O odchodu nepřemýšlím, ujistil fanoušky Espanyolu Moreno

06.04.2013, 09:32
Aktuality
Espanyol má po zpackané první polovině sezony nyní velmi dobrou formu a na zlepšených výsledcích se podílí i Héctor Moreno. Mexický obránce je také spojován s možným odchodem z Barcelony, sám ovšem podobným spekulacím nevěnuje pozornost a soustředí se výhradně na výkony v dresu svého zaměstnavatele...

"O odchodu nepřemýšlím, v hlavě mám jenom to, jak klub dostat tam, kde si zaslouží být. Nikdo mi neříkal nic o tom, že by mě vedení chtělo prodat. Jsem zde spokojený a klubu vděčný," prohlásil mexický obránce.

25letý obránce přišel do barcelonského celku v létě roku 2011 z Alkmaaru a rychle se usadil v základní sestavě. V zimě se spekulovalo o jeho možném návratu do Nizozemska ve chvíli, kdy se o něho zajímal PSV Eindhoven.

"V zimě se neustále o něčem spekuluje. Došlo k nějakým kontaktům, ale ne k žádným formálním. Mým záměrem vždy bylo zůstat tady," ujistil fanoušky.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Espanyol si zaslúži byť v druhej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno je borec, má na víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
božský John

Tak to jsem hned klidnej

Reagovat
Messiáš

Kdoví kolik procent práv vůbec Espanyol vlastní a kolik je vlastněno nějakou třetí stranou (Mendés), takže se uvidí, jestli to vůbec bude mít ve svých rukách..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele