O cenu pro nejlepšího hráče v Anglii se uchází i trio z Leicesteru

13.04.2016, 14:45
Aktuality
Leicester bojuje o zisk mistrovského titulu a výkony některých jeho hráčů nezůstaly bez pozornosti ani při oznámení finálové nominace o nejlepšího hráče sezony anglické Premier League podle tamní hráčské asociace (PFA). V šestičlenném výběru se objevili hned tři fotbalisté tohoto klubu...

Ofenzívu Leicesteru letos táhnou především kanonýr Jamie Vardy a ofenzivní záložník Riyad Mahrez, vedle nich se pak do užší nominace dostal také záložník N'Golo Kante.

Šanci na získání individuální trofeje má i aktuálně nejlepší střelec Premier League a útočník Tottenhamu Harry Kane, záložník Arsenalu Mesut Özil a záložník West Hamu United Dimitri Payet.

Kane figuruje rovněž v nominaci o nejlepšího mladého hráče roku, kde obhajuje loňský triumf. Jeho konkurenty jsou Dele Alli (Tottenham), Romelu Lukaku a Ross Barkley (oba Everton), Jack Butland (Stoke City) a Philippe Coutinho (Liverpool).

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (503)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele