Odchod z Lille nemohu vyloučit, prohlásil Boufal

27.04.2016, 09:54
Aktuality
Sofiane Boufal se během letošní sezóny vypracoval do role opory Lille, načež mají o služby ofenzivního záložníka zájem věhlasnější celky. Sám 22letý reprezentant Maroka nevylučuje odchod...

Boufal přitom k "Dogám" přišel teprve na začátku minulého roku z druholigového Angers, prakticky okamžitě se však zařadil do základní sestavy a letos patří mezi opory LOSC.

Talentovaný středopolař se tak během posledních týdnů dostal do spojení s Interem Milán, Tottenhamem nebo Borussií Dortmund, přestože má kontrakt do roku 2019.

Ani sám Boufal se však změně dresu nebrání, chce však pravidelně hrát, aby se mohl i nadále zlepšovat. "Chci se nadále zlepšovat a to jde jen, když budu pravidelně hrát," uvědomuje si Boufal, jenž se nedávno rozhodl reprezentovat Maroko. "Nemohu vyloučit žádnou možnost," dodal. "Momentálně se však soustředím pouze na Lille, se kterým chci postoupit do evropských pohárů," uzavřel Boufal.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradil by Gundogana??

Reagovat
smazaný uživatel

Reuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reus opravdu 100% odchází?? Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším, ale kdy jindy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele