O Dzsudzsáka se zajímá Juventus, potvrdil agent

15.11.2010, 17:50
Aktuality
Balázs Dzsudzsák již delší dobu válí za PSV Eindhoven a čtvrtá sezóna by mohla být tou poslední, kterou odehraje za nizozemský klub. Maďarského křídelníka sleduje hned několik evropských klubů a jeho agent Jozsef Vorosbaranyi přiznal, že už několik měsíců je v kontaktu s Juventusem...

Dzsudzsák přišel do Eredivisie začátkem kalendářního roku 2008 z Debrecínu a jeho angažování se PSV zatím zlatě vyplácí. Kolem jeho klenotu krouží anglické trio Arsenal, Tottenham, Liverpool a vážný zájem má již zmiňovaný Juventus.

"Teď když už to bylo publikováno v tisku, můžu přiznat, že jsme již několik měsíců v kontaktu s Juventusem. Je ale důležitým faktem, že Balász má s PSV smlouvu. My tudíž nemůžeme komunikovat s kterýmkoliv klubem, dokud nedostaneme povolení, takže je zbytečné hádat, co se stane," uvedl Vorosbaranyi.

"Vím, že by rád šel do Španělska, ale bylo by těžké odmítnout nabídku Juventusu. Balásze také láká atmosféra a vysoké návštěvy v bundeslize a neodmítl by ani velký tým z Premier League," doplnil agent maďarského reprezentanta. "Byl jsem v poslední době spojován s tolika kluby, že už se o tom nechci dále vyjadřovat. Pěkně se ale poslouchá, že o mě má zájem takový velký klub jako Juventus," prohlásil sám Dzsudzsák.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (471)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele