Odmítl jsem Juventus, přiznal Robinho

10.12.2007, 17:37
Aktuality
Real Madrid nebyl před několika lety ani zdaleka jediným klubem usilujícím o Robinha. Brazilský supertalent chtěla ze Santosu vykoupit řada evropských velkoklubů a mezi nimi byl i Juventus. Robinho nakonec nabídku z Turína odmítl, protože se tehdy ještě necítil dostatečně zralý na přestup do Evropy...

"Obdržel jsem nabídku od Juventusu, ale byl jsem stále ještě velmi mladý. Bylo mi teprve 18 a nebyl to pro mě ten pravý čas na odchod z Brazílie," vysvětlil Robinho své tehdejší rozhodnutí.

23letý fotbalista po přestupu do Realu Madrid dlouho čekal, než se zabydlel v základní sestavě. Loni mu nenahrával především trenér Fabio Capello, který sázel na defenzivní pojetí hry a na mladého Brazilce často nezůstalo místo. Důležitou součástí sestavy španělského velkoklubu tak Robinho je až letos, kdy má daleko větší formu, než trojice jeho krajanů ve složení Ronaldinho, Adriano a Ronaldo.

"Pro mě jsou bratry, ne přáteli. Ronaldinho nemá žádné problémy. Adriano trpí kvůli nějakým osobním důvodům, ale zase se vrátí. Ronaldo pro mě bude vždy El Fenomeno, když je v pořádku, je lepší než on pouze Maradona," domnívá se Robinho.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co by hledal v Juventusu za štěstí. Španělsko je jiná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouho se z golu radoval az mu palec upadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledni veta byla hezka :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ví co je pro něj dobrý, Brazilia 4ever.

Reagovat
smazaný uživatel

robinho good man

Reagovat
smazaný uživatel

robinho je jeden z nejlepsich hracu realu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele