Okocha v létě zřejmě ukončí kariéru

05.03.2008, 16:51
Aktuality
Hned několik loučení zřejmě bude po letošní sezoně k vidění ve druhé nejvyšší anglické soutěži. Rozhodnutí pověsit kopačky na hřebík již oznámil útočník Teddy Sheringham a konec kariéry plánuje rovněž záložník Hull City Jay-Jay Okocha...

"Mám v mysli pouze zbytek letošní sezony. Kdo ví, co se stane, ale zřejmě to bude můj konec. Po Hull City bude následovat odchod, cítím, že toto je moje poslední stanice," prohlásil nigerijský fotbalista v rozhovoru pro Radio Humberside.

Okocha na začátku letošní sezony zamířil do anglického klubu z Kataru. Jeho tým je sice zatím na slušném osmém místě tabulky League Championship, 34letému fotbalistovi ovšem kazí radost častá zranění.

Okocha během své kariéry hrával například za Fenerbahce, Paris Saint Germain a Bolton Wanderers a na svém kontě má 59 reprezentačních startů, v nichž dal osm branek. Zahrál si na třech světových šampionátech a v roce 1996 pomohl Nigérii k triumfu na OH v Atlantě.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
GEGE

výborný fotbalista hodně štěstí v dalším životě

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejgeniálnějších techniků své doby..

Reagovat
GEGE

souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Patří do nejlepší nigerijský generace . . . Už pomalu všicni odcházej, Kanu taky pomalu půjde

Reagovat
RMCF

Baroš ještě chvilku potrápí...

Reagovat
RMCF

*Baroše

Reagovat
smazaný uživatel

Baroše potrápí každý

Reagovat
smazaný uživatel

každý? tak nějaký Krab Baroše určitě netrápí...

Reagovat
terry

Tak mi rekni, kdy a kde se Baros naposledy naplno prosadil.. Rekl bych, ze to nebylo ani v Portsmouthu (tam mu musime dat jeste cas), ani v Lyonu, ani v Aston Ville a ani v Liverpoolu!

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoolu se prosadil! Už jen tím jak si vyčkal na šanci a pak ji chytil skvěle za pačesy.. Jeho koncem byl on sám sobě.. protože výkon na EURU04 ho nějak zlenošil. Navíc jeho zbraní byla rychlost a výbošnost, ta postupně odchází.. však taky si myslím, že Kanu je daleko přínosnější než Baroš, ale proč mu nepřát? já teda Barošovi přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

jo on se chytil před 4roky ale ted je hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi kreativní fotbalista, bude škoda, že skončí. Ale asi ho častá zranění demotivují, což by nebylo nic divného.

Reagovat
smazaný uživatel

když sem se začal zajímat o fotbal tak to byl talentovanej mladej kluk no a za pár let najednou hvězda PL .... Jak ten čas letí, ale všechna čest byl to můj oblíbený hráč.... On a Kanu jsou takoví průkopníci africkýho fotbalu na ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

Můj velký oblíbenec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele