jako kdyz ten vylizanec Limbersky slavil gol tocenim volantu

Reagovat
Skleepy

Akorát je teda menší rozdíl bourat opilej a tím ohrožovat cizí životy a zajít si v noci do klubu.

Reagovat
verv

Reagovat
kattos

Reagovat
mistr129

Limbu by nemel potom žádný slušný klub zaměstnat, Kuchtu stačí jen nebrat do repre

Reagovat
Hlahart

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
wyqinac

tak to jako samozrejme. Ale myslim si, ze taky na sebe nemusel proste zbytecne jeste upozornovat a ten prohresek jeste zesmesnovat, to je za me proste spatne

Reagovat
Y.Cabaye

Reagovat
Petr325

Reagovat
kilobyte

Navíc Limba to udělal sám od sebe hned další utkání. Kuchta se tomu "bránil" a až fanoušci ho k tomu "donutili". Jako měl by si to odpustit. Ale podle mě kdyby se tomu bránil a furt se za to omlouval, tak by nebyl v pohodě a herně by stejně na EURO neměl.

Reagovat
10adam

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Mass

Reagovat
icka

Reagovat
Salfovic

Úplně mimózní reakce a těch palců

Chtěů tím říct, že ta jeho omluva byla stejně upřímná jako tehdy u Limby, kterej pak kroutil volantem. Nějaké porovnávání prohřešků je irelevantní.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
wyqinac

dik

Reagovat
Skleepy

I porovnání reakce je irelevantní, Kuchta po gólu neukazoval triko Belmondo ani neexoval imaginární panáky. Jakákoli zmínka Limberského je v téhle situaci retardovaná. To, že se po zápase s tím trikem raduje s fanoušky v Olomouci x měsíců po incidentu, je dost něco jiného. Doufám, že tady morální majáci budou zatracovat ožralýho Ruttu jak na Staromáku naznačoval loket, kterým v semíčku trefil toho Švéda, to je taky to samé co Limba určitě.

Reagovat
dave30

Jako že faul při zápase je totéž, jako řídit ožralý? Nemám další připomínky...

Reagovat
Skleepy

No právě že není vole. Číst pls

Reagovat
dave30

Jsem již starší kousek. Omlouvám se.

Reagovat
Vinci

Gesto je to podobný, ale závažnost těch dvou situací je hodně rozdílná on je taky dost rozdíl zajít si do klubu na jedno a totálně se tam vylejt, jako třeba Brabec. Kuchta mi přišel celkem v pohodě, tak buď hodně vydrží nebo toho zase tolik neměl

Reagovat
ACSeRw!n

debilku

Reagovat
wyqinac

diky, napodobne.

Ja nesrovnavam ty prusery, jen naprosto debilni reakci na ne

Reagovat
Nieuwendyk

Vyndej si z toho sešívanýho zadku ten Tykačův kolík, ty morální majáku

Reagovat
wyqinac

mluvil bych uplne stejne, kdyby na jeho miste byl Chytil. Ackoliv nebudu samozrejme zastirat, ze ke Kuchtovi mam celkove antipatie ( a tyhle veci tomu samozrejme napomahaj krome jineho)

Reagovat
Puskas

Reagovat
Vinci

Omluvil. Že je dement a ještě na to upozorňuje je pravda, ale národák bych kvůli tomu teda zbytečně neoslaboval

Reagovat
Raffaello

On už ale jinej nebude, nepatří mezi nejinteligentnější, je to prostě řadovej kluk ze vsi a má to na salámu. Nikomu tím neubližuje, jen nepochopí, že někteří s vyšším morálním citem z toho dělají vědu. Pro něho to není tak důležité, jak pro jiné. On to bere tak, že tam je od toho, aby podal co nejlepší výkon na hřišti.

Reagovat
hematop

Jeden drink? Kuchta mi vyfoukal tři géčka a dluží mi sedmičku. Kuchto jestli to čteš tak mi to pošli!!!!!

Reagovat
Remt

Chtít po něm něco víc je přehnaný, to souhlas, ale je to přehnaný proto, že je to vylizanej komik, kterýmu vůbec nedojde co udělal blbě a jak by se teď měl chovat

Reagovat
Svandik68

Sorry, ale Jurečka nemá v repre co dělat.

Reagovat
Nieuwendyk

::thumbsup

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Messi14

Proc by toho mel litovat? Do hospody chodil i Smicer a kluci i realizak z jeho doby, Baros s Ujfou tam meli kur*y a co? Jezdili dal.

Ma byt doma jen proto, ze sel na pivo?

To bychom to Acko staveli mozna tak z desetiletejch.

Jo, neni myslitel, to vime davno, nicmene na pivo chodili i ti "chytrejsi" nez on, tedy neni duvod ho kvuli tomu nechavat doma. O to vic, kdyz jel na Euro i Limbersky pote, co rozsekal Bentley a zdrhal pred policajtama

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
zeroberto

Ne kvůli tomu, že "šel na jedno". To by potom neměl jezdit ani Coufal. Z repre byli vyřazen za neprofesionální chování. Je jedno jestli byli na jednom, vyllil se jak želvy a nebo pili jen malinovku. Správně jim zůstali dveře pro návrat otevřeny, ale mělo jít o jejich další chování.

Kuchta měl zůstat vyřazen za to, že svou neprofesionalitou chlubí a dělá si z toho dobrej den a ještě na tom buduje svou image.

Nemám s tím problém, že je kokot, kterej si buduje svou osobní značku, to je věc každýho , ale tohle nejsou hodnoty reprezentanta, ne pro mě.

A pokud ty kecy typu "fotbalisté mají jít příkladem" máme brát vážně. Tak mr. Belmondo není materiál na reprezentaci i kdyby hrál lépe než Messi.

Reagovat
Vinci

Je jedno zda se vylili nebo pili jen malinovku jo? Tak proti tyhle logice se ani nebudu snažit nějak bojovat

Reagovat
zeroberto

Nesnaž, věř že malinovka může bejt větší průser než kocovina

Reagovat
Messi14

O tom zadna. Nicmene i Benzemu vzali nakonec na milost. Vzdycky zvitezi nakonec to, ze toho "blba" chces stejne v tymu. I v zemi, ktera ma odkud brat - jako treba prave Francie.

Dneska se uz jako "priklad" - pouziva akorat to, kolik si fotbalista vydela. Lidi byli nakonec zklamany i z Nedveda nebo Henryho. U Nedveda se propiral vztah + Juventus, u druhyho zase ruka. Vzdycky si muzes najit "neco", kdy nebudes ten spravnej priklad.

Kdyby jel misto slepicnika treba inzenyr, tak se na trenera zase sleti zastup, ze nedava prednost "fotbalu". Navic by musel nechat doma i Coufala. Protoze kdyby ne, tak "proc Coufal jede?".

Holt si nevyberes. Bud jedes moralku nebo uspech. Vzdycky te pak ta druha strana ubije, kdyz zvolis tu variantu, co neni jejich. A vzhledem k tomu, ze fotbal je vrcholovej sport.. tak moralka jde do pozadi. V cele se zkorumpovanosti a dolacema z pousti.

Reagovat
zeroberto

Uznávám tvoje argumenty a máš pravdu.

Ale to neznamená, že s tím souhlasím, že by to tak mělo být.

A byl to i důvod, proč jsem se rád koukal na naroďák pod Jardou, on má svoje zásady, který prostě nepřekročil. Stará škola

Reagovat
Moshe Dajan

To teda měl a nepřekročil. Třeba vždy povolat Masopusta a Kopica

Reagovat
zeroberto

Ano a pak měl i svoje blikance, jako každý ... netvrdím, že měl vždy šťastný rozhodnutí. Teď nevím proti komu nám všem jednou Masíčko zavřel hubu , ale většinou to nebylo úplně to pravý ořechový.

Nebo např. z posledního cyklu podle mě Jarda úplně selhal v Moldavsku.

Nicméně pro mě osobně u něj převládali pozitiva a beru ho od Brücknera za jednoznačně nejlepšího trenéra reprezentace.

Reagovat
Uwe háže buly

hlavně si tu lidi neuvědomují, že se to děje pravidelně a je to normální, jen je jiná doba a už to netoci jen bulvární média, ale i každá druhá mrdka, aby měla views.

Reagovat
Messi14

Vsak jasne - jedinej rozdil je to, ze dneska mas mnohem vic moznosti (a prakticky stoprocentni pravdepodobnost) se objevit vsem na zdi, nez kdyz sli treba na Ujfu s tlacitkovym telefonem. ".. a ta castka taky nesouhlasi.."

Reagovat
Uwe háže buly

Jakej výsměch Jurečkovi? tak měl hrát líp. Herně jsou úplně někde jinde a to rozhoduje.

Reagovat
Vinci

Reagovat
zeroberto

Souhlasím, že to není výsměch Jurečkovi, že Kuchta jede. Jede zaslouženě, ale zase tu nedělejme z Belmonda nejakýho špílera. Všichni víme, že jede kvůli tomu, že to vodjezdí po prdeli a přidá pár lokýtků když bude potřeba

Reagovat
Uwe háže buly

Tak taky to můžeš brát tak, že měl nechat doma Chytila nebo Hložka, Chorého.

Reagovat
zeroberto

Já si myslím, že výběr útočníků je nejlepší možná volba

Jurečka nejede podle mě, protože fotbalově tam jsou lepší a pak jede právě Kuchta, který není podle mě lepší fotbalově, ale má vyšší nasazení

Reagovat
Uwe háže buly

Podle mě má i větší rychlost, ne jen nasazení.

Reagovat
zeroberto

To určitě já jsem to vždy tak nějak bral trochu spojený společně.

Že když máš nasazení, tak dokážeš častěji vyvynout i vyšší rychlost

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Me2win

hnus.

Reagovat
Nad dopisy diváků

Kuchta tam rozhodně patří , a to fandím Plzni....hráč ,taktik, stratég i týmový hráč a dříč . Nemám ho rád,když se vzteká , a málokdy má filmovací nemoc. To třeba na Douděru se nedá dívat, takový talent a on je tím fotbalem tak posedlý , že neustále čekám, kdy zase tělem zalže .

Reagovat
Nieuwendyk

Douděra je ubrečenec a zákeřnej a simulant v jednom

Reagovat
srandamač

Ten Zima musí někomu kouřit a Panák naopak kouřit nechce, jinak to není možný.

Reagovat
Luka3enko

Tak hlavně jak řekl Hašek, tak se Panák v budoucnu v repre objeví, protože si to zaslouží Tohle je fakt joke.

Reagovat
Bakary3

A ví, kolik mu je ?

Reagovat
deiw

S Panákem bych byl opatrnej, je pomalu zázrak, že znovu hraje. Raději ať pořádně zregeneruje, repre pro něj raději ne.

Reagovat
Luka3enko

Ale hovno, každý kluk má jako sen hrát na turnaji za repre. Pokud je zdravý má výkonnost a chce reprezentovat tak má jet.

Reagovat
deiw

Přál bych mu to, ale jsem radši za jeho zdraví.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Beči

Reagovat
romeo351

stejně jich je tam jak psů

Reagovat
Vinci

To je spíš silnou vazbou národáku na Slavii. Z ní by podle mě neměl být správně v základu nikdo

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Imos

chápu když se mlelo o provazbě na Slávii za Jaryna, ale že se to bude říkat i u Haška je trochu směšný už

Reagovat
Nad dopisy diváků

Tak dalo by se o tom uvažovat,když je tam bývalý slávistický asistent...

Reagovat
Imos

Já na Kostla v tu chvíli úplně zapomněl pak mi to došlo, ale stejně si myslím že to není o tom a někdo prostě jen nechce uznat že i slávisti jsou dobří hráči, ale krom staňka podle mě nikdo z nich nemá jistý základ, což jako kdo jiný má být na lavičce že by pomohl kdyžtak? Janošek? Třeba že chytil jede místo Čvančary naprosto chápu

Reagovat
Beči

Jsem sparťan, ale tohle je úplný nesmysl

Reagovat
Vinci

Tak koho bys tam tak potřeboval ze současné slavie? Já teda zapomněl na Staňka, který by měl oprávněně o post jedničky bojovat

Reagovat
Imos

teďka se ale tváříš že tam bude základ něco jako Staňek - Holeš, Zima, Vlček - Provod, Souček, Sadílek, Douděra - Chytil, Schick, Jurásek

Což prostě nebude

Reagovat
Nieuwendyk

Souhlas

Reagovat
PL28

Zima jen těží z minulosti, kdy během půl roku pricmrndaval Kudelovi, a protože byl u repre Jarda, tak se tam dostal. Pak se ho podařilo rychle zpeněžit, než se přišlo na to že to je jen vysoký vemeno. A i přesto, že už to zjistili, tak ho vykoupili zpět a tak se to s ním pořád veze ,,mladý talent co hraje za S''.

Panák má vše co Zima ne, rozehrávku, čtení hry, techniku.. Říkal jsem to u jeho přestupu zpět do S, dva tři roky a bude v zahraničí, ale Polsko nebo Maďarsko, a v tom horším případě zpátky v Sigmě.

Reagovat
JeséRodriguez

Jenže Zima je v repre proverenej, zahrál tam dobre zápasy. Jeho velká výhoda je rychlost, kolem které se mezinárodní fotbal teď točí. Viděli jsme to koneckonců s Liverpoolem, že tam je naše slabina

Reagovat
RickNash

S Poolem byla hlavně vidět pomalost při hře s míčem a co se týče přehledu při prvním dotyku. V krátkosti to, co Panák oproti Zimovi má.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak Panák v těch zápasech nehrál, takže taky nevíš, jak by si s tímhle vyšším rychlostním levelem poradil. Rozehrávku má na naši ligu skvělou, ale zároveň dělá i dost chyb v klíčových prostorech. V EL má necelých 80% úspěšnost přihrávek, Zima hrál jen dva zápasy, ale má necelých 90 a v SA 84%, takže bych z něj zase nedělal nějakého nekopu, jak občas na hřišti působí. Panák by se hodil max do zápasů, kde budeme dominovat, což bude maximálně Gruzie.

Reagovat
JeséRodriguez

+ má za sebou 20 startů za áčko a vždy měl poměrně dobré hodnocení...pokud tam měl Panák být, tak spíše na úkor Vitíka nebo Vlčka, jenže ten zase může zahrát i ze strany. Hranáč je teď nejlepší stoper ligy, Krejčí jet taky musel a Holeš má zase jako jedinej zkušenosti z velkého turnaje. Zima, jak už jsem psal, je v reprezentaci spolehlivej a i když tady bylo na něj před Norskem plno keců, tak si Haalanda namazal na chleba

Reagovat
PL28

Co je ti plátna rychlost, když neumíš nic s míčem to je přesně ten pohled trenérů, přes který se Zima dostal z akademie Sigmy do áčka. Vysokej, silnej, celkem rychlej, a že s balonem neumí, to nevadí.

Jako na naši ligu to stačí, ale repre a Euro? Ani zdaleka. A že zahrál dobře v repre? To psali kde, ve sportu, nebo že to říkají v tv tak to tak je? Mě nikdy v ničem neuchvátil a jen proto že do repre nakoukl díky Jardovimu protěžování v mladým věku, tak je zkušený a automaticky bude jezdit i když budou výkony průměrný?

Reagovat
JeséRodriguez

Vítej v evropském fotbale, kde je aktuálně rychlost klíčový atribut tak možná stačí otevřít oči, s Norskem to byl náš nejlepší hráč, má v reprezentaci zkušenosti a nikdy vyloženě nezklamal...má už nějaké zkušenosti a je prověřenej. V nominaci jsou 3 gólmani s minimem zkušeností a plno mladých stoperů, co si taky v reprezentaci pořádně nekopli. Povolat k nim Panáka se zdravotníma trablema a s nulou startů na kontě by byl teda majstrštyk

Reagovat
Bakary3

To jo, metr devadesát, hotovej gigant.

Jinak on v repre vždy tak nějak zahrál...

Ikdyz za jarní formu v klubu si to nezaslouží

Reagovat
Kemar Roofe Arena

Kouří oba, ale Panák nepolyká.

Reagovat
Vinci

Holeš

Reagovat
Uwe háže buly

to tam měl být radši ten Brabec nebo Panák.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Greny

Nejlepší nominace za x let můžeme se bavit asi jen o jednom dvou jménech Zima a Hložek, ale i v náhradnicih jsou super hráči to vypadá že jdeme fakt dobrým směrem.

Reagovat
smazaný uživatel

O čem se chceš bavit o Hložkovi proboha?

Reagovat
Greny

Noo nejsem si jist jestli by nebylo lepší vzít někoho místo něho na levou stranu , přeci jen typologicky je tam útočníků dost tak proto

Reagovat
Greny

Nebo ještě možná vzít jen jednoho z dvojice Hložek a Lingr a posílit to spíš vlevo abych to upresnil

Reagovat
Selänne

A koho? Snad ne Kušeje, ze kterýho Holoubek udělal polovičního hráče?

Reagovat
doocetung

To by mě taky zajímalo tyvole, kde se berou tihleti co budou zpochybňovat nominaci mistra bundesligy který pravidelně nastupoval..

Reagovat
Greny

Mě spíš vadí Hložkovi výkony v repre, nepamatuju si kdy on zahrál proto si říkám že jen jeden z dvojice Lingr a Hlozek

Reagovat
kattos

Kdo z repre co tam je krom hráčů jako Soucek má dobré výkony za narodak?

Reagovat
doshcz

asi tak

Reagovat
Greny

Tak třeba Chorý a Doudera hráli málo ale vždy si odehráli co měli a možná i nadstandardne, právě proto je za mě škoda brát dva lidi s podobnými posty atd.....a stejně jeden z nich na plac skoro nepůjde proto bych tam raději videl třeba Rynese ale chápu že to vidíte jinak

Reagovat
Selänne

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Cotton

Nemůžem si dovolit nevzít vítěze BL

Reagovat
JeséRodriguez

To je pravda, hráč jako Lingr tam nemá momentálně co pohledavat

Reagovat
$dolar$

Pravidelně

Reagovat
mojmira

Pravidelně nastupoval? Ty vole, týpek má letos v bundeslize minutově o 4 zápasy víc jak já.

Reagovat
Puskas

Proto mu dal Hašek před Tebou přednost.

Reagovat
ratusek

Já mám v termínu Eura grilovačku, takže jsem stejně jako Jankto s díky odmítl

Reagovat
Puskas

Myslím, že to tady Hašek tehdy četl, tak to zohlednil.

Reagovat
Beči

Mě nemá Hašek rád poté co jsem ho tu pomlouval před jeho převzetím nároďáku, tak mi ani nezavolal

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doocetung

Což ale nevyvrací že pravidelně nastupoval

Reagovat
mojmira

Jo, měl jsem spíš napsat 99% z nás

Reagovat
Uwe háže buly

Ty jich máš 19? A kdo jsi teda?

Reagovat
mojmira

Hložek má letos 1700 v BL

Reagovat
Uwe háže buly

Proč to chceš převádět na minuty? Hložek minutové 5z, Zima má pak jen 11 zápasů a jen v naší lize, Lingr necelý tři, Jurásek 7, druhej Jurásek 10 ale všichni zakomplexovanci tu kopete do Hložka, kterej z nich měl nejpovedenější sezónu

Reagovat
Kiwi-21

Protože v reprezentaci za 32 zápasů téměř nic neukázal

Reagovat
mojmira

Proč ne, kdyby měl odehráno 3 minuty ve 30 zápasech bral bys to, že odehrál všechno i když by to reálně byl jeden zápas? A reaguju na komentář, že Hložek pravidelně hraje, což je prostě píčovina. Resp. 5 zápasu ze 34 (tady se omlouvám, přehlédl jsem těch 90 minut, když už měli jistý titul) a celkově 11 zápasů z 53 podle mě fakt pravidelný hraní není. A proč bych do toho mel tahat ostatní (souhlasím, ze odehráli podobný hovno), když řec byla o Hložkovi, kterej je z nich nejvíc hypovanej. Jestli mám být zakomplexovanej, protože si dovolím z gauče někoho kritizovat, tak prosím.

Reagovat
Uwe háže buly

Protože pravidelně hraje. Spousta tehlech hráčů hraje jednou za čas, on chodí pravidelně, i když většinou z lavičky.

Odehrát 20 zápasů z lavičky v BL je víc jak dvacet zápasů u nás v lize.

Reagovat
mojmira

Odehrát 20x 3 minuty nastavení v rozhodnutým zápase mu dá určitě daleko víc, než kdyby hrál skutečně pravidelně v týmu o třídu níž

Reagovat
Uwe háže buly

O třídu jo, ale ne v o dvě třídy horší lize.

Reagovat
mojmira

Však já taky neříkám, že se má vracet do Sparty nebo rovnou jít hrát za Budějky, ale Leverkusen prostě pro něj momentálně není.

Reagovat
inferno08

Pochopit psaný text? K nezaplacení.

Reagovat
Uwe háže buly

Jo minutově, to jsem přehlédl.

Reagovat
Moshe Dajan

Černého meniskus

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Y.N.W.A

za mě spokojenost... jsem rád, že tam jsou Hranáč, Vitík, Černý i Hložek...

trio golmanů ok, i když i Vaclíka jako trojku v roli mentora se zkušenostma bych bral, na druhou stranu jede mezi golmany mládí, což je dobrý pro výhled do dalších let...

obránce lepší nemáme, jedině ten Panák se může řešit, ale stejně jsou to náhradníci a Zima, když mu to sedne, tak může odehrát dobrej mač, kvality a sebevědomí má... klidně bych hrál dvojici Krejčí, Vitík, případně Hranáč... kraje jako Coufal a Douděra/Jurásek moc alternativ nemají, hodně chybí Kadeřábek

v záloze taky chybí na moderní fotbal rychlá křídla, to je náš velkej problém... doba Petržely, Pilaře, za kterými jezdili Limba, Kadeř, Theo je pryč... tak aspoň, že jede Černý, jedinej schopnej; střed klasika, pracovitejch hráčů je tam dost, bohužel nikdo s myšlenkou navíc

útok s bijcema na hrotu, nic lepšího není

postup ze třetího místa skupiny bude úspěch, pak můžeme vyřadit zase třeba Nizozemsko, když se protne Měsíc s Venuší a bude úspěch! ...tak si to užijme a fanděme

Reagovat
deporpepa

Krejčího bych hrál jedině v trojce v zadu nebo na šestce. pokud chytne Jurásek formu... tak jsou kraje vyřešený.. Jenom pořád je to o level níž jak portugalsko...

Reagovat
Skleepy

Fascinace Zimou je pro mě záhada, já jen doufám, že základní sestava bude Hranáč, Holeš, Krejčí.

Reagovat
PBLead

těžko :D odsere to Hranáč, který je z nich paradoxně nejlepší

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
jester Radka Bejbla

Jedlička měl asi jet místo Staňka, když to vezmu dle formy a porce zápasů

Reagovat
Greny

V žádným případě sorry

Reagovat
jester Radka Bejbla

V pohodě, nic se neděje

Reagovat
inferno08

Reagovat
Vinci

Spíš místo Jaroše

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Selänne

Proč?

Reagovat
Vinci

Úspěch v Rakousku osobně tak vysoko nestavím. Ta liga nemá kvalitu

Reagovat
Selänne

Nemá kvalitu na základě čeho? Není to o nic horší liga než ta naše. Salzburg, LASK, Sturm a Rapid jsou stabilní účastníci evropských pohárů. Hráče produkují lepší, výsledky v Evropě měli v posledních letech taky lepší. Tak nevím, podle čeho soudíš, že ta liga nemá kvalitu.

Reagovat
Vinci

Česká je za mě lepší teda. Třeba v evropských pohárech bych krome Salzburgu top 3 naši ligy vždycky favorizoval před týmy co jsi napsal

Reagovat
Selänne

Lepší v čem konkrétně? Tohle mi připomíná přesně ty komentáře po losu našich v týmů v evropských pohárech. Přitom většinou o těch týmech lidi absolutně nic netuší a častokrát soudí na základě nějakého dvojzápasu pět let zpátky.

btw. bilance s rakušákama je historicky naprosto vyrovnaná.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Vinci

Ty mi zase připomínáš někoho kdo zase před takovým zápasem vyhajpuje nějaký krovaky a ti pak dostanou 5:0 od Liberce proste to tak přijde mně, žádný velký rozbory vytvářet nehodlám sorry

Reagovat
Imos

Máme na sebe smůlu koukám, zase ale prostě v dejme tomu slabým Sturmu udělat double nad Salzburgem je úspěch jako prase, tam není o čem

Reagovat
JeséRodriguez

+ pro českého hráče je určitě těžší se prosadit tam, než doma

Reagovat
wyqinac

co??

Reagovat
andrew96

Staněk bude dost možná jednička, takže místo něj ne. Spíš místo Jaroše.

Reagovat
PBLead

trollolo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

Místo Jaroše.

Reagovat
deporpepa

Staněk je dlouhodobě nejlepší golman na čáře v lize.

Reagovat
Lemond Laws

Zima - Panák.

Jinak za mě to je to nejlepší, co asi jde. A je to dobrá nominace. Červ je dement, ale strašně se zvednul a hraje dobře

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
Grupma

Červ je dement, když hraje proti tobě. Když ho máš v týmu, musíš ho milovat. Jo je to jeden z nich

Reagovat
deporpepa

Červ ti nabudí celej tým.. to co odmaká je neskutečný... každej ho chce mít v týmu a nikdo proti němu nechce hrát.

Reagovat
Miguel19

To fakt nemáme lepší stopery než Zima nebo Holeš? Hlavně teda Holeš na tuhle úroveň už nemá se svým "pohybem" jak po obrně...

Reagovat
Vinci

Přesně, už ani na Slavii nemá

Reagovat
vodka

nebude se s ním zase počítat do zálohy spíš při tom počtu stoperů?

Reagovat
JeséRodriguez

Fakt nemáme

Reagovat
Cotton

pěkně

Reagovat
naheCZ

Fakt velký výběr na kraje hřiště tam máme.

Reagovat
Greny

Vždyť jich tam je dost

Reagovat
naheCZ

Mě jde o to, že na levou stranu obrany jen Jurásek a na levou stranu na křídlo vlastně vyloženě typicky nikoho. Máme celkem 3 wingbacky a 2 křídla (plus Hložek). Takže absolutně netuším, co teda budeme hrát, a na těch postech musíš doufat, že se ti nikdo nezraní.

Reagovat
Greny

3-5-2 z toho čtu jednoznacne

Reagovat
naheCZ

Jako taky to tak vidím spíš, ale nemůžu si pomoct, že ten výběr tomu systému není plně podřízen.

Reagovat
JeséRodriguez

4 3 2 1

Staněk/Kovář-Coufal, Hranáč, Krejčí, Jurásek-Červ, Souček, Sadílek- Černý (Barák), Barák (Hložek) - Schick

Reagovat
Beči

Na křídla asi hrát nebudeme, když téměř žádná nemáme.

Reagovat
naheCZ

Když tam budu počítat i Hložka, tak jich máme stejně, jak wingbacků.

Reagovat
deiw

Na DM/Cm máme teď v podstatě jen 2 hráče a k tomu zcela nevyzkoušeného Červa Jinak ale v pohodě nominace

Reagovat
Svandik68

Suk se Sadílkem to stejně odehrají všechno a ještě ti tam může alternovat Krejčí, případně Holeš.

Reagovat
icefish

U hráče Červova profilu (bojovník, ball-winner) mi přijde, že není zkušenost až tak důležitá. Tyhle typy se z protihráčů nebo situací nepodělávají...

Reagovat
Fakt

Belmondo nemělo jet

Reagovat
Nieuwendyk

Naopak

Reagovat
jester Radka Bejbla

Kovář

Jurášek - Krejčí - Hranáč - Coufal

Černý - Souček - Sadílek - Hložek

Barák (Šulc)

Schick

Reagovat
Skleepy

Krejčí ve dvojce je harakiri, to chce třetího stopera.

Reagovat
Greny

Jdu si myslím že Krejčí tam bude hrát DZ v nějakých zápasech

Reagovat
Truffaldino

Může se to stát, podobně Holeš. I proto se nejspíš nedostalo třeba na Kalvacha s Králem.

Reagovat
Cotton

Přes Sadílka a Součka ho do základu nedá podle mě

Reagovat
jester Radka Bejbla

Kovář

Krejčí - Hranáč - Vitík

Coufal - Souček - Sadílek - Červ-Jurásek

Schick - Barák

Reagovat
Freedo

Staněk

Holeš - Krejčí - Hranáč

Coufal - Souček - Sadílek - Jurásek

Hložek, Barák

Schick

Reagovat
Skleepy

Krejčí by byl určitě zleva, ale jinak tohle vypadá gut.

Reagovat
jester Radka Bejbla

Holeše tam Hašek dá, sestava co jsem psal je spíš moje přání

Reagovat
Cotton

to vypadá pěkně

Reagovat
Komix

Pravděpodobně ještě s Provodem místo Hložka, ten pak první střídající.

Reagovat
Beči

Tohle nevypadá špatně a vlastně je to jedna z mála alternativ, které můžeme vzhledem k absenci kvalitních křídel hrát

Reagovat
Mass

Myslim si, že takhle to bude hrát Hašek taky. Krejčí samozřejmě zleva. Místo toho Hložka, kterej není v repre úplně jistej, můžeš pak střídat Šulce nebo Černýho.

Reagovat
Uwe háže buly

Vitik in, Holeš out.

Reagovat
ACSeRw!n

moc ofenzivni

Reagovat
81Tomas

Reagovat
smetos

------------------Staněk------------------

Coufal--Vitík--Hranáč--Krejčí--Jurásek

--------Souček--------Sadílek--------

--------------------Šulc-------------------

-----------Schick--------Kuchta--------

Reagovat
deporpepa

Krejčí hraje v trojce... Barák proti Portugalsku určitě hrát nebude v základu...

Reagovat
Freedo

Za mě v pohodě nominace, co se týče jmén, akorát je otázkou zdvojení některých postů. Jurásek je jediný levý obránce? Případně by zaskočil Douděra, ale ten je lepší vpravo. Klidně bych vzal Ryneše.

Reagovat
Greny

To píšu nahoře že bych nechápu doma buď Lingra nebo Hložka a spíš bych vzal jak říkáš toho Rynese

Reagovat
Mass

Provod může hrát levýho beka. Na začátku sezony tak nastupoval, než ho Trpiš v druhý půlce sezony přesunul na pravý křídlo.

Reagovat
KnoxXx

tolko Slavie, repre bez sance

Reagovat
wyqinac

Reagovat
nani92

dobrý vzor pre mladých chlapcov, že môžu chľastať pred dôležitými zápasmi a žiadny poriadny trest ich nečaká

Reagovat
HV

Určitě by se to už nikdy nestalo, kdyby Kuchta nejel

Reagovat
Grupma

Okamžitě je poslali domů, na prvních přípravnejch zápasech nebyli... Je ti to málo? Budeme trestat do 7. pokolení? Navíc, jak říkal Hašek, hráči se za ně postavili. Já už bych to nechal bejt.

Reagovat
nani92

nehrať prípravne zápasy je skôr odmena ako trest. A vôbec nie, po Eure začína nový kvalifikačný cyklus a tam by mali už normálne hrať

Reagovat
naheCZ

V ideálním světe by o to EURO prostě přišli. V přípravě se ale ukázalo, že ono to bez Coufala prostě nepůjde no a pak už musíš vzít i Kuchtu, protože má formu a nemůžeš být pokrytec.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rudy

CR se radi mezi spicku ve spotrebe alkoholu na obyvatele. Zbytecne se nad tim pozastavovat. Zemanuv vyrok z roku 1992 porad plati a proto jsem tam, kde jsme

Reagovat
Mass

CR nepije ani kolu natož alkohol

Reagovat
Nieuwendyk

Asi myslel oblíbený Zemanovy země - Čínu a Rusko

Reagovat
zorz767

Půlku slávistů bych vyházel, jinak dobrý.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Stannis Baratheon

Proti téhle nominaci nemůže mít snad nikdo nic.

Reagovat
srbic13

Reagovat
kattos

????

Snad max 1-2 jména ale jinak to je prostě Safe nominace

Reagovat
pawels

Reagovat
Marv

Reagovat
PBLead

Reagovat
AC.Milan

Kuchta ne, jinak dobrý

Reagovat
Interista_4ever

Co tam dělá David Jurásek? Místo něj měl jednoznačně jet Ryneš

Reagovat
Skleepy

Místo něj určitě ne, ale Jurásek je doleva čistě jediná varianta (pak ještě Douděra přes nohu), trošku jsem čekal na lávku jednoho z dvojice Zelí/Ryneš.

Reagovat
deporpepa

Bořil

Reagovat
Skleepy

To by tam musel být ještě Šilhavka.

Reagovat
deporpepa

Reagovat
John Obi Mikel

Je tam nějak hodně stoperů, cítím hru na tři.

Reagovat
John Obi Mikel

Čekal jsem Krále místo Červa, ale Červa považuju za kvalitního fotbalistu, takže si nestěžuju.

Reagovat
kattos

Jo to jsem si říkal už po těch pratelacich. 3 století pak Coufal Juráske stred Sadilek Soucek Barak a hrot k Schikovi někdo.

Reagovat
kattos

Stopeři kurwa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Joe.Cole

A já myslel, že to je kritika těch hráčů. Jakože je to ještě horší než Rozehnalovo baroko

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Melda

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kejza

Reagovat
Mass

Reagovat
lampas

Když se dívám na náhradníky, tak mi v té nominaci opravdu nikdo nechybí.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Cotton

Reagovat
Nuno čomes

Panák <-> Zima

Reagovat
doshcz

nevim teda proc nevezme Rynese ale jinak okey no, asi tam musel proste nacpat Vlcka i Zimu

Reagovat
Stannis Baratheon

To už radši Zmrzlého

Reagovat
doshcz

koho

Reagovat
Stannis Baratheon

Zmrzlý. Ondřej Zmrzlý.

Reagovat
doshcz

kdo

Reagovat
Stannis Baratheon

Že se ve fotbale vůbec nevyznáš, to už jsem si zvykl. Ale že neznáš po Juráskovi druhého nejlepšího LB z naší země...

Reagovat
SpartaOvenka

Myslím, že Ryneše zná.

Reagovat
Stannis Baratheon

muhehe, jsem v koncích

Reagovat
doshcz

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Bakary3

A kolikrát hrál rynes klasického beka?

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Lemond Laws
Reagovat
Zephyr

Vydra mezi oficiálními náhradníky?

Reagovat
Cotton

Kalas hraje v Schalke

Reagovat
dave30

Jj, odehrál téměř celou sezónu s průměrem 7,0. To jsi nevěděl?

Reagovat
Cotton

pěkný angažmá takhle po třicítce

Reagovat
dave30

Nevím, asi ano. 60 tisíc diváků na každém zapase také není k zahození. A peníze asi také nebude mít špatné, když odcházel jako volný hráč.

Reagovat
Moshe Dajan

Juroška

Reagovat
$$CaptainKokotko

Je mě líto Hladkého ale golmani jsou v pohodě a Jaroš je taky dobrý. Holeš je čím dál pomalejší ale repre fotbal pomalejší je. Jen ten Zima nevím za co jede. Celé jaro nic moc

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ale jinak super nominace

Reagovat
Marv

Nominace Holeše je podobná, jako kdyby letos hokejisti brali na MS Jágra kdysi slušný, ale na Evropu vůbec a sotva to stačí na ligu..

Reagovat
Dontlookatme

Holeš a Zima je tam snad jen díky Kostolovi a jeho vazby na Slavii, snad zůstanou celej turnaj na lavičce

Reagovat
Me2win

Reagovat
JeséRodriguez

Tak nejdo zkusenejsi tam jet musel. Holes už hrál velkej turnaj, a nikdo takovej vlastně ani v uvahu moc nepripadal. Holes bude v základu

Reagovat
kattos

Krom Lingra kterej ale zase může mi překvapit asi není co vytknout

Škoda že ten Král ztratil pozici a Čvančary no

Reagovat
JeséRodriguez

Lingr prekvapi už jen tím, když zpracuje balon. Jinak nominace v pohodě, místo něj měl akorát jet rynes/zmrzly

Reagovat
Zephyr

Až na Zimu dobrý

Reagovat
Mönchengladbach

Nominaci obránců nechal Hašek na LuftJardovi, ne?

Reagovat
Vinci

Spíš mu dal možnost sám si nanominovat 7 hráčů

Reagovat
Mass

Nebo Slavia dostala nejmíň gólů v lize a málo i v EL?

Reagovat
Salfovic

Tak podle tohoto argumentu by tam měla být celá obrana Plzně, když v hlavní soutěži eklu dostala v deseti zápasech jen jeden gól.

Reagovat
Mass

Hranáč je podle mě na základ, Červ jede, Hejdu už bys asi v 34 nebral, Dweha nemůžeš, Jedlička by klidně mohl jet jako trojka, pak je tam ještě Jemelka, kterej je sice nenápadnej, ale klidně by se dal, kdyby byl mladší.

Reagovat
Salfovic

Z obrany Plzně bych tam už nikoho nebral, maximálně Jemelku, když v nominaci není náhrada za Juráska. Jen mě zaujal ten argument.

Reagovat
Mass

Nevim co se ti na tom nezdá, že jedou obránci z nejlíp fungujích obran.

Reagovat
dextroza_m

Zima bude školit Ronalda, se bude divit...

Reagovat
kilobyte

Toho budou proti Portugalsku šetřit.

Reagovat
$dolar$

Ta obrana je stavěna na trojku.

Za mě Vitík (Vlcek) - Hranac - Krejci (Zima).

Nevzal bych Kuchtu a Holese.

Reagovat
wyqinac

Stanek

Hranac - Holes - Krejci

Coufal - Soucek - Sadilek - D. Jurasek

Barak

Schick - Chytil

takhle mi to vychazi asi nejlip, ale stejne je tam vlastne spousta otazniku a rad bych videl v zakladu Provoda, Cernyho a Sulce treba. Doufam, ze i Matej Jurasek dostane nejaky minuty. Chory bude predpokladam chodit hlavne na zavery

Reagovat
zorz767

V základu by měl být Kuchta, Holeš naopak ne.

Reagovat
Vinci

Holeš, Chytil

Reagovat
kattos

Mě fakt přijde že jediná šance na úspěch je přes ty 3 stopery. Prostě opatrný fotbal s tím že v tom útoku doufat že to Schick nějak zmakne. Vlastně dost podobné poslednímu Euru

Hrát jinak fakt dle mého nejde

Reagovat
Kostomlat

sestava OK, jen bych vyměnil Hložka místa Chytila.

Reagovat
wyqinac

jako takhle bych to videl rad ja a i kdyby to takhle treba nastoupilo, cekam tam nekolik pozic, ktery se proste v zakladu zmeni mezi zapasama, chytil je urcite jedna z tech pozic, pak pravdepodobne barak a nevim jestli bude nekoho jinyho zkouset na levym beku, o forme Juraska mam trochu pochybnosti

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kattos

Asi to vidím že to bude

Kovář (Staněk)

Jurásek - Krejčí - Vitik -Hranáč - Coufal

Souček - Sadílek

Barák

Hložek (Chorý Kuchta) Schick.

Reagovat
zorz767

Vidím to stejně.

Reagovat
Taarabt_QPR

S tímhle naprosto souhlasím. 3-5-2 tomu týmu bude sedět úplně nejvíc. Prostě nevidím ideální dva fullbacky ani složení stopereské dvojice a natož dvě plnohodnotná křídla pro jiné rozestavení.

Upřímně dopředu bych viděl někoho hodně silného zády k brance.....v současné formě klidně Chorý a k němu samozřejmě Schick.

Reagovat
pawels

Takhle by to dávalo určitě smysl. Jen Staněk je podle mě na 95 % jednička, asi zaslouženě.

Reagovat
Jacks11

Sešitý vym*rdanci jsou už 3 roky bez titulu a přesto mají na repre monopol

Asi dobrý lobbing..

Zíma, Holeš, Douděra

Reagovat
Vinci

Tak tím Kostlem si to dost pojistili

Reagovat
wyqinac

velice kvalitni rozbor

Reagovat
mrtvej ofsajd

Drz picu

Reagovat
Jacks11

V kolik a kde? Sešitá spino

Reagovat
Cotton

5 před Edenem nebo jak to tady chodí

Reagovat
Y.N.W.A

5 - 7

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Reagovat
Nieuwendyk

Je to výsměch, ještě ten Vlček cywe a Jurasek

Reagovat
ACSeRw!n

OT: takze Priske je pro Feyenoord uz kandidatem cislo 1 a uz jedna se Spartou.. jedina jeho podminka je, ze chce s sebou celej trenerskej stab.. takze kdo misto nej ? ja vidim jedinou moznost zas nekoho ze zahranici.. snad je Rosa pripraven

Reagovat
Greny

Moyes

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Uwe háže buly

Tvl mám strach fakt bude hrát tu LM Plzeň.

Reagovat
Uwe háže buly

Teď koukám, že i ten Polák Čenstochové má angažmá. Možná Van Bommel.

Reagovat
Mass

Poláka bych bral do Slavie.

Reagovat
Manik...

Tohle je v prdeli. .. Slavia byla celkem dlouho na vrcholu, protože udrží trenéra i kádr.. Sparta? Vše se hned rozpadne.

Reagovat
Pepe1911

takže jste zase v hajzlu

Reagovat
BaggioRoberto

Porad doufam, ze to neklapne. Nahradit Priskeho hrozne tezke a s celym realizakem takrka nemozne. Koho chces ted honem shanet. Asi bych sel cestou Svedika, ale jak nahradit vsechny ty specialisty v realizaku to vubec netusim.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Urbis__

Možná je to tím, že už fotbal tolik nesleduju, ale až na některé Slávisty s pochybnou formou mi ta nominace přijde celkem ok

Škoda Krále a Čvancary, ale holt asi nejsou ve formě...

Reagovat
ACSeRw!n

Cvancara resi zraneni

Reagovat
Urbis__

Je pořád zraněnej? Myslel jsem, že už nějakou dobu hraje...

Reagovat
John Obi Mikel

Proč bys ho tam dával? Je tam Schick, Kuchta, Chytil a třeba takový Chorý byl v repre daleko platnější.

Reagovat
Selänne

Proti Armenii a Moldavsku, no. Jestli tohle je teda měřítko... Osobně bych ale taky vzal radši Chorýho, protože se momentálně typologicky hodí víc.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zrovna Čvančara hrál třeba proti Moldavsku/Faerům/Albánii a hrál příšerně.

Reagovat
Selänne

Stejně jako celej tým. Třeba proti Polsku hrál fantasticky.

Reagovat
ACSeRw!n

neni stoprocentni rikal Hasek

Reagovat
ACSeRw!n

jinak nominace neprosto v poradku, 15 hracu z Cesky ligy.. sem rad, ze uprednostnil Cerva nad Kralem a ze obecne sazi na mladsi hrace.. jen Panak mi tam chybi, ale zrovna na stoperu je velka konkurence a asi ho moc nepotrebujem

Reagovat
Kostomlat

nominačka za mě asi v pohodě, snad bych měl otazníky kolem nominace Šulce a Černého, tajně jsem doufal, že by mohl vzít Janoška, ale jinak za mě nominace dobrá a věřím, že naděje na úspěch žije.

Reagovat
GrimeBaller98

Jsem hrozne rad za Cerva a Cernyho, moji oblibenci

Zima je vysmech, to vime vsichni, strasna forma na jare

Kuchtu nenavidim a radsi bych tam videl jiny hrace, ale Hasek asi vi, co dela, sedi do systemu a bude se hodit na pressing a hlavne brejky

Reagovat
kattos

Pro Zimu hrálo dost to jak výborně hrál v pratelacich.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
John Obi Mikel

Ale i tak jsem čekal, že se tam neprobojuje

Reagovat
Selänne

Sice nehrál, ale mohl hrát.

Reagovat
Salfovic

Ano, jeho legendární výkon proti Haalandovi, kterej ten zápas totálně odchodil, navíc se mu v té době nevedlo ani v CIty.

Reagovat
Truffaldino

U Čenýho jsem měl strach, že tam nebude. Je k tomu ale ještě ta otázka, zdali se na hřiště vůbec dostane.

Reagovat
Agnelli

Strašně slabá nominace, možná nejslabší ze všech zemí na Euru. A bohužel ani nic lepšího nemáme.

Reagovat
kattos

Nějaká kvalita tam ale je... Česká liga je nejlepší za posledních 15 let a hráči jako Schick Souček Coufal Kovář Sadílek a teď zase i ten Barák v zahraničí fajn.

Není to bůh ví co ale nejslabší nás nevidím.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Cotton

Podívej se na nominaci Gruzie nebo Rumunska, až na Kvaradonu a Stancia oba velká slabota

Reagovat
O.Giroud

Gruzinsko má náhodou dosť zaujímavý tím.

Reagovat
Imos

*Gruzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Nemají skoro nikoho z top 5 lig a jejich obrana mi na papíře přijde hodně špatná.

Reagovat
Uwe háže buly

Zajímavý jo, ale to je tak všechno.

Reagovat
oli9

Vždyť ta nominace je lepší než například Srbsko máme kvalitní hráče i u nás v lize což dřív nebylo

Reagovat
Selänne

Srbsko má lepší hráče téměř na každý pozici. WTF

Reagovat
doshcz

Reagovat
Salfovic

lepší než například Srbsko

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kostomlat

určitě budeme hrát na 3 - 5 - 2, to bude výchozí rozestavění podle mě.

Reagovat
PBLead

Nostradamus

Reagovat
r.mrazik

mel vzit Panaka treba misto Zimy, nebo Holeše

jinak asi vic kouzlit se neda

Reagovat
doshcz

by me zajimalo jestli vi kolik Panakovi je let

Reagovat
r.mrazik

google urcite ma...ale chapu, ze tam ma toho mladyho ze slavie,kterej bude tlacit cinany,ktery zna

Reagovat
r.mrazik

a teda asi bych to postavil na sehranosti, neco jako

Kovar

Hranac, Panak, Krejci

Coufal, Soucek, Sadilek, Rynes

Šulc (Černý), Schick, Hložek

ale...na nominaci hokejistu taky vsichni prskali a jak to dopadlo...teda akorat behem sampionatu nikdo z NHL neprijede

Reagovat
kattos

Nemůžeš tu naši hru postavit na hrech na křídlech, když je tam nemáme. To prostě musí bejt postavený okolo středu, kde je Souček, Sadílek, Barák...

Reagovat
r.mrazik

Ten střed je právě tedy nic moc

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
kattos

Sadílek Souček Barák ve výtečných formách. Neříkám že je to bůh ví co, ale máme na kraji lepší možnosti?

Reagovat
Mr.Mike

Ja bych tam misto Sadilka dal klidne toho Krejciho..ten ma dost slusnou rozehravku

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Proč nejede Pastrňák?

Reagovat
Greny

Spíš Ledecká a Jágr ti to předpověděli jak to dopadne

Reagovat
Sigma Olomouc

Kromě Kuchty dobrý. Určitě Kováře jako jedničku

Reagovat
FC-RUBRIKA

Po delsi dobe jede na Euro docela mlady tym ktera ma prespektivu na to postoupit na MS

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Uwe háže buly

Haškovi se částečně omlouvám, ještě aby ta hra nějak vypadala a bude to ideální trenér.

Reagovat
Godwinson

Tak Hasek je takovej typickej alibistickej picus, takze Kuchta ani Coufal neprekvapili. Skoda.

Reagovat
Blasphemer

Zima těžkej úlet, ale nějakej kůň od agentů se tam dal čekat. Jsem rád, že nejede Brabec a konečně i Král, který v repre dlouho nic nezahrál.

Reagovat
$dolar$

Místo Zimy tak mohl bejt Jemelka. Každopádně za mě horší teda Holes.

Reagovat
Blasphemer

Určitě měl jet místo jednoho z nich jet Panák. Jemelka nevím. To je taky takový hráč co jednou zahraje a jednou ne. Ale na jaře byl výborný, když nemarodil.

Reagovat
$dolar$

Je to levák, což je výhoda, navíc sehranej s Hranacem.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kepy_FCB

Proč je na fotce Prigožin?

Reagovat
10adam

Protože euro bude výbuch

Reagovat
Puskas

budeme hrát beton

Reagovat
PBLead

Myslím, že Hašek nanominoval víceméně to nejlepší, co má k dispozici. Osobně bych vzal jednoho z dvojice Ryneš/Zelený a do obrany Panáka (tomu hraje v neprospěch to, že v repre nikdy nehrál, a pro EURO by tak mohl být risk, nicméně v 3 obráncovém systému je to poklad, škoda, že Hašek nemá koule a vzal tým co si vybudoval Franco Schel Hafím). Za úvahu stojí také Král, ale tomu nejspíše vzal místo Červ. Za nominaci Červa jsem rád, pokud dostane pár minut, tak bude imho bojovat více než Král. Jinak stran navrátilců, tak s jejich nominací spokojen nejsem. Chápu ale že alternativy za Coufala či Kuchtu nejsou úplně ideální (Gabriel, Jurečka), tak převážil pragmatismus. Ještě že nevzal toho Brabce. Tak jsem zvědav, jak si povedeme.

Sestavu tipuji takto: Staněk - Coufal, Zima, Holeš, Krejčí, D. Jurásek - Sadílek, Souček, Provod - Schick, Kuchta.

Přání: Kovář - Douděra (Coufal, kdyby nebylo Belmondo), Vitík, Panák (kdyby jej nominoval, jinak Krejčí nalevo a Hranáč doprostřed), Hranáč, D. Jurásek - Sadílek, Souček - Barák - Šulc, Schick

Reagovat
mistr129

Já ho tedy nemám vůbec rád, ale místo Kuchty mohl jet klidně Čvančara... vzhledem k Černýmu a Hložkovi očividně není nedostatečná minutáž problémem, navíc toho stejně za poslední dva měsíce odehrál víc než ti dva.

Sestavu, když to takhle vidím v nominaci, bych rád viděl: Staněk - Coufal, ? (pls ne Krejčí, který má problém vydýchat Bořila, natož poblázněný Turky), Hranáč, Jurásek - Souček, Sadílek - Hložek/Chytil, Provod/Hložek, Šulc - Schick

Reagovat
kattos

Zase Čvančar po zranění nedal ani gol a většinou chodil z lavičky...

Reagovat
Salfovic

Poslední gól dal v listopadu.

Reagovat
Moshe Dajan

repre forma

Reagovat
Mass

Twl to i ten Lingr skóroval v poslednim ligovym zápase

Reagovat
fabec1222

Kdo byly varianty misto Provoda a Zimy? Provoda jeste beru, je to univerzal, dokaze pripadne zalepit co se da, a je to lepsi, nez Masopust, ale Zima je komedie, to radsi univerzal Mateju.

Reagovat
PBLead

Tak to zase ne Matějů byl totální mimoň, ten musel mít nejlepšího agenta v celém Česku. Zima není tak špatný, jen není v žádné extra formě a má štěstí na to, že jej Franco protežoval, takže je pomalu nejzkušenější stoper společně s Holešem. Radši bych tam viděl kluky, co makali celou sezónu, než někoho, kdo to má za odměnu... Provoda nemám v oblibě (kvůli hře, image nebo klubová příslušnost mi je volná), ale beru, že když si tam nanominoval na levého beka jenom Juráska s prapodivnou sezónou, co měl, tak chce mít ještě nějaký backup a Provod dokáže odehrát všude možně, včetně toho levého beka. Měl vzít Ryneše a bylo by.

Reagovat
Lemond Laws

Asi Ševčík a Panák

Reagovat
PBLead

Ševčík je skvělý fotbalista, škoda těch zranění. Nebýt toho, tak už je dávno v zahraničí. Teď už bych ale dal šanci někomu mladšímu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavne nevis, kdy onemocni nebo se zrani. Pak ho budes potrebovat a on nebude moct hrat.

Reagovat
Uwe háže buly

Podobný je to bohužel s panákem.

Reagovat
John Obi Mikel

Oba nejedou protože jsou sklenění hádám.

Reagovat
Mass

Je to docela možný. Do zahraničí ani jeden z nich už asi nepůjde (max nějakej Kypr) a chtějí se soustředit na karéru doma v klubu, tak vzhledem k jejich chatrnýmu zdraví, možná na euro ani úplně nechtěli. Je tu pár věcí, do kterým my jako ef manažeři nevidíme.

Reagovat
Luka3enko

Až na to, že Panák má letos víc odehraných minut než Holeš a Krejčí. Prostě nemají tak šikovné agenty, aby je tam protlačili.

Reagovat
Mass

Zase tyhle konspirace, že nominace dělají agenti.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jolly Roger

Jako špílmachr je tam jenom Barák,asi bych dal Ševčíka místo Červa. Jinak je to v pohodě.

Reagovat
romeo351

Vždyť jsou tam stejně nakonec všichni, kteří maj nohy (rozdíl oproti hokeji)

Reagovat
letitfly

*sledge hokeji

Reagovat
oli9

Nominace očekávaná jsem zvědavý jestli Šulc dostane prostor jelikož ta jeho sezóna byla top od něj..

Jinák z náhradníků připadá v úvahu max Brabec, Panák, Janosek

Reagovat
Salfovic
Reagovat
John Obi Mikel

Šmarja pano, tam ty diskuze taky utíkají ze stránky.

Reagovat
RickNash

Mě se ta nominace vlastně dost líbí.

Kuchta vyvolává pachuť kvůli tomu, že to je idiot, co ani na půlrok není po pruseru schopnej trochu sklopit uši. Ale spíš mě mrzí proto, že když má blbej den, zakončuje a hraje prostě příšerně. Z tohohle pohledu mi i ten Jurečka přijde jako větší jistota, ale hlavně jako větší bijec, co se jako ten extra útočník na posledních dvacet minut hodí víc. Do základu se snad s Kuchtou nepočítá.

Gólmani jsou bezva, resp. slibni a mladí a mají něco za sebou. Stopeři taky, jen mi tam chybí zkušenější hráč, resp. mě děsí, že jim má bejt Holeš, kterej měl královskou formu na minulým Euru a od tý doby to jde dolů. Pokud se Jurásek potká s formou, bude to dobrá obrana i dopředu. Ale to je taky otazník. Menší otazník je Doudera, ten za repre hrál snad vždycky dobře až skvěle.

Velmi se mi líbí nominace Červa, má za sebou super jaro a jako ta motorová myš v záloze mi přijde snad ve všem lepší než Sadílek, kromě toho, že má asi 150cm. Snad dostane šanci v přípravě a pořádně se ukáže.

Křídla holt nejsou, ale nominace Juráska potěšila, snad se mu povede příprava. A Šulc by se mi líbil ve volnější pozici pod útočníky, možná i víc než Barák, je pohyblivější.

Chytil+Schick nebo Chorý+Schick může bejt dobrej útok, na Patrika se těším samozřejmě nejvíc a s ním to bude stát a padat.

Reagovat
zorz767

Kuchta je právěže ideální hráč do základu, kterej to vepředu odjezdí, napadá, brání všechno. Lidi mají krátkou paměť, ale on ani v průběhu sezony neměl většinu času top formu, dlouho nedával goly, ale Priske moc dobře věděl, proč si ho drží v sestavě a vždycky se za něj postavil právě kvůli jeho pracovitosti.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Moshe Dajan

Červ a Jurásek Coufal a Kuchta Hašek pozitivně překvapil, akorát Provod už by mohl konečně upadnout v zapomnění.

Reagovat
Greny

Jinak co ten Chorý za Filu a cash ? Co na to Slavisti?? Za mě pruser

Reagovat
Salfovic

Možná Šádek vycítil, že je Chorý na svém vrcholu, ze kterého bude už jen klesat, tak z toho chce vytřískat co nejvíc.

Reagovat
Greny

ale jako byla by to prdel

Reagovat
romeo351

Reagovat
$dolar$

Ja bych nebyl apriori proti. Tady vsichni zapomneli, ze mame jeste Dura. Fila se mi v Teplicich libil a Choras uz mladsi nebude, byt jeho letosni sezona byla top. Takze Fila a peknej cash bych bral.

Reagovat
Greny

Tak nějak jsem to slyšel že Chorý a Fila by se tomu nebránili plus doplatek Plzni

Reagovat
$dolar$

Tak pro Filu by to byla taky pecka. Ve Slavii sanci nedostane a chodit po dalsich hostovanich nema moc smysl.

Ja myslim, ze to mozna dopadne jak se Stankem. Ze pujde Fila, Icha, Prebsl apod.. Plus nejakej cash, to uz si Ada pohlida. A on Choras Slavii taky pomuze. Ale je to za me docasny reseni.

Reagovat
Uwe háže buly

A co je pěkný cash? 50? Min víc

Reagovat
$dolar$

Jako Fila + 50 bych vzal hned. Za me treba Fila + Icha/Prebsl + 25-30 bych bral

Reagovat
romeo351

Durosinmi nepůjde při nejbližší příležitosti?

Reagovat
3M

Kdes to vzal?

Reagovat
$dolar$

Ja to slysel dneska v Zajici a prej to resili v Zajici live.

Reagovat
3M

Aha. Fila je top, pro Plzen posila a v Edenu by tu sanci stejne nedostal

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Já bych Chorýho nechtěl, nemám ho rád. Každopádně je mnohem lepší než třeba Tijani, posun by tam byl jasnej. Plzeň má ještě Durosinmiho, až takovej průser by to nebyl.

Reagovat
Coutinho10

tak jako Chorý by nám pomohl...otázka, co ten Fila, jestli už na nás bude mít nebo ne

když se na to tak koukám, tak stejně jako Valenta, teď Červ, tak případně i Fila, tak cítím, že tihle hráči asi mají větší šanci uspět v Plzni než ve Slavii

pokud k tomu dojde, tak si myslím, že ta top 3 může být daleko vyrovnanější a nebude to jenom o Spartě a Slavii

Reagovat
r.mrazik

Chory ve Slavii, to bylo hustý. Takový vocas u Číňanů. Peklo

Reagovat
Mr.Mike

Snad to klapne

Reagovat
Mr.Mike

To by byl pro Plzen dobrej deal..nejvetsi sranda bude az pak skonci Plzen pred Slavii v lize

Reagovat
John Obi Mikel

Za mne špatnej nápad

Reagovat
Pablos

Mě tam teda udivuje jen ten cash

Reagovat
Mass

Nominace v pohodě, žádný překvapení. Jen mi tam chybí nějakej back-up za D.Juráska na levou lajnu, i když tam v případě potřeby může zahrát i Provod. Po euru bych zkusil jednoho z dvojice Ryneš-Zmrzlý. Lingr vzhledem ke klubovýmu vytížení jede jen ze zvyku, ale nejspíš se na hřiště taky moc nepodívá. Vzhledem k tomu, že nominoval 6 stoperů, tak se bude hrál nejpíš na tři vzadu.

Staněk (Kovář) - Holeš (Vitík) , Hranáč (Zima) , Krejčí (Vlček) - Coufal (Douděra) , Souček , Sadílek (Červ), D. Jurásek (Provod) - Barák (Černý) , Hložek (Šulc) - Schick (Chorý)

Reagovat
10adam

Nechápu ty blázny, kteří tam tlačí kopyťáka Jurečku a to ještě na úkor Kuchty

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
ACSeRw!n

to tlaci jen slavisti ne?

Reagovat
10adam

Ale ti se nacpou kamkoliv

Reagovat
fabec1222

Kdo myslíte, že budou ti tři navíc, co by se při počtu 23 hráčů nedostali? Zima, Šulc, Chytil?

Reagovat
fabec1222

Nebo možná Provod místo Šulce

Reagovat
Mass

Lingr, Červ, Chytil

Reagovat
$dolar$

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vlček, Červ, Šulc

Reagovat
Stannis Baratheon

Místo Šulce Lingr

Reagovat
Puskas

Staněk, Kovář, Jaroš.

Reagovat
PBLead

Tyhle 3 musí ven

Reagovat
kattos

Provod, Chytil a pak nvm

Reagovat
Salfovic

Divím se, že tam není Zelený (a že to snad nikdo neřeší), ten se bral skoro jako tutovka.

Jestli bude Jurásek k prdu, tak ten post je totální průser. Jinak má sestava:

Staněk

Vitík, Hranáč, Krejčí

Coufal, Souček, Sadílek, Jurásek

Barák

Chorý, Schick

Reagovat
kattos

Není tolik perspektivní a to by podle mého musel bejt tutovej základ ve Spartě který ale ted trošku ztratil

Reagovat
ACSeRw!n

Chory urcite ne, bude se hrat beton

Reagovat
Mr.Mike

Cekal sem jednoho z dvojice Zeleny/Rynes..asi spis toho Rynese nakonec. Kazdopadne kdyz vypadne d.jurasek tak bude problem

Reagovat
ACSeRw!n

Sadilek nebo Provod to pripadne asi nejak odehrajou no

Reagovat
Pablos

Panák by se mi tam líbil, ale tak nevadí. Zima hejty, i když za nároďák nikdy nezahrál blbě, klasika tady no Holeš je prostě zkušenej hráč, očekávatelný… tady zase oheň na střeše Plus kydy jsko Hložek né apod. To je zase diskuze Za mě v poho nominace

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
kattos

U toho Holeše si nedokážu představit že reálně měl na základ + ta perskeptiva není obrovská, na MS věkově v poho jasně, ale jeho výkonnos klesá. Tam si fakt dovedu představit že by nebyl, ale není to nějaký průser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrej mix hracu, zaroven kouka i trochu za roh smerem ke kvalifikaci MS. On zas ten vyber hracu neni tak sirokej. Vylozene mi tam chybi snad jen Kral, ktery si svoje v repre odehral.

Reagovat
kattos

Tomu bude v době kvaldy MS pod 30, ono je mu jen 26 ten ještě se v repre objeví.

Taky mi tam trošku chybí, ale ted fakt vůbec nehrál.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Reagovat
3M

Hlavne nikdy Krejciho na levyho stopera. On je pozicne mimo, jako posledni dela hrubice a jeste je to uplakanek. Ma super hlavu a dokaze nahecovat, jeho jedine na DM kdyz uz musi hrat

Reagovat
Salfovic

Takže koho, Zimu ?

Reagovat
3M

No to je asi jeste horsi

Reagovat
Coutinho10

asi ok, nominace mě neuráží....jako klidně nějaký změny bych tam udělal, ale čistě na základě svého subjektivního pocitu, že kterým hráčům bych věřil víc než jiným, nicméně chápu, proč tam nejsou (Zmrzlý, Janošek, Jurečka)

Reagovat
Martin9719

Opravdu je super, že vezmeš někoho kdo hraje v sezoně víc jak 30 minut jen za reprezentaci v přáteláku. Ještě ke všemu možná na úkor nejlepšího střelce ligy. Stejně tak nechápu co tam dělá Zima a Vlček na úkor Panáka, to už tam mohl jet rovnou Jemelka. Nominace opravdu vtipná. Každopádně Ryneš, Hladký, Jurečka?? Wtf.

Reagovat
Salfovic

Tak Jemelka coby jediná náhrada za Juráska tam klidně být mohl.

Reagovat
Mass

Jemelka ale není wingbek. To už spíš Ryneš nebo Zmrzlý, stejnej post.

Reagovat
Martin9719

Já hlavně vůbec nechápu proč by měl být Jurásek první variantou..

Reagovat
Uwe háže buly

Co máte všichni s tím Jurečkou? herně je z nich nejslabší a týmy na úrovni Karviné tam nebudou.

Reagovat
Coutinho10

ale je gólovej

Reagovat
Martin9719

Jasně no, tak vezmu radši 2 hráče do útoku nebo na ofenzivní pozice kteří nedají 90 minut v jednom víkendu dohromady.

Reagovat
Uwe háže buly

No pokud jsou lepší tak rozhodně. Dřív lidem vadil v repre Lafata a teď v době, kdy je tam daleko větší konkurence by tam tlačili Jurečku.

Reagovat
Salfovic

Jurečka je jako někteří naši hokejisté, kteří zářili v extralize, ale na MS byli naprosto nepoužitelní.

A kdybych měl zůstat u fotbalu, tak takovej Lafata byl na ME taky hroznej.

Reagovat
Martin9719

Nevím z čeho to hodnotíš když Jurečka snad ještě na žádném turnaji nebyl.

Reagovat
Mass

Já ho tam určitě netlačim, ale že dává góly jen Karviné a pod. nebude pravda, když se prosadil třeba i proti Ndickovi s Llorentem, to jsou stopeři jiný úrovně.

Reagovat
Uwe háže buly

Jinak Ryneš měl celkem výpadky formy, nebyl tak dobrý jako na podzim, často nesmyslný fauly, dohadoval se..

Hladký tam nemá co dělat, jsou tam lepší a hlavně perspektivnější gólmani. Doteď nemá smlouvu.

Reagovat
lampas

Ten nejlepší střelec by v Leverkussenu nehrál pomalu ani za béčko

Reagovat
Martin9719

No tak hlavně, že ten supertalent tam pravidelně hraje.

Reagovat
Moshe Dajan

Janoschek další gól!!! Hašek ho měl vzít, tohle je forma KRÁLŮ.

Reagovat
Coutinho10

bohužel hraje 2. ligu, takže v pohledu veřejnosti nemá šanci

Reagovat
Salfovic

Po dnešku (6:2) má velkou šanci postoupit

Reagovat
Coutinho10

hodně bych mu to přál a i na repre bych mu věřil....škoda, že nemá momentálně kvůli 2. lize šanci

líbí se mi i cesta, kterou se vydal a je super, že tu kvalitu potvrzuje a věřím mu, že má před sebou skvělou kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Čvančara, Brabec, Král, Panák taky připadají v úvahu, ale budiž. U Haška mě to připadá jakoby naslouchal hlasu hospody, proto jsem se bál, že nepojede Hložek nebo něco podobného. Tohle ujde.

Reagovat
Salfovic

Odkdy je Matúš Kozáčik trenérem brankářů v naší repre? Společně s Černým. K čemu dva?

A divím se tedy, že tam neprosadil Jedličku.

Reagovat
Coutinho10

to dělá jenom Radek Černý ne ? Mám pocit, že to Ivan říkal několikrát na tiskovce včera....o Kozáčikovi nepadlo ani slovo nebo si to aspoň nevybavuju, tak by mě zajímalo, kde jsi Kozáčika vzal ?

Reagovat
Salfovic

Nahoře máš odkaz na soupisku ze stránek fačru a je tam i realizační tým.

Reagovat
Coutinho10

už vidím, máš pravdu, tak to se taky divím

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Witcher

Čekal sem Kopice a chaloupka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mr.Mike

Pekna nominace..prekvapil Cerv a sem rad ze tam je konecne Vitik. Klidne bych ho hodil do zakladu.

Reagovat
Nieuwendyk

Naprostej souhlas s Vitik

Reagovat
dave30

OT: Takže Sparta přijde zřejmě nejen o trenéra, ale i asistenta...

Reagovat
Nieuwendyk

To vůbec neříkej

Reagovat
dave30

Já vám to nepřeji, ale Priske to má jako podmínku odchodu...

Reagovat
Langi

ale jo...na to, jak jsem zvolení Haška hejtoval, tak nominace nakonec docela dává smysl...mě tam nikdo asi ani nechybí ...má plus za to, že nevzal Pavlenku.

Reagovat
dave30

No vidíš. Pavlenka je za mě výborný gólman, ale nechytal. Takže to chápu, ale trochu mrzí. Potom jsou tam někteří, kteří moc nehráli a přitom se to neřeší (třeba Lingr).

Reagovat
Moshe Dajan

Však Lingr nehrál ani ve Slavii a nikdo to neřešil To je prostě rozený žolík, ten hrát nepotřebuje a ani nemůže, jinak by ztratil svůj profil

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Langi

Jesi to nebude tím, že aktuálně máme docela dost dobrých gólmanů na podobné úrovni a minimálně tři na rozdíl od něj hrají a ještě podávají stabilnější výkony...

Ono totiž, co by tam Pavlenka dělal? Resp. kdy naposledy předvedl v repre nějaký nadstandardní výkon? Já neříkám, že je to špatný gólman, ale v repre byl vždycky not good not terrible a nepamatuju si kdy chytil něco navíc nebo nás podržel. Prakticky vždycky, když dostal šanci, tak nezachytal nic moc...na Vaclíka nebo nedej bože Čecha neměl nikdy.

Při pohledu na současného Kováře a Staňka nemůže být o Pavlenkovi vůbec řeč.

Reagovat
dave30

Asi máš pravdu. Ale co ten Lingr?

Reagovat
Langi

A je realne na Lingrove postu nekdo prokazatelne lepsi, kdo mel jet a nejel? Nevim, nemam nasledovano popravde…Ono s nim mas asi i pravdu, ale on stejne nebude uplne clen zakladni jedenactky, takze muze jet, hrat moc nemusi a misto nikomu treba nezabira…ale golmani holt jedou jen 3 a tady Pavlenka nejede opravnene.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jak by to asi nominoval Šilhavy?? Úplně stejně

Reagovat
Uwe háže buly

Určitě ne.

Reagovat
juris.n

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele