Novým trenérem Uruguaye se stal Bielsa

16.05.2023, 09:06
Aktuality
Marcelo Bielsa (© AFP)

Novým trenérem Uruguaye byl jmenován Marcelo Bielsa. Národní svaz o příchodu bývalého kouče Leedsu, Chile, nebo Argentiny informoval na twitteru.

Bielsa, který podle médií podepsal smlouvu do roku 2026, naposledy trénoval Leeds, kde loni v únoru skončil. United se ujal ve druhé lize a pomohl jim k návratu do Premier League po 16 letech.

Sedmašedesátiletý argentinský kouč vedl i Olympique Marseille, Bilbao, Lille a Espaňol Barcelona. S Argentinou se představil na mistrovství světa v roce 2002, na šampionátu v roce 2010 trénoval Chile.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
celeb

niekde trenoval dlhsie, niekde kratsie ...

kazdopadne, ak ho nebudu srat a nenapadne im mu nejak odporovat (v hocicom), tak im to moze slusne pomoct, kedze sa im rysuje dalsia silna generacia - zazrak pre taky maly stat.

Reagovat
Langi

Trenér, co se, podle mě, stylem koučování do Evropy zcela nehodil...paradoxně tohle angažmá by mu zase mohlo víc sednout

Reagovat
Salfovic

To by mohlo být dobré spojení.

Reagovat
ACSeRw!n

luxus

Reagovat
Agent z Melmacu

toto bude shit

Reagovat
Nadržený šimpanz

Argentinský Pulpit

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gedofrey

najs

Reagovat
raduinho

Mistři světa 2026.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele