ONLINE: V Anglii končí přestupové léto

31.08.2012, 20:24
Aktuality
Tradice je tradice. A tak se po půl roce opět scházíme nad závěrečnými přestupovými tahanicemi manažerů jednotlivých anglických klubů. Letošní zima byla odstrašujícím příkladem populárního "deadline day"; vše ale prozatím slibuje, že dnešek nám lednové utrpení přebohatě vynahradí...

Vše se naplno rozhoupalo už včera. V noci na dnešek byly pečetěny přestupy Granera (QPR) s Yoshidou (Soton), ráno pak Spearing (Bolton, hostování), před chvílí Richardson (Fulham) a brzy nejspíš přestoupí rovněž Adam (Stoke), Dempsey (Liverpool) nebo Van der Vaart (Hamburk). Hromadu práce bych ovšem měl mít až do půlnoci našeho času, kdy se okno definitivně uzavírá, spřádaných plánů jsou totiž pořád kvanta.

Jen tak namátkou: Jol prý chce 2-3 hráče do středu pole, Wenger by měl minimálně jednou zainvestovat, přičemž se "potřebuje" zbavit až tří útočníků, Villas-Boas stále lanaří Modrićovu náhradu (možná dvě), Moyes se na poslední chvíli utrhl ze řetězů a zatoužil po duu Oviedo-N’Zonzi, Abramovič zrovna vyhrál třímiliardový soud atakdále atakdále. Lednová nuda se skutečně snad ani nemůže opakovat, to by bylo proti všem obchodním zákonům.

Závěrem, než se do toho konečně pustíme, ještě trocha moralizování a prosení: moc si nepřeji (leč se tomu těžko kompletně ubráním), aby se v diskuzích objevovaly obyčejné přestupové spekulace, jak je v české podobě znáte třeba odtud. Vůbec nejsem proti vtipným hláškám z twitteru či nějakým veselým obrázkům - ty naopak přivítám -, čímkoliv jiným ale, prosím, mou práci neznehodnocujte, respektive z ní nedělejte něco docela dobře zbytečného. Ale teď už opravdu příjemnou zábavu...

13:00 Plánovaný přesun křídelníka Dejagaha z Wolfsburgu do Fulhamu by podle íránské tiskové agentury IRNA na hráčově čerstvém zranění nemusel nutně ztroskotat. Pravý stehenní sval si prý ve středu na tréninku neporanil nijak vážně, takže by tahle část těla při prohlídce neměla nijak překážet.

13:11 Úvodem si připomeňme, nakolik dovede deadline day mást. Takhle horlivě se před rokem ve Stoke-on-Trent očekával osmimilionový příchod Palaciose (spolu s tím Crouchovým); a honduraský záložník od té doby nastoupil v ligovém základu všehovšudy devětkrát. Kdo by letos mohl být podobným "provarem"?

13:14 DFL právě vydala seznam všech hráčů, s nimiž se ještě počítá v rámci přestupových hrátek. Nechybí tam Rafael Van der Vaart, jehož návrat do Hamburku by měl být vážně na spadnutí (už dorazil do Němec), ale třeba také dohromady šest borců z Wolfsburgu, jež Magath označil za nepotřebné. Mezi nimi i Dejagah s Tuncayem - to by fanoušky Premier League mělo zajímat především.

13:16 Fulham, který by dnes měl mít zvláště napilno, se rozehřívá kšefty s mladými zázraky. Na čtyřměsíční zkušenou do Eindhovenu pustil jistého Coreyho Gameira, zatímco Twente odloudil ofenzivní naději Chrise Davida.

13:19 Zatímco jednání ohledně transferu útočníka Bentekeho uvízla na mrtvém bodě, dotáhl Paul Lambert jiného neznámého forvarda - pro změnu Jordana Boweryho z Chesterfieldu, jemuž navlékl tříletý obojek. "Jsem rychlý, jsem fit a tvrdě pracuji, to jsou všechno věci, které mě při hře zvýhodňují," nechal se hned slyšet ambiciózní mládenec. Přesto...manažer Aston Villy zatím skutečně vypadá, jako by si z kdysi elitního celku dělal svůj druhý provinční Norwich. A to moc smyslu věru nedává.

13:21 Pokud věříte na kurzy sázkových kanceláří a rozumíte britskému přepisu, Nani se podle nich přiblížil šokujícímu odchodu do Ruska. Jeho přestupu do Zenitu sázkovka SkySports před chvílí dávala 5/1, teď už jen 3/1.

13:24 OFICIÁLNĚ! Scott Sinclair se s definitivní platností stal náhradníkem Manchesteru City.

13:27 Španělská Celta Vigo na svém twitterovém účtu oznámila, že kolem páté hodiny odpolední představí Park Chu-Younga z Arsenalu, jakožto novou akvizici. Na roční hostování.

13:29 Jestliže já se momentálně nezastavím, ve Francii mají prý klid. "Žádné přestupové novinky mezi 12. a 14. hodinou. Je čas oběda," hlásí relaxující expert na tamní kopanou Matt Spiro.

13:32 V Arsenalu se už podle informací mnoha korespondentů bude jen prodávat, maximálně se na hostovačku přivede Essien. To by znamenalo letní sumář +10 milionů liber.

13:34 ... a já jdu taky obědvat. Prozatím: Granero se vyznal, že za výběrem QPR stojí z velké části osoba manažera Marka Hughese.

13:41 Ryan Babel dohrál v Hoffenheimu. Na poslední chvíli byl klubem propuštěn. Zadarmo takového hráče?! Návratu do Premier League bych se nebránil ani nedivil. O pohybu jeho známé helikoptéry vás určitě budeme informovat.

13:45 Liverpool se prý u Chelsea vyptával na Benayouna. To by potom mohl zkusit i dalšího svého ex - právě Babela.

13:46 Francouzská rozhlasová stanice RMC: Pokud Van der Wiel někam přestoupí, bude to někdo z trojlístku PSG-Arsenal-Newcastle.

13:48 OFICIÁLNĚ: Charlie Adam si zapózoval s dresem Stoke City. Upsal se mu na čtyři roky. Měly by být finance na Dempseyho, konečně.

13:51 Stephane M'Bia na tréninkovém hřišti Marseille oznámil novinářům, že jeho přestup do QPR byl zkompletován. To bude už...ano, 12. letní posila tohoto londýnského mužstva. Snad někdy všichni pospolu vyběhnou na trávník, byla by legrace.

13:56 Tottenham s Portem údajně přeci jen dospěly k dohodě. Třicet milionů liber za Joaa Moutinha, který moc dobře zná současného lodivoda Spurs ze společného působení v Portugalsku.

14:02 Něco málo útržkovitého: ManCity si začal namlouvat M'Vilu, Danny Rose půjde hostovat do Sunderlandu (to potvrdil i sám klub ze severu) a Nigel Reo-Coker podstupuje zdravotní prohlídku v sídle Nottingamu.

14:13 Paul Lambert přiznal, že chce pro tým získat zejména "hladové hráče z nižších soutěží". Umně tak předstírá, že o Dempseyho vlastně ani nikdy neusiloval.

14:15 Liverpoolský ředitel Ian Ayre prý jedná se zástupci brazilského talentu, Leandra Damiaa. Post by odpovídal, teď jen: co na tom může být pravdy?

14:18 A Ian Ayre nejspíš telefonuje za jízdy. Dle "očitých svědků" právě přivezl Clinta Dempseyho na Melwood.

14:21 Podle reportéra L'Equipe si Tottenham na xtý pokus plácl s Lyonem ohledně Llorise.

14:22 Real Madrid podle všeho zavřel krám, takže žádný Carvalho do QPR ani Kaká...kamkoliv.

14:27 Charlie Adam je dle svých slov dlužníkem Commoliho s Dalglishem. Napadá mě, co by jim asi tak mohl dlužit - pořádné výkony.

14:31 Druhá, reálnější cenovka pro Moutinha: 22 milionů liber. Dohoda je každopádně na světě, to se zdá být evidentní.

14:34 Asi nejmíň výhodný přestup léta se rodí na trase Lyon-Tottenham; tedy pro prodejce. Přestupová částka elitního brankáře by měla být ve výši 9,5 milionů liber plus až tři miliony v bonusech, rovná čtvrtina fixní sumy ovšem poputuje k rukám Llorisova někdejšího zaměstnavatele z Nice.

14:35 OFICIÁLNĚ: Inter Milán potvrdil, že se pravý bek Maicon může považovat za fotbalistu Manchesteru City.

14:39 Menší, ale opravdu jen menší zápletka: Joao Moutinho - stejně jako Hulk - figuruje v nominaci na zítřejší ligové klání s Olhanense.

14:43 Podle serveru Ghanasoccernet brzy v klubovém centru Fulhamu podstoupí zdravotní prohlídku záložník Derek Boateng. Londýňané se už prý s Dněpropetrovskem dohodli na výši odstupného.

14:44 A na Van der Vaarta už pro změnu netrpělivě čekají hamburští lékaři...

14:46 Ibrahim Afellay se v Premier League neobjeví, pro tuto sezonu byl zapůjčen Schalke.

14:48 OFICIÁLNĚ: Giovani dos Santos udělal tečku za svým útrpným angažmá v Tottenhamu. Na čtyři roky podepsal Mallorce.

15:01 Jenom tak na okraj, ve slabší chvilce přestupového uragánu: Andrej Aršavin, stále ještě hráč Arsenalu, chybí v ruské nominaci pro dva nadcházející kvalifikační duely. Stejně tak Pavljučenko s Pogrebňakem.

15:04 Prezident Lyonu Jean-Michel Aulas zase vydal prohlášení, že "nic není hotové". Zároveň ale dovolil Llorisovi odletět do Londýna.

15:07 Samotný Yossi Benayoun čerstvě naTwitteru shledal dění kolem své osoby "velmi zajímavým"...

15:09 Španělské zdroje spekulují o nabídce Arsenalu za Giuseppeho Rossiho. To by asi sedělo, pomalu rok a půl marodění musí být pro Wengera nesmírně vábnou vizitkou...

15:13 Le Parisien tuží dohodu mezi Lyonem a Fulhamem ohledně křídelníka Michela Bastose. Sedm milionů liber, úspěšná prohlídka a Londýňané během jednoho dne podepíšou dva solidní borce na jeden post.

15:14 Steven N'Zonzi, jenž chce rozhodně vypadnout z Blackburnu, se má co ohánět. Dialog by měl vést s Evertonem, Fulhamem, Aston Villou a teď i Stokem...

15:24 Rob Shields, fotbalový agent, nabídl BBC svůj unikátní pohled na deadline day. Dle něj ponechávání transferů na poslední chvíli tak maximálně šponuje cenu nahoru; a také agenti se pak stávají nenasytnějšími. Z přestupů v rámci jedné země si prý běžně ulupují 5-7 % částky, z mezinárodních dokonce až 10.

15:30 Volný hráč Ryan Babel zřejmě doopravdy přesídlí zpět na Ostrovy. Měl by být právě v Londýně, kde se má postupně sejít se zástupci QPR, Fulhamu a West Hamu.

15:34 Prezident Saint Sernin: "M'Vila na 95 % zůstává v Rennes." Žádná nabídka od Tottenhamu na jeho stole během dneška nepřistála. Aulas je na tom podobně, ten pro změnu vidí "malou šanci", že by se Bastos mohl stěhovat do Anglie.

15:46 Portugalský list A Bola se domnívá, že Benfica souhlasila s 24milionovým prodejem Javiho Garcíi do Manchesteru City. Částka by se měla blížit hráčově výkupní klauzuli. Mancini snad začal nebezpečně ujíždět na defenzivně laděných středopolařích.

15:47 OFICIÁLNĚ: Van der Vaart se skutečně vrací do Hamburku. Na tři roky.

15:56 Ságy kolem Dempseyho a Berbatova pozoruhodně mlčí. Celtic mezitím odmítl nabídku Huddersfieldu za útočníka Anthonyho Stokese.

15:57 OFICIÁLNĚ: Nicklas Bendtner se konečně stává největší hvězdou turínského Juventusu. Prozatím jen na rok.

16:04 Roque Santa Cruz (je na soupisce Manchesteru City, kdybyste zapomněli) údajně podstupuje zdravotní prohlídku ve španělské Málaze.

16:08 Nigel Adkins, manažer Southamptonu, exkluzivně o Gastonu Ramirezovi: "Jsme velmi, velmi blízko. Všechno vypadá dobře, bude naším hráčem."

16:14 Anglické kluby si nejspíš budou muset nechat zajít chuť na Van der Wiela. Za ubohých šest milionů eur by se tento pravý obránce měl na čtyři roky stěhovat do PSG. Informuje o tom AFP ("francouzská ČTK") i L'Equipe.

16:20 Pokud se to povede dotáhnout, Aston Villa za neznámého Bentekeho z Gentu zaplatí přes 10 milionů liber. Duch Martina O'Neilla přežívá.

16:22 Joey Barton se líbil doktorům Marseille, na platových podmínkách by měl být ve Francii rovněž dohodnut, na Twitter už píše francouzsky...čeká se jen na realizaci M'Biova přesunu do QPR a Anglie si bude moci škrtnout jedno problémové dítko.

16:23 OFICIÁLNĚ: Dimitar Berbatov alespoň na dva roky hráčem Fulhamu!

16:27 Aktualizace ohledně Bendtnera: ještě zbývá samotný podpis na smlouvě. Veškeré námluvy včetně zdravotní prohlídky už by ale měly být odbyty. V Itálii je pak prý běžná praxe, že se vše oficiálně oznámí až s uzavřením okna.

16:30 Micah Richards by dle některých spekulací mohl být na cestě do Newcastlu.

16:31 Předešlá zpráva ohledně Ryana Babela byla evidentně pouhou fámou. Hráč se teď na rok upsal Ajaxu, kde fotbalově vyrůstal. Deníku De Telegraaf to sdělil jeho agent.

16:33 Dani Pacheco poputuje z Liverpoolu na zkušenou někam jinam, Millwall to ale nejspíš nebude. "Informace o mém odchodu do Millwallu nejsou pravdivé. Koncem dneška vám dám vědět, kam jdu," sdělil sám hráč na Twitteru.

16:35 Za N'Zonziho ještě nikdo nenabídl, tvrdí zpravodajka BBC Juliette Ferrington.

16:37 Liverpool za Leandra Damiaa nabízí dle brazilských médií poměrně kuriózní balíček: pět milionů zaplatí za jeho hostovačku, 15 pak případně za využití opce. O souhlasu brazilského Internacionalu zatím není vidu ani slechu.

16:42 Maiconova cenovka se prý šplhá jen ke třem milionům britské měny. Tak to pak ano...

16:53 Dimitar Berbatov oblékne trikot s číslem 9. Obyčejně jde o slušné privilegium, ve Fulhamu tomu tak nicméně nebývalo. Devítku před Bulharem nosili třeba Okaka či Orlando Sá, čili hráči na pomezí A-týmu, dalo by se říct.

16:54 Bendtnerova opce bude patrně ve výši pěti milionů liber.

16:56 Začínají se množit fotografie s Llorisem hotovícím se k podstoupení lékařské prohlídky. Stěží existující dohoda mezi kluby ale stále celou situaci komplikuje. Aulas dokonce skrz média zahájil menší slovní válku se svým protějškem Danielem Levym.

17:03 Nejmíň aktivním prvoligovým obchodníkem je aktuálně Arsenal. Dosud letos v létě získal nejméně hráčů. A na Twitteru se už objevují fórky, jako že jemu se přestupové okno otevírá až s jedenáctou hodinou večerní.

17:10 Aston Villa je blízko další posile z nižších podlaží. Ashley Westwood z Crewe Alexandra se brzy v klubovém centru birminghamského celku podrobí zdravotní prohlídce. Po akvizici ze čtvrté ligy by tak došlo i na League One. Ještě schází Championship.

17:17 Nesu více infa ohledně tohoto obecně neznámého borce. Půjde za milion liber plus případné bonusy. V létě se o něj ucházelo i Swansea.

17:20 Laurent Nicollin z vedení Montpellieru chválí "příkladný postoj" Yanga-Mbiwy a potvrzuje, že zůstává. Z Francie už se nejspíš nebude čerpat, zdá se.

17:23 Sedmnáctiletá naděje Chelsea, obránce Nathaniel Chalobah, bude do 2. ledna přikládat ruku k dílu ve Watfordu.

17:24 Na SkySports se dušují, že Moutinhův transfer do Tottenhamu pomalu troskotá. A co je nejpřekvapivější - na kontraktu, individuálních požadavcích hráče.

17:32 Ramirezovo auto už zaparkovalo v Southamptonu. Dvěma koly na chodníku.

17:38 Maurice Edu konečně dostal pracovní povolení. Je prý "nadšený" možností zahrát si Premier League, kterou mu dává Stoke City.

17:40 OFICIÁLNĚ: Richard Wright jde dělat trojku do Manchesteru City. Dříve to byl Stuart Taylor, tentokrát 34letý veterán, který po 14 dnech přišel o práci v Prestonu. Citizens si dál hrají na charitu...

17:42 Něco přes šest hodin do uzavření okna a stále se nám nezadal Michael Owen (ačkoliv on toho času bude mít o něco více). Nejpravděpodobněji se zatím jeví Potters, přesto žádné konkrétní zmínky o spojování těchto dvou neregistruji. Na Britannia Stadium nicméně stále odpočívá nikým nedotčená desítka, kterou Owen v dobách své největší slávy nosíval v reprezentaci.

17:47 Odstupné za Berbatova by se mělo pohybovat kolem 4 milionů liber. Neskutečná suma.

17:51 Ačkoliv sportovní ředitel l'OM ještě ráno přísahal, že neobdržel žádnou nabídku za Loïca Rémyho, rozhlasová stanice RMC informuje, že konkrétně Chelsea je připravena naplnit požadavky francouzského celku a položit na stůl něco málo přes 15 milionů liber.

17:56 Zase jednou se začíná mluvit o debatách Arsenalu s Chelsea ohledně hostovačky Essiena.

18:05 Zatímco Aulas by se pořád vzpouzel, trenér Lyonu Remi Garde už na dnešní tiskové konferenci vypadal být smířený s odchodem své brankářské jedničky.

18:06 V Leverkusenu trvají na tom, že Schürrle s nikým nejedná a zůstává při Bayeru.

18:13 Pablo Hernandéz, který během dneška poněkud zapadl (a stále není oficiálním hráčem Swansea), už podal první rozhovor před Liberty Stadium. Obligátně je nadšený z možnosti vyzkoušet si Premier League.

18:16 OFICIÁLNĚ: A vida, právě vychází oznámení, že Pablo Hernandéz na tři roky podepsal smlouvu s velšským klubem. Přestupuje za 5,5 milionu liber, čímž láme klubový rekord.

18:19 Van der Wiel míří na zdravotní prohlídku do Paříže, agent Raiola (jenž zastupuje i Ibrahimoviće s Maxwellem) potvrdil dohodu mezi kluby. Přestupová suma by nakonec měla čnít jen do směšné výše 4,5 milionů liber.

18:26 Na cestě uzavřít své táhlé případy by právě teď měli být Benteke (Genk - Aston Villa) a Javi García (Benfica - ManCity), jehož odhadovaná cena stihla za těch pár hodin klesnout z 24 milionů liber na 16.

18:30 Maďarská média v blízké době očekávají vyřízení hostovačky brankáře Gulacsiho (Liverpool) ve španělském Xerezu. Hráčův agent nicméně preferuje setrvání na Ostrovech.

18:36 Podle několika francouzských zdrojů Lyon zamítl dotaz Fulhamu na hostování Michela Bastose. Aulas je připraven Brazilce jedině prodat.

18:42 Pokud se nemýlím, ManCity je zatím nejaktivnějším obchodníkem. A vedle Javiho Garcíi ještě zuřivě pracuje na dotažení Nastasiće z Fiorentiny - výměnou za 13 milionů a Saviće. V případě tohoto Srba by se v tuto chvíli mělo jednat o pracovním povolení.

18:43 SkySports tvrdí, že jak Liverpool, tak Tottenham dostaly zelenou a mohou přistoupit k jednání s Clintem Dempseym.

18:51 Symbiózy Moutinha s Tottenhamem se už asi holt nedočkáme. Hráči se nepozdávaly podmínky smlouvy. Možná kdyby ještě Spurs trénoval Harry Redknapp a Portugalci jako bonus nabídl pár kuřecích křidélek od KFC a hranolky k tomu, býval by Moutinho nakonec kývl...

18:55 Aby toho nebylo málo, Moutinho prý už spolu s celým týmem ujíždí směr Algarve, kde zítra Porto čelí Olhanense.

18:59 Asistent manažera Steve Round přiznal, že je Everton stále na trhu. Hledá vhodného záložníka...

19:00 PĚT HODIN DO UZAVŘENÍ OKNA! Kolegové v Itálii mají tímto dobojováno.

19:07 Zřejmý důkaz, že se právě Michael Owen pohybuje poblíž Madejski Stadium, aby zde dojednal své angažmá u Readingu.

19:09 OFICIÁLNĚ: 26letý záložník Maurice Edu přestoupil z Rangers do Stoke City.

19:12 Skotský Celtic nejspíš brzy posílí Nigerijec Efe Ambrose. Už má být na Parkhead.

19:15 Pomalu se nachyluje "Wengerův čas". Loni v létě Arsenal dotahoval přestupy tří hráčů doslova na poslední chvíli; a také letos prozatím jeho činovníci vypadají, že si vzali na deadline day dovolenou.

19:17 Chelsea na svých stránkách oznámila, že opět posílá na hostování křídelníka Gaëla Kakutu. Po Premier League a Ligue 1 si vyzkouší také nizozemskou Eredivisie. V barvách Vitesse, kde se potká i se svými spoluhráči Tomášem Kalasem a Patrickem Van Aanholtem.

19:24 Pod Apeninami si dnes užívají svou verzi "návratů do budoucnosti". Toni zpátky ve Fiorentině, Borriello znovu navlékne dres Janova s číslem 22. To v Premier League se prozatím řídí heslem "dvakrát do jedné řeky nevstoupíš", aby se akorát podíleli na Van der Vaartě opětovném shledání s Hamburčany. Prolomí tu ledy Benayoun? Nelze to zatím s jistotou vyloučit.

19:31 Roque Santa Cruz odcestoval s výpravou Málagy do dějiště zítřejšího ligového utkání. Co je přitom zajímavé - ManCity ještě oficiálně nepotvrdilo jeho odchod (a to ostatně ani španělská strana).

19:33 Sturridge prý během evropského Superpoháru nezasedne ani mezi náhradníky. Značí to jeho úprk do Liverpoolu?

19:36 Neapol by v průběhu několika minut měla oznámit, že se s Cavanim dohodla na nové smlouvě.

19:43 V případě Santa Cruze by znovu mělo jít jen o hostovačku. A půjčovalo dnes také QPR, které vyslalo Jaye Bothroyda do Sheffieldu Wednesday. Pouze do ledna.

19:46 Bologna oficiálně přitakala dohodě se Southamptonem ohledně Gastona Ramireze.

19:50 Oprava: Sturridge zanedlouho usedne na lavičku náhradníků. Ne tak Essien, který zůstal na hotelu.

19:55 M'bia právě v klubovém centru QPR podstupuje prohlídku. Jeho dosavadní zaměstnavatel z Marseille mezitím odmítl pustit Jordana Ayewa na roční hostování do Readingu.

20:00 ČTYŘI HODINY DO UZAVŘENÍ OKNA!

A stále sháníme náhradu za Modriće, ManCity lanaří Javiho Garcíu, Dempsey se nerozhodl, Arsenal možná překvapí...je toho habaděj.

20:04 A hned bomba na úvod závěrečné čtyřhodinky! Fulham podle SkySports odmítl další nabídku Liverpoolu, i tu údajně vylepšenou.

20:11 OFICIÁLNĚ: Ramirez oficiálně hráčem Sotonu! Čtyřletý kontrakt. 12 milionů liber - dvojnásobek dosavadního rekordu.

20:14 Zase jednou na okraj: Sir Alex Ferguson potvrdil, že v neděli si Alexander Büttner odbude svůj debut v dresu ManUtd. Umožní mu to Evrovo zranění z dnešního tréninku.

20:15 Jack Butland, talentovaný 19letý brankář, by podle zpravodaje BBC měl vyjednávat s Evertonem. Už dříve ho sledovali zástupci Tottenhamu, Southamptonu, Liverpoolu či ManCity.

20:19 Villas-Boas už má pracovat na obnovení diskuze s Joaem Moutinhem. N'Zonzi si mezitím stihl poklábosit s reprezentanty Stoku a Fulhamu - právě mezi těmito kluby by si nakonec mohl vybírat.

20:20 N'Zonzimu do Fulhamu nahrává fakt, že Derek Boateng právě na svém Twitteru oznámil, že se do Londýna stěhovat nebude. Což je zvlášť pozoruhodné, neboť na Craven Cottage přestupuje možná už třetím rokem. Není mu to souzeno.

20:22 Christian Benteke a Ashley Westwood se potkali ve stejné místnosti. Mají totiž společný cíl: dotáhnout skrze lékařskou prohlídku své stěhování na Villa Park.

20:23 Cavani skutečně podepsal s Neapolí zbrusu nový kontrakt. Chelsea na něj může zapomenout.

20:28 Kdo dorazil k počítači až v tuhle chvíli (ale nejen ten), může si tady vše uskutečněné v abecedním pořadí překontrolovat či utřídit.

20:31 Nabídka Toffees za Jacka Butlanda by měla dosahovat výše 6 milionů eur. Mimo to ManCity zřejmě opouští další hráč: Dedryck Boyata míří na půlroční hostování do Twente.

20:34 Roberto Di Matteo připustil, že Essienova neúčast při dnešním klání evropského Superpoháru může věštit jeho pozdější hostování v jiném klubu.

20:37 OFICIÁLNĚ: Roque Santa Cruz zase jednou na poslední chvíli utíká. Tentokrát jde vypomoci Málaze.

20:41 Lloris má po prohlídce. A Fulham odbyl Liverpool i podruhé během chvíle, ve věci Clinta Dempseyho pochopitelně.

20:46 Definitivně uzavírám kapitolu "Michel Bastos do Fulhamu". Hráč figuruje v nominaci na zápas s Valenciennes a podle Aulasova vrchního rádce, Bernarda Lacombea, ani sám po přestupu do Fulhamu netouží.

20:52 Jak Adam, tak Edu nastoupí již zítra na půdě Wiganu. Jejich dresy budou zdobit číslovky 16, respektive 13.

20:55 Odchody Parka s Bendtnerem dle redaktora BBC Davida Ornsteina znamenají, že se již nikam nebude stěhovat alespoň Marouane Chamakh. Žádná posila se do útoku zjevně nechystá.

21:00 TŘI HODINY ZBÝVAJÍ DO UZAVŘENÍ OKNA!

21:07 Prvoligové kluby dosud během léta utratily 422 milionů liber, dostaneme se na kulatou pětistovku? To by minimálně García, Moutinho i Dempsey museli vyjít - a na ně momentálně netrpělivě čekáme.

21:10 Bentekeho cena se nakonec ustálila na 7 milionech britské měny; to už zní o něco rozumněji.

21:17 OFICIÁLNĚ: Bryan Oviedo se vším všudy patří Evertonu, podle právě podepsané smlouvy na celé čtyři sezony.

21:22 Druholigový Blackburn ztratil nedávno brankáře Bunna, a tak nyní na roční hostování z Belgie přivádí jednoho z nadějných polských golmanů, Grzegorze Sandomierskiho.

21:24 Rolando odmítl QPR. S tím, že jej neoslovil klubový projekt jako celek. Zbývá už tedy jen M'Bia, další stoper na Loftus Road patrně nedorazí.

21:37 Na přestupovém poli zavládlo pozoruhodné ticho. Zřejmě i zástupci jednotlivých klubů zůstali s otevřenou pusou zírat na Falcaovo představení v evropském Superpoháru.

21:42 Celý den se věnujeme těm, kdo zrovna přestupují. Ale co ti, kteří se už nějakým způsobem zabydlují? V Sunderlandu už dokonce kvarteto nových akvizic tradičně zpívalo a protřelý veterán Titus Bramble jednotlivé výkony shrnul takto: "Louis Saha a Adam Johnson byli velmi dobří, ale Stevenem Fletcherem a Dannym Rosem si nejsem tak jistý..."

21:45 Jdou zprávy, že Rodgersova kancelář potemněla a Liverpool tak veškeré dnešní snažení uzavře se žádným zářezem na pažbě. Inu, pořád tu pak bude Michael Owen...

21:49 Liverpool prý nepochodil se čtyřmilionovou nabídkou, čemuž se nelze moc divit; i Aston Villa nabídla více (5+2 v bonusech). Alespoň takto hovoří zdroje SkySports.

21:54 Co se ještě N'Zonziho týče, BBC pro změnu nabízí tyto dva aspiranty jeho služeb: Stoke a Everton.

22:00 UŽ JEN DVĚ HODINY ZBÝVAJÍ DO UZAVŘENÍ OKNA!

22:03 Případů pro Harveyho Spectera by se tu přitom stále našlo ažaž. ManCity chce dotáhnout Javiho Garcíu (prohlídka) s Nastasićem (pracovní povolení); Tottenham se opětovně pokouší o Moutinha (odstupné) a v nejbližších chvílích by měl potvrdit Llorise (před podpisem); a Liverpool se pomalu smiřuje s prázdnýma rukama, zdá se.

22:09 Chelsea dostala od Atlética už čtvrtý gól a Roman Abramovič obratem reaguje vyhazovem Roberta Di Mattea, baví se Twitter.

22:09 Liverpool, když už nic jiného, alespoň ve velkém pouští mladíky. Nathan Ecclestone stihne přestoupit do Blackpoolu, zatímco Dani Pacheco se ubírá zpět domů, do Španělska.

22:17 Do boje o Essiena se podle některých zpráv pouští Real Madrid.

22:20 Billy Sharp pod nátlakem konkurence v Mayukovi, Lambertovi a Rodriguezovi odchází na roční hostování do Nottinghamu Forest, slavnostně to teď oznámil jeho majitel Fawaz Al Hasawi.

22:21 OFICIÁLNĚ: Hugo Lloris novou jedničkou Tottenhamu Hotspur! Stává se tak již čtvrtým Hugem v Premier League; po Rodallegovi, Vianovi a Porfiriovi. Daily Mail píše o 13 milionech liber, jiné servery i o deseti.

22:24 Martin Jol může v závěru okna šokovat a přivést do středu pole Odjidju-Ofoeho z Brugg, myslí si Guardian. Ten také mluví o zkompletování Bentekeho přesunu do Aston Villy.

22:28 Saints hlásí příchod amerického reprezentanta do 20 let a nadějného brankáře Codyho Croppera.

22:30 A také Ashley Westwood z Crewe posílí Villans. V novém působišti podepsal kontrakt na čtyři roky.

22:31 Clint Dempsey dorazil na Spurs Lodge. Pete O'Rourke ze SkySports dokonce tvrdí, že tam už přiložil pero na papír. Rodí se velká liverpoolská prohra.

22:39 Moutinho na druhou stranu doopravdy nikam neputuje, ani při obnovené snaze záložníka Porta ulovit se Tottenham s protějšky nesešel. Pořád mezi nimi byla až čtyřmilionová mezera (v eurech), podle informací portugalského rádia TSF.

22:42 OFICIÁLNĚ: Matija Nastasić dostal pracovní povolení, plácl si s Manchesterem City, a tak výměna za Saviće a nějaké ty miliony konečně nabrala celistvých i reálných obrysů.

22:47 Everton ulovil 17letého křídelníka skotského Kilmarnocku Matthewa Kennedyho. Za tabulkovou částku, na tři roky minimálně.

22:49 Dempsey šel podle všeho za šest milionů liber. Ani s tímhle jste se v Liverpoolu nemohli vytasit?

22:51 Bek Dynama Kyjev Goran Popov potvrzený ve West Bromwichi; a Stephen Dobbie ze Swansea do Brightonu. Toť menší transfery v zákoutí.

23:00 UŽ JEN HODINA DO KONCE PŘESTUPNÍHO OBDOBÍ!

23:01 A hned také Angličané píšou svou kapitolu o velkých návratech. Z Yossiho Benayouna je na rok opět Kladivář. Izraelec se tedy vrací tam, kde dosud na Ostrovech nejvíc zářil.

23:02 Clint Dempsey prý neměl problém dohodnout se s Tottenhamem na podmínkách smlouvy a teď už je v péči doktorů.

23:04 OFICIÁLNĚ! A je hotovo...takže rekapitulace: 6 milionů liber, tři roky smlouva.

23:10 Butland prý nikam nejde. Birmingham si představoval šťavnatější odstupné.

23:19 Aktualizace k Benayounovi: Podle většiny zdrojů už zbývá dořešit jen běžné papírování, Daily Mail ale Izraelcův návrat na Upton Park podmiňuje hostovačkou Essiena v Realu Madrid. Tím, že by Ghaňana načas vymazali z výplatní pásky, by pak Blues mohli Hammers pomoci s úhradou Benayounovy gáže - což se zdá být nutné.

23:21 Bartona si podle SkySports budou moci celou příští sezonu užívat v Marseille.

23:28 Druholigový Brighton představuje zajímavou posilu: z Athleticu přichází 29letý pravý bek David Lopez. Na AMEXu prozatím podepsal jen na rok; a v krásném přímořském sídle se potká i s krajanem Vicentem.

23:34 Dani Pacheco nakonec nepůjde nikam nastálo, patrně se jen uchýlí na hostování do Valladolidu. To samé v bleděmodrém platí pro Wilsona, jen půjde o Blackpool. Stejnou destinaci zvolí i třetí mládenec Nathan Ecclestone, on se už ale do LFC nevrátí.

23:37 Blackpool to obecně roztáčí ve velkém. Z Rangers si na poslední chvíli dovedl Broadfoota a od Aston Villy si půjčí Delfounesa. A když už jsme v těch druholigových vodách, Crystal Palace získalo Goodwillieho z Blackburnu.

23:40 Tom Huddlestone do Fulhamu, toť nejčerstvější spekulace z dílny Telegraphu. N'Zonzi se mezitím podle BBC přiblížil Stoku.

23:49 QPR se oficiálně rozloučilo s Bartonem. Že prý za rok na shledanou.

23:51 Moutinho devět minut před koncem minimálně na 80 % zůstává v Portu.

23:53 OFICIÁLNĚ: A jak se očekávalo, naproti Bartonovi míří M'Bia. Stoper či defenzivní záložník přestoupí zhruba za pět milionů liber, transfer už potvrdilo vedení Marseille.

23:55 Essien na hostování do Realu - všechno v pořádku, až na ty osudové platy. Real si představuje, že mu Chelsea pomůže; ta něco takového odmítá.

23:57 Adam Hammill se svým příznivcům bude až do 13. ledna 2013 představovat výhradně v dresu Huddersfieldu. Tam bude hostovat z Wolverhamptonu, jak stojí na oficiálním twitterovém účtu tohoto klubu z anglického středozemí.

23:58 Steven N'Zonzi prý zrovna dorazil do tréninkového komplexu Potters. Jeho agent tu byl celý den. To se stihne; na prohlídku a formální papírování je čas i po půlnoci.

24:00 DING DONG! Anglickým klubům oficiálně odzvonilo.

Přesto, jak bývá zvykem, hráči jako Javi García (ManCity) klidně mohli stihnout přestoupit. Jen se třeba čeká na formální stvrzenky, jež mohou být vyřízeny i po půlnoci. Tyto pozdně vyskakující akvizice už ale přenechám kolegům "ve službě", kteří vám info o nich jistě dostatečně včas zprostředkují skrz expresky či větší články. Já se po 11hodinovém maratonu s úlevou loučím a vřele děkuji za pozornost!

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (2753)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a můžeme začít

Reagovat
hradec

Abramovič je machr

Reagovat
eibe

že má tolik peněz? jo je

Reagovat
Woods

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nevros

Reagovat
Mervin

yeeeessss

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsme zvědavej koho přivede Arsenal

Reagovat
Mervin

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moc zvědavej nebuď, wenger už nikoho nekoupí

Reagovat
smazaný uživatel

"Závěrem, než se do toho konečně pustíme, ještě trocha moralizování a prosení: moc si nepřeji (leč se tomu těžko kompletně ubráním), aby se v diskuzích objevovaly obyčejné přestupové spekulace, jak je v české podobě znáte třeba odtud. Vůbec nejsem proti vtipným hláškám z twitteru či nějakým veselým obrázkům - ty naopak přivítám -, čímkoliv jiným ale, prosím, mou práci neznehodnocujte, respektive z ní nedělejte něco docela dobře zbytečného. Ale teď už opravdu příjemnou zábavu... "

Este raz keby ste nahodou necitali clanok nespoilujte ako drbnuti.

Vela zdaru redaktore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

miluju Deadline :) a jeho provedení na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jdem na to

Reagovat
niflheim

A je to tady, sranda začíná

Reagovat
suldik

OT: chalani poraďte mi...včera som čítal diskusiu kde bol fanúšik Stoke ale vypadol mi nick :( nepozná ho niekto??? zn. ďalší fanda Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

soukup

Reagovat
miky10

soukup a Nakop-Koreni fotbalu

Reagovat
Godwinson

Kdo je za ním, tedy kdo asi prohrál sázku?

Reagovat
soukup

není zrovna těžký na to přijít

Reagovat
Godwinson

Hm, to jsem si neuvědomil a ztratil na něm dobrých 500 znaků ... to měnění nicků je mor diskuzí.

Reagovat
smazaný uživatel

ztratil?

Reagovat
Godwinson

Za toho Cabayeho bych na tebe alespoň dva měsíce nereagoval :)

Reagovat
smazaný uživatel

jenže tady je problém ve vás, že nechápete, ne ve mně Cabayeho ano, ale ne nyní a za tuto cenu

Reagovat
Godwinson

Tak to zase ano, ale ty jsi tam přímo snížil jeho cenu, když jsi napsal, že "ne víc jak 10 mil." a to už lze klasifikovat jako hrubou urážku :) Ale ne, takhle to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

však jsem to pak rozepsal. Já našemu vedení nadával, že přivedlo Artetu, když za poloviční prachy mohl být Cabaye. Ale když už máme Artetu a nyní bychom za 20 přivedli Cabayeho, tak to by zavánělo demencí. Proto když už Cabayeho, tak ne víc než za 10, tedy z naší strany. Že tu cenu 20 má, o tom nepochybuji, ale pro nás už je víc jak rok pasé

Reagovat
soukup

já už na něm ztratil tisíce znaků i s klasickým nickem...

Reagovat
soukup

poznáš ho jednoduše. Nick: nakop-koreni fotbalu

Reagovat
suldik

už si tu super včera si pôsobil v diskusii že máš Stoke v malíčku...nie vždy mám možnosť sledovať zápas...mohol by som ťa sem tam poprosiť o obšírnejšie zhodnotenie? Predsa len mi tí naši psi obranári prirástli k srdcu a rád by som mal čo najviac info

Reagovat
soukup

jo tak to asi taky nebudu ten pravej, na sledování přenosů nemám vždycky čas a často ani není slušnej stream

Reagovat
suldik

no práve, málokedy sú v telke a futbal na nete ma rozčuluje...no čo už, budem si musieť nejako poradiť....ináč čo hovoríš na Adama? Podľa mňa dobrá posila

Reagovat
soukup

moc z něj nadšenej nejsem, už sem to tu rozebíral, bojím se, že bude hrát ze strany a bude to statický. Hráč kvalitní ale typově na nikoho podobnýho ve středu zálohy nehrajeme. Buď se začne hrát jinak nebo půjde na kraj

Reagovat
suldik

ja som myslel že ak by už tieklo do topánok a potrebovali by hrať viac dopredu dostal by sa na plac...niekto by to za neho odbránil a on by niečo vymyslel....aspoň tak si ho vybavujem z Blackpoolu

Reagovat
soukup

tojo, ale Blackpool nehrál 4-4-2 s dvěma DM/CM. Tak zářit jak v Blackpoolu bude jen stěží, ale jako je to kvalitní hráč, za nějaký 4M bude užitečnej

Reagovat
suldik

jj hádam sa nestratí...tak zatiaľ dík a snáď zajtra Wigan padne

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnoceni ceho?

Reagovat
suldik

aaaaa soukup......veľká vďaka obom...dúfam že ho tu dnes uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem ho tu ještě neviděl

Reagovat
suldik

už sa našiel

Reagovat
smazaný uživatel

já jen tak sympatizuji

Reagovat
suldik

aký je tvoj originál nick? ja len aby som bol v obraze

Reagovat
smazaný uživatel

hefy

Reagovat
suldik

oooo takže sám najvyšší tohto článku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

herbage?

Reagovat
smazaný uživatel

neuvážená sázka s fandou dřeváků ze stoky, ale příští týden se vrátím zpět

Reagovat
soukup

pak si to vynahradíš až tu budu psát pod něčím jako "nesnáším vysoký kopyta"

Reagovat
smazaný uživatel

já se obávám, že s vámi i na Emirates budeme rádi za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey mi odmítl Aston Villu Nedivím se mu a beztak takoví mržtí hráči jsou k ničemu

Reagovat
Usty

Oviedo už je udělanej..

Reagovat
miky10

Nekaž mu práci!

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dostal povolení no, ale uplně odkleplý to snad ještě neni..

Reagovat
Bayern +

Neni.

Reagovat
Usty

Sorry, napsal jsem to hned, jak jsem o něm uviděl zmínku, nedočetl jsem do konce. Na oficiálních stránkách říkal asistent, že se čeká na lékařskou prohlídku, takže to snad bude otázka hodin

Reagovat
Bayern +

Co dnes nie je otazkou hodin?

Reagovat
JIMMY-PO

už som sa bál, že nebude

Reagovat
penepi

V Liverpoole vraj bude dnes veselo, očakávajú sa nejaké príchody?

Reagovat
vladis271

Dempsey na 80 percent. A pracuje sa na Ďaľšom útočníkovi. Pravdepodobný je Sturidge každému stojí pohlavný orgán, lebo nejaká špekulácia spomenula Llorenteho. Noa a ešte sa spomína ten brazilec z Internazionalu na ročné hosťovanie s opciou na 13 mega.

Reagovat
smetos

Damiao? Hostovani s opcí 13??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak Dempsey a Tiote do Arsenalu a budem spokojny

Reagovat
Darren Fletcher

hlavne nech clint obide anfield, neznesiem, ak tam skonci po torresovi znova moj oblubenec

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger prý nebude posilovat.... Kroenke totiž šetří na jachtu

Reagovat
nevros

Asi chce větší, než má Roman.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát, že v AFC majitelé nedávají na přestupy ani libru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Dempsey odmítl Aston Villu

Tak uvidíme.

Reagovat
JIMMY-PO

ten VDV ma dosť serie, že ide preč

Reagovat
Darren Fletcher

ci boha v tej minute ako som vedla dal koment

Reagovat
SunFells

Nemám z toho dnešku dobrý pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jestli přijde byť jen jeden hráč, budu překvapenej jako prase.

Reagovat
Maresma

Jeden přijde určitě, to sem si jistej.

Reagovat
nevros

Reagovat
smazaný uživatel

Riskuješ, že budeš zklamanej. Já riskuju, že budu příjemně překvapenej

Reagovat
Kaze

Potřebujete jen útočníka, ne?

Reagovat
SunFells

Potřebujeme defenzivního záložníka a hrot, Wenger chce záložníka a beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujem zesílit všechny tyhle tři posty.

Reagovat
SunFells

Podle mě ne, Coq je za Baca velmi dobrý backup, bohužel tam je stejně jako loni ze začátku upřednostňován Karel.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq je sice supr, ale je to hroznej risk (nehledě na to, že se s nim snad taky počítá do zálohy). Vezmi si, že Coq, Gibbs a snad ani Santos nejsou kdovíjak odolní a dají se čekat časté výpadky, Bac se vrací po další zlomenině a zbývá nám už jen Carl, kterej by potřeboval roční hostování. S tímhle složením obrany jsme absolvovali loňskou sezónu a jak nám výpadky zkomplikovali jízdu do LM...

Reagovat
smazaný uživatel

*zkomplikovaly

Reagovat
SunFells

Tak to vidíme dost odlišně Já to za risk vůbec nepovažuju, Coq za zdravotně či herně nestabilního nemám a ano, může se s ním počítat do zálohy, která je prakticky i teď bez toho štíta dost přecpaná a to na úkor Coqa, tedy jediného zdravého defenzivněji zaměřeného střepololaře, hrává i Diaby či ještě hlouběji hrající Arteta.

A stejně se mi víc zamlouvá na tom beku, takový kreativní typ na kraji jsem dlouho u nás postrádal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja tomu nechapem, on sa pomiatol? Odchadza Bendtner a Park. To on fakt chce stavit vsetko na toho Girouda a backupom Chamakhom? Podolskeho na hrot nepocitam. Ved to je pruser pre Arsenal ako hovado.

Reagovat
Hejnak

a ještě DM

Reagovat
Hejnak

Ornstein na twitteru napsal, že už nikdo nepřijde.

Reagovat
tomasinho

Hlavní je, že udržíte Thea ne?

Reagovat
nevros

Hlavní je přivést defenzivního záložníka.

A pak mokrej sen se Cescovým hostováním.

Reagovat
nevros

Očekávám, že do Gunners dojde spíš nějakej talent, než hotovej hráč. Něco jak loni Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Dempseyho bych prosil, ať zůstane ve Fulhamu, nebo aspoň nejde do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Přivedeme hroťáka, cítím to ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Andreho

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle je křídelník ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Primárně hrot ale v Lev. hraje křídlo kvůli Kieslinga..:)

Reagovat
smazaný uživatel

je to primárně křídlo

Reagovat
Kaze

Jj, Goliáše Mosese, který je vlastně takový nigerijský Drogba.

Reagovat
Darren Fletcher

ja mam uz len jedno prianie a jeden mokry sen - to prve je nech berba ostane a druhe nech sa vrati CR :)

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník number five je velmi lákavá pozice

Reagovat
Kaze

Berba už je stopro pryč

Reagovat
vladis271

BREAKING NEWS: Liverpool bid 37m for West Ham striker Andy Carroll

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Některým ani ta prosba nestačí aby ukázali svoji demenci..

Reagovat
miky10

Jj, tohle by tam totiž Hefy určitě dával.

Reagovat
JIMMY-PO

ved proti vtipným hlaskam a obrazkom nie je

Reagovat
C0br

Vůbec nejsem proti vtipným hláškám z twitteru...

poprvé a naposled obhajuji vladise

Reagovat
Mervin

toto není spekulce

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil

Reagovat
Arbiter

spíš mi přijde, že je to znásobení toho vtipu a tu reakci jste nepochopili vy

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je taky možné, ale spíše si myslím, že tady šlo z jeho strany o rychlou reakci rukou předtím než si to hlava uvědomila

Reagovat
Arbiter

no mi to přijde víc povedené než to původní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ještě 33.5 mega a máme ho zplaceného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

a ja ku*va musim na odpoleni

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

já selduju z práce :P

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se Spurs zbavují Van der Vaarta ?

Reagovat
smazaný uživatel

manželka

Reagovat
smazaný uživatel

AVB

Reagovat
penepi

Reagovat
r.mrazik

kdyz si zadas do googlu "sylvie van der vaart" a kouknes na obrazky,tak ti to bude jasny...

Reagovat
penepi

ale třeba také dohromady šest borců z Wolfsburgu, jež Magath označil za nepotřebné.

Fakt Chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Říkejte si co chcete, ale Tottenham jde podle mě pěkně do kytek ... Odchod Modriče s van der Vaartem je bude stát hodně ... A náhrady?? To jsem zvědavej ... Všechno to ovšem začalo už odchodem Redknappa a angažováním Boasa. Dneska to bude ještě zajímavy A celkem sem zvědavej i na tah Wengera, protože díra po Peršanovi se Songem podle mě taky není zdaleka zacelená. Dotoho Liverpool, Chelsea, Mancini ještě údajně hodlá pěkně úřadovat ... dneska to bude fakt stát za to

Reagovat
smazaný uživatel

Tím Mancinim si nejsem jistý, možná ten Maicon, pokud tam ještě není.

Reagovat
JIMMY-PO

Tottenham do žiadnych kitek nejde

Reagovat
smazaný uživatel

1 bod ze 2 zápasů, odchod dvou hlavních opor, na lavičce změna Redknapp -> Boas (čímž si podle mě nejvíc nas*ali do bot) ... jsem jiného názoru. A taky jsem zvědavej, kým Boas nahradí duo Vaart - Modrič ... počítám, že Hulka s Moutinhem dnes nepřivede

Reagovat
smazaný uživatel

Sigurdsson-Dembele? Že by?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi to tak pripadá..dúfam že Spurs v boji o LM nahradí Everton

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně bych se vůbec nedivil a byl bych i rád .... Osobně tipuju top3 na Manchestery a Chelsea a o čtvrty místo si to budou až do konce rozdávat Arsenal, Everton, Newcastle a tipuju, že se vysoko prodere i Sunderland. Tottenhamu a Liverpoolu zkrátka letos vůbec nevěřím ...

Reagovat
JIMMY-PO

tak najlepšia top 4 by bola Spurs Everton Newcastle Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je agent ! Aj naveri.

Reagovat
smazaný uživatel

*navari

Reagovat
Counter

Zbytečné sledovat z pohledu Arsenalu. To zas bude nářku, nespokojenosti a nadávek. Ne že bych neměl chuť se přidat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

niekto príde.

Reagovat
afc

Vraj pride Essien

Reagovat
smazaný uživatel

To se smí?

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem zatím spokojen, ale za to RB a útočníka bych byl potěšen. Zatím to však vypadá, že na RB důvěřuje Wenger plně Jenkinsonovi s Yennarisem, popř. Coquelinem, na CM/DM Frimpongovi s Diabym a Coquelinem a na hrotu Giroudovi s Podolskim, kdy díru na křídle zaplácne Aršavin, který nikam neodejde. Nebylo by to nejhorší, ale mladý nadějný hrot a špičkový pravý bek by rázem z obstojného přestupového období udělali výborné až výtečné. Ale i kdyby nikdo nepřišel, tak se najde další pozitivum. 4. přestupní období v řadě, které skončíme v plusu

Reagovat
smazaný uživatel

konečně článek

Reagovat
JIMMY-PO

Sinclair

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipná jízlivost autora

Reagovat
smazaný uživatel

důvěryhodný web justarsenal.com uvedl:

Arsene Wenger has stated that he only intends to sign “Special Special Special” players if they become available, and according to the Guardian Arsenal have made an £18m offer for Man City’s hotshot striker Edin Dzeko.

Reagovat
smazaný uživatel

13:24 OFICIÁLNĚ! Scott Sinclair se s definitivní platností stal náhradníkem Manchesteru City.

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Bude i článek ze Španělska? Zajímá mě ten Debuchy, Kaká i Carvalho...

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
fantomas

Třeba ho napíše někdo z tvých kolegů!

Reagovat
miky10

Reagovat
Infi

Reagovat
Counter

O žádných nevím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Carvalho určite nie, jedine ak by ukončil kariéru a pripojil sa k zamestnancom klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Inac to co hladas je tu. Akurat po spanielsky.

Reagovat
Manik...

Konečně na tohle se těším :-)

Reagovat
smazaný uživatel

" Although Chelsea owner Abramovich won a massive amount of money manager Sir Alex Ferguson has categorically stated that Howard Webb is not for sale under any circumstances, or at any price."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu. Myslel sem že se tohle přestupové období tenhle vtip neobjeví.

Reagovat
smazaný uživatel

jj...strašně jsme se zasmáli

Reagovat
smazaný uživatel

je to evergreen, ten nejde přeci nedat

Reagovat
Eric_The_King

Naivko

Reagovat
tomasinho

39 - Rafael Van der Vaart has scored or assisted 39 PL goals for Spurs since 31/08/2010, 11 more than any other Spurs player. Departing.

Reagovat
ďuriLFC

Udine ...koho by si ešte chcel..ja strašne Viedeň , aj by som sa šiel pozrieť.

Reagovat
tomasinho

Mně je to jedno tak nějak, stejně šetřím na prosinec, kdy jedu na Anfield, takež bych asi nešel se podívat, ani kdyby hrál is českým týmem.

Reagovat
ďuriLFC

Na koho?

Reagovat
tomasinho

Na Villu 15.12. nebo ten víkend, záleží, jestli to přesunou kvůli TV.

Reagovat
ďuriLFC

Hezky

Reagovat
Maresma

Aby ti to neodložili kvůli sněhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Thorgan Hazard today moves on a season-long loan to Belgium club SV Zulte Waregem.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Maresma

A to sem mu ve fantě tak věřil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho bratr mi sbírá body od prvního kola

Reagovat
Godwinson

Já mu tedy věřil, že svým potleskem a milým úsměvem bude celý rok na tribuně zvyšovat sebevědomí a chuť do hry bráchovi .. no, co se dá dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, hlavne v te australske to byl muj tajny trumf

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Dejagah nepotřebný, to je fakt lofas ten Magath

Reagovat
smazaný uživatel

neznám ho, co je zač? Četl jsem, že je to konkurence pro Pilaře a že má místo v základu, ale teď ho Magath prodává? Je to blázen, to jo..ale co je zač ten hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

pravé křídlo, bojovnej, dobrej v soubojích 1v1, rychlej, technickej, oblíbenej u fanoušků. Já vždycky když jsem viděl Vfl tak se mi líbil nejvíc. Vždycky když přišel z lavičky tak hru neskutečně oživil

Reagovat
smazaný uživatel

To zní zajímavě, koncepčně by to k Jolovi sedělo. Záložníky potřebujeme ještě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Error

Essien je doufám jen vtip.

Reagovat
fantomas

Na hostovačku, proč ne.

Reagovat
Error

Pro vás možná ne, ale já se na to dívám ze strany Chelsea a přijde mi to jako úplná šílenost.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Jo tak..to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufám že vtip je ta hostovačka To ho máme za rok zpátky jako yosiho..

Reagovat
vladis271

keď nad tým uvažujem, tak ten sensational striker by mohol byť aj Owen. Termín senzácia sa dá interpretovať mnohými spôsobmi.

Nejak mi ostalo nevoľno.

Reagovat
tomasinho

Nekaž mi oběd

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kissak

no tak Newcastle zatím ve skupině s Bordeaux a Bruggy

Reagovat
kubys

Ač Rusko mám rád a sleduju ho možná stejně často jako PL, tak nevím, jestli přestup Naniho nebo Hulka, zvlášť do Zenitu, by byl to pravé ořechové.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádej, hádej, kdo to řekl?

"We believe strongly that we have the quality in our squad to do very well. We don't just want to bring average players in. Spending in itself is not a quality. Buying better than you have is a quality. We have resources available so if it is not happening now it will happen in December."

Reagovat
fantomas

Boas?

Reagovat
smazaný uživatel

len mlží, ticho pred búrkou.

Reagovat
SunFells

Hlavně, že nemá rád zimní okno, kde naopak ještě může ztratit Walcotta.

Reagovat
smazaný uživatel

"Scott Sinclair se s definitivní platností stal náhradníkem Manchesteru City."

Reagovat
stiflerovamama

only thing I know about mystery signing is he was recommended by Vicente del Bosque #lfc

Reagovat
smazaný uživatel

tak to útočník nebude, tých on nepodporuje.

Reagovat
vladis271

Rssa vrav, kto by to mohol byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City are set to table a £24m bid to sign Javi Garcia

Reagovat
miky10

Co má Hefy co obědvat během práce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jo, flákač.

Reagovat
Counter

Park do Celty Vigo

Reagovat
fantomas

Sem asi rád, že to je jen hostovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

doufáš v návrat?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo rád? u nás si aj tak nezahrá a takto z toho máme hovno.

Reagovat
fantomas

Však on se ještě časem bude hodit jako backup, uvidíš. Kór jestli bude Wenger takle "lačnej" po útočnících...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, dostal vôbec odklad na tú vojnu?

Reagovat
fantomas

Dostal.

Reagovat
Counter

Ten si u nás nikdy nezahraje.

Reagovat
fantomas

Vtipný, že takový drsný soudy vynášíte zrovna po jedný prosezený a notně specifický sezoně..

Reagovat
smazaný uživatel

taký totálny ignore nedostával nikto, ani Denílson, toto hosťovanie je len preto, že ho nikto asi nechcel nastálo. Neviem, čo iné za tým hľadáš.

Reagovat
fantomas

Ok...kokota tu ze sebe stejně dělá jedině Wenger. Nakonec budu rád, když aspoň kvůli repre začne pravidelně nastupovat. Někde.

Reagovat
smazaný uživatel

jakmile přejde řeč na asiaty, tak s tebou není řeč

Reagovat
fantomas

Nebažim po tom, aby ses se mnou nějak zahazoval. Takže whatever..

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nebudu se s tebou zahazovat

Reagovat
fantomas

Děkuju. A přeloguj se prosim, fakt mizernej fórek ten nick.

Reagovat
smazaný uživatel

je to bohužel sázka, na týden

Reagovat
fantomas

Oh, vlastně tohleto.

Reagovat
smazaný uživatel

ale celkom nekreatívne, dalo by sa vymyslieť lepšie.

Reagovat
Counter

Povíme si za rok za dva :-)

Reagovat
fantomas

Tak třeba povíme, já aspoň budu mít další důkaz Wengerovy senility. :))

Reagovat
Counter

Takže vlastně win-win situace

Reagovat
fantomas

Jop.

Reagovat
miky10

Co si zahrát o preview?

Reagovat
Counter

Ne. Mi se nechce ani do těch, která jsem si vzal dobrovolně.

Reagovat
miky10

Znám ten pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Counter má asi pravdu, Chu Young měl být velká posila, alespoň tak jsem to pochopil ( v Monaku to záviselo prakticky jen na něm a Ruffierovi ). Bohužel nenalezl s Wengerem vzájemný konsensus a to ho potopilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bude niečo pravdy na tom, že tým prestupom chcel dať Wenger iba zarobiť Monacu, inak si to neviem vysvetliť.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nebyl stavěnej na PL a neseděl do fotbalu, který jsme chtěli hrát. Taky když máš na hrotu van Persieho, dělá ti kapitána a chce odehrát všechno, tak proč dávat šanci nějakému Parkovi, že

Reagovat
SunFells

Rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak mi teda vysvetli nákup útočníka, keď nedostal ani v jednom zápase prednosť dokonca ani pred Chamakhom a sotva si zahral podradné poháre...

Reagovat
SunFells

To ti asi vysvětlí jen Wenger. Ale takhle krást z klubové pokladny, aby pomohl jinému týmu, tomu se dá těžko věřit. Asi od něj prostě čekal víc, něco s jeho přístupem nemuselo být v pořádku ..a taky to byl určitě z části marketingový tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Monaco se zvedá docela, sice to tam koupil nějakej ruskej mafián, ale ty posily mi jsou celkem sympatický. Hlavně Subašič a Ibrahima Touré, ti patří do Ligue 1.

Reagovat
SunFells

Máš tedy iluze

Reagovat
smazaný uživatel

iba hosťovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeee Lyon neeee

Reagovat
ďuriLFC

Charlie Adam is now a Stoke City player.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

nejak sa tam zmráka

Reagovat
soukup

vzhledově klasickej Stokie

Reagovat
soukup

Snad nebude Pulis na starý kolena zkoušet dominovat na hřišti

Reagovat
ďuriLFC

Ale myslim že vám dosť pomože.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že už nám došli peníze, protože další existence do týmu už nechci. Vivat koncepční práce milionového dua Hughes - Fernandes !!!!

Reagovat
Ed_Hazard

Nemá niekto link na prestupy v rámci španieska? Alebo celkovo všetky prestupy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Adam za 4 mega to je nic..

Reagovat
smazaný uživatel

no ak by isiel Dempsey do AV tak ho nechapem chcel predsa hrat LM a bojovat o titul

Reagovat
ďuriLFC

AV odmietol.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dempsey půjde do LFC.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek AVilly sem si prvně říkal, že by to byla solidní posila, i když bylo jasné že by k momentálně poslednímu týmu přestoupil jen horko těžko. Nicméně takové mrzké mrčouny by se mi v klubu stejně nelíbili... stejně jako ten Benteke. Vynucovat si takhle přestup, to se mi nelíbí a pak je jen otázkou času kdy si to zopakuje. Nicméně kdyby šel Dempsey do Liverpoolu tak ho nechápu. Chtěl přece hrát LM a bojovat o titul

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna Arsenal by bol pre neho TOP ak chce LM

a ak aj titul tak jedine Chelsea, MC alebo MU

Reagovat
smazaný uživatel

Bože City chcu Mvilu, maj rodwella a barryho a milnera .. to jsou píče, oni berou všechny hráče který chcou jiné kluby zvlast arsenal

Reagovat
fantomas

Takže se asi můžem těšit na "wonderkida" Rose v základu SAFC, na LB...hehe, těšim se.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bych mel srovnat vykony Rose a Colbacka na LB a pouzit zdravej rozum, skoncil by Rose na tribune

Reagovat
fantomas

Njn, ale to se hádám nestane. Ještě chvíli potrvá, než ho i celý Ostrovy budou mít za šmatláka.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to zas bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Jenase natrvalo..a už zbývá jen Bentley. Takovej šikula, no nechcete ho někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Gio?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je zas zraněnej, neprošel by asi nikde zdravotní prohlídkou. Jak je to s hostovačkama po deadline?

Reagovat
smazaný uživatel

Muze do Champu od pulky zari tusim

Reagovat
Bayern +

NRC u Forrest, pre nich myslim super posila, ale nemaju v strede uz plno?

Reagovat
smazaný uživatel

Maji no, ale takovej hrac se neodmita S Greeningem uz stejne moc nepocitam a nekdo z tech stredaku (McGugan nebo Lansbury) musi hrat napravo, takze se jim Nigel bude hodit

Reagovat
Bayern +

Vlani sa mi NRC celkom pacil, snad si ten standard udrzi. Lansbury uz par zapasovy zacvik na kraji ma, toho mozu vyuzit. Mohli by ist na PO?

Reagovat
smazaný uživatel

Tym na to vcelku maji, manazera uz konecne taky, ale je mozny, ze se zase budou trapit v koncovce. Cox s Dexem se nesmi zranit a davat goly

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš na soupisku, je to teď náš 3. nejlepší krajní záložník.

Když už jsem u těch přebytečných, ještě tam máme toho zázraka Falquého, kterej má ve svých 22,5 letech odehrán jeden jedinej ligovej poločas na vrcholové úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom jsem zvedavej na pocet prilezitosti, Boasuv styl by mu mohl vyhovovat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že určitě. Ted už je pozdě

Reagovat
Bayern +

Urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

ManCity si začal namlouvat M'Vilu

To je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Official: Arsenal on the verge of completing the signing of Japanese international Fa Kin No-Wan on a four-year-deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho taky podepisuji uz 5 let, horsi nez Modric s Gastonem

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Kolik lidí ho asi teď googlí.

Reagovat
smazaný uživatel

starý vtip, ale priznám sa, že už som to išiel dávať do googlu, kým som si to uvedomil.

Reagovat
fantomas

"Starý vtip" x "ale priznám sa, že už som to išiel dávať do googlu, kým som si to uvedomil."

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom? Kým som si uvedomil, že to nie je skutočné meno, tak som chcel hľadať, potom už mi zvýšilo len konštatovať, že je to staré jak sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

teda, meno som prebehol len okom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát to herbage sežral, ne?

Reagovat
fantomas

To by jen potvrdilo jeho mistrovství v naivitě no.

Reagovat
Whitemedia

vysvětlí mi někdo pointu tohohle vtípku ?

Reagovat
j_mrazik

Konečně další asijská posila pro Fantomase. Snad se prosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Ak je Japonec, prečo má kórejské meno?

Reagovat
ďuriLFC

Dempsey has arrived at Melwood according to a lot of fans there, driven in by Ian Ayre

Reagovat
stiflerovamama

myslim , ze najprv by kluby museli potvrdit dohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jermaine Jenas' move from Tottenham to Sunderland is OFF #skydeadlineday

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíš s námi dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun odejde a Malouda taky snad proboha. Studge čekám, že zůstane, pokud se nesežene za něj náhrada a jinak očekávám klid.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Essien? Na hostovačku by to dopadlo jak s Benayounem..No pokud by odešel Daniel tak očekávám příchod Schurleho..

Reagovat
smazaný uživatel

To je kravina ten Ess, tomu prostě nevěřím. No Voller včera a dneska opakovaně říkal, že André je neprodejný, takže s tím nepočítám už vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom mě jiná náhrada za Daniela nenapadá..Jako já doufal že odejde někdo z trojice Essien, Mikel , Meireles..Ale na přestup ne na hostování..

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa bola ˝dohodnuta˝ na hostovaní Bonyho Wilfrieda z Vitesse. No ani s tohoto prestupu nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Uf. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

to hej.V Sparte som ho videl hrat a aj statistiky hovoria za svoje. Vitesse tusim pytalo 10 mega €

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? O tom jsem vůbec neslyšel Ale zatím se solidně připravujeme na Championschip, tedy pokud vůbec tu. Koupili jsme druholigového, třetiligového a teď čtvrtoligového hráče

Reagovat
smazaný uživatel

sice my stoho do smiechu moc neni ale mas pravdu...nieco sa hovorilo aj o Zaratem z Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím že Lambert vie čo robí bennet bude hrať základ v obrane benteke útočna dvojička spolu s bentom a co sa týka takého Ashleyho Westwooda je to typ hráča ako carrick fans Villy si ho pochvaluju tak som teda sám zvedavý a dúfam že lambert dokáže z tohto týmu dostať maximum ..je fakt škoda že k nám nechcel dojsť dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Moutinho prej fakt půjde do Spurs.

Reagovat
ďuriLFC

nj 30 mega , šialená cena.

Reagovat
Miguel19

Tak pokud odejde VdV, tak je to jasný asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Llrente odejdi!

Reagovat
stas87

preco by mal dejagah odchadzat od vlkov? sak on je po diegovi klucovy hrac do ofenzivy

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Felixe nepotřebný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mbia je stoper?

Reagovat
fantomas

DM primárně, snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu tam odehrál celou nebo tak něco.

Reagovat
fantomas

Hm..ale tak odpovídalo by to no.

Reagovat
Bayern +

Vacsina ho uvadza ako CB, co je dobre. Myslim, ze Sparky s nim pocita tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam. Ale na SS rikali midfielder, tak jsem se vydesil

Reagovat
tomasinho

Hraje obojí, psolední dobou ale prý častěji CB.

Reagovat
božský John

DM/CB

Přišel jako DM, ale v poslední době hrával stopera, protože to prostě bylo zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea forward Gael Kakuta is set to join Vitesse Arnhem on loan.

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris za 9 ke slepicím? To mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne! Když už někoho chci vidět na Letný, tak jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

L'Equipe are reporting on their website that a transfer fee of around £9.5m, plus a further £2m to £3m to be paid in bonuses, has been agreed between Tottenham and Lyon for Hugo Lloris. Lyon will have to give 25 percent of the fee to Lloris' first club OGC Nice.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

wengere už by to chtělo začat něco dělat!!!! nebo budeš spoléhat na to že diaby odehraje 5 zápasů v řadě?

Reagovat
smazaný uživatel

Co si ho pamatuju tak ani před zraněnim nehrál nějak extra kvalitně takže i kdyby mu vydrželo zdraví tak to žádná výhra neni.

Reagovat
smazaný uživatel

do Arsenalu mal ist Dempsey. Chcel hrat pohare. A sedel by tam

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuješ špatně, no.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je asi věc názoru no.Mě se nelíbilo jak hrál a spíš hru zdržoval.

Reagovat
fantomas

ON hru zdržoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,zbytečně zpomaloval přechod do útoku a rozehrávku a zakládání akcí taky nemá nějak extra. Mě se prostě nelíbí jak hrál a po zranění to určitě lepší nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

noo ne

ale stejně by měl někdo přijít..

Reagovat
smazaný uživatel

Že se ti nelíbí styl, jakým hraje, je jen tvůj boj, na jeho kvalitě to ale nesnižuje ani o píď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde jenom o styl jakym hraje ale jak hraje.Prostě si nemyslim že má kvalitu na to aby hrál základ v týmu kterej chce bojovat v anglii o LM.A nelíbí se mi předtava že na na tak důležitym postu jako je DM bude spoléhat na Diabyho kterej je navíc náchylnej na zranění a moc toho poslední rok neodehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já se na něj taky nechci spoléhat, nebo že bych neuvítal dalšího hráče, o tom se vůbec nebavím. Bavím se o tom, že Diaby před zraněním a ve formě byl kvalitní Diaby, ať chceš, nebo nechceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní hráč to je jinak by nebyl v Arsenalu ale i před zraněnim mi nepřišlo že by měl na základ týmu kterej hraje v Anglii o postup do CHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sources: Tottenham agree club record £22m deal with Porto to sign Joao Moutinho #skydeadlineday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A k smichu je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta suma je fakt přemrštěná.

Reagovat
Bayern +

Tak 10-15 mega fakt ocakavat neslo, navyse je to Porto.

Reagovat
tomasinho

To tě u Porta překvapuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zvlášt když neprodali Hulka za 50 a Moutinha pustí. To si měli říct aspoň od 40.

Reagovat
smazaný uživatel

V dnesni dobe? Ani ne. Za kvalitu se musi hodne platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs už utratili 40-45 mil. liber za posily

Reagovat
smazaný uživatel

To vic, ale taky maji hodne penez z prodeje.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Tottenham se nějak rozjel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milan tell #SSN that Maicon has completed move to Manchester City #skydeadlineday

Pfff

Reagovat
fantomas

Přečti si čtvrtej odstavec, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no.

Reagovat
Nikikrew

Pojebany Spuds...

Reagovat
Manik...

Ten Tottenham to pěkně rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, kdo bude hrát, poněvadž koupili do zálohy 5 hráčů min.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra Tottenham posiluje a my pořád nic Budíček Wenger!

Reagovat
smazaný uživatel

ten nikoho už nekoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze Dalglisovi britsky nakupy se fakticky vyplaci

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris za takovou almužnu?

Reagovat
smazaný uživatel

nepřestupuje nikam

Reagovat
Manik...

uff

Reagovat
GarethBaleCZ

To máš odkud prosímtě :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

toho Maicona nepochopim, hodil by se do tolika klubu, ale on jde do City, kde maji 2 kvalitni RB

Reagovat
Manik...

Zabaleta není moc kvalitní. Ale je to průměr a na lavici ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
j_mrazik

Zabaleta není kvalitní ale třeba v Realu by místo Arabely hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Cca stejna uroven.

Reagovat
Manik...

a kdo není lepší než Arbeola?

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Bayern +

Reagovat
RickNash

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Maicon je asi laternativa do 3-5-2, ve které Richards i Zabaleta asi budou hrát RCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku nás bude zase o něco víc lidí nenávidět

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon to City

Reagovat
Trand

Aspoň, že ne Chelsea nebo PSG. Citizens se ještě dají.

Reagovat
smazaný uživatel

dementi ze City

Reagovat
66pepo66

Tomu Mancinimu uz fakt totalne jbe na tu hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik těch hráčů Spurs už mají. Celej kádr je tak 32 hráčů ne

Reagovat
LGT

Parker, Moutinho, Dembele - Bale, Adebayor, Lennon. Brutalni sestava

Reagovat
smazaný uživatel

uvidí se na hřišti

Reagovat
Miguel19

Ale Boas

Reagovat
LGT

Boas NeBoas, myslim ze jakmile bude mit Dembele kolem sebe takhle kvalitni tym, tak bude k nezastaveni. Pro me zatim nejlepsi letosni nakup

Reagovat
tomasinho

FC Porto's sales since 2001 is getting closer to 1bn Euros. Now stands at ~€850m.

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle transfermarktu je to cca 493mil.

Reagovat
Manik...

Nechápu Barcu proč nedá těch 20 mega za Llorise , nebo i třeba City, Hart taky nějak extra neoslňuje. Minulý rok to měl chvíli a pak zase úpadek. O Arsenalu ani nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

Hart neoslňuje

Reagovat
Manik...

a jo? Minulou sezónu měl asi 2 měsíce fazónu a pak čistý průměr

Reagovat
GarethBaleCZ

Nic nebude, k nám pude!

Reagovat
Manik...

zapomeň vás nemám rád

Reagovat
fantomas

Hart neoslňuje, Zabaleta neni moc kvalitní...ty budeš asi klasik.

Reagovat
Manik...

nějaký extra hráč to není. .. rozhodně Richards je o třídu lepší

Reagovat
fantomas

Neni no.

Reagovat
Bayern +

Uz ticho, prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nemá jméno a nepřišel za pořádný balík, tak není dobrý co

Reagovat
Manik...

takhle to neberu. Třeba Richards je jako jedinný "odchovanec" a nedám na něj dopustit

Reagovat
tomasinho

Přitom je Zabaleta daleko lepěí fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

"daleko lepší"

Reagovat
tomasinho

Podle mě určitě, ve všech aspektech kromě snad hhry hlavou Zabaleta Richardse předčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, kdyz pocitas hru hlavou, tak co potom rychlost, sila, tah na branu, casty nabehy po lajne, ktery davali nasi hre plne statistu jinej rozmer, nebo to, ze dokaze pochopit, ze kdyz je ve vapne Aguero a u nej dva o dve hlavy vyssi stoperi, tak nebude do vapna hazet plachtici centr (Richardsovi prihravky ze strany pod sebe jsou lahudkovy a dost jsme z toho loni tezili), i kdyz on vetsinou Zabovi v posledni dobe ten centr ani neprojde a radsi pocka na protihrace a pak to do nej kopne, dal pak dokaze lip obchazet protihrace a je golovejsi. Zaba je super dozadu a je na tom lip technicky, ale do ofenzivy je Micah daleko platnejsi, je fantastickej atlet. Fakt nevim, co tady ze Zabalety zas vsichni delate.

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
Bayern +

Nic, len je proste lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má po dlouhý době kvalitního golmana a neposiluje ani na postech kde nutně potřebuje.Hat je kvalita a navíc angličan.Valdes dělá chyby ale zase jindy hodně podrží a pro kabinu je důležitej.

Reagovat
alcantara

Pretoze nie su mechom udrety.

Reagovat
Bayern +

* udreti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart se vrací do HSV! Paráda na toho se v BL letos hoděn těším a vůbec celý Hamburk, ten střed pole : Vaart, Jiráček, Badejl bude hodně silný.

Reagovat
frankiefcb

VdV jsem měl rád všude, škoda, že odchází, ale na druhou stranu doufám, že HSV pomůže tam kam patří a to do první poloviny tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Do pohárů! (stasi promiň. )

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Brémám to přeju samozřejmě taky. Nějak tu jejich vzájemnou rivalitu nevnímám.

Reagovat
frankiefcb

Já to mám stejné u Dortmundu a Shalke. Nikomu v Německu nefandím, ale tyto týmy mám nejradši.

Reagovat
frankiefcb

Ale jak se dívám na ty týmy bojující, které bych dal do boje o poháry tak to bude řežba. O titul Dortmund, Bayern případně a to zdůrazňuji možná i to Shalke a pak o poháry Bayer, Gladbach, Werder, HSV ( díky posílení zálohy), Vfb, nevyzpytatelný Wolsburg, Hannover a možná i ten Hoffenheim.

Reagovat
smazaný uživatel

Norimberk má taky dost šlušný kádr, mohli by překvapit.

Reagovat
frankiefcb

Je to možné. U něho nejsem schopen odhadnout kvalitu jako u dalších týmů ,které příliš neznám a hlavně hráče v nich. Např. Fortuna, Augsburg, Freiburg, Frankfurt, Furth a i ten Norimberk. Pro mě jsou ty týmy velká neznámá a nevím, co od nich čekat.

Reagovat
stas87

prestup ci hostovacka s opciou?

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup za 18 snad? Nebo tak nějak, 5 jim pučil Kuhne.

Reagovat
stas87

aha,no cele leto citam ze hsv nema peniaze a zrazu prestup teda za 13 kedze 5 maju na ten tranafer poziciany,cize badelj-4 miliony,jiracek-4 miliony,rudnevs-3,5 miliona a teraz vaart,snad teda nepusti aoga do lazia za 6

Reagovat
smazaný uživatel

a z HSV zase zacne jit pomalu strach

Reagovat
smazaný uživatel

jj a Mancienne na stoperovi, to bude valeeeec

Reagovat
blade115

Pevně doufám, že Moutinho ještě nakonec nevyjde, takovýho skvělýho hráče si ti šupáci nezaslouží a AVB by ještě díky němu možná mohl uspět...

Reagovat
Bayern +

Naco im ten Maicon je...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to aby ho nemě někdo z konkurentů..

Reagovat
Manik...

za 10? Mluvilo se o 18. To snad není možný . Jeden z nejlepších golmanů světa za tohle? Kurva děej Mancini něco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Hart by ho do brány nepustil.

Reagovat
CubONE

Asi nie a to je Lloris ovela lepsi nez Hart

Reagovat
Manik...

Reagovat
j_mrazik

Ne pro ostrovní fotbal. Hugo "nemám rád moc centrů do vápna, protože je neumím chytat" Lloris... Hart je prostě lepší volba a proč měnit něco, co funguje bez problémů?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jako nic nebo co bude? My musíme posílit jako sůl ale zatím to vypadá, že snad nic nebude, letos to i jako fanoušek Gunners vidím tak 5,6 místo.

Reagovat
fantomas

Pořád platí zpráva z 13:32.

Reagovat
smazaný uživatel

nedovedu si to představit:

Gomes, Friedel, Cudicini, Lloris

a chytat bude někdo z dorostu ne

Reagovat
Manik...

2 bych už poslal do důchodu vyber si který

Reagovat
frankiefcb

Friedel stejně za rok do důchodu a s Gomesem se už podle mě nepočítá a bude se pakovat. A cudicini ten sranda golman, ten už měl být dávno pryč

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: For the 5th season in a row, Arsenal are linked with Chinese International Foo Kin No Wan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se týče brankářská kvantity, tak Spurs vedou Nebo se Gomes někam chystá?

Reagovat
smazaný uživatel

to budou mít man citi 3 beky Maicon Richard a Zabaleta ? maji třeba poslat Zabaletu do interu

Reagovat
Manik...

právě ... ale já bych řekl, že Maicon bude sedět... Richards hraje výborně... měl jít do Realu tak by to měl jednodušší přes Arbeolu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Co Clichy?

Reagovat
smazaný uživatel

LB

Reagovat
Manik...

1. co ve Fifě udělám ať jsem v jakémkoliv slvném týmu - koupím Llorise

Reagovat
smazaný uživatel

GIO

Reagovat
smazaný uživatel

K vám nikdy neměl chodit. Zabitý roky.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jestli sme fakt dali 40 za Cavaniho.

Reagovat
j_mrazik

Ty jsi s tímhle úplně nemocnej, nech to hefymu, nebo mu ty spekulace házej rovnou přeložený na fb, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je drb na Chelseafc.cz nikde jinde sem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

40?

Reagovat
Honza Matoušek

Tak jestli odejde Sturridge, tak je to tutovka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych radši Sturridge.

Reagovat
fajdax

jo

Reagovat
ernyyyy

konečně Giovani

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem vidieť Leandra Damiãa v PL!!!

Reagovat
pa3ce

Gunneri, chceli by ste Essiena na hosťovanie ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Trand

Určitě, na tom není co zkazit. Yossi se minulý rok moc vyplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli nepřijde Tioté/M'Vila tak určitě. Ale radši jen na hostování.

Reagovat
fantomas

Spíš jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Má smlouvu pouze na 1 rok už ne? tak je blbost aby šel na hostování...

Reagovat
alcantara

Gio

Reagovat
fajdax

Já jenom doufám že nám scouseři nekoupí Dannyho,u nás si letos zahraje slušnou porci zápasů(pokud se nekoupí další hrot)

Reagovat
smazaný uživatel

Nokia

Reagovat
fajdax

Jinak sem hodně rád že Roman vyhrál ten soud s tím chcípákem co ho chtěl ošklubat o tři miliardy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rychle rychle, ať už přestoupí Berba, Macheda, Bebe a vyjádří se ta Portugalská královna co vlastně chce. Dám si další kafe než tady usnu.

Reagovat
smazaný uživatel

snad necakas, ze Nani by sa dneska predal

Reagovat
smazaný uživatel

No nečekám. Ale fakt je, že kdyby byla adekvátní náhrada a šel za pálku, tak bych to možná aji uvítal. Ale takhle narychlo bych se děsil koho Fergie dovede a za kolik, takže radši ať podepíše na další čtyři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Di radši narkmit svoji kočku! Určitě už hlady šilhá.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim nikde adekvatnu nahradu, staci len, aby ho Fergie zase dostal do formy a Naniho vo forme je jeden z najlepsich kridelnikov v Europe, musi ostat..

Reagovat
66pepo66

Machedu by som videl radsej na hostovani v Championship. Rezerva mu uz nic neda a na A-cko este nema. A Bebeho je pripad sam o sebe. Poslat ho do 2. ligy a o rok sa uvidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co hostování, když ti útočníci v United jsou tak mladí, za tři roky bude Macheda tam kde je teď(daleko od základní sestavy). Prodat.

Reagovat
66pepo66

Mozno sa vyhra ako Welbeck. Jeden rok v championship, druhy v PL a moze bojovat o miesto v A. Ak nato nebudem mat, tak sa preda aspon za slusnu sumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by bylo ideální, ale na hřišťu to vypadá že bojovat je pod Machedovu úroveň a to aji když hraje za Man United. Kdyby byl na hostovačce, tak se obávám že kvůli zápasu ani nevstane z postele.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten Wenger ten jeste spi ne

Reagovat
Kenneth

14:22 Real Madrid podle všeho zavřel krám, takže žádný Carvalho do QPR ani Kaká...kamkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

A máme stále otevřený krám pro RB?

Reagovat
One-Real

Prezident Lille cokoliv poprel.

Reagovat
smazaný uživatel

A jiný hráč vhodný k přestupu asi není co?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fajdax

Vždyt Roman to vyhrál

Reagovat
fajdax

Sky Sports are reporting that Chelsea have made a £40 million bid for Cavan

néééé

Reagovat
smazaný uživatel

fake acc

Reagovat
smazaný uživatel

Uff

Reagovat
smazaný uživatel

To mohli zkusit nabídnout víc za Andreho..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Laura Harvey has reflected on Arsenal Ladies' 1-1 draw against Bristol Academy on Thursday night

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Já snad ani radši nechci vidět, co dneska vyvede Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

nějakou kokotinu beztak

Reagovat
miky10

O tom nepochybuju.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

superpohár

Reagovat
miky10

No a?

Reagovat
Arbiter

vedení na SC, všichni hráči taktéž, jak to chceš zvládnout?

Reagovat
blade115

Podle mého už vůbec nic. Maximálně hostování Benayouna.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
blade115

Reagovat
66pepo66

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
biznizmen

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@YossiBenayoun15

Things are getting very interesting..

Reagovat
smazaný uživatel

Sejde z hostování a půjde někam na trvalo?

Reagovat
blade115

Nebo zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, a Gio je pryc. Tak jsme si zaspekulovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke have made an enquiry for Liverpool's Jordan Henderson - and were told where to go.

Reagovat
JacoBee

Teď ještě Jonathana do mallorcy

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke chtěj vybrakovat LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby opravdu vyšel Moutinho a Lloris, bylo by to skvělé zakončení tohoto okna.

Reagovat
Yanek

To je nějaká recese s Tím Llorisem za 9,5 mega?

Reagovat
miky10

Jak se já, prosim, zbavim toho, že při otvírání novýho panelu mi tam vždycky vyskočí nějaký AVG bezpečný vyhledávání a musim na tu horní lištu kliknout, abych tam moh zadat adresu?

Reagovat
blade115

Zakaž plugin.

Reagovat
miky10

Ako?

Reagovat
blade115

Přesný postup se liší podle toho, jaký máš prohlížeč. Ale teď mě napadá, že to bude možná toolbar, jak napsal Kovi pode mnou. Každopádně by to mělo být v "nastavení" a v Chomu pak "rozšíření".

Reagovat
miky10

Jo, dobrý, díky.

Reagovat
Kovi81

A neinstaluj toolbary a ruzne podobne sr*cky.

Reagovat
smazaný uživatel

Le Parisien claim that Lyon have accepted a bid from Fulham for Michel Bastos.

Reagovat
smazaný uživatel

To by i Sparta měla šanci, když by nechytal Lloris a nehrál Bastos.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo, co je s Clichym? Jestli se o necem spekuluje a proc nehral minulej zapas?

Reagovat
Manik...

oni se s Kolarovem pouze točí

Reagovat
smazaný uživatel

dik za info^^

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham prý souhlasí s 27 milony za Moutinha!!!!!!!!

Reagovat
frankiefcb

Španělské zdroje spekulují o nabídce Arsenalu za Giuseppeho Rossiho. To by asi sedělo, pomalu rok a půl marodění musí být pro Wengera nesmírně vábnou vizitkou

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Na prodej je Llorente a M'villa a Arsenal má zájem o Rossiho a Essiena.Tam maj asi fyzioterapeuti velkej vliv při rozhodování.Se asi bojí aby se nenudili.

Reagovat
Maresma

Jupíííí, Gio! Konečně si zahraje, mám ho strašně rád

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Bastos a Fulham,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Richardson nebyl kupován výhradně na post beka, ba dokonce z toho co říkal Jol si myslím že s ním na kraj ani nepořítá (samozřejmě v případě potřeby tam hrát může) takže Bastos by mohl být velice zajímavý, ale já bych přeci jen pořád chtěl toho tvořivého záložníka

Reagovat
fantomas

Ani Bastos už v žádnym případě neni bek, co já vim. Ten pude na křídlo.

Reagovat
Trand

LB hrál jen pod Dungou v repre, jinak je to ortodoxní křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě jej nepotřebujem pač tam máme mladíky Kacaniklice, Frei a Kasami to nám stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have accepted Arsenal's offer of £8m + a player for Yohan Cabaye

Reagovat
fantomas

Jj, podle nákýho noname uživatele na twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba nam posilate Vermaelena

Reagovat
Trand

Nebo Mertesackera.

Reagovat
smazaný uživatel

To by muselo byt 18 + a player

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to bychom asi nevzali

Reagovat
Trand

Tak ještě by třeba Arsenal přihodil Craiga Eastmonda, který dokonce už i hrál Champions League, to už byste nemohli odmítnout. Jako náhrada za Tioteho, který by putoval opačným směrem ideál.

Reagovat
Maresma

Nebo Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten noname uživatel, informoval mezi prvními příchod Santiho Cazorly. Možná je to jenom kachna, ale pro mě zajímavá informace. Navíc jeho včerejší informace o Bendtnerovy docela seděly.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to samé jsem psal o spekulaci ohledně přestupu Songa do Barcelony

Reagovat
fantomas

Tak ty...tohle je zatim opravdu v plenkách, nic jinýho o tom neinformuje, zní to dost směšně, nemám důvod věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nope

Reagovat
Maresma

Fulham válí.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatim maji jen Kierana

Reagovat
Trand

Reagovat
Maresma

To je pravda Ale to příde.

Reagovat
smazaný uživatel

může a nemusí - Berbatov byl včera na 99% a dneska je to hop nebo trop. Stejně tak nemusí vyjít ani ostatní spekulace, takže dokud to není černé na bílém, nebudu tomu věřit.

Každopádně Fulham je nebývale aktivní, za posledních snad pět let daleko nejaktivnější sezona na trhu. Nepočítám Sancheze a jeho skupování zbytečných hráčů, beru v potaz jen přestupy, které dávají smysl.

Reagovat
stas87

o hendersona ma zaujem stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers: "We need to add goals to the team, there's no doubt about that."

Narozdíl od Kennyho pochopil.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
stiflerovamama

co konkretne Kenny nepochopil ?

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu nekoupil hrota i když možnosti měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho chce priviesť aby tie goly dával? Iba dempsey?

Reagovat
Maresma

Nejspíš ještě jednoho ofenzivního hráče.

Reagovat
Luc-Luc

uzasna myslenka, skutecny myslitel

Reagovat
smazaný uživatel

Comment From jansen

where is michael owen now

2:18 Dale Johnson:

At home

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Redknapp spotted at McDonald's drive-thru earlier. Staff claim he just wanted to talk to someone from his car window. #deadlineday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Milijas spat v belehrade

Reagovat
fantomas

Už odvčera.

Reagovat
stas87

dneska ofiko nie?vcera myslim len spekulacie,on im moze dost pomoct,som rad ze sa vratil prave do zvezdy

Reagovat
smazaný uživatel

Na Facebooku jsem si všiml nejednoho vtipného obrázku s Heskey. Pointa?

Reagovat
stas87

everton ziskal bryana ovieda z fc kodan,pozna ho niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas

31.08.2012 11:19

Z jeho wiki: He is one hell of a winger/full back who will destroy any defence. Especially Glen Johnson and Liverpool's defence. Jamie Carragher? Pah. He runs at walking speed.

Sla na nej docela chvala, mlady levy kridlo schopny zahrat na obou stranach, meli byste ho mit za 3,7m, ManCity vam zaplatili obmenu a rozsireni kadru

Reagovat
stas87

treba hned zapadne tlacila vas topanka na LW?

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej levnej hráč se hodí vždy Jsem na něj zvědavej no...

Reagovat
Zaschrona

To ani ne, mame tam Pienaara, Gueyeho a ted i vlastne Mirallase, zvladl by to i Naismith a Anichebe.. Spis talent do budoucna, hodne se mi libi to oznaceni "klon Colemana na leve strane", ktere je z toho co jsem videl (dva zapasy Kodane s Lille v LM), celkem presne. Navic je schopny hrat i LB, takze dulezity cover za Bainese, Garbutt a Bidwell jsou porad moc mladi a reseni s Distinem a Nevillem nejsou idealni, i kdyz tam vloni neodhrali spatne zapasy, i kdyz bych je spocital na prstech jedne ruky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Mancini je definitivně magor.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
stas87

garcia nepride

Reagovat
smazaný uživatel

Už se podle SSN dohodli na výši odstupného.

Reagovat
stas87

ak nie je hlupak tak nepride,maju rodwella,yayu a bohvie koho este

Reagovat
smazaný uživatel

už dlóuho

Reagovat
fantomas

Nevěřim.

Reagovat
fantomas

Teda jako...Garciovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na twitteru se objevila zpráva, že Newcastle přijal nabídku Arsenalu (8 milionů liber + hráčská kompenzace) za Yohana Cabayeho!

Reagovat
smazaný uživatel

Na co vůbec chtějí Citizens Garciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na stopera..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak o Whelana projevili zajem Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale mám takový divný pocit, že za 5 minut 12 vyhodíme pěknou pálku ve stylu Andy Carroll...

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám, trávím u toho celý den jenom kvůli tomuhle. A nebo Chelsea.

Reagovat
stiflerovamama

ak by to bolo za takeho Llorenteho nebol by som proti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tohle prostě musím.

It's official! Welcome home, Rafael van der Vaart! http://pic.twitter.com/oP3J0KSY @HSV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

oslabení pro Tottenham

Reagovat
Kovi81

Reagovat
JacoBee

Tak to je bomba...HSV nesestoupí

Reagovat
Yanek

Celkem by mě zajímalo o kolik šel s platem dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk mi bude v Tottenhamu sakra chybět...

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček - VdV... koho by to jěště před pár měsíci napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto asi nikdy nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

Má v německu manželku -> Už chápeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. nechapem, ze si niekto nedokaze dupnut v mazelstve

Reagovat
smazaný uživatel

Rhodes na me pusobi, jako by prave utekl z vyucovani ve zvlastni skole

Reagovat
smazaný uživatel

kolik že stál? 7 - 8 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

odvážný...

Reagovat
stas87

ak velke oslabenie pre marseille je odchod mbiu do qpr?mne to nedava moc zmysel,zbytocne sa ho zbavuju

Reagovat
JacoBee

Zas tak velký ne,už to není ten ''starej'' M'Bia..N'Kolou ho přerostl o třídu.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je šance že se Walcott objeví v Liverpoolu ?

Reagovat
smazaný uživatel

0,000%

Reagovat
smazaný uživatel

nulová šance

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná, o víkendu se hraje na ES.

Reagovat
Counter

Eh, ne. Hraje se na Anfieldu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

BR

Reagovat
stas87

berbatov teda kam?fiorentina alebo fulham?

Reagovat
pajamu

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina urcite nie, musi to byt Fulham

Reagovat
stas87

fulham asi najpravdepodobnejsi,88% podla tm

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby se dohodli

Reagovat
smazaný uživatel

Berba s Fulhamom?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Swarley

ne, Fiore s Fulhamem

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Rafo, za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Za trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti Szczesnymu, ale Lorris za 10M liber v Arsenalu by byla naprostá bomba a za ty peníze obrovská kvalita na dalších 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris*

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný

Reagovat
masly008

nic proti Llorisovi,ale kupovat golmana jenom pro to že má lepší jméno a zabít tak hráče kterého si vychováváme je i za 10 mio blbost.a arsik zase tolik zbytečných nákupů nedělá jako ostatní kluby

Reagovat
smazaný uživatel

pro Arsenal víc než zbytečné :)

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny má kvalitu, nepopírám, ročník 90, jasná jednička Arsenalu, ale já bych do toho prostě šel. Ale beru že je to zbytečný mít dva špičkový brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny taky bude záruka kvality na další roky. Post brankáře je snad ten poslední kde Arsenal potřebuje posilu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Manik...

přesně tak

Reagovat
Godwinson

Hugo Tak alespoň z něčeho mám v poslední době radost.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Man Utd have rejected a £38m bid from Chelsea for Howard Webb.

Reagovat
smazaný uživatel

jahahahaha to je legrace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po 1 859 785 takomto prispevku to uz vazne nie je vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani neberu v úvahu že jestli se dá koupit, tak už ho majou roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To je až neskutečně ohraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Liverpool posílí útok

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Levy je borec, sice pro***** VDV, ale přivede Joa Moutinha, Llorise, mluvi se o Llorentem. Wenger se zbavuje náhradníků, ale DM či RB v nedohlednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodal není sprostý slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

projebal i to prodal je v případě VDV prostý slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Tak Juventus konečně přivedl hvězdného útočníka jak slibovali

Reagovat
Godwinson

Tottenham bude mít strašně sympatický tým, už aby kopli toho šaška a vzal to do rukou někdo schopný.

Reagovat
Miguel19

15:57 OFICIÁLNĚ: Nicklas Bendtner se konečně stává největší hvězdou turínského Juventusu. Prozatím jen na rok.

Reagovat
Woods

Bendtner sa stava najvacspu hviezdou,

Reagovat
miky10

Nicklas Bendtner se konečně stává největší hvězdou turínského Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome to Liverpool Clint Dempsey.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

official?

Reagovat
tomasinho

Už?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nic, jen se to snažím urychlit, krátí se čas.

Reagovat
fantomas

Osm hodin..to jen proto, že u toho sedíme od rána, nám to tak připadá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Nejhektičtější to bývá až kolem desáté večer.

Reagovat
smazaný uživatel

I hodina do konce bude ještě dost času

Reagovat
Le Gunner
Reagovat
tomasinho

A já už se radoval, tohle mi nedělej. Od 12 u toho sedím, krdá mi z toho, jak furt aktualizuju a ty mě tak navnadíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Juve i Celta Vigo uplatní opce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini chce tu LM ubetonovat ako Chelsea... inac to nechapem

Reagovat
ďuriLFC

@JohnBruce85

Two deals agreed, two medicals at 6 this evening.

Dobrý zdroj ?

Reagovat
smazaný uživatel

"Hearing growing whispers that Demba Ba could be on his way to Arsenal. Ba-rilliant news for us Gooners if true!"

Reagovat
EL Gringo

twitter.com/Sophie_leigh26 jak moze mat doma Charlie takyto kus

Reagovat
fantomas

Jj, kór když prej Skot neni dlouho doma, tak se mu dle náký místní pověry či čeho věk násobí dvěma...takže by mu správně mělo bejt 52.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj face,kdyz se na ni podivas a reknes si "hmm, na to nemam" : K nezaplaceni :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

má prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs by ju taky mohl mět doma, kdyby chtěl.

Reagovat
mithro

Giggs by ju mohol mat, kde by chcel

Reagovat
Zaschrona

Tak pane Moyes, minimalne CM je nutnost a i 1 kridlo nebo utocnik by se rozhodne hodil.. A kdyz nikdo neodejde, coz vcera Round sliboval, tak pak by tenhle prestupak byl skutecne paradni..

Reagovat
tomasinho

Však máte Ovieda na křídlo ne?

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze Oviedo bude spis hlavne jen backup za Bainese. Na LW asi pred nim bude ve vyberu za Pienaarem Gueye, eventuelne i Mirallas.. Mozna az odjedou Stevie a Magaye na AFN, tak pak mnohem spis.. A i tak to spis chce nekoho na RW, tam porad neni nikdo cistokrevny..

Reagovat
k0udy

OT: Jaký redaktor je Tomáš Daníček? fantomas? Dík

Reagovat
miky10

Hefy

Reagovat
Counter

Hefy.

Reagovat
fantomas

Hefy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snad ty ses T.Daníček a Hefy je autor ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hefy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se to povede dotáhnout, Aston Villa za neznámého Bentekeho z Gentu zaplatí přes 10 milionů liber. Duch Martina O'Neilla přežívá. uz nech to je oficialne

Reagovat
smazaný uživatel

Takuž sa o tom hovorí ako o oficialnej veci vraj je podpis na 4 roky a čiastka za prestup 7 milionov

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham sign Dimitar Berbatov from Manchester United on a two-year deal

Reagovat
smazaný uživatel

Berba ve Fulhamu. A ted to chce proti ManU hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme s nima hráli.

Reagovat
Garbicz

ještě že tak :D

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Jol, když má Berbu nebude dělat děvku a pustí nám Clinta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedela devku spis Dempsey?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v postoji k Fulhamu jo, ale na co bude držet hráče, kterej evidentně chce jinam?

Reagovat
smazaný uživatel

on ho Jol nedrží - má naopak zelenou k přestupu ;-)

Reagovat
oddy

Sbohem Joey

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

tak Berba vo Fulhame, asi si spravim nejaky vylet na Craven Cottage

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se to projeví ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho tam chtěl dát včera, počkal jsem a asi ještě vydržím, dám ho tam příští týden, ale to bude kanonáda :)

Reagovat
mithro

tiez nad tym uvazujem ale zmeny budem robit az zajtra, ak sa stihnem zobudit

Reagovat
Rarášek

Tak honem Cabaye a Džeko ke Gunners pome.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych spíš Tioteho. Cabaye = Arteta

Reagovat
Rarášek

Možná Essien.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zůstane, protože odletěl s týmem do Monaca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě prodat Bebého a Kika + poslat někoho z rezervy na hostovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Richard Wright potvrzen v Man. City. Brečím smíchy.

Reagovat
fenixLFC

to je zas kto?

Reagovat
smazaný uživatel

34 letej golman, kterej v květnu podepsal Prestonu a byl tam asi 14 dní.

Reagovat
fantomas

Pracujou trochu na bázi náký humanitární organizace no, Taylor byl ten samej případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Charita no.

Reagovat
frankiefcb

Tvl útok Petrič, Ruiz, Berbatov to kurde síla . No jsem rád, že Dembele šel k nám, jinak bych z nic šel docela strach a s Evertonem určitě takový černí koníčci PL.

Reagovat
smazaný uživatel

16:30 Micah Richards by dle některých spekulací mohl být na cestě do Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Richards do Newcastlu?

Reagovat
Rarášek

Richards do new? To jako vymění maicona za Richardse? Jebnutý MCFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC se podle všeho přiblížil Damiaovi. Doufám, že příde abych mohl vrátit výsměch garethovi16.

Reagovat
ďuriLFC

To by bola fantázia keby sa podaril , ale aj tak by ešte s nim mal prisť aj Clint.

Reagovat
tomasinho

Pochybuju, zní to nreálně. Ale byla by to senzace.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je sila ,.. uz len chyba Kompany na rocny loan k Wolves

Reagovat
Manik...

CO ten Richards je za blbost? To chtějí vyměnit Maicona za Richardse??? Kurva já chci do City jiného managera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Bartona nechci sakra, tak nesympatickej neni ani Řepka a levnej určitě taky nebude, nechce zůstat někde v Anglii??

Reagovat
fantomas

Tam si celej podzim nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Wengere, kdy oznámíš ten zázrak z třetí francouzský ligy za 15M liber?

Reagovat
Rarášek

Když dopadne jako Laurant,tak at ho klidně oznámí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilian press are reporting that Liverpool have decide to proceed with the signing of Damiao for a €5m loan fee & €15m option to buy.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
tomasinho

That didn't last long, the Mirror claim we won't be taking Leandro Damiao on loan because his requested wages are too high.

Reagovat
fantomas

Mirror.

Reagovat
tomasinho

Tak zpráva o zájmu o Damiaa vyšla taky od podobně pochybného zdroje.

Reagovat
fantomas

Furt radši brazilský noviny než Mirror, sorry.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tomasinho

Tak co vím, tak Damiaa vypustily ráno brtiské deníky, tuším Daily Mail. Bylo toho dost už dopoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysílá nějaká anglická televize tyto přestupy online jako zprávy? Díky..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

SkySports, má živý vstupy ze všech stadionů. Měl bys to naladit i jako stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že něco takového není třeba na Digi sport...

Reagovat
smazaný uživatel

ty ať se vůbec neangažujou. Doufám, že tohle je poslední sezóna PL na Dege Sportu

Reagovat
smazaný uživatel

No podle toho jak mají zařízené studio to na poslední sezónu nevypadá..

Reagovat
frankiefcb

Já to mrdám, jdu si dát age. Za dvě hoďky se vrátím a ať už je Rémy, Moutinho, Lloris u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris zůstává v Lyonu, takže si nedělejte nároky

Reagovat
frankiefcb

to doufám ne

Reagovat
blaugrana

Biedny Javi Garcia, ktorý prestupoval pár rokov dozadu za pár súp do Benfici teraz stojí 24 mega? Fucking joke.

Reagovat
protiproudu

Dzeka do Arsenalu, twe to beru

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rarášek

Ty bys ho nechtěl?

Reagovat
fantomas

Určitě ne.

Reagovat
Rarášek

Proč?

Reagovat
fantomas

Je to strašný pako, bojuju tu proti němu a ted by měl hrát u mě v týmu. To tak.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pomohl by vám :)

Reagovat
fantomas

Njn, to je hrozně snadný ale, když momentálně máme na hrot jen dva hráče.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak na hostovačku klíďo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo ten Lloris Místo Pepeho bych ho bral okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

link prosím :)

Reagovat
smazaný uživatel

Založte si už kurva ten twitter lidi. Nebo prostě si likněte dobré stránky na fb.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám twitter

Reagovat
smazaný uživatel

‏@SkySportsNews

Reagovat
smazaný uživatel

tady se mluvilo o nějakým TV přenosu

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter má asi sky sports i v telce. Každopádně všechno důležitý je tady.

Reagovat
Arbiter

byl záběr na vaše zdravotní středisko či co a tam vstupoval Lloris. Snad to teda nebyl jeho dvojník...

Reagovat
frankiefcb

byl jsem párkrát na Twitteru a přišel mi hrozně složitý vůbec jsem se v něm neorientoval. Tak jsem na něj rezignoval

Reagovat
smazaný uživatel

Složitý?

Reagovat
frankiefcb

Jo je to divné, všichni říkají, že je to snadné. Já na něm byl hodinu a vůbec jsem nepochopil, jak to funguje. I když mi kamarád vysvětloval, že zavináče a další znaky znamenají něco jiného, i když je pravda, že po většinou to bylo v angličtině a v tom se člověk hned ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Twitter už je i v češtině.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

teď ho ukazovali v televizi, jak jde na lékařskou prohlídku...

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu, jedinej hráč, kterýho sem chtěl opravdu vidět na letný z Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

No, já na to dneska nemám nervy ani energii a po desátý chci spát, takže to nejlepší stejně zmeškám.

Tak aspoň budu mít při tý štrece do Trutnova co číst, no

Reagovat
tomasinho

John Arne Riise ‏@RealJohnARiise3

Welcome to our new number 9, Berbatov.. What a player.. Excited to play with him

Reagovat
Arbiter

Lloris je v Londýně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na co čekáš Abro, podepiš Heskeyho!

Reagovat
smazaný uživatel

Mlčte...ještě něco zakřiknete...

Reagovat
Arbiter

proč máme mlčet? Každopádně je pro vás absolutně zbytečný, to je jako kdyby Chelsea koupila Akinfejeva...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

mají perfektního brankáře už teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Na rok...

Reagovat
Arbiter

minimálně na rok. Neslyšel jsem nic o tom, že by chtěl končit. Ale možná ano, pak by to trochu dávalo smysl, jinak ani ne...

Reagovat
Godwinson

Kterému je 41 let, získají jednoho z užší světové špičky za směšnou částku, který by skoro mohl být jeho synem.

Reagovat
Arbiter

uvidíme, jak se mu bude dařit pod Boasovym obranářským cedníkem

Reagovat
Godwinson

Na to je zvyklý z Lyonu, trochu se připravuju na něco podobného jako u de Gey, i když Hugo šel ve svých nedostatcích hodně nahoru a čekám/doufám velké věci.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je to prostě hrozně výhodný..Top brankář za takovou almužnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Rodgers má prý ještě zájem o Huntelaara.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Spanish radio station COPE say Spurs have offered €12.5m for Athletic Club's Fernando Llorente, with €5m in add-ons. (Bloodzeed )

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby to byla pravda tak je to málo

Reagovat
smazaný uživatel

Končí mu smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

když šel RVP za 25, Llorente by mel byt za 20. A mimo to má stejně klauzuli na 30 mio..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže klauzule znamená že když někdo nabídne 30 tak to musí klub přijmout.Ne to že to je minimální částka za kterou ho můžou prodat.

Reagovat
Zaschrona

a klauzule je rozhodujici.. nikam nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musí dneska odejít!

Reagovat
Arbiter

Jinak problém s přestupem Moutinha je v tom, že jeho práva vlastní ještě nějaká třetí strana...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

někdo je v Londýně, jiný v Madridu, někdo zase v Říme......... už s tím přestaňte jo

Reagovat
smazaný uživatel

Edu musí přehodit hřiště nebo bejt strašnej prasák, když ho Stoke podepsali.

Reagovat
fantomas

BREAKING: Just over 6 hours before Arsenal's transfer window opens.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Arsenal have signed fewer players than any other Premier League team to date during this transfer window.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase to byla kvalita...(doufám, že se Girolski rozehraje)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

N´Zonzi v PL by bola nadhera, skoda ho niekde v Grecku. Inak Maicon za 3 mega, to je ok, beriem spat.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tsunami warning lifted for Taiwan, Japan, remains in place for Indonesia, Philippines.

Reagovat
Arbiter

To je stejně divné, Lloris si jde na prohlídku a dohoda mezi týmy ještě není

Reagovat
fantomas

Ale podle všeho je to opravdu tak. A myslim, že to ani o deadlinu neni žádná výjimka..

Reagovat
Arbiter

popravdě mě nenapadá přestup, u kterého by něco takového bylo

Reagovat
fantomas

Já kdybych chtěl, tak ti pár příkladů čistě z deadline days určitě najdu. Je to prostě nástroj, jak to všechno uspíšit, resp. minimálně neztrácet čas sezenim na prdeli, třeba i popohnat vedení vlastního klubu se tim dá.

Reagovat
Arbiter

jako jo, dávalo by to smysl, ale jen ve chvíli, kdy rozdíl mezi částkou, která se nabízí a která se požaduje, velký, tak to nemá moc cenu...

Reagovat
fantomas

Tak to on asi nebude no (i když já bych se tomu nedivil ).

Reagovat
Arbiter

tak když je tam ta slovní přestřelka...

Reagovat
Arbiter

tak prý je to o dva melouny

Reagovat
fantomas

No.. já myslim, že Aulas jen kritizoval Levyho přístup k vyjednávání nebo tak něco, jen sem to proletěl.

Reagovat
Arbiter

no prý byli domluvení a na konec Levy řekl, že dá o dva milióny méně

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu jak je možné že se dostal z Lyonu tak rychle do Londýna. To ti hráči tenhle den zevlujou na letišťu a čekajou na telefonu kdo je tenhle den pozve na rokování o přestupu?

Reagovat
smazaný uživatel

17:03 Nejmíň aktivním prvoligovým obchodníkem je aktuálně Arsenal. Dosud letos v létě získal nejméně hráčů. A na Twitteru se už objevují fórky, jako že jemu se přestupové okno otevírá až s jedenáctou hodinou večerní.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně za pět minut dvanáct ale ať přivedou minimálně útočníka a DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď ten Essien nevypadá nereálně, když to píšou Sky Sports

Reagovat
smazaný uživatel

PSG...Super Bank

Reagovat
minoLFC

hmm Dempsey a Sturridge

Reagovat
Arbiter

co s nima?

Reagovat
LGT

zkus popremyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

na Daniela zapomeňte...

Reagovat
minoLFC

no ja toho namyslenca nechcem, ale o nich dvoch sa najviac pise

Reagovat
Arbiter

píše, nepíše, je to prostě nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať aspoň Wenger nabídne za Messiho, dyž už nic jinýho

Reagovat
JacoBee

Hostovačka

Reagovat
smazaný uživatel

plat v hodnotě Jenkinsona

Reagovat
Manik...

TAK 150 MEGA

Reagovat
smazaný uživatel

900.pro LFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

900. pre laveho beka do WHU

Reagovat
Bayern +

Na Stoke zasa nad Adamom poskakuju fanusici.

Reagovat
Arbiter

to je kdo?

Reagovat
fantomas

To je manželka nákýho gunnera?

Reagovat
Trand

RvP. Bouchru neznáš?

Reagovat
fantomas

Znám jich už tolik, že se mi spíjej dohromady. O Bouchře sem spíš četl, než že bych jí viděl na fotkách..

Reagovat
Trand

Já jich právě moc neznám, ale tahle mi v paměti uvízla. Stejně nejhezčí ma Theo.

Reagovat
fantomas

No, Bouchra mi právě ani nepřišla nijak pěkná.

Reagovat
Trand

Mně se taky nelíbí, jen říkám, že mi uvízla v paměti.

Reagovat
fantomas

Jj, a já doplňuju, proč se tak nejspíš nestalo u mě.

Reagovat
Trand

Reagovat
Rarášek

VP?

Reagovat
buba

Jo, je to Bouchra van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Persie junior nevypadá z toho dresu nadšeně

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho nechtěl mět, tak ho nemá.

Reagovat
Arbiter

ty ses taky v jeho věku rozhodoval, co na sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ty ne? Den kdy jsem mohl navždy zahodit punčocháče byl dnem mého velkého vítězství. Ale meritum věci je že nemá význam ho do toho dresu oblékat proti jeho vůli. Tudíž ho nejspíš má protože ho chce.

Reagovat
Arbiter

to, že něco nemá význam, ještě neznamená, že se tak neděje

Reagovat
smazaný uživatel

Full kit wanker. ale u dětí to jěště jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra West Ham - Fulham. 5. minuta. Carroll i Cole byli po vzájemné srážce převezeni do nemocnice.

Reagovat
Arbiter

Tak Moutinho prý padá kvůli personal terms...

Reagovat
smazaný uživatel

Do chelsea má možná jít Rémy nebo Huntelaar.

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi zpět v LFC?

Reagovat
ďuriLFC

Demspey a Sturridge už vyzerajú veľmi blizko , Yossi by bol len z nudze cnosť varianta keby jeden z nich nevyšiel , snáď.

Reagovat
Arbiter

jak může Daniel vypadat velmi blízko, když je v Monaku, boha

Reagovat
ďuriLFC

A ja viem? Proste každá správa ohľadom LFC obsahuje mená Dempsey a Studge.

Reagovat
tomasinho

To jako vyjednává on sám ten přestup?

Reagovat
Arbiter

a to jako bude někdo podepisovat smlouvu za něj? Prostě je to nesmysl...

Reagovat
tomasinho

Stačí to mít tuším před půlnocí zaregistrované, nemusí ro být definitivně hotovo.

Reagovat
Arbiter

to si nejsem úplně jistý. Každopádně žádný důvěryhodnější zdroj, který by o jeho přestupu něco psal, není...

Reagovat
tomasinho

Tak BBC píše, že chceme hostování, měli to ráno hned. Já neříkám, že přijde, ale zájem tam je určitě.

Reagovat
Arbiter

to věřím, ale je to nesmyslný požadavek, no...

Reagovat
tomasinho

Na přestup nemáme peníze.

Reagovat
Arbiter

jak je to možné? Za co jste ty peníze uvalili?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že priorita je asi Clint, no.

Reagovat
tomasinho

15 Allen, 10 Borini, Assaidi 3, něco Sahin. Jestli budou peníze na Dempseyho, tak z prodeje Adama a ušetřených z Carrolla a platů, kteří odešli.

Reagovat
Arbiter

jste si dali nějakou hranici nebo na to nemáte reálně peníze?

Reagovat
vitasrp

Neumím si představit, že by hráč se smlouvou na 1 rok odešel hostovat..

Reagovat
Arbiter

Yossi

Reagovat
vitasrp

Dostals mě.. Ale u něj je ta situace logicky jiná, nepočítá se s ním a získat by se za něj stejně moc nedalo...

Reagovat
Arbiter

jo, šak jasné Ale i situace kolem Yossiho mě trochu štve...

Reagovat
tomasinho

Ono já jsem četl o různých délkách smlouvy, některé zdroje píšou o roce, některé o dvou.

Reagovat
Arbiter

Daniel má mít jen roční smlouvu

Reagovat
minoLFC

a nema 2?

Reagovat
vitasrp

Ne.

Reagovat
Arbiter

hráč musí být zaregistrován do 0:00. Dá se to řešit prostřednictvím faxu, ale to by byla pořádná kovbojka

Reagovat
Arbiter

vzpomínám si na přestup Luize, že jsme to řešili přes fax, ale podepsaná smlouva před půlnoci byla...

Reagovat
Error

Né že bych chtěl něco přivolávat, ale mělo by stačit, když se do dnešní půlnoci dohodnou kluby, smlouvu může podepsat klidně zítra.

Reagovat
Miguel19

Třeba bude helikoptéra

Reagovat
blade115

A kdy ho chceš podepsat, když tam bude minimálně (!) někde do jedenácti? A to navíc zpocený po zápase ... Leda by ho klub uvolnil, ale stejně žádnému přestupu nevěřím.

Reagovat
blade115

Aha, beru zpět...

Reagovat
Il Architetto

Dempsey - Sturridge - Suárez

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mám Yossiho rád, ale...

Reagovat
tomasinho

James Pearce ‏@JamesPearceEcho

Told there is no chance of Benayoun coming back.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je starší, inak veľmi talentovaný hráč, ale radšej nie...

Reagovat
Zaschrona

Michael Owen do Liverpoolu? Kurzy spadli z 66:1 na 4:1..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
minoLFC

toz ale ktoreho?

Reagovat
Zaschrona

pravda, Everton je taky moznost..

Reagovat
smazaný uživatel

"As another transfer window heats up, we only have a few hours to completely replace our starting 11. Come on you R's! #QPR"

Reagovat
Arbiter

Chalobah jde na hostovačku do Watfordu, je to zároveň 20. hráč Chelsea na hostování

Reagovat
JacoBee

Co on hraje?stoper?

Reagovat
Arbiter

stoper, krajní bek, DM...

Reagovat
niflheim

its Yossi Benayoun loan time isn't it.... just like every year?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

klidně by ho mohl znovu Wenger podepsat na poslední chvilu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea uš nechce Hulka?

Reagovat
Manik...

ne, je moc drahý

Reagovat
Placebo

uš ne no

Reagovat
Bayern +

Hefy, snad Ramirez nechal na chodiniku 1,5 metra volne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by se šiknul přestup Llorise, Bastose a Llorenteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal To Bid £19m For Fellaini

Reagovat
Zaschrona

Dobry vtip.

Reagovat
madridcan

A opat tu mame clanky, ktore Counter nema rad kvoli poctu zobrazeni

Reagovat
smazaný uživatel

OWEN do lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Z toho by fanoušky kleplo a nebo by ho sežrali zaživa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslí Hargreavese?

Reagovat
smazaný uživatel

To je to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

To není, nebrat v úvahu to jeho zdraví, tak by to fans asi přežili, narozdíl od Michaela Owena.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráče Man United a Man City? Nouze vás naučila mít hroší kůži.

Reagovat
smazaný uživatel

no way

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšího útočníka už stejně neseženete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentář je děsně zaujatý, hádám, že autor nenávidí Man City.

Reagovat
fantomas

Hádáš špatně. Ještě nějakou hádanku mám rozluštit?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba, proč by si mělo City hrát na charitu.

Reagovat
fantomas

Protože na postu trojky už nějakym čtvrtym nebo kolikátym rokem zaměstnává naprostý golmanský trosky, místo aby tam třeba formálně posunulo někoho z akademie..?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědom si, že toho borce nechtěli ani v Prestonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

1000. pro Owena a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Když o tom tak přemejšlim, dokázal bych si ho u nás představit.

Reagovat
Arbiter

na rok za 10k/w proč ne

Reagovat
madridcan

1000 pre Dimitara Berbatova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně mu můžu prát bez výčitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City Make Approach to Sign Liverpool Flop Jordan Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem tu dával před 2 hodinami..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu ty rumory s Essienem, když je furt v Monacu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si vlákna o Sturridgem.

Reagovat
stas87

preco nejdete po falcaovi ale chcete hulka?

Reagovat
miky10

Na co by nám byl Falcao, proboha?

Reagovat
stas87

neviem,len ma to tak napadlo,myslim si ze je lepsi ako hulk a cenovo by bol dostupnejsi,nezhanate utocnika nejakeho?

Reagovat
miky10

No to možná jo, ale určitě ne někoho za 50 mega (aspoň v to fakt doufam), kdo by zabíral místo Torresovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Hulk je pravé křídlo a Falcao hrot, kterýho neptořebujeme, pokud teda neodejde Daniel.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hulk už asi taky padl, protože Moses. ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Proto doufám že zkusíme ještě toho Andreho

Reagovat
stas87

schürrleho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo..Líbil by se mi u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale Voller zase dneska a včera opakoval, že ho prostě neprodá a navíc za něj chce asi 30 milionů liber nebo snad i víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši 30 za Andreho než 15 za Rémyho

Reagovat
stas87

tak nepredal larsa bayernu tak nepreda ani andreho,konecne bayer neoslabuje kader völler si je dobre vedomy toho ze by tazko zhanal nahradu a uz predali erena do hoffe,to ma viacej mrzi teda yesil

Reagovat
smazaný uživatel

Yesila naopak vůbec neznám.

Reagovat
stas87

on ziaril tusim na 17 na ms,suverenne naj hrac nemecka,prestupil vraj za milion libier,pokial ho v lfc neskurvi tak moze z neho byt podobny hrac ako özil,nechapem bayer v tomto

Reagovat
smazaný uživatel

Update on the fee for Javi Garcia: reports suggesting an initial £16m has been agreed.

Reagovat
smazaný uživatel

A LFC s WHU jsou prej domluvený, že Andy nemůže hrát proti LFC. Bože to je trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom trapnýho panebože? Standartní postup.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

dyť je to podmínka snad každého hostování v rámci PL, je to dokonce v pravidlech...

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen v rámci PL, u nás se to taky využívá snad u každého hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, nevěděl jsem, že je to v pravidlech. Ale tyhle dohody mi fakt přijdou nesmyslný, no.

Reagovat
Arbiter

svůj smysl samozřejmě mají. Ovšem jsou i výjimky, jako třeba u Courtoise, který společně s vedením Atletika oficiálně zažádal Chelsea o povolení proti nim nastoupit...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny tyhle dohody mi přijdou trapný a ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže hráč, kterej furt patří LFC by hrál na Anfieldu a dal by nám třeba vítěznej gol. To byla paráda co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak ho klub nemá pouštět hostovat, když je takhle platnej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás platnej v tuhle chvíli fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to ještě pochopil třeba u Sahina(jasně, že se Liverpool s Realem nesetká), u kterýho se očekává, že se vrátí do Realu. Prostě bych to jakž takž chápal u hráčů, který se jdou do těch klubů rozehrát nebo tak, ale né u hráčů, kterejch se chce ten klub, kterej je posílá pryč, zbavit.

Reagovat
Arbiter

a nebo naopak schválně pomůže svému kmenovému klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas u hráče, kterej má opci by to až takový tabu bejt nemuselo (tím teď nemyslím jenom Carrolla, ale tak všeobecně)

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, teď ti na to zareaguje někdo, kdo má blízko k elitě a zase se ti tu seběhnou

Reagovat
smazaný uživatel

don´t care... jen si myslím že to až taková utopie není (za předpokladu té opce) , toť vše

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Spíš je to naopak známka gentlemanství.

Reagovat
Arbiter

spíš povinnost

Reagovat
fantomas

Myslel sem to tak, že když se to zavádělo, důvod byl spíš gentlemanskej vůči mateřskýmu klubu než jakejkoliv jinej.

Reagovat
Arbiter

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

A už bych se vykašlal na můj názor ohledně těhlech dohod, poštvávám si tady proti sobě celej EF

Reagovat
smazaný uživatel

já s tebou souhlasím, ale je to marný boj. Zdejší členové PL sekce jsou děsní tmáři a zpátečníci

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

The story of Michael Essien moving to Arsenal on loan might just have legs.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tam chci spíš na přestup.. Příšti rok se ho nezbavíme a bude mu o rok víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Očekává se nějaká bomba?

Reagovat
smazaný uživatel

bomba už dnes byla, Wright ..

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey do Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

Mohl by prosím autor článku vysvětlit, proč je vysazený na City? Při každé jeho zmíňce přihodí nějakou trapnou a velmi vtipnou věc na adresu Citizens.

Reagovat
fantomas

Při který další kromě Wrighta? Sinclair je spíš mířenej proti hráči a o ničem dalšim nevim. Nebuďte tak úzkoprsý, lidi..

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, ono to bije do očí, když jsou 2 takovéhle poznámky zrovna u city, přitom třeba u Liverpoolu nebo Arsenalu, by se toho určitě našlo daleko více.

Reagovat
fantomas

17:03 Nejmíň aktivním prvoligovým obchodníkem je aktuálně Arsenal. Dosud letos v létě získal nejméně hráčů. A na Twitteru se už objevují fórky, jako že jemu se přestupové okno otevírá až s jedenáctou hodinou večerní.

15:09 Španělské zdroje spekulují o nabídce Arsenalu za Giuseppeho Rossiho. To by asi sedělo, pomalu rok a půl marodění musí být pro Wengera nesmírně vábnou vizitkou...

14:27 Charlie Adam je dle svých slov dlužníkem Commoliho s Dalglishem. Napadá mě, co by jim asi tak mohl dlužit - pořádné výkony.

Ste fakt směšný no.

Reagovat
Bayern +

*smešní

Reagovat
smazaný uživatel

protože city, co je na tom k nechápání..

Reagovat
Manik...

taky jsem si všiml, to neřeš

Reagovat
fantomas

Ale dyt to neni zaměřený jen proti City. Narážky tu mám na ledacos...za tim zas musíte hledat náký konspirační teorie, fakt děs tohle..

Reagovat
oddy

naopak tomu dodávaj šťávu

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik hodin končí přestupové okno?

Reagovat
smazaný uživatel

Úderem půlnoci

Reagovat
Manik...

dneska.. tak skus hádat

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že dneska , ale jestli o půlnoci našeho času nebo britského?

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to našel

Reagovat
božský John

Ohledně Rémyho ...

Levy měl udajně včera letět do Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že se ta krize zažehnala pro letošek prodejem Mbii a Azpiho ne?

Reagovat
božský John

Tak dostat za něj 15-20 ..to uý nám nikdo nemusi dát.

Jinak dneska přišel Barton, Lucas Mendes z Brazilie (neznam, vim jen, že to je levej bek) a Abdullah ze Sedanu (nějakej záložník)

Reagovat
smazaný uživatel

Barton bude provar.

Reagovat
božský John

Snad bude hrát co nejmín, nechci ho v Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Scumbag Levy.

Reagovat
božský John

Spolehni se na žida, že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

theboss ‏@Bloodzeed

I will remove my twitter if spurs do not sign a striker before the window shuts

Reagovat
tomasinho

Však mají Defoa a Adeho, co by chtěl, když hrají na jednoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Llorenteho. Snad ho někdo koupí, aby mě nemusel srát na Letný.

Reagovat
Miguel19

Ať s celá Chelsea soustředí na zápas a vysere se na nějaký transfery.

Reagovat
Kenneth

Takže Wenger opět klaun celého přestupáku nebo ještě něco ukutí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole on ten Malouda snad fakt zase zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, žádná spekulace, nic. Za sezónu 09/10 jsem mu vděčný, ale už byl mohl odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Aulas jej v 11 večer koupí za 5 mega liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten fanda gunners

Reagovat
fantomas

Matt Spiro ‏@mattspiro

Several months ago, Hugo Lloris asked me what I thought of Tottenham. Despite my answer, he's still gonna go and sign for them... :)

Reagovat
Counter

A hned mu začali nadávat

Reagovat
fantomas

Jj, hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

18:05 Zatímco Aulas by se pořád vzpouzel, trenér Lyonu Remi Garde už na dnešní tiskové konferenci vypadal být smířený s odchodem své brankářské jedničky.

http://is.gd/mgvutC tak už ho prodej za těch 9 mega euro, ať je té šaškárně konec

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt šaškárna ta suma, já sem ho fakt chtěl vidět naživo. Přijde místo něj ten Ospina?

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina je zraněný momentálně. Reálně to vidím tak, že místo něj aspoň půlrok bude chytat Rémy a dvojka bude Lopes, nebo tak něco. Prostě na blití, měl ho ten pitomec střelit hned aby měl šanci na Ahamadu, Ospinu, Thebauxe, whatever. Sice Rémy je kvalitní (demoverze Llorise), nicméně až se zraní, tak jsme prakticky bez brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to vidíš, že v lednu zkusíte někoho koupit?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si fakt netroufám tvrdit už nic. Na začátku přestupáku byl Lisandro a Lloris neprodejný, výsledek vidíš sám. Aby v lednu přišel nějaký brankář, to je spíš zbožné přání, přitom ve Francii jde koupit kvalita za hubičku (Ahamada, Ruffier...i když ze St.Etienne...to nevím no), každopádně ty prachy zase půjdou na dluh, nebo tak něco a nepřijde nikdo. A to ještě jde čtvrtina do Nice....chce se mi brečet, zvracet a smát zároveň.

Reagovat
Langi

Hosi ja nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíte Bastose??

Reagovat
smazaný uživatel

co ten essien? jak to vypada?

Reagovat
smazaný uživatel

černě...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Je v Monacu a těší se na Superpohár :)

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde do toho Arsenalu..Bohužel jen na hostováni

Reagovat
smazaný uživatel

Má smlouvu na poslední rok a pude na hostování ne? Kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš to že má smlouvo poslední rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm????

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze po skonceni hostovani by tam mohl jit na dobro

Reagovat
smazaný uživatel

Owen se mi do toho Stoke prostě nehodí.

Reagovat
Kenneth

Mě jo. Fotbal to hrát neumí a je to nesympatický.

Reagovat
miky10

Reagovat
soukup

jestli přijde tak ten rok stejně prosedí

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi ty si T.Daníček ale autor tohoto je Hefy ?

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Přesně tak, aspoň někdo to chápe

Reagovat
soukup

Reagovat
Trand

http://tinyurl.com/8cfrhes "Gooner of the day: Arsenal fan reveals shirt outside Spurs Lodge."

Reagovat
Trand

Na to asi narážel shit happens.

Reagovat
Trand

Wow, a ten Sheffield.

Reagovat
Trand

" Van der Wiel míří na zdravotní prohlídku do Paříže, Raiola potvrdil dohodu mezi kluby. "

Reagovat
smazaný uživatel

Asi první nákup PSG co dává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje RB Jallet, kterýho teď dost chválej?

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kapitán, ale co?..

Reagovat
fantomas

Tam maj toho Janota, ne?

Reagovat
fantomas

*Jalleta

Reagovat
smazaný uživatel

No Jalleta tam mají, ale pak už nikoho, respektive žádného čistokrevného RB a pokud nechcou aby jim tam hrál stoper, tak jim to přijde vhod. Vždyť už Reveillere měl být součástí výměny za Biševace.

Reagovat
smazaný uživatel

A Jallet je 1983, takže do budoucna super investice.

Reagovat
stas87

jeremy vyborny brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já se směju tomu Raiolovi, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, tak to v tom případě jo. Raioly jsem si nevšiml

Reagovat
Manik...

Zdá se mi to, nebo jdou všichni dnes hrozně moc pod cenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nic novýho ohledně Joe Colea? Krom toho, že včera údajně odmítl Spartak?

Reagovat
CubONE

Raiola ma nejaku zmluvu s PSG?

Reagovat
fantomas

Však tam dotáh jen Zlatana zatim ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Maxwell

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
fantomas

No jakože to už potom je úsměvný..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remy míří do Chelsea

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Gignac bude prakticky sám, fantastický, snad by aspon půlku z peněz za Rémyho mohlo padnout na doplnění..

Reagovat
smazaný uživatel

máte 7 útočníků, tak si vyberte

Reagovat
smazaný uživatel

Kvantita je hezká, ale kvalita...

Reagovat
miky10

Pro Owena ta půlnoc neplatí, ne? Když je volnej hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://twitpic.com/apn5by

Usáma bude dobrej týpek asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Oussáma

Reagovat
smazaný uživatel

C helsea have bid €19 million for Marseille forward Loic Remy #CFC #deadlineday

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

I když by to vlastně přesně naplnilo moje dnešní očekávání.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

To je kauf, Rémy sice má maximálně tak na ten Tottenham, ale jako záloha za Torrese se hodí, navíc přinejhorším zahraje aji na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednoho útočníka z Marseille už jsme kdysi koupili

Reagovat
miky10

No a jak to dopadlo, pustili sme ho zadarmo někam do Číny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn a dokonce i z tama ho prý za chvíli vypakujou

Reagovat
blade115

Nevěřím, ale bylo by to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll stojí ve fantě 8.4? To si tam radši nechám Ba.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam půjde hned jak si fanta všimne že přestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ho tam dal dneska ještě v dresu Man Utd, to nevadí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se ti vejde do limitu třech hráčů z jednoho klubu tak ne. Po přestupu ti tam zůstane, akorát si převleče dres.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To jako budou teď City, CFC a PSG kupovat dost kvalitní hráče za takhle směšně nízký částky?

Reagovat
Manik...

Jak to je stím Cavanim???

Reagovat
smazaný uživatel

nepřestoupí. mají jen 3 útočníky

Reagovat
Manik...

ok, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, jak to vypadá okolo Bastose a Debuchyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Bastos prý do Fulhamu, ale nechapu proc jde tak dolu, ja bych ho bral i do arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

To už se nějak dementovalo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu by pasoval si myslím... Fulham bude nabitej...

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy pry do Realu nejde,pokud jsi to takhle myslel.

Reagovat
fantomas

Teď tam máš něco novýho o Bastosovi. O Debuchym celej den ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Bastos odejde... Aulas ho držet nebude si myslim, ale víc by o tom věděli jiní a Debuchy, no těžko říct, co s ním...

Reagovat
smazaný uživatel

pome Newcastle!!! Richards by byl fajn hlavně koupit krajního beka a útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Koho přivede Vrba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už si načal GL, opravdu je ten Vůch tak dobrej? Dobrej na základ do Plzně či Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Na základ v Plzni né, možná ve Spartě, na LM je docela tlačí bota. Je to jeden z mála v GL, který umí solidně 1na1

Reagovat
smazaný uživatel

Umi 1na1 lip jak Dočkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěj přilákat Typka !!

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak je v GL hráč řekněme (mimo Liberec a Spartu) který by mohl Plzeň posílit?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco se říkalo o Kukecovi, ale doufám, že to jsou jen kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nemyslím, jde mi o to jestli je v GL hráč, který by do Plzně přišel a byl by přínosem.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že zrovna ten Kukec, mají teď problém s křídly, a kdo ví, jak se uchytí Zeman s Malakjanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak určitě nějaký stoper - Latka řekněme, ale to je absolutně nereálné.

Reagovat
Greny

Latka by na to měl, myslím si, že ho zkusi podepsat v lete ma smlouvu jen do konce roku. a Kukec nevím .. Já si myslim, že to bude Kopic, možná Skácel, popřípadě někdo na hostování z ciziny(nějaký čech co nehraje)

Reagovat
Greny

v zimě * sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně nereálný . Navíc Vrba říkal do útočné řady.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel, ale ten je zraněný

Sandro

Kopic, Vůch

Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten pláč u Kukece?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by byl přínos.. A hlavně ho tam nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase doufám, že ho ani nechcete. :) A přinos by byl na sto procent, věř to,u.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu právě věřit nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Kaká furt nikde nezakotvil. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na hostovačku by se mohl zkusit (99% platu RM )

Reagovat
smazaný uživatel

PREMIER LEAGUE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň no

Reagovat
Greny

Můj názor je, že prijde jeden z dvoji Skácel, Kopic :)

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dobří . Od Skácela by se mohli učit a Kopic je špička GL

Reagovat
Greny

Reagovat
miky10

1200. pro Owena v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: Hulk has been spotted at melwood http://twitpic.com/apn249

Reagovat
k0udy

Si byl rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Fake, jako sponzor tam je ještě Adidas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá to, že jste mu nabídli 20 tisíc týdně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

co ten yesil?date ho obratom na hostovacku alebo bude hravat za rezervu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rezerva.

Reagovat
stas87

tak dufam ze ho do dvoch rokoch uvidim pravidelne hravat v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že mi Clint nenasere a nezůstane v londýně i když v jiným týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Clint půjde do QPR.

Reagovat
tomasinho

Snad ne, to by mě mrdlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když i Villu odmítl s tím, že chce jít do LFC, tak snad nepůjde do Spurs..

Reagovat
fantomas

Tak..Spurs vs. Villa, přece jen..

Reagovat
tomasinho

No právě. Ale tak LM nehraje ani jeden, peníze by neměly být mco rozdílné.

Reagovat
fantomas

LM nemáte ani vy no. A Spurs maj letos zhruba podobný vyhlídky jako vy. Sem zvědavej, jak se to vyvrbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale věřím tomu, že spurs odbude stejně jako villu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Jolovi řek u na začátku srpna, že jde do LFC. Dneska odbyl Villu s tím, že chce LFC, jestli to neudělá u spurs, tak budu fakt zklamanej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zapoj trochu mozek, prijde ti logicky odchazet z Fulhamu do Villy? to by prece odmtinul kazdej.. ale Spurs je neco uplne jinyho nez Villa.. a samozrejme, ze chtel do Lfc, kdyz ho zadne jinej klub z potencialni spicky nechtel..

Reagovat
minoLFC

to nepovedal, povedal, ze chce ambicioznejsi tym

Reagovat
Kovi81

mě/mne, nevim, kam by ti mel nasrat jinak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Sleduje někdo toho Remyho? Co je za post, cena adekvátní atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

Primárně hrot, umí i s křídla, nevím ale, jestli má na Chelsea zrovna. Jako backup za Torrese ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

*na základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost drahý za 15 teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 15 to je fakt moc. 10 maximálně, hlavně když Marseille musí prodávat.

Reagovat
Miguel19

Dík

Reagovat
CubONE

nie je on primarne kridlo, ktory sa posunul na hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga chce údajne Oriola Romeua na hosťovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Moutinho Už jsem se bál že se mi zhnusíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci dělat proroka, ale pro mě je největším kandidátem na sestup v PL Aston Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to může posrat Hughton, ale jinak tým na sestup nemaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ten trenér jmenuje Hughton tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť Lambert už posiluje pro champ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A na titul? United co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, kdo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak ti to nevýjde s A.Villou tak ti to nevýjde ani s United

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi tomu nechce věřit, ale když byl schopný spadnout aji Newcastle, tak proč ne oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Čim dál je to nereálne tim víc toho Schurleho chci u nás vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tottenham jsou neskuteční škrtiči Takhle opravdovým TOP klubem nikdy nebudou

Reagovat
Manik...

a to je jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je. Snad tam ještě Levy několik let vydrží

Reagovat
Manik...

, ale mohl by pustit Balea!!

Reagovat
Manik...

Dobře Moutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak pokud Benayoun a Malouda zůstanou, aspoň bude koho prodávat ve fifě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nabízím Meirelese, Mikela a Essiena

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je suprovej, nevím proč ho tolikrát vídám v komentářích tohoto typu Meirelese jsem si taky oblíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho prostě nemusím..Už jen kvůli tomu že u nás čeká na premíerový gól..

Reagovat
smazaný uživatel

To i Péťa Čech ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Už dal dva góly v ligovém poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Kdy? Proč teda nejsou ve stats a proč komentátor říkal že nedal ani gól?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

nedal gól v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

A ve středu budeš hrát s Oriolem?

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho koupím.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad přivedu posily? Nejčastěji Moutinha třeba

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/ruD2hult4P4 To musí mít v Serii A radost

Reagovat
smazaný uživatel

Moutinho Do Arsenalu, Mvilla do Arsenalu Llorente do Arsenalu všichni do Arsenalu.. ja chci za majitele šejky

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč, že nemáte peníze. Za Van Persieho a Songa jste dostali dostatek peněz na vhodné náhrady

Reagovat
Manik...

má pravdu... a neříkejte mi, že aspoň 30 mega Wenger nedostal. Takže i kdyby nechtěl má 70 mega a co s nima udělá? Koupí mladíka

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 30 dal za Santiho a Girouda. Ale dalších min. 45 má za prodeje hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

A koupit Cavaniho, Silvu, Busquetse a Ronalda s Messim na lávku, ať je široký kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on napsal hráče který jsou na prodej za slušný peníze a hodili by se jim do kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co majitele šejky když 30% klubu vlastní nejbohatší rus kterej chce do kluby investovat ale nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

COžE ? Nemuze a to jako proc si nemuze koupit nejakou posilu ??

Reagovat
smazaný uživatel

Když vlastní 30% a ty co vlastní 70% nechtěj dát Wengerovi peníze ale chtěj na klubu furt jenom vydělávat tak on nic dělat nemůže

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Error

Sice pořád zbývá 5 hodin, ale u Spurs to začíná smrdět pěkným průserem. Aby nakonec opravdu nezacílili na Meirelese.

Reagovat
Miguel19

Toho by jsme asi stejně neprodali

Reagovat
Error

V to bych doufal. Nasrat jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele a Ade mi nepřipadá jako průser. Harry by s tímhle týmem LM uhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Boas naštěstí není Harry a bez dalších posil na tom budou hodně bídně..

Reagovat
smazaný uživatel

No to není. Ale tohle o přestupáku nepřekonajou. Zatím posílili výborně.

Reagovat
Error

No zatím z dvojice Modrič+VDV udělali Dembelé+Gylfi. A ačkoliv to jsou kvalitní hráči, jako posílení mi to nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič trucoval, nejspíš dělal dusno v kabině a dostali za něho balík. Dembele je zvyklý na ligu a bude okamžitý přínos. Adeho taky musíš počítat. A zbytek se uvidí no. Věřím že ještě někoho dovedou a nakonec budou papírově silnější než loni.

Reagovat
Error

Tak beru jenom změny v kádru oproti loňsku, to už Adeho měli. Sice je Tottenham v pěkném plusu, ale nevím, jak by řešili situaci, že by jeden z těchto hráčů nemohl nastoupit, velká část kreativity okamžitě pryč. Navíc Krajnčar už nezaskočí. Z mého pohledu oslabili, ale nechci se dohadovat. Do půlnoci času dost, možná ještě překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je Moutinho debil a prave se mi totalne znechutil a ve Spurs ho nechci

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

On tam taky nechce neboj

Reagovat
fantomas

Jj, to ste dva.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ho ve Spurs jeste nechce?

Reagovat
fantomas

On sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec nepřijde ani ten Lloris

Reagovat
Manik...

to by byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas nebude sa nieco taketo online prestupy robit aj na la ligu ???

Reagovat
Manik...

tam se nic neděje

Reagovat
Miguel19

K čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasny Boasi, proc ne, nahrada za Modrice je Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš nepřijde nikdo. Parker, Sandro, Livermore, Huddlestone to jistí. Navíc Jenasovi nevyšla hostovačka v Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

He he jsem zvědavej co bude předvádět Gaston u Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

nekončí přestupy až v 01:00 našeho času???

Reagovat
fantomas

Ne, v jedenáct jejich.

Reagovat
Manik...

neee... ale dobrá poznámka...

Už ale nevim proč, kvůli nějakému celosvět. času? Nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je nějaký celosvětový čas, tak je to ten Britský.

Reagovat
Manik...

právě je tam poledník, ale je to divný, že jim to končí v 11

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejspíš kvůli Evropě. Všechny ligy mimo PL co v Evropě stojíjou za to jsou v CET.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak není fér, když Moutinho je z portugalský ligy a před desátou tamního času péro na stůl nepoloží

Reagovat
smazaný uživatel

Tož tak pak nemají dělat přestupy stejným stylem jakým já píšu seminárky. Na poslední chvílu vymyslet nějakou kravinu a v rychlosti ju sepsat protože nic lepšího stejně nevymyslím.

Reagovat
Manik...

já jsem právě slyšel, že je to v každé Evropské zemi stejně, aby se právě mohlo vyjednávat, ale nevim co je na tom pravdy

Reagovat
blade115

Bere se to podle CET.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže Dempsey...to budou rudoši nasraní až půjde k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Se budete muset spokojit s Meirelesem, Clint k vám nepůjde prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

docela jsem vám ho přál, ale když tak nad tím přemýšlím, tak nám by se taky hodil!

Reagovat
fantomas

Spíš vy budete nasraný, až vám odejde Modrić a dojde...Meireles.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne :)

Reagovat
tomasinho

Však mají Dembeleho, co by chtěli ještě.

Reagovat
Woods

Boasi nechces darcekovy balicek ? Benayoun, Ferreira, Malouda, Meireles a ktomu aj Sturridge a to cele nie za 50, ani 40 ale len 30 milionov eur! to sileneee

Reagovat
smazaný uživatel

Z 5 hracu maji hodnotu jen Meireles a Sturridge ne?

Reagovat
Woods

dobry deal pre pana Boase zial jeho oblubenec Bosingwa uz prestupil do QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Horst Fuks by ho možná ukecal pořád by přidával hráče a cena je pořád jen 30 mil euro, to je neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

A celou sadu dostanou hned dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

pokud zavoláte do 10 minut..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Woods

nestras mat 2 Benayounov, Ferreirou v kadri to by bol mega pruser, este ze neexistuje klonovanie... staci original ten prekona vsetko

Reagovat
Manik...

to snad radši ani ne

Reagovat
Woods

uz mi tam nik iny nevadi okrem vymenovanych ak zavola do hodiny dostane extra zlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se tak zbavujes mladeho Sturridge? A Meirelese, ktery umi zahrat dobry zapas ne?

Reagovat
Woods

nesympaticky spratek, solista ktory nepozna pojem prihravka a nema ponatia o tymovej hre a o rok mu konci zmluva a nevie co zapytat... navyse si urcuje kde chce hravat ... totalne nesympaticky hrac ... ak chelsea zozenie nahradu nech si ide, chybat mi nebude ani omylom

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten z United nám tady chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

2 hodiny som cvičil s motiváciou toho, že keď prídem, budem sa radovať z novej posily a nič? Wengeeeer...

Reagovat
Rarášek

Essien

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě chujovina.

Reagovat
Manik...

to je teda posila. Škoda to byl taky super hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Malo si cvicil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Placebo

Heskey

Reagovat
smazaný uživatel

Andrééééé

Reagovat
smazaný uživatel

get Heskey

Reagovat
Manik...

Zdá se mi to nebo každoročně Arsenal zbírá z velkoklubů hráče na hostování a pak jim je zase s radostí vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista a Benayoun je moc hráčů no

Reagovat
smazaný uživatel

To tak u přestupních stanic bývá

Reagovat
smazaný uživatel

heh, takže vy ste polo-prestupová stanica s "vaším" Piquém?

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué u nás odehrál pár zápasů. Nebyl to leader jako Vaši "srdcaři"

Reagovat
smazaný uživatel

ty si komediant, fakt...

Reagovat
Diego2

A co tvůj mozeček, ten se kdy vrátí z hosotvání? Dal si si na něj opci?

Reagovat
smazaný uživatel

2 hráči za 10 rokov. Piče, dobre sa ti zdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se nervuješ kvůli takového vola?

Reagovat
smazaný uživatel

nenervujem, robím si srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

že jo ... náhodou, proč ne

Reagovat
blade115

Essien neodcestoval s týmem na zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zase v álejích nablito

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám že si nám tady chyběl..

Reagovat
fantomas

Tak jestli ste ted vyjeli, to máte asi docela nestíhačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Placebo

Bez rozcvičení

Reagovat
fantomas

Jj, však je to jen takovej srandamač. :))

Reagovat
Placebo

Udělat si žízeň

Reagovat
fantomas

Reagovat
blade115

Neříkám, že se teď vyjelo, teď jenom vyplulo na povrch, že Ess neodjel.

Reagovat
fantomas

(ne asi)

Reagovat
blade115

Tak předpokládal jsem, že by ti to dojít mohlo, ale na netu je spoustu jedinců, kteří by tě snad i vzali vážně.

Reagovat
fantomas

Jak by mi to asi nemohlo dojít...je snad jasný, že na Superpohár neodcestujete v době, kdy už na stadionu pomalu máte odevzdávat složení základní sestavy. :))

Reagovat
blade115

No vždyť říkám, že jsem předpokládal, že by ti to dojít mohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím sem to četl jen na FB na českých stránkách, čekám na lepší zdroj.

Reagovat
Rarášek

Houby,chcem Felleinho

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Zaschrona

chtit muzes..

Reagovat
smazaný uživatel

Přestože je Michael Essien s Chelsea v Monaku, kde londýnský klub sehraje finále evropského Superpoháru, 29letý hráč údajně neodcestoval s týmem z hotelu na stadion.

Reagovat
Diego2

hraje FIFU, má rozehraný match proti Kaká...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Manik...

Parádička konec přestupka a u toho koukat na Chelseu

Reagovat
k0udy

BreakingNews: Chelsea make £30m bid for Liverpool's Raheem Sterling but player refuses to join a club younger than him

Reagovat
smazaný uživatel

since 1905

Reagovat
smazaný uživatel

si me predbehl

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol komplex?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger nakupuje mastičkáře, maséry, instruktory Jógy, ale o tom se bohužel nemluví.

Reagovat
smazaný uživatel

A jednu porodní bábu.

Reagovat
Placebo

a Hanku Kynychovou

Reagovat
smazaný uživatel

viděls ten pekáč?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ale fakt moc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

čekal sem že si u toho vyhonim pěro a skutek utek

Matha1R před 1 týdnem

Reagovat
Diego2

Reagovat
Placebo

Ne, její pekáč jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné správy ohľadne Essa sú fakt nelogické Nech ide na hosťovanie Romeu, Bizón ma skúsenosti a proste kvalitu stále má..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Pokud odejde Šava, tak naše pořadí střelců v PL bude následovný:

Walcott 26, Diaby 14, Vermaelen 13, Rosicky 13, Chamakh 8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chamakh nebude tak špatnej, když je v top 5 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen dal uz 13?

Reagovat
fantomas

Evidentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
ďuriLFC

Verma

Reagovat
tomasinho

Sturridge ani na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Tak snaď..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, taký "nos hore"... Nech si pekne zostane v Chelsea, kde si vydupal prestup.

Reagovat
terry

Kvalitnějšího útočníka neseženete.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dík za názor.

Reagovat
ďuriLFC

Ja ho tiež veľmi nechcem...ale iná možnosť nieje , herne by pomohol

Reagovat
tomasinho

Nesympatický je, namyšlený taky, ale kvalut má, dobrý hráč na 2 posty, pravé křídlo i hrot, rychlý, 1 na 1 dobrý. Já bych ho bral.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Bol by ochotný napádať, robia to všetci. Pre svoj pohyb odišli Adam aj Carroll.

2) Bol by ochotný sa vracať do defenzívy?

3) Pri určitých podmienkach by sa hodil, avšak tie sú značne limitované.

Reagovat
smazaný uživatel

Měníte názory nebo se mi to zdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chtěl míň než Johnsona, kterýho jsem taky nechtěl, ale kdyby hrál hrot a ne pravý křídlo, tak by platnej byl dost.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě právě vždy bavilo, jak jste tu vyhlašovali, jak ho nechcete, jakej je to idiot a pomalu sráč a najednou jste rádi, že není na lavičce a je šance, že by mohl k vám...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme jinou možnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chci prostě pod podmínkou, že bude hrát hrot. Na kraji ho u nás zrovna vidět fakt nechci.

Reagovat
tomasinho

Ale právě tam by do Rodgersoa systému padnul, stejně bude na hrotu Suarez, takže by se prohazovali i společně c Clintem. Ta trojka by byla parádní.

Reagovat
tomasinho

Já psal hned, že ho chci víc než Johnsona a že i když je to blbeček, že by nám pomohl.

Reagovat
Arbiter

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge není v sestavě Chelsea na superpohár.

Reagovat
blade115

Zapomeňte, jestli ho přivedete, jdete okamžitě na můj černý seznam.

Reagovat
fantomas

Telegraphu právě napsal mail nákej Chaz Parker.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli odejde Sturridge i Essien tak budu vyloženě nasr.nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@FOXSoccer

And now: Clint Dempsey. We can confirm that LIVERPOOL have made an improved bid.

Kurva už ho chci vidět v melwoodu s červeným trikem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Ok, takže si to shrneme..pravděpodobně zatím takhle:

Odchody: Essien (hostování), Sturridge (přestup?)

Příchody: Remy..

Oni fakt nejsou při smyslech

Reagovat
Arbiter

tak kdo mi nabídne ten zdroj, podle kterého Danny není ani na lavičce? Protože žádné sestavy ještě nikde nejsou...

Reagovat
Miguel19

[OFICIÁLNA ZOSTAVA] 4-2-3-1: Čech, Ivanovič, Cahill, Luiz, Cole - Mikel, Lampard - Ramires, Hazard, Mata - Torres.

Reagovat
Arbiter

to je základ, docela předpokládaný...

Reagovat
Mihi

FB?

Reagovat
Miguel19

Jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Počkej si..

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju Deadline Day!!!

Reagovat
vladis271

so Sturidgeom choďte doprdele, hovorím doprdele.

Reagovat
Woods

berte si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Však už tam možná bude...v Live

Reagovat
blade115

Přesně, táhněte Scouseři !

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

nechcem ho, namyslený. Ak by bol tak úžasný, prečo sa neudržal v City a najmä prečo sa teraz nemá udržať v Chehlsea, kde jeho jediná konkurencia je stále s diskutabilnou formou hrajúci Torres? Dokonca si myslím, že je predceňovaný.

Nevytrhne nás. A navyše hosťovanie? Viem, že nie sú prachy na prestupy, ale ak nie sú, spôsobili sme si to sami, tým, že si jednak necháme dať preč útočníka na hosťovanie. Ak už mal ísť preč, tak na prestup, ak nie, znášajme následky.

Luis na jednu stranu, na druhú stranu Downing, Usáma, Sterling, aleternácii je v tomto prípade dosť. A na lávku Morgan.

Reagovat
tomasinho

To je málo prostě. A ano, nesympatický je, namyšlený určitě, ale zároveň i kvalitní. Je mladý, plný sil, chce hrát, proto chce jít. Ze City odešel kvůli penězům, ano, problémový trochu je, ale vyřešil by nám hned 2 problém, jak pravé křídlo, tak i hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

*preceňovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní vyjednávání přestupů Arsenalu má na starosti stejný člověk, který má ve svém CVčku příchody Parka, Jenkinsona či Squillaciho.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi prý Arsenal 30% vlastní nejakej bohatej rus ale nemuže do nas investovat, co je na tom pravdy a vysvetlis mi to kdyžtak nejak ?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

To je Uzbek, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

každopáně Debil

Reagovat
smazaný uživatel

je to nejbohatší Rus na světe (podle Forbes)

Reagovat
fantomas

Maximálně člověk, co působí/sídlí v Rusku, nebo Sovět...jiná varianta je nesmyslná.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo působí jen v Rusku a proto se počítá k ruským miliardářům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Usmanov.

Reagovat
smazaný uživatel

takže uzbek Usmanov, já jen že vsichni se smejou jako by snedly vsechnu moudrost sveta, ale nic nevysvetlujou a ani jmeno nenapsaly, tobe dekuji, a nevis o tom neco vic ?

Reagovat
fantomas

Co anglická wiki?

Reagovat
Rarášek

Má malý podíl na to,aby mohl investovat. A nikdo mu nechce prodat větší.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jé ty ses ozval, tak napis mi neco k tomu, taky proc vedeni trochu neinvestuje

Reagovat
fantomas

Holt nevlastní dost akcií no. A v klubu se veskrze dělá všechno proto, aby jich nikdy dostatek neměl. Byly tam snad i nějaký obstrukce, tajný dohody apod. On se k tomu myslim dostal skrz ten hromadnej odprodej podílu Davida Deina, kterej se chtěl zbavit strašný hromady akcií. Víc ti teď z hlavy neřeknu a na nějaký hledání nemám čas ani náladu - to důležitý určitě najdeš na anglický wiki.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry neni to Rus ale Uzbek, někde jsem viděl přehled a má asi o třetinu větší jmění než Abramovič. http://premiership.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=105039

Reagovat
smazaný uživatel

Forbes říká, že má i ruské občanství

http://www.forbes.com/profile/alisher-usmanov/

Reagovat
Hejnak

Chybí mu ještě nějaký procenta aby mohl přispívat na přestupy. On sám řekl, že by do toho peněz dával hodně. Nevim no, nechci aby se do toho srali prachy jako v Chelsea, QPR nebo v City a kupovat si takto trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si užij Šamacha.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechce nikdo.Ale on chce udžet hráče a dát Wengerovi lepší podmínky a občas mu koupit kvalitního hráče.Nějaký velký nakupování nemá smysl. Wenger si umí dobře vybrat tým ale majitel mu ho pak neni schopnej udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemuze bylo asi spatne slovo, možná nechce, ale kurv* kdyz mame nejbohatsiho majitele proc to neni trochu videt ?

Reagovat
smazaný uživatel

abysme utratili 200 mega a vyhráli treble ? děkuji nechci

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže investovat peníze hned znamená vyházet vše ?? Nie, a ani to neznmena treble viz. city psg-... jde mi jen o to kdyby třeba přidal (či rovnou dal prachy na koupi) aspon jedneho dobreho hraca.. Mviila; a další

Reagovat
SunFells

Ty se snad jen zdáš

Reagovat
Hejnak

Gazidis s Kroenkem ho nechtějí pustit do vedení, že by vytvrořil prý konflikt.

Reagovat
minoLFC

preto je najbohatsi,nneinvestuje do picovin

Reagovat
Hejnak

Chápeš, že když nemá určité procenta, tak nemůže přispívat. Nevim kolik mu ještě chybí. Byl o tom článek na gunners.cz, tak si to tam najdi, ale už to je dlouho.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mihi

FB?

Reagovat
smazaný uživatel

čo to pravidlo o homegrown players? nebude tam málo hráčov bez Dannyho v CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

haló, mam nervy ohľadne Sturridga , nevie niekto?

Reagovat
Greny

Je mi divný, že by Chelsea prodala jediného náhradníka za Torrese .. takže přijde asi Rémy. Mám takovej pocit, aby neskončil Theo v CFC

Reagovat
fantomas

Tome? Laura Robson first British woman to reach R4 at US Open women's singles in 21 years, since Jo Durie defeated Helena Sukova in 1991.

Reagovat
tomasinho

Jojo, koukal jsem, píšu online a ještě koukám, ta holak je prostě neskutečná. Jsem ji fakt zamilova. Dvě top hráčky vyloupne, teď ji čeká Stosur.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se náramně bavim.

Reagovat
Miguel19

Tak se koukni na tabulku.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

To se kouknu mile rád po 38.kole

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu, že máte 6 útočníků na jedno místo v sestavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Henry Winter ‏@henrywinter

#cfc: Cech; Ivanovic, Cahill, David Luiz, Cole; Mikel, Lampard; Ramires, Hazard, Mata; Torres. NB: Sturridge on bench

Reagovat
tomasinho

Sturridge is obviously a deal done. He would be in the Chelsea squad tonight otherwise.

Reagovat
Arbiter

zdroj? Ten samý, který psal, že není na lavičce

Reagovat
tomasinho

Ne

Reagovat
Arbiter

tak chtělo by to ten tvůj zdroj To jsou každou chvíli nějaké hloupé plky

Reagovat
tomasinho

Tak furt nějaké spekulativní LFC účty, dal jsem za to i smajlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea subs for UEFA Super Cup v Atletico: Turnbull, Romeu, Oscar, Moses, Meireles, Sturridge, Bertrand.

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím..Není tam Azpi

Reagovat
Arbiter

ale je tam Ryan...

Reagovat
smazaný uživatel

No já doufal že Azpi se dneska ukáže..

Reagovat
Arbiter

bylo to asi buď on nebo Ryan...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu toho Sturridge a Dempseyho přeju, velmi VELMI sympatický tým.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Error

Na UEFA už jsou i lavičky a Sturridge nechybí, Essien bohužel ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by tam stejně nebyl.

Reagovat
Error

Místo Oriola?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě neodejde!

Reagovat
Error

Rád bych tomu věřil.

Reagovat
vitasrp

Mně by jeho odchod ani tolik nevadil..

Reagovat
smazaný uživatel

snad je to ten důvod

Reagovat
smazaný uživatel

ANOOO STURRIDGE JE NA LAVICKE JUPI JUPI K..VA JOOOOOOOOO"

Reagovat
tomasinho

To nemusí nic znamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey nám udělal z Fulhamu "okruh" přes Liverpool a Stratford a blíží se podle BBC na Ashburton Grove

Reagovat
SunFells

Přece jen se na trhu číníme, míří k nám nějaký 17 letý makedonský keeper

Reagovat
fantomas

Možná bude problém s pracovnim povolenim.

Reagovat
SunFells

Vím vím

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii je ještě takové světlo?

Reagovat
fantomas

Je to starší záležitost.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

chvalabohu

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
minoLFC

toho Sturridga nechcem

Reagovat
tomasinho

To jsem jediný, kdo ho chce a kdo vidí, jaké máme v ofenzivě problémy? Hráč, který kvalitně zahraje dva posty prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ale chce hrat len jeden a ak nebude tak bude picovat

Reagovat
tomasinho

Pochybuju, v Chelsea si taky nějak neotvíral hubu, v tříčlenné, útoku by mu nemělo vadit hrát nikde. A když jsme u toho, stejně by měl jít Suarez na křídlo. Jak psal výš, trojka Suarez-Sturridge-Dempsey by byla super.

Reagovat
minoLFC

ale ano, vravel neraz aj v Chelsea, ze chce byt na hrote

Reagovat
Arbiter

neříkal to nikdy... Říkal, že by byl rád, kdyby byl vyzkoušen na hrotu, ale že pro něj je v jeho věku hlavně důležité hrát, hrát a hrát. Jediný, kdo něco takového říkal, byl jeho tatík, tak dvakrát...

Reagovat
tomasinho

Ale když tam nehrál, tak bordel nedělal. Navíc tříčlenný útok je něco jinéh než 4-2-3-1, co hraje Chelsea. A stejně je lepší jako křídlo nebo podhrot, stejně by se točili všichni v ofenzivě. Ale co, priorita je Dempsey.

Reagovat
cristiano.K.

jsem s tebou

Reagovat
Arbiter

Prostě Danny začíná být jen mokrým snem některých scouserů

Reagovat
fantomas

Dost smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

ale co máme dělat v naší situace. Chovali byste se stejně!

Reagovat
smazaný uživatel

Mokrej sen? Fuj, Sturridge nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten N'Zonzi fantíku?

Reagovat
fantomas

Ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze nakonec Nastasic nebo jak to je k nam, Savic do Fiorentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ještě Javi Garcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam pořád cpe toho Ramirese? A Juan by už taky potřeboval trošku pauzu..

Reagovat
Miguel19

Dyť jí bude mít...bude repre

Reagovat
smazaný uživatel

No mi by se třeba líbílo Mata - Oscar - Hazard..

Reagovat
Arbiter

moc ofenzivní, málo defenzivní

Reagovat
terry

Mata dostane pauzu během repre pauzy, možná i pak z klubu.

Ramirese tam hraje, protože to je nejdefenzivnější křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.. Ta repre mi vypadla..Jinak prostě pro mě Ramires není křídlo..DM a CM jo..Ale křídlo ne

Reagovat
terry

On ale nemůže hrát toho double-pivota.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukas na Fiorentinu, nahodou?

Reagovat
terry

O Nastašičovi ti nic neřeknu, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda

Reagovat
kissak

já se z toho poseru Babel zpět po letech do Ajaxu :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

Sky Sources: Everton in talks with Birmingham to sign goalkeeper Jack Butland #skydeadlineday

Reagovat
EL Gringo

Jano ako trojka?

Reagovat
Dominator

Reagovat
Zaschrona

No, to jsem z toho jelen..

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham rejected Liverpool´s bid for Clint Dempsey

Reagovat
tomasinho

Mě mrdne už dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho Gastona se hodne tesim

Reagovat
tomasinho

Jsem zvědavý, jak to Adkins poskládá, v té ofenzivě má dost hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Normalka, stejne mu jedno kridlo chybelo

Reagovat
minoLFC

som sa tiez tesil...ale u nas

Reagovat
SunFells

Já taky, ale furt mi to nepřijde jako nejrozumnější tah. Cena naštěstí není tak strašná.

Reagovat
cristiano.K.

mě ze dvou zápasů nezaujal

Reagovat
Trand

Je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

No super, konečně se začíná něco dít, Sky vyměnila moderátorku za hezčí.

Reagovat
smazaný uživatel

tamta byla lepší

Reagovat
smazaný uživatel

:D .. Nemáš odkaz na Liveprenos? :) (Skysport)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ta v tom červeným byla lepší , i když tahle taky není špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo su abych se hádal s takovým nickem.

Reagovat
smazaný uživatel

noo i když se mi začíná líbit víc a víc

Reagovat
smazaný uživatel

Na nove by už mohli vyměnit tu Borhyovou ta je uš okoukaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Natalie Sawyer <3

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EL Gringo

ten Wenger fakt vyzera cudne

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires je skvělí hráč coš se nedá říct o Matovi.

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky skvělí

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to Fabregase do Tottenhamu-

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nepude

Reagovat
Manik...

ten by tam tak šel

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkejte mi, že nemáme posranejch 7 mega na Dempseyho...

Reagovat
Honza Matoušek

Za 7 vám ho nedaj ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Už dopoledne 7 mega od Villy přijmuli.

Reagovat
Honza Matoušek

Já vim, ale to bylo od Villy a z Liverpoolu je zvykem tahat nejvíc co se dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže od té doby přišli o Dembeleho a přibyl tam Berbatov. Tým se změnil a to podstatně. Možná se změnila aji cena.

Reagovat
tomasinho

Hlavně, že na Boriniho bylo 10 a na Clinta není a nechají si ho nakonec až.

Reagovat
smazaný uživatel

ESPN FC ‏@ESPNFC

BREAKING: Reports that Fulham have rejected a bid from Liverpool for Clint Dempsey.

AAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Rssa

Teď jsem přišěel, mohl by mi nědko prosím napsat nejduležetětší přestupy? Hlavně co se týký Lfc a BArcy. Dík.

Reagovat
terry

Affelay pryč.

Dempsey nikde.

Reagovat
Rssa

Ach, napůl spokojen...

Reagovat
tomasinho

Adam do Stoke za 4-5 mega, Spearing out na hostování v Boltonu (rok). Odmítnutá nabídka za Dempseyho.

Reagovat
Rssa

A nějaký liný oveněý útočníkk?

Reagovat
tomasinho

Psalo se o Sturridgovi, Owenovi a nově Džekovi.

Reagovat
Arbiter

s Džekem by to bylo z louže přímo pod okap...

Reagovat
Arbiter

z deště*

Reagovat
Manik...

Barca asi nikdo když to je sekce PL ... ne ani 1 zatím nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca nikdo dnes, LFC kupuji Dempsyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je v Tottenhamu, nabídku za Dempseyho Fulham odmítl. Carroll je u Kladivářů na hostovačce, Adam ve Stoke na přestup, tuším za 4 milióny.

Reagovat
Rssa

Dembele už byk včera, , Carroll semizdá taky

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey do Arsenalu? Nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey zůstat a skončit s Fulhamem před Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Ta epizoda s Dempseym ma uz fakt stve. Ako je mozne ze aston villa pride dnes rano, ponukne 7 mega a su hned dohodnuti s fulhamom, my ho 2 mesiace lanarime a stale sa nevieme dohodnut?

Reagovat
smazaný uživatel

Levy, neblbni a nabídni pořádnou částku za Joaa M. a Llorise, bude se sakra hodit! btw : díky za tohle 'zpravodajství', nemám čas ani dobré informátory na to sledovat všechny přestupy!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spurs obnovili jednání s Moutinhem

Reagovat
Arbiter

Duncan Castles ‏@DuncanCastles

Senior Tottenham source unsure as to whether Moutinho transfer will go through. Describes situation as difficult. #THFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To přejde

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke: super (c)log

Reagovat
smazaný uživatel

Furt ještě přes 3,5 hodiny ale nervozita stoupá, hlavně s odmítnutou nabídkou.

Reagovat
stiflerovamama

oni ju skvor ci neskvor prijmu , nenechaju si v time hraca ktory tam hrat nechce . Len dufam ze sa nenechame privelmi vydierat sumou . Stale ale dufam ze pride aj nahrada za Carrolla

Reagovat
kissak

Newcastle pojďte také přiložit ruku do přestupovýho trhu a někoho urvat

Reagovat
smazaný uživatel

Neni koho

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to vlastně docela příjemný, nemusim se nervovat, jestli toho hráče stihnem přivést, můžu na to hodit bobek, užít si fotbal, dát si pár piveček a v klidu jít spát. Jak já mám tak rád Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Posun to prosim trosku nahoru, v PL sekci uz skocil tenhle clanek na druhou stranku

Reagovat
fantomas

Strašný, jak se jinde lelkuje, takže je prakticky každá dnešní zpráva o PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt ostatni ligy nemaji hefyho

Reagovat
smazaný uživatel

Hh, to bylo rychly

Reagovat
smazaný uživatel

Fly Emirates to sponsor Real Madrid from 2013/14 by writing the brand name in the white shirt in exchange for 22 million euros per year , but the intention of the airline is also the sponsor of the Bernabeu , according ABC reports. Fly Emirates are offering 53 million per season to change the name of ''Santiago Bernabeu'' to "Estadio Santiago Bernabeu Fly Emirates".

Reagovat
smazaný uživatel

parada, za ty prachy bych to bral

Reagovat
smazaný uživatel

"Estadio Santiago Bernabeu Fly Emirates"

Reagovat
smazaný uživatel

no co, ale za ty prachy by mohl rok co rok do Realu prestupovat hrac kvalit Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková hrůza mít na dresech aerolinky?

Reagovat
Manik...

beru

Reagovat
Dominator

O tom pchani sa do zadku Arabom sa pise uz dlhsie...

Reagovat
blade115

Juhů, Cavani nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Debuchy nebo vdW?

Reagovat
A Seleção

Wiel uz patri PSG...

Reagovat
Arbiter

Roberto Di Matteo has confirmed Michael Essien has been left out the squad to possibly seal a loan deal #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jak by někdo připustil, že je Země kulatá.

Reagovat
fantomas

FIFA12 Achievement: Play a Premier League game in the 2012/13 season as Michael Owen.

Reagovat
fantomas

*13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla hodně hardcore hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Suso zřejmě na hostování do Genku.. no aspoň bude hrát.

Reagovat
stiflerovamama

tak vzhladom na to ze odisiel Spearo aj Adam som cakal , ze ostane . A ked uz na hostovanie tak do ineho klubu PL alebo Championship

Reagovat
honziss

Ach jo, a o WHU ani zmínka... Tak to vypadá, že žádný krajní bek už nedorazí a podepíšeme jen toho Mensaha.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to studio, to jsou zase hloupé kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Santa pekne, na LM uz jsem ho netipoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý borec mele takové hovna až z toho bolí uši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Fulham have rejected ANOTHER Liverpool bid for Clint Dempsey. Ja už som s nervami v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

snad do AFC

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to vidíš?

Reagovat
ďuriLFC

@FOXSoccer

Reagovat
fantomas

SS.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

At to podelany QPR aspon pusti par hracu na hostovani do Champu, si to tam pestujou jak redkvicky

Reagovat
miky10

Aspoň že ne hrušky.

Reagovat
Bayern +

Bothroyd do Sheffieldu a o DJ ma zaujem Birmingham.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ale porad je to malo.

Reagovat
Bayern +

Otazkou je, kto si borcov ako Young alebo Dyer vezme na krk.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyer je zranenej ne? Ja myslel spis DJe, Hulse, Derryho, Ephraima... Younga by asi nepustili.

Reagovat
Bayern +

Momentalne zazracne zdravy, posledne bol na lavicke. Jj, Hulsa som zabudol, Derryho podla mna nepustia a Ephraim sa priam ponuka, toho je skoda. Younga praveze jo, lebo odkedy na oficialky nahadzovali kader (inak celkom pekne), tak tam spolu s DJ-om a Jayom nebol, Dyer jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
madridcan

OT: UEFA zveřejnila, jak kdo hlasoval v anketě UEFA nejlepší hráč. Zatímco český novinář Hrabě poslal hlas Ronaldovi, Slovák Széher volil Messiho.

ja to hovorim uz dlho, ze sme prijebany narod...

Reagovat
smazaný uživatel

ta ked hlasoval madar

Reagovat
madridcan

a podla mena je asi taky slovak, ako ja lovec krokodilov

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový rozum nemáte, bohužel.

Reagovat
JacoBee

Messi je lepší a byl i poslední sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze za čecha nemusim stydet ale ten váš slovák byl asi hodně slovák no, a to že jste prijebany narod nesouhlasim, ja z casti jsem slovak takže to pravda bejt nemuze jen mate prijebane novinare

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze za čecha nemusim stydet ale ten váš slovák byl asi hodně slovák no, a to že jste prijebany narod nesouhlasim, ja z casti jsem slovak takže to pravda bejt nemuze jen mate prijebane novinare

Reagovat
smazaný uživatel

sry 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, zrovna podľa tohto by to bolo skôr naopak ale zaslepeným nevysvetlíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jestli toho Clinta neuděláme tak mě asi jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu se vykoupat, až přídu chci vidět Dempseyho v melwoodu.

Reagovat
Miguel19

Tak čau zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co, aj zítra stačí

Reagovat
madridcan

To kupanie je pre teba asi vyznamna udalost ked sa tym musis pochvalit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi napršel, celej sud vody, tak jsem toho musel využít no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, paráda. 3 hodiny do konce, Bentley a Townsend jako záložní křídla fakt nestačí, Dembeleho chci výhradně na CM/AM.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Chelsea válec.

Reagovat
ďuriLFC

čistá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

to si běžte komentovat pod preview

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Co když se ten koment netýkal Superpoháru?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič hoří

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea teče.

Reagovat
smazaný uživatel

Edu signed up Stoke and has squad number 13. Kdo to je?

Reagovat
fantomas

Def. záložník z Rangers. Šly na něj celkem dobrý reference, co vim.

Reagovat
smazaný uživatel

to i na Huttona

Reagovat
fantomas

Však to taky jednu dobu byl top obránce PL, co si vzpomínám na výlevy fandů Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

jednu dobu opravdu patřil mezi nejlepší, bohužel to pak už nikdy nepotvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jste pak vystrizliveli

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, už tehdy sem se vám smál.

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě aby ses nám kvůli tomu smál teď

Reagovat
mithro

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadněte se superpohárem do správného článku!!!

Reagovat
JacoBee

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

El Tigre! To je vážně nejlepší útočník na světě...

Reagovat
Le Gunner

Aha, takže teď záložníka a pravého obránce. Prosím, ARSENE!!

Reagovat
kissak

hrubásku, kdepak máme lexxíka?

Reagovat
miky10

Na cestě do QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam ti vypadni!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas ti říká vypadni

Reagovat
miky10

Ty drž hubu, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, a ty sklapni a táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, asi kupuje season ticket na QPR

Reagovat
Zaschrona

Stoji ten Butland za tolik penez?

Reagovat
Zaschrona

respektive teda, neni to vyhazov penez?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi otazka je, kdy se Howard hodla vratit do US?

Reagovat
Zaschrona

ze by ho vymenili v zime za Landona?

Reagovat
Trand

Zbytečné.

Reagovat
Zaschrona

ale no tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Taylor has reportedly been ruled out for several months after suffering a serious cruciate ligament injury

Toho jsem se bal hned, jak jsem tu situaci videl Holt bude muset Mackumy zase sestrelit Shola

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to presne tak, jak si pretrzeni vazu predstavuju

Reagovat
Trand

Jo, škoda, můj nejoblíbenější hráč od vás(jeden z mála, které mám z NUFC rád). A sice to je ohraný, ale pro mě hrozný sympaťák, i když momentálně nemá na to hrát základ, tak minimálně na sestřelení Mackems pořád super hráč.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

kdopak za nás bude dávat goly ze standardek

Reagovat
Le Gunner

FFFUUU, ten čas běžíí!!

Reagovat
smazaný uživatel

Emmanuel Y Frimpong @Frimpong26AFC

If Essien did ever Cum Arsenal I wud be the happiest man In the world my role Model. Love him

Reagovat
smazaný uživatel

No ale koupit, hostovani je nam na nic

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu nerozumím, resp. proč je tam ten "cum"?

Reagovat
Rarášek

come.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, jenom, že pod slovem cum si představím něco jiného. .)

Reagovat
Rarášek

Jojo,to je celej Emmanuel

Reagovat
fantomas

Vidíš to, Bizone? To přece nemá smysl..

Reagovat
PaulinhoTheGunner

OT: Neskutečný borec ten Falcao, když tehdy odcházel z Porta, tak moc jsem si ho přál do Arsenalu

Reagovat
Zaschrona

V polocase ocakavam odeslani nabidky Chelsea do Atletica Madrid..

Reagovat
Ronaldo.com

No plzenakum se asi nebude dobre usinat :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, čekám na spekulace o tom, že si po Superpoháru oba týmy vymění útočníka

Reagovat
Trand

Reagovat
Manik...

Oficiálně Falcao do Chelsei, Roman Abramovič v půlce zápasu nabídl 60 mega Atleticu a Falcaovi 200 litrů týdně a to nešlo odmítnout

Reagovat
smazaný uživatel

A v 2. poločase za Chelsea. :)

Reagovat
Manik...

taky už mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

S tím Essienem by mě Chelsea tedy hrubě zklamala, byla by to největší píčovina, kterou letos udělali a to jich udělali dost.

Reagovat
minoLFC

preco? ved uz tam aj tak nema sancu

Reagovat
Godwinson

Což je dost smutný vzhledem k ubohé konkurenci, kterou tam má. Přípravu jsem tedy nesledoval, ale hráčovi jakým je Essien by se ta šance dát měla. Nebo se měl střelit za ranec, když to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím prosím, hlavně ne Lloris ke kohoutům! Nebo alespoň ne za ten pakatel... to bych byl pěkně nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bredane pohni, nenapínej už.

Reagovat
smazaný uživatel

ceka az Falcaovi skonci zapas

Reagovat
tomasinho

Jestli nepřijde, tak budu nasraný jako prase a zklamaný zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Portugal international centre-back Rolando has rejected a move from Porto to QPR. The report says that the defender simply "wasn't interested in the sporting project"

Reagovat
Trand

To by měli udělat všichni obránci.

Reagovat
tomasinho

Dobře on.

Reagovat
EL Gringo

V roce 2009 se Rafa pokusil získat Radamela Falcaa za 3 milióny liber, ale díky starým majitelům k nám nepřestoupil, protože Porto požadovalo 4 miliony. ,, Je to pravda?

Reagovat
tomasinho

Ne, on pak šel do Porta za 4. Nebyl ještě v Portu.

Reagovat
EL Gringo

aha diki..

Reagovat
minoLFC

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va proč nestahne toho Ramirese????

Reagovat
smazaný uživatel

Being an Arsenal fan on Transfer Deadline Day is like being a Muslim kid at Christmas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

stary,ale porad dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho je mi lito mel dostat poradnou sanci a mozna by jsme i tu PL vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
SunFells

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
bruchy

3 hodiny do konce? spíše 4 ne? je tam o hodinu méně

Reagovat
ďuriLFC

ne

Reagovat
tomasinho

Končí u nich ve 23, u nás o půlnoci. U nich konbčí všechno a půlnoci. I pod střechou ve Wimbkedonu se musí končit v 11 jejich času, nějaké nařízení.

Reagovat
bruchy

jen že naposled jsem koukal do jedný v noci a furt nebyl konec

Reagovat
fantomas

Achjo, proč se tohle musí řešit každej rok, i když je to každej rok na chlup stejně?

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Ty vole teď mi to došlo!!!

Aršavin pořád ještě smrdí v Arsenalu?!

Reagovat
Manik...

jj

Reagovat
Zaschrona

na ten prestup do Zenitu ma vic casu nez jen 2,6 hodiny..

Reagovat
smazaný uživatel

v Rusku ještě týden

Reagovat
Manik...

Takže nabízíme Courtise + 40 mega a chceme Falcaa

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

BBCSport

We're hearing there will be NO incoming transfers at Liverpool tonight. Looks like the Clint Dempsey deal is off for good...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím.

Reagovat
tomasinho

Ben Smith ‏@BenSmithBBC

Clint Dempsey's proposed move to #LFC is on the brink of a collapse. Sides too far apart. May not be any ins at Anfield tonight

Reagovat
Greny

Falcao klobouček :) Chelsea ho asi bude muset fakt koupit po zapase :)

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase.

Reagovat
Ronaldo.com

:DDD chelsea :D

Reagovat
smazaný uživatel

? Komplex?

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

i já se Chelsea musím smát Falcao je prostě neuvěřitelnej (a to ho ani nijak nemusím)

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se proto musíš smát Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v půli teče 3:0?

Reagovat
Godwinson

M'Bia pro ně bude terno, snad se mu povede.

Reagovat
FC Porto FC

Hulk a Moutinho zatim zůstavej super

Reagovat
smazaný uživatel

Hulk už u vás docela přesluhuje

Reagovat
Zaschrona

Welcome Brian Oviedo-watched him play last week looks top draw to me and he as the 2nd best stepover In the club!!!

Reagovat
Zaschrona

Takze podle SSN Liverpool uz dneska konec!

Reagovat
fantomas

Platí pořád, že se po půlnoci může ještě řešit papírování jako pracovní povolení apod.?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se ptáš?

Reagovat
kissak

asi chce přestoupit do nějakého týmu z velké čtyřky

Reagovat
fantomas

Kvůli Nastasićovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha..Falcao by potřeboval prac. povolení? Jo že?

Reagovat
miky10

Mělo by.

Reagovat
cristiano.K.

nezaslechl jsem o tom žádnou změnu.

Reagovat
Zaschrona

Tak to vypada, ze se mi splnilo prani a Moyes koupil kridlo..

Reagovat
Zaschrona

jaj, nemela byt reakce..

Reagovat
Zaschrona

jaj, nemela byt reakce..

Reagovat
kissak

z toho Newcastlu jsem drobátko nervozní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

právě proto, že se nic ohledně klubu neděje, aby najednou nevybuchla nějaká odchodová bomba

Reagovat
Trand

Hm, asi nikdo nepřijde.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

21:37 Na přestupovém poli zavládlo pozoruhodné ticho. Zřejmě i zástupci jednotlivých klubů zůstali s otevřenou pusou zírat na Falcaovo představení v evropském Superpoháru.

Reagovat
niflheim

Pro nás vždycky taková nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz jsme teda u tech gifu, tak jeste jeden z LFC:

http://i.imgur.com/9sRrD.gif

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mě pokaždý dostane

Reagovat
terry

Achjoo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stuart Holden

Yikessss. Falcao is a player! Can chelsea still legally pull off a transfer deadline day transfer at HT? Abramovich get yerrr check book out

Reagovat
tomasinho

Jó takhle, 4 mega za Dempseyho. Ty vole, to ať radši zabalí čuráci. Dostanou 5 za Adama, 1 za Carrolla a nedají jim aspoň 7 mega? Hlavně, že za průměrného Boriniho, kterého jsem kurví na křídle dali 10. Well done! Chce se mi zé naši přestupní politiky blejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se přiznat, že Clitnovi momentálně žádný přestup nepřeju. Je to mrčoun fotbalista, takoví jsou k ničemu a ani se nedivím, že Liverpool za něj moc dávat nechce. Já například nejsem moc na větvi z přestupu Bentekeho do AVilly, bo taky údajně trucoval a odmítal jít na trénink... takového hráče nepotřebujeme. Nikdo ho nepotřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tak to vypada, ze se mi splnilo prani a Moyes koupil kridlo..

Reagovat
smazaný uživatel

prisiel som teraz z dovci, preco sa nikde nespomina arsenal a kde su vsetci gooneri?

Reagovat
Trand

Já teda už ani nedoufám, že někdo přijde a to mi to předevčírem přišlo jako naprosto jasní záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze budeme mat podpisanych tak troch hracov

Reagovat
smazaný uživatel

co by tu dělali když se jich už žádný přestup netýká

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool's bid to bring in Clint Dempsey has failed. Fulham insist they want £6m, whilst Liverpool refuse to pay less than £15m.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mě vážně pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fiiiio!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle gif sice neni z PL, ale prijde mi skvelej

http://alechandra.files.wordpress.com/2010/11/2pr5ug9.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Reagovat
CubONE

dost stare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

nemate niekto nahodou ten gif na "premier league kapelu " (wenger,arshavin atd... ) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem, že Falcao nastoupí za Chelsea druhej poločas, Abramovič má asi hluboko do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

4 miliony?

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey není průměrný hráč, proto nenabízí 10+

Reagovat
smazaný uživatel

Tým, který kupuje předražený průměráky se zdráhá přihodit 2-3 mega za kvalitního hráče? Liverpool always for fun

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahaha... No jo, pobavil jsi mě.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu liverpool, s tímhle kádrem je šance na ligu mistrů + normální výsledky v EL hodně mizivá

Reagovat
smazaný uživatel

What's the difference betweem Falcao and Torres? One is a 50m footballer and the other plays for Chelsea...

Reagovat
Greny

Třeba ta Plzen dostane mene nez Chelsea :D

Reagovat
SqueeZy

Tady někdo sleduje Suits

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

The best closer in the city.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

Kravaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,předběhl si mě

Reagovat
smazaný uživatel

Boží seriál...co takhle pár palců pro Rachel a Donu?

Reagovat
smazaný uživatel

miluju Rachel

Reagovat
fantomas

*Donnu (a pro ní ), pro Rachel hlavně z lítosti

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, čuměla jak puk, ale její blbost, no i když...uvidíme v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

Donnu nesnáším

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jako asistentka je to asi to nejlepší,co člověk může mít,ale nemůžu si pomoct,je mi hrozně nesympatická,hlavně teda tím,jaká je to svině

Reagovat
Counter

Tímhle jsi u mě skončil.

Reagovat
Largo

Jak to jako myslíš svině???? Skončils!

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem teprve nedávno začal,viděl jsem jen pár epizod,tak pardon,že na mě zatím působí jako mrcha

Reagovat
Largo

A víš určitě která to je jo?

Reagovat
fantomas

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

o čem ten seriál je? a jaký žánr? prosím, at mám co dělat o přestup. období liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Harvey Specter

Reagovat
Manik...

Letos je to pěkná nuda ... Minulý rok to bylo o něčem jiném... Jak tenhle den, tak celé přestupko

Reagovat
Zaschrona

nemyslim si, ja u toho sedim uplne stejne prikovany jako vloni, akorat letos je nalada uplne jina..

Reagovat
smazaný uživatel

no sice je 4 v síti čukotky hezká, ale Wengere jednej!

Reagovat
smazaný uživatel

Nathan Ecclestone is on his way to Blackpool this evening, Danny Pacheco also on his way out of LFC back to Spain.

Reagovat
smazaný uživatel

We want Moutinho Variace na jeden z nejlepsich chantu

http://www.youtube.com/watch?v=2ITQdCh852A

Reagovat
blade115

Klid, tohle je strategie... Vedení zřejmě doufá, že po tomhle zápase k nám třeba ten Rémy ze soucitu přijde.

Reagovat
madridcan

miky1031.08.2012 15:05

Já snad ani radši nechci vidět, co dneska vyvede Chelsea.

[reagovat]

Whitemedia31.08.2012 15:07

nějakou kokotinu beztak

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Džeka na hostování

Reagovat
fantomas

(a je to před tim kohoutim Lodgem)

Reagovat
smazaný uživatel

WENGER WAKE UP PLEASE.už to začíná bejt kritický,ani žádný spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nepříjde

Reagovat
smazaný uživatel

co ten essien do arsenalu ví o tom někdo něco?? a fulham jestli nepustí dempseyho tak má celkem přetlak, ty budou hrát o poháry s timhle týmem....

Reagovat
Zaschrona

Arsenal na 99% ne, mnohem spise to je jiny klub. Kazdopadne se o nej snazi i Everton, ale to je asi mimo realitu..

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu kdyby frajeři udrželi songa a rvp hrajou vyhrajou titul bych řekl jako jejich fanoušek...:-))))) ale když je pustí nechápu proč nekoupí dejme tomu essiena za levnějc plus místo girouda a podoslkiho top utočníka....s cazorlou k tomu by pak o ten titul taky hráli....takhle to bude zase posraná klasika 4. místo max což je prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud + chamakh to je teda utocná dvojce na sezonu

Reagovat
JacoBee

Giroud je skvělej,jenže na něj se musí umět hrát,je to klasickej ''target man''

Reagovat
smazaný uživatel

proti giroudovi nic nemam jen me to dou docela děsí

Reagovat
JacoBee

Pacheco,pojď do Malagy.

Reagovat
smazaný uživatel

RT@MostarLFC: In 2009 Rafa wanted to sign Radamel Falcao for around £3m but thanks to H&G we were skint. Porto got him instead for €4m #LFC

Tak to je škoda no...

Reagovat
minoLFC

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

jinak zajímavý, že některý týmy celkem brutálně posílili, viz fulham, qpr, sunderland, swansea a měli by bejt nabitější než minulou sezonu a některý se na to dost vysrali jako norwich, aston villa...celkem jasný adepti na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

A když tým nakoupí, tak automaticky je vyřazen, že nebude hrát o záchranu?

Reagovat
Trand

Billy k Forest, paráda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Eště že to končí dnes, jinak by Chelsea koupila Falcaa

Reagovat
Greny

Aby jsme se jeste nedivili :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říká, že to nemůžou stihnout. Po zápase se setkaj vedení, Chelsea vybalí na stůl nelidský prachy a bude to.

Reagovat
smazaný uživatel

že to napíše Citizens

Reagovat
Honza Matoušek

Však to je móda Chelsea, kupovat hráče, kteří jí popravují.. A ne Citizens.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City mají naopak v modě měnit celou jedenáctku jak baba šatník každé léto

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmmmm.... ZNALEC !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj nick značí o tvé inteligenci..Nemá cenu už na tebe reagovat.. Až bude Radamel potvrzen jako posila milerád si na tebe vzpomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš ty bobánku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je už yido.

Reagovat
Le Gunner

Co znamená ten tvůj nick?

Reagovat
EL Gringo

Friedel pojde kam?

Reagovat
fantomas

QPR bych se nedivil.

Reagovat
Trand

Hugo.

Reagovat
Manik...

Neééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Největší přestup je na světě, tak jděte spát, nic zajímavějšího už vám dnes nikdo nenabídne

Reagovat
miky10

Lloriiiiiiiiiiiiis!!!

Reagovat
GarethBaleCZ

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Tottenham si to letos s Arsenalem a možná Live rozdá o 3. místo

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš o 4.místo

Reagovat
Manik...

ano, chyba, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel by ještě jednu sezonu v PL zvládl bez problémů. Spurs tlačí bota jinde. Ale tak Friedel si v EL a carling cupu zachytá...

Reagovat
smazaný uživatel

vítej, Hugo. zatím nás pozice gólmana nepálí, ale za pár let by to určitě přišlo. ještě tam přišoupněte pár kaprů za Joaa a bude to v pohodě den.

Reagovat
Counter

Jak tam hefy hezky do textu vpašoval narážku na Suits

Reagovat
Counter

Btw. právě se pilotní díl vysílá na Coolu.

Reagovat
fantomas

Hm, to zas spadne hodnocení o 10 % minimálně. Nesnášim český televize.

Reagovat
pajamu

Není to tak špatný.

Reagovat
fantomas

To je uplně jedno. U podobných konverzačních seriálů, navíc s charismatickýma ústředníma hrdinama, se to kouzlo prostě zákonitě vytrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký máš nick na csfd ?

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

V oblíbených

Reagovat
fantomas

Cool, i boda od tebe mám, dík. Ti to oplatim..

Reagovat
smazaný uživatel

Thanx

Reagovat
Counter

Ale normálně tam jsou scény, které jsem ve staženém díle neviděl To, co teď vysílají, je neprostřižená prvotní verze, zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, zajímavý dabing (sračka)...

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

2000. Pro Hefyho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by Mou Essiena probral

Reagovat
Le Gunner

Takže Brad po sezóně konec.

Reagovat
smazaný uživatel

MLS muze chytat jeste 10 let

Reagovat
Le Gunner

Takže Brad po sezóně konec.

Reagovat
smazaný uživatel

A v Lyonu ted bude dělat jedničku Vercoutre?

Reagovat
Zaschrona

moc nerozumim tomu, proc treba nechteli na hostovacku Gomese..

Reagovat
fantomas

Asi jo no. Přitom on tam dvojkuje už něco k deseti rokum, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey ke spurs, vypínám, mrdám to.

Reagovat
tomasinho

To jsou takové kruvy v tom vedení, že jsem tak nasraný, že mám sto chutí všecko rozmlátit. Hlavně, že za Downinga 20 dají, za Henda 16, za Boriniho 10, ale za Dempseyho pojebaných 7 mega, které máme jenom z prodeje nedáme.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
ďuriLFC

Clint Dempsey is at Spurs Lodge .

Toto je veľmi , veľmi smutný večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass do Anzhi Machackala a Essien do Realu? Ma nekdo nejake blizsi info,na kolik % se to da ocekavat?

Reagovat
smazaný uživatel

Dempseeeey!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dempsey ke spurs???? každopádně stejně už to nebudou ti nabití spurs protože avb a nee harry...

Reagovat
miky10

Mam radost, tak ještě do Spurs toho Moutinha, do Liverpoolu Damiaa a někam Gaitana.

Reagovat
smazaný uživatel

uhrajou nějakej vršek ale s harrym tam byla šance i na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Clint!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Clint Dempsey is on Spurs Lodge...

Reagovat
smazaný uživatel

co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Není hráč, kterého bych chtěl víc. Jen jde o to, jak by mu to sedlo, ale to už je na něm a na Boasovi.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem taky nadšenej, vůbec mě nenapadlo, že by mohl přijít podle mě lepší nákup než Moutinho. Dembele pěkně uprostřed a Clint může hrát na více pozicích.

Reagovat
GarethBaleCZ

Za mě paráda :)

Reagovat
frankiefcb

za mě taky. Cinta jsem měl rád ve Fulhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool jsou fakt šašci

Reagovat
madridcan

Essien

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA UŽ

Reagovat
fantomas

Úžasně s nima vyjebal. Ale sem zvědavej, kde bude při zdravých Baleovi s Lennonem hrát - jestli mezi nima na SS, to by asi mohlo suprově klapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon nebude uplne Boasuv salek caje bych rekl

Reagovat
fantomas

By ho slepičáci sežrali zaživa, kdyby jim ho nestavěl.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo s kým vyjebal? kdyby nepodali takovou připosranou nabídku, tak už tam dávno je

Reagovat
fantomas

No spíš že se s nima tak dlouho tahal apod.

Reagovat
tomasinho

Vyjebalo se vedení LFC. Spurs si pěkně počkalo, až se zesměšnil Liverpool, což znamená, že preferoval Liverpool.

Reagovat
fantomas

Hm, je to možný.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli se to dotáhne, tak se snad vybrečím.

Reagovat
Luc-Luc

fuck fuckity fuck fuck fuck

Reagovat
C0br

Ahahah, nedokázat přivést ani Clinta, to už chce kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

José zná Essiena výborně. Řekl bych, že by se v Realu mohl probudit. A aby Lass seděl je taky škoda, v Anzhi bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Essien do Realu ?

Reagovat
smazaný uživatel

S*ru na to fakt!!! Zase budeme hrát střed tabulky... Ayre, Henry a spol. jděte na klobásu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni investovali v poslední době hodně peněz (Suarez, Carroll, Hendo, Downing, Adam...)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Aulasi, za totálně zkur... víkend a vítej na mém seznamu nenáviděných osob a navíc ke slepicím

Loučím se, pro mě právě přestupové okno skončilo

Allez l´OL

Reagovat
smazaný uživatel

Coys !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Upřednostníme Boriniho za 10 před Dempseym za 7

Pustíme Carrolla, nepřivedem náhradu.

Držíme si Colea, pustíme nejspíš Pacheca

Budeme trpět další rok se Suárezem na hrotu

Proč jsme si nenechali Bellamyho, nebo Maxiho aspoň na rok ještě taky nechápu.

Ani nemám chuť koukat na Arsenal v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi by byl jako střídající hráč ideální

Reagovat
tomasinho

To je prostě úplně celé v píííči, chudák Brendan.

Reagovat
minoLFC

jak chudak? je to hlavne jeho vina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak přestupy vyjednává Ayre, Brendan dal jasně najevo, koho chce. On snad může za to, že mu nedají peníze? Jasně, že měl jít prvně po Dempseym a ne po Borinim, ale dneksa to nemůže bbýt jeho provar. Kdyby bylo na něm, tak ty hráče máme.

Reagovat
minoLFC

naco pusta Carrolla na hostovacku, z ktorej mame kulove, ked este nema nahradu resp. vie ze nema dostatocny budget na Dempseyho, ktory pozaduje Fulham....to je tak naivny, ze si mysli, ze ich ukeca po skusenostiach s Gylfim?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, fakt...

Reagovat
iamek

Krasne se to cte

Reagovat
C0br

Reagovat
nani92

Reagovat
13

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Být Rodgersem, tak jim s tou funkcí seknu, jak má s takhle pojebaným vedením někdo pracovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Yanks out

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, Dempseyho bych radši viděl v L'poolu a u nás radši Moutinho nebo nikoho. dost totiž pochybuji o tom, jak se Clint prosadí, zvlášť pod AVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Essien je na stadionu snad se nic nestihne.

Reagovat
Rssa

Tak už jen hodiina, kurňna LFC, kurňaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, jsem docela zklamanej z tý neaktivity Arsenalu dneska..bojim se, že na to klasicky doplatíme zraněnými hráči..odešlo prostě moc hráčů, odpad skoro vůbec neodešel..

Reagovat
A Seleção

Ten Wenger je stejne "kral"

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Ronaldo.com

Ty jo dnesek fakt zajimave!!Lloris odchazi z lyonu zadarmo a leverpool?? K tomu myslim co dodavat navic ten totalne vypustene super pohar ze strany chelsea!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Gordon je stale volny?

Reagovat
SunFells

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mě tedy opravdu překvapil. Ani ne tim, že nikoho nekoupili (i když toho M Vilu sem opravdu čekal) Ale spíš tim, že neodešel Squillaci, Chamakh nebo Aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

jich se s jejich platem prostě zbavit nejde. oni se tam budou držet do konce smluv

Reagovat
SunFells

Ještě aby odešel Chamakh, další náš útočník v pořadí by byl Sanchéz Watt.

Reagovat
GarethBaleCZ

Upřimně bych bral raději Moutinha než Dempseyho, nicméně ok.. :(

Reagovat
Zaschrona

Tak Butland asi neprijde.. nejan ja, ale i jeden nejmenovany fanda EFC, si rikam, jak v realu asi ty jednani vypadala..

Bill : How much for that young lad, lad?

Brummy : 8m

Bill : Pounds??????

Brummy : yep, hello, hello?

Reagovat
smazaný uživatel

blbý den, náladu zvednou 2 zlomené holky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Kde si na tenhle překlad přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

řídím se českým pravidlem čím tupější překlad, tím lepší to máš jedno, prostě se musím odreagovat a ten seriál je na to jak stvořený

Reagovat
nemamvasrad

Né, že bych to sledoval, ale něco mi říká, že broke tady znamená švorc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bye bye Savič

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím, jak Mancini plánuje zbavení se Téveze a následný příchod Joveho

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si. Tevéz tedkon dlouho nikam nepujde snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Já v to taky doufám, ale u Manciniho nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj máme predkupné právo na Jovetiča

Reagovat
smazaný uživatel

Zaspal som dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Koho má teĎ vůbec Tottenham ve středu zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Glify, Dembeléé,Parker..

Reagovat
smazaný uživatel

...Dempsey...

Reagovat
smazaný uživatel

Na CM Sandro, Huddlestone, Parker, Dembele, Livermore.

Reagovat
smazaný uživatel

No i když ten Dembelé

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro, Livermore, Parker, Huddlestone, Jenas, Dembele, Sigurdsson

Od DM po AM

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, na Jenase jsem zapomnel

Reagovat
smazaný uživatel

A neseřadil si je

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene, už s tím něco dělej..

Reagovat
smazaný uživatel

ještě čas

Reagovat
smazaný uživatel

letos se to prosere s tím čekáním..

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký průměrák musí ještě dorazit

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
A Seleção

Doufam,ze nikdo z fans gunners nedoufa v to,ze jeste nekoho privedeme...?

Reagovat
smazaný uživatel

v Colney je už prý zhasnuto

Reagovat
A Seleção

... ..... ....

Reagovat
Manik...

Ten Arsenal i Liverpool jsou hloupí

Reagovat
Trand

Wow, se Sharpem přišel i Coppinger.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo konečně někdo na křídlo, i když není nejmladší , snad si odvede svoje

Reagovat
smazaný uživatel

má cenu jít spát, nebo se s něčím ještě někdo (čtěte Wenger) vytasí?

Reagovat
smazaný uživatel

tak může se to objevit stejně až ráno

Reagovat
smazaný uživatel

Pan redaktor evidentně nemá rád Liverpool :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ale má rád Suits, což přebije všechno.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě. Nesnášim ManCity, Liverpool...sem vlastně nenávist sama.

Reagovat
tomasinho

Spíš vedení Liverpoolu nemá rádo Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Arsenalu, ale budu letos fandit i Tottenhamu, Lloris mě zlomil + Gylfi a Dembelé, tomu se prostě nedá nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Boas a Adebayor to ale kazí

Reagovat
smazaný uživatel

s Boasem ti dávám za pravdu no. Ade je v pohodě, ale přál bych to letos Defoeovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale za tohle by měl být Ban

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Lacko_Boh

mne to ide v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze jit Popov na hostovani do WBA, kdyz v SCFC nedostal pracovni povoleni pred par dny

Reagovat
fantomas

Však taky záleží na klubu, kterej o něj žádá, ne? A v tomhle případě třeba i na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mas proti Staffordshiru? Maji to byt Potters, nedoslo mi, ze maji stejnou zkratku jako Swans.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

22:49 Dempsey šel podle všeho za šest milionů liber. Ani s tímhle jste se v Liverpoolu nemohli vytasit?

Reagovat
smazaný uživatel

A Tvůj komentář? Určitě to nahoře nikomu neuteklo

Reagovat
smazaný uživatel

To doopravdy musel odejít Lansbury, když evidentně nikdo nepřijde do zálohy? To nemohl odejít Eastmod?

Reagovat
Trand

Taky jsem nad tím přemýšlel dnes, ale Lansbury asi chtěl hrát a Eastmond tu zůstaně, dokud ho klub nevykopne, protože výš už se nikdy nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně to nechápu, proč tu šanci v áčku pořádně nedostal..odchovanec, dříc...podle mě na to prostě měl...nevěřim, že Diaby vydrží a Jack taky nebude OK celou sezonu, až se vrátí..

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden by v áčku nehrál, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra příde Owen a bojkotuju.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi vás upřímně líto

Reagovat
Zaschrona

a to mne ne, alespon fandove z druhe strany parku alespon trochu vidi, jak se vetsinu prestupovych obdobi v poslednich 10 letech cejtila modra cast mesta..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže modrá část aspoň nebyla za idioty (Aquilani, Carroll, Henderson, Keane, Dempsey ...), ale jen za chudáky, co prostě nemají finance.

Reagovat
Zaschrona

ano, vlastne by se to tak i dalo rici.. ale i v takove pozici Liverpool byl..

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zase Vás. Máte super hráče + posily ale všechno to kurví ten Váš trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo Lloris -> Tottenhamu Hotspur

Reagovat
smazaný uživatel

ten mi ve francii bude chybět

Reagovat
smazaný uživatel

mohl hrát proti Spartě

Reagovat
A Seleção
Reagovat
smazaný uživatel

kdyby sis přečetl článek tak bys to taky věděl

Reagovat
tomasinho

So Suarez and Borini are currently the club's only strikers. One isn't a striker (Suarez) and one isn't played as a striker (Borini). Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw: Lloris, Friedel, Gomes, Cudicini Kdo z vas to ma?

Reagovat
miky10

To je zase argument, až budeš mít 4 gólmany, můžeš mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel bych, ale ve fante uz mi na ne nezbyli penize, kvuli Thorganovi

Reagovat
miky10

y

Reagovat
smazaný uživatel

ani nezbyli, ani nezbyly, jsem uplne na mizine

Reagovat
miky10

Já myslel Thorganovy

Reagovat
smazaný uživatel

My máme Wrighta !!!

Reagovat
Miguel19

Live

Reagovat
Zaschrona

@FourthOfficial_: Everton still trying to get one more, a midfielder, exploring a few options

Reagovat
smazaný uživatel

Podepiste NRC

Reagovat
Zaschrona

no, reseni, podepsal jeho zadarmo a penize utratit za Butlanda bych vice nez bral.. ale jinak si nedokazu predstavit, ze by ho Moyes chtel.. vidim to spis na N'Zonziho nebo nekoho zcista jasna, jak uz to u nas byva..

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, Nzonzi

Reagovat
fantomas

Ten Odjidja by asi stál za to.

Reagovat
Zaschrona

uprimne, kdo to je?

Reagovat
fantomas

Talent Brugg. Nic prověřenýho, ale do základu stejně asi nikoho nepotřebujete. Leda za toho Philíka no.

Reagovat
Zaschrona

Nevim no, talentu na CM mame celkem dost. Tam by to chtelo nejakou zaplatu za cca 3-5 mega za Rodwella..

Reagovat
fantomas

Však to odpovídá. Rodwell stejně většinu času ten základ nehrál. Ať už ze zdravotních, nebo jiných důvodů.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale fakt si nejsem jisty, jestli je ten Odjidja nejak lepsi nez treba Francisco Junior, ktereho u nas mame..

Reagovat
Trand

Na co midfielder?

Reagovat
Zaschrona

na CM krome Gibsona a Osmana mame jen mlade hrace nebo Nevilla s Heitingou.. proto..

Reagovat
Trand

To je ale podle mě dostatečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš Bryana Ovieda?

Reagovat
Zaschrona

ne, to je levy bek nebo kridlo, ten uz byl relativne davno potvrzen..

Reagovat
smazaný uživatel

stále nič?

Reagovat
Trand

Reagovat
A Seleção

Takze s Diabym se pocita do zakladu...Buh nas ochranuj..

Reagovat
Trand

Už jdi někam s tím hatem na něj.

Reagovat
A Seleção

Na Arsenal nema.Uz jsem psal,ze jestli chcem konkurovat klubum jako Chelsea nebo United,tak nemuzeme mit v zakladni sestave hrace jako je on.Nedokazu si vysvetlit,jak jje mozny,ze po odchodu Songa na ten post nikoho novyho neprivedem a nechame tam hrat Diabyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že Diaby není DM, kterej by to tam "bořil", na Stoku prohrál hrozně soubojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby nie je DM. Bodka.

Reagovat
smazaný uživatel

6 mega, to jsou fakt šašci to vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Clint Dempsey just joined Tottenham Hostpur for 6 million pounds on three years deal.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Kombinacia piatkov ako v "krasne" sobotnajsie rano.

Reagovat
Bayern +

* smajlikov, nie piatkov...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je smiešne ty kokos.

Reagovat
smazaný uživatel

Smiešne a hlavně smutné.

Reagovat
tomasinho

Jak pro koho.

Reagovat
smazaný uživatel

... je to len futbal, ale nemám slov, nemám slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Javi García just comleted his medical and is ready to sign

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Guidetti v Mancity vážně zůstane?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu by sa možno aj šikol. Aspon hoťovačku by mohli skusiť

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněný, jinak by se o něj svedl velkolepí souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Arsenal dalsi ''povedene'' leto. Minuly rok odesli Fabregas, Nasri, Clichy a nam se poradne povedla akorat jedna posila, coz je Arteta. Kdyz primourim oko, tak jeste Ox, ale to je proste hrac do budoucna. No a letos opet odejdou jedni z nejdulezitejsich hracu..

Sice prisel Poldi a Giroud, ale neverim tomu, ze daji dohromady vic golu, nez dal RvP v minule sezone. Jinak Santi bude super, o tom vubec nepochybuju :)

Fakt me ale zarazi, ze dalsi prestupak a my koncime opet v plusu

Reagovat
smazaný uživatel

snad se proberou a něco vykouzlí...

Reagovat
terry

Liverpool sice trochu zvednul náladu, ale já vidim, jak ještě stihneme prodat všechny záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs perfektní nákupy, perfektní, pokud jim to sedne, budou silní jako kráva...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Ještě ten Moutinho a maj to fakt vyvážený, skoro ideálně...ale ten už se neukuchtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad muzou mit problem s rozehravkou a hlavne by potrebovali lepsiho manazera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Jsem na AVB zvědavej, ostatně asi jako všichni. Obří rozdíl oproti Chelsea je, že tady má téměř dokonalej materiál ke svý filozofii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dvě slova:

DANIEL LEVY!

Reagovat
Ronaldo.com

tak za dnešek si to zaslouží to co tottenham dneska dovedl za hráče klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

a za jaký peníze. Myslel sem, že Podolski s Giroudem byli levný, no...

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

true story

Reagovat
Bayern +

Super, Benayoun na LB, mozem ist spat.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych takovou hloupu otázku, proč se vůbec taková hromada přestupů uskuteční v poslední den? To najednou klubům dojde, že mají posílit? Nebo je v tom pro ně nějaká výhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi prostě dělají věci rádi na polsední chvíli.

Reagovat
Bayern +

Tradice je tradice...

Reagovat
miky10

Aby měl Hefy o čem psát.

Reagovat
j_mrazik

Liverpool si vybral hodně špatnou chvíli, kdy se chtěl konečně naučit vyjednávat o přiměřených pořizovacích částkách za hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao do Chelsea za 45e

Reagovat
tomasinho

10 million for Borini who can't find the net, but can't spend 6 million on Dempsey who scored 23 last season

Reagovat
13

co 10 Borini to ještě snesu, ale 35 za Carrolla? Mě to přijde jakoby ty majitelé nejdřív všechno hráli pro fanoušky. Rozhazovali jako blázni a najednou dělají takovýhle dementní rozhodnutí, jako nedat 6 milionů na Dempseyho. Koncepční práce? To že kupujou mladý hráče ještě neznamená, že je to nějaká geniální cesta zpět na vrchol.

Reagovat
Miguel19

Stejně je to pech. Fans Live a Arsenalu ráno nejvíc nadržení a teďka nejvíc nasraní

Reagovat
j_mrazik

Já teda nikoho nečekal. Wenger řekne, že neviděl žádnou reálnou možnost, jak kádr posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda dost smutný po tom co získal za peníze. Nejmíň toho Tiotého jsem čekal u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

To vubec

Reagovat
j_mrazik

Je rozdíl chtít, přát si, být nasraný a tušit, že se něco stane. Já chtěl silovější hrot a silovějšího agilního záložníka a pak možná ještě CB/RB, ale prostě jsem tušil, že nic takovýho nepřijde. Tudíž bohužel nejsem z tohohle dne zklamanej. To spíš z celýho přestupovýho období.

Reagovat
A Seleção

Mozna uz ani tak nasrany nejsem,jelikoz jsem to na jednu stranu ocekaval a jen se potvrdilo,ze jsme predevsim klub "ekonomu"...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

tak tak, i když já to trochu čekal u Arsenalu a věřím, nebo spíš doufám, že i se stávajícím kádrem zas budem nahoře, ale útok live to jsem fakt nepochopil

Reagovat
Miguel19

Ti jsou nejvíc komický.

Reagovat
smazaný uživatel

já třeba nasraný nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

S Dempsym padá Moutinho, ale tak ne že by mi to momentálně vadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs, klobúk dole .

Vie niekto kde to stroskotalo v Liverpoole s Dempseyim? Sa nedohodli na zmluve alebo nechceli dať 6 mega?

Reagovat
fantomas

Nechtěli dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

nezbylo , nebylo , nechtěli...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ono nie je ani nič nablízku, ani len ten Essien? Minulý rok sa o takomto čase už aspoň hovorilo o Artetovi... no nič, idem spať. Snáď sa zobudím do pekného rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta baba má supr kozy

Reagovat
smazaný uživatel

nie len tá, to ich má viac.

Reagovat
smazaný uživatel

no ten flek nemá za rétoriku

Reagovat
Error

Ale musím říct, že ta moderátorka ve žlutém na Sky je jako balzám na oči po té bídě před chvílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Natalie Sawyer.. i kvuli ni na SSN koukam velmi casto a rad..

Reagovat
fantomas

Nic extra teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc jsou vsichni tak odvareni ze Spurs podle me budou radi za seste misto..nezda se mi,ze ty posily by je meli nejak hodne svednout..Brad:Lloris Modric je urcite lepsi nez Dembele a to same RvV je lepsi nez Gylfi..

Reagovat
A Seleção

Cejtim cistou zavist...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. Až na Llorise a Vertongena se oslabili. Modric a Vaart jsou top rozdíloví hráči a Dembelé s Gylfim jsou lehce nadprůměrní

Reagovat
13

Musíš brát v potaz že Modrič za ně už nechtěl hrát. Přestupový období se jim podle mě povedlo a kdyby teď na lavičce nebyl zrovna AVB, tak je vidím jako adepta na 4. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun zpět ve WHU

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nepatří Měl jim vyjít ten Moutinho. Z těhle co přišli není ani jeden čistokrevný CM. Ale jinak papírově jsou pro mě taky favoritem na 4.místo, ale pod Boasem nemají šanci

Reagovat
13

No když si to vemeš Tak Vaart a Modrič zas tak čistokrevný CM taky nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric rozhodne byl

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey a Lloris za menej ako 20? Tlieskam, Spurs, tlieskam.

Reagovat
ian.rush

To jsou chuji v tom Liverpoolu bože, Dempsey za pár šupek a oni ho nevezmou. Carroll předtím za sprosté prachy a na pytel a takový player jim uteče.

Reagovat
pajamu

A Bébé zůstane? Už se těším na CC...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus, ale mít LFC toho pičuse Comolliho, tak mají Dempseyho a kdo ví koho ještě třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

nj Commoli by dosiel a vylozil na stol 10 mil. on by sa nesral

Reagovat
tomasinho

Sice přeplácel, ale něco přišlo. Ayre vyjednal tak piču s ryžu.

Reagovat
Bayern +

Kto šetrí, má za tri.

Reagovat
smazaný uživatel

@Robbie9Fowler

Just in case...... pic.twitter.com/yfYlrZP1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

2x s náma vyjebali slepice, ještě včera píšu,že by nám Dempseyho mohli vyfouknout karamelky a modrá to opravdu je.Carrolla pustíme na hostování a nepřivedeme náhradu,Morgane "právě si byl hozen do vody,začni si hledat stéblo" měníme kus(y) za kusy ve středu zálohy,kde nás netížilo a nepřivedeme žádného hráče na křídlo a Brendan ještě začne stavět Downinga do obrany kiwwi ted musí bejt vožralej jako kráva.

Bože, pane bože za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Tak u vás to bude už možná dýl, než 4 roky v prdeli, ne?

Reagovat
13

Ještě ne. 2008/2009 zas tak dávno není.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne vyuzivanie golovych sanci tuto sezonu ...to budu nervy ... dame gol len ked bude mat Suarez lepsiu chvilku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuká nekdo Hewitt vs Muller?

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris oficiálně 8+4? To je svatokrádež

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale pro Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne, ze pro Lyon

Reagovat
Rssa

Rodgers se na to solidně vysral. Minimálně půl roku s JEDINÝM průměrným hrotem, to je prostě stupidita největšího kalibru. Nasrat, nasrat, nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že za to může Rodgers ?Vždyť po City skoro žadonil o posily do útoku ...

Reagovat
Rssa

Určitě ano, přece jen je to manažer a nemyslím si, že by byl takhle nepramoccný

Reagovat
smazaný uživatel

Majitelé mu nedali prachy...

Reagovat
Manik...

Tak čekám v 23:59 bomba léta!!! Falcao v Chelsei

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Já bych se nedivil .. vsichni vime ceho je Abramovic schopny :D

Reagovat
Manik...

no právě

Reagovat
Greny

Reagovat
FC Porto FC

Quaresma zůstane v Bešiktaši i když si tam nezahraje?

Reagovat
blade115

Tenhle Deadline je tragédie... Nám odejde Ess a ještě chceme pouštět Romeua na hostování. A to máme všehovšudy dva a půl útočníka. Já bych se na to...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt, fanúšik Chelsea...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Koupili přes léto nějakých 7 hráčů a ještě škemraj, že mají málo

Reagovat
blade115

Být to u vás, reaguješ stejně, tak nechápu, co tu nacvičuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup léta pro mě Lloris To je prostě neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Benayoun zpět ve WHU

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem Southamptonu ...získali najjlepšieho hráča v pomere cena / výkon ....Gaston Ramirez

Reagovat
miky10

* Tottenhamu, * Hugo Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Michu. Hovorí ti to niečo?

Reagovat
Greny

Michu se zatím predvádi ve skvelem svetle :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Dempsey stal Spurs 6 mega jo? Liverpool ponukal 4mil. To mi chcu povedať, že sme nemohli prihodiť ďalšie 2mil na Dempseyho? 2 mesiace sa oňho pokúšame, príde Spurs a za 10minut ho podpíšu

Reagovat
13

A přitom Spurs ho potřebuje míň než my. Fakt jsem s Dempseyho příchodem počítal.

Reagovat
smazaný uživatel

My ho potřebujem jak sůl, však sem tady ještě před chvílí brečel, jak chci třetí pořádné křídlo.

bral bych kohokoli kdo zahraje na křídle, i Rémyho za 13-14

Reagovat
smazaný uživatel

hej tretie poriadne kridlo ...my mame mozno jedno aj to dost silne prehanam

Reagovat
13

Já napsal míň než my, ne že ho vůbec nepotřebujete. Mít Balea a Lennona tak si pískám.

My bychom teoreticky mohli mít dvě dobrý křídla - Downing a Suarez, ale Suarez zjevně na křídle hrát nebude. Sterling je úžasný, ale do základu bych ho vážně celou sezonu nedával.

Reagovat
fantomas

Recent Lyon deals IN: Gourcuff €22m, Bastos €18m, Ederson €14m, Cissokho €15m OUT: Ederson (free), Lloris €10m, Kallstrm €3m, Cissokho €6m

A za Bastose chtěj 7m.

Reagovat
j_mrazik

V jeden čas bych ho bral. Teď nevím, jak hraje, ale vždycky jsem ho měl rád.

Reagovat
smazaný uživatel

OUT: Gourcuff (fuckin' injured all the time)

Reagovat
smazaný uživatel

Aulas umí

Reagovat
fantomas

Přitom dřív Lyon platil za ten opačnej extrém; taky pod Aulasem. Nechápu to.

Reagovat
smazaný uživatel

To že Aston Villa nepriviedla nijaké zvučné mená neznamená že hneď zostúpi určite to nebude mať Lambert ľahké ale ako fanúšik Villans mu verím že týto hráči neprišli do klubu len tak a ma s klubom plány ako sa umiestniť v kľudnom strede tabuľky a na ľalší rok možno zabojovať o poháre tým je mladý a prespektívny hráči ako albrighton, bannan,delph teraz benteke budu prínosom pre villans do budúcna

Reagovat
Mervin

Prosím sopcast na skysports

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam mele tem plachťák o Sturrigovi?

Reagovat
smazaný uživatel

co ten essien? nějaké novinky? díky

Reagovat
fantomas

Ty neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jsem přehlídl

Reagovat
smazaný uživatel

Co má Essien společného s Hammers?

Reagovat
smazaný uživatel

je to trochu krkolomně napsáno, ale jde to pochopit. Zkrátka WHU nechce platit celý plat a Chelsea aby měla prachy na spoluúčast, tak se potřebuje zbavit Essiena

Reagovat
j_mrazik

Jak prachy na spoluúčast? To má nějaký luxusní zdravotní pojištění nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Spoluúčast na platu samozřejmě.

Reagovat
Greny

Priklad 50% jeho platu bude platit WHU a 50% Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaké divné, ne? Kdyby tam zůstali oba, tak je stejně bude muset platit, takhle by tak jako tak platili méně..

Reagovat
fantomas

Nj, ale oni prostě potřebujou platit ještě míň...

Reagovat
smazaný uživatel

WHU nechce platit cely plat a aby jim Chelsea pristoupila na nizsi podil, chce nejdriv mit jistotu usetrenych penez za Esse.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu, taky to tak úplně přesně nechápu

Reagovat
fantomas

Tak se na to začni koukat z pohledu celýho léta (což je samozřejmě potřeba) - už tak dost zatížili výplatní pásku, neodešel nikdo podstatnej až na Drogbu (a možná Bosingwu), tak teď celkem logicky chtěj ušetřit co nejvíc.

Reagovat
fantomas

Ty neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

" Mail ale Izraelcův návrat na Upton Park podmiňují hostovačkou Essiena. Tím, že by Ghaňana načas vymazali z výplatní pásky, by pak mohli Hammers pomoci s úhradou Benayounovy gáže - což se zdá být nutné."

Ta věta prostě nedává smysl, Chelsea tam není vůbec zmíněna..

Reagovat
fantomas

A stejně se to pochopit dá celkem snadno. Ale prosim, máš to tam pěkně přehledně vepsáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v poho, jako mě to napadlo, ale nějak mi něstmivalo, že Chelsea nemá peníze.

Reagovat
j_mrazik

Teď to hezky dává smysl.

Reagovat
justcall

dá se to pochopit, ale je to oříšek.. v tomhle jsi fakt mistr

Reagovat
fantomas

No sorry, po 10 hodinách takový piplačky si to snad můžu dovolit..

Reagovat
justcall

ale jo, to tě omlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

A na toho Hulka už se vysrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Pacheco set to join Valladolid on loan, while Danny Wilson and Nathan Eccleston likely to spend the season at Blackpool. (SSN).

Škoda Pacheca :/

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem ve Sportu, že SAF neni spokojenej s Rooneym a že ho chce za 50M někomu střelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj

Reagovat
Ronaldo.com

v jakým pak sportu?? :D

Reagovat
Manik...

Real berem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Real nebo Barca ale je to kachna. Fakt velká.

Reagovat
kissak

magpies no tak do toho, ještě máte půl hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

někdo nějaké nové zajímavé spekulace? nějak to umírá

Reagovat
stiflerovamama

No dobre , uz je pomaly cas strelit za 35 toho Llorenteho

Reagovat
ian.rush

Co ten brazilec - Lpool , jak to sním vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

a co Doumbia do Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

mame 25 min aby jsme podepsali A.Ayewa a Leandra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Tony Barrett to vystihol: "It's probably best for everyone that Brendan Rodgers isn't doing any interviews tonight."

Reagovat
smazaný uživatel

BR za to nemuze...shanel hrace i na hostovani aby amici nemuseli platit,ale nikdo neprisel..

Reagovat
Zaschrona

Pardon, ale tleskam fantomasovi.. Everton are looking to nick Vadis Odjijda from under Fulham's noses. (@FourthOfficial_)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Aston Villa nespadne, mě je Bentekeho líto už teď

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám ten článek nějaký cenzurovaný, neukazuje mi to žádné zmínky o Arsenalu.

Reagovat
j_mrazik

To taky a hlavně není Liverpool friendly.

Reagovat
fantomas

A ManCity friendly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Hewiiiiiiiitt!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A Dolgo, ještě Izzy a Baker. A Tomik

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Tohle je jen na Tomika ne?

Reagovat
miky10

Jj, sorry, ale převážil všechny ty ostatní, se kterejma bych souhlasil.

Reagovat
tomasinho

Jasně, v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rémy už taky padl nebo co?

Reagovat
kissak

hrubásku, chtěl jsem se zeptat copak to zde lexík bláznil s tím QPR to si jako založil novej nick???

Reagovat
smazaný uživatel

To se budes muset zeptat jeho, pokud mu definitivne nehrablo

Reagovat
smazaný uživatel

Suso musí dostať šancu a kľudne aj na krídle...

Reagovat
C0br

BREAKING NEWS: Brendan Rodgers and Arsene Wenger agree to play 5-a-side this Sunday as neither club has very many players left.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
A Seleção

Ten MBia v QPR me zabiji...I jeho bych si u nas dokazal predstavit..

Reagovat
smazaný uživatel

Clint Dempsey: "I have been dreaming of this moment for the last 30 minutes of my life!"

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Manik...

Essiena jsem do Realu chtěl před pár lety, ale teď už ne teda

Reagovat
blade115

Nikam nakonec nejde, přestupové okno se pro Real podle slov Mourinha a Peréze uzavřelo.

Reagovat
Manik...

z toho taky radost nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec ešte fakt podpíšeme toho Owena. To by bol iný šok

Reagovat
stiflerovamama

Hm tak ak by nebol zreneny bol by urcite posila , otazka je ako by ho prijali fans .

Reagovat
smazaný uživatel

Nzonzi na Britannii, tak to je pecka

Reagovat
Zaschrona

no, jsem na nej zvedavy, jestli to klapne.. loni zvlast v viteznem zapase proti United hral skvele..

Reagovat
Bayern +

Wow!

Reagovat
Manik...

Sakra Real by taky mohl posílit ten útok, ani Higuaín ani Benzema se mi nezamlouvají!

Falcao, Cavani by byli jinčí kafe

Reagovat
EL Gringo

Palacios vraj do Fulhamu

Reagovat
tomasinho

A Huddle taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale super tenhle celodenní přenos, kde se ti můžem složit na plat? :)

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

No jen ho nechej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Furt jsme 17m v plusu za tento přestupák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Neuvěřitelný.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Na co vlastně chodí na ty lékařské prohlídky aby jim neprodali vadné zboží?

Reagovat
ian.rush

Furt nevidím nikde Dempseyho jako oficiálku, aby nakonec ti Spurs nebyla kachna!

Reagovat
smazaný uživatel

zapni si sky sports

Reagovat
ian.rush

jsem v robotě, nemůžu

Reagovat
ian.rush

dobrý už jsem ho našel :(

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Dalglish ‏@pauldalglish

I would suspect a deal has already been done and they are waiting till the last minute to announce to add to the drama for the documentary

tomu sa hovorí optimizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

už aby byl konec a nám zůstali spekulanti Cabaye a Tioté

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, vzdyt ti nikam jit nemeli, co porad plasis

Reagovat
kissak

právě kolem nich a NUFC bylo v posledních 24 hodinách nejvíce spekulací

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to mel byt Arsenal, chapes?

Reagovat
j_mrazik

Jestli jsi těch posledních 24 hodin nespal a sledoval to všechno kolem, tak se nedivim, že jsi takhle vycukanej.

Reagovat
kissak

ano chlapci máte pravdu. Chtěl bych, aby Magpies něčeho v letošní sezoně dosáhli pokud to jen bude možné...

Reagovat
smazaný uživatel

MBia ofiko

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má 17 seniorských hráčov v kádri. S týmto ideme bojovať o LM a EL? Niekto vo vedení je zrejme veľký fanda FM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak základní 11 nevypadá špatně. Spíš bude zajímavé sledovat jak navíc utáhnete EL a CC

Reagovat
Zaschrona

tssss, ja mam vzdycky v FM problem kadr zkrouhnout do tech 25 hracu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne zas stačí základná 11tka a náhradníci + traja mladíci max 21 hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moutinho Etxebarria by byl za Modrice primo idealni, achjo, tak rad bych ho videl v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že už asi nikdo nepřijde, tak si dovolím menší shrnutí tohoto léta z pohledu fanouška Arsenalu. Takže co se příchodů týče, tak přišli Giroud, Podolski a Cazorla, z hostování se pak vrátili Mannone, Aršavin a Frimpong. Kádr opustili Robin van Persie, Song, Vela, Bartley a Lansbury, na hostování odešli Bendtner, Park, Denilson a Miyiachi. Složení prvního týmu vypadá následovně: Wojta, Lukasz, Vito - Sagna, Jenkison, Kosťa, Verminátor, Merte, Djourou, Seb, Gibbs, Santos - Arteta, Diaby, Coquelin, Frimpong, Rosa, Aaron, Jack, Rosa, Cazorla - Theo, Ox, Giroud, Poldi, Šava, Gervais a Chamakh. Všechny posty máme kvalitně zdvojené až na hrot a pravého beka. Vzhledem k zdravotním potížím Bacaryho bych uvítal příchod pravého obránce. Ne, že by to bylo bezpodmínečně nutné, ale proto, že momentálně byli dva skvělí praví beci na trhu a to pro nás velmi výhodnou cenu. Nezbývá tak doufat, že Jenkinson bude pokračovat v progresu a že se chytí třeba Yennaris nebo Coquelin, kdyby to tam Carlovi extra nešlo. Odchod Songa nevidím nikterak tragicky, přechod na hru bez klasického DM už proběhnul více než rok zpátky a Frimpong, Coquelin i Diaby mají lepší přepoklady na post CM než Song. Slibuji si o toho více dynamickou hru zálohy, což bude rozhodně změna k lepšímu. Ani odchod Robina bych neviděl tragicky. Přišli místo něj dva kvalitní hráči, kteří jej dokáží nahradit. Líto mi spíš je, že když Wenger tvrdil, že Giroud není náhradou za Robina, že na důkaz toho nepřivedl žádného dalšího útočníka. Nemusel to být žádný Torres nebo Falcao, plně bych se spokojil s hráči jako Matías Suárez či John Guidetti. Zkrátka slibné mládí za rozumnou cenu. Nicméně nikdo další do útoku nepřišel, zůstal i Aršavin, takže prvními volbami na hrot budou Giroud a Podolski, což je pořád velmi kvalitní útok. Takže až na tyto dvě drobné výtky jsem s přestupním obdobím spokojen. Kádr má na to, aby hrál do třetího místa a pokud se nám budou vyhýbat zranění, můžeme překvapit třeba v FA Cupu či Lize mistrů. Cílem by měla být kvalifikace do LM i příští rok, ale pokud skončíme třeba pátí, žádná ostuda to nebude. Nejvíce se těším na návraty Diabyho s Wilsherem, to je jako předčasné dárky k Vánocům. Come on you gunners

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle ti číst nebudu

Reagovat
Mervin

prostě zase zklamání z nákupů

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo napsat, že máme kádr na plichtu doma se Sunderlandem a se Stoke venku. Což je úplně na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Do 3 mista? Really?

Reagovat
Lacko_Boh

really...ale už to neni vtipné,predtým sme aspon teoreticky bojovali o titul v PL ,teraz sa z neho odfajčievame uz cez leto

Reagovat
smazaný uživatel

myšleno o třetí místo

Reagovat
Manik...

do 3. místa? Aha , to má předplacené Chelsea a Manchestery

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem zase s přetupama dost nespokojenej.Cazorla se povedl.Giroud se uvidi ale bral jsem ho jako doplneni Persieho.Podolskimu moc neverim ale horsi nez Arsavin urcite nebude, ten jeste odejde do Ruska.Skoda ze Song odesel a jeste vetsi ze neprisla zadna nahrada obzvaste kdyz za stejny penize je k dispozici M'Villa. Tohle prestupovi obdobi bylo k dispozici par hracu za velmi slusnou cenu.Treba Llorente by vyresil problemy s utokem,M'Villu uz jsem zminil,na RB mohl prijit Wiel, Dempsey nebo Moutinho by taky nebyli jenom do poctu.Jedina nadeje Arsenalu je to ze to Wenger zase nejak posklada a vybojuje ctvrty misto,na boj o titul to letos opet asi nebude.Snad je Wilshere dostane po zraneni do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente je typologicky stejný hráč, jako Giroud, tedy vyhozené prachy oknem, když může hrát jen jeden. M'Villa by byl jak řikáš jen náhrada za Songa, ale kdyby Song byl v plánech Wengera, tak by Songa udržel. Song Arsenal miluje neodešel proto, že by byl nespokojený, ale proto, že klub si ho nechtěl zavázat novou smlouvou a šel tak radši do Barcelony.RB je post, kde souhlasím, ale Wiel, Debuchy i další hráči budou dostupní i v zimě a za ještě lepších podmínek. Mezitím se třeba vyhrajou naši mladíci. Dempsey by byl jen horší náhradou za Robina, takovou náplastí. To už radši někoho mladšího, kdo u nás zůstane 4-5 let. Moutinho do našeho herního stylu nepasuje a to co on zahraje i Arteta a mít takové dva hráče by byl zbytečný luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey a Moutinho jsem napsal jenom priklad ze byli k dispozici ale taky jsem je nechtel.Llorente je hrac do vapna kterej Arsenalu chybel a spolehat celou sezonu na Girouda je risk,navic kdyz alternativa je Chamakh.Wiel bude k dispozici v zime ale jiny tymy mu nabidnou lepsi plat takze Arsenal asi neuspeje.Ted by byl za 3-4 mega a to je cena co se pomalu plati za hostovani. A porad si myslim ze nemit v tymu kvalitniho DM je chyba.Hlavne proti silnejsim tymum. Aspon toho Essiena na hostovani mohli dotahnout kdyz uz nevysel na hostovani Sahin.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem je lepší Essien než Frimpong?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Anfield Cat ‏@AnfieldCat

Brendan Rodgers just came into the pub for a pint. I asked him for his autograph, he refused, guess he really isn't signing anything tonight

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Letos fakt nuda

Reagovat
smazaný uživatel

WAT THE HELL IS HAPPENING AT ANFIELD??? At this rate we're gonna start selling fans..

Reagovat
smazaný uživatel

dyť to za 5 min končí omg a já sem myslel jak Abramovič nakoupí a hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

ještě přijde Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

jo příjde Falcao a Hulk v poslení minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Jonhson zůstane v City?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že dostane šanci

Reagovat
Mindas

Snad největší talent předešlé generace juniorky. Škoda těch zranění, které ho vyřadily v kuse na dva roky. Mohl s prstem v nose hrát základ.

Reagovat
tomasinho

Tohle může zhoršit fakt už jenom jidáš Owen. To už radši Heskeyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl zkusit Klasnice

Reagovat
rickroll

Reagovat
nani92

obaja

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hammill

Reagovat
Ronaldo.com

sakra barton do francie!! proč je jen ten člověk takové kokot !! libí se mi čistě jako fotbalista ale to co předvádí jinak chtěl bych poděkovat panu daníčkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham 100% still working on a deal to sign Porto midfielder Moutinho. Whether or not it happens is a different matter #bbcfootball #thfc

Reagovat
smazaný uživatel

Pacheco loan move has fallen through. Looks like he will be staying.

Aspoň něco, lepší než Cole, využitelnější na víc pozicích.

Reagovat
tomasinho

Slabá útěcha.

Reagovat
stiflerovamama

HH no tak som zvedavy ako toto bude vysvetlovat Brendan s FSG

Reagovat
Manik...

Nechápu jak můžou být fandové Arsenalu pořád tak optimištičtí ... já bych to asi nevydržel

Reagovat
Mervin

a jsme snad?

Reagovat
Manik...

jste... pořád se vidíte na nejvyšších metách PL, nacož vůbec nemáte ani kádr ani finance, nic...

Reagovat
Mervin

ale my tam zase budeme ale to neznamená, že by mne naše dnešníaktivita potěšila ale kde ses kurva dočetl, že jsme na tom finančně špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Penez je az moc ale jsou spatne rozdeleny.Kadr je sice slabsi ale zase mame Wengera a ten ty rozdili maze.

Reagovat
Dominator

Stale rovnaka pesnicka rok co rok

Reagovat
Mervin

a hovno z toho

Reagovat
j_mrazik

Pískej to!!!!

Reagovat
Dominator

Reagovat
Manik...

Děkuju za všechno

Reagovat
smazaný uživatel

tak a je to v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Essien zahrá aj beka ne?

Reagovat
Dominator

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Uf ještě že konec, ty spekulace kolem Arsenalu sem už nestíhal sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

@Robbie9Fowler

Going to bed..... pic.twitter.com/n0K33n44

Aspon Robbie mě baví.

Reagovat
Rssa

NASRAT!

Reagovat
iamek

Konecne se bavim

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem se vratil, co Liverpool, koho privedl na hrot?

Reagovat
Manik...

co myslíš?

Reagovat
Manik...

... nikoho

Reagovat
iamek

Nikoho . Zase budou jednou k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by tak krásně sedl "poker face"

Reagovat
j_mrazik

Viděl bych to na návrat dvojky Heskey + Owen. Nikdo lepší už na trhu asi není.

Reagovat
nani92

zatiaľ nikoho, ale vyzerá to sľubne pre Owena

Reagovat
SunFells

Tak a je to opět dosrané léto, výborně.

Reagovat
fantomas

Dosraný ne (dosranej je jen hrot, což může, ale i nemusí rozhodovat), my ho jen holt neumíme mít perfektní.

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Ale je, akorát to není taková tragédie jak jindy, ale fakt jen o kapánek. Už s úsměvem vyhlížím zápasy bez štíta a i ty, kdy nebude Giroud k dispozici.

Reagovat
fantomas

Bez štíta sem si skoro i přál hrát. Já se spíš hrozně bojim toho hrota, to sem považoval za povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

no, nejhorší budou zápasy bez Artety nebo Girouda. Wilshere by pak mohl tu mezeru na DM trochu zacelit

Reagovat
miky10

Bez štíta ste hráli doteď taky a nikomu to nevadilo. Útočník jeden navíc bejt měl, ale jako dosraný léto bych to rozhodně neoznačil, přišli tři velmi kvalitní hráči.

Reagovat
SunFells

Nikomu to nevadilo To fuk kolik přišlo hráčů, když se nezacelily ty nejpodstatnější díry.

Reagovat
smazaný uživatel

koho jsi chtěl?

Reagovat
fantomas

To je uplně jedno. Třeba i toho Berbu. Prostě jen někoho, ať tam nemusí bejt jako 3., nedej bože 2., volba oxidovat Poldi.

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi furt lepší jak Chamakh. Ale pokud se tahle varianta neosvědčí, tak nejpozději v zimě přijde hráč, který to vyřeší. Ale s Poldim se počítá na hrot, o čemž svědčí i setrvání Aršavina

Reagovat
fantomas

Jj, což je smutný. Jinak Aršavinovo setrvání svědčí o velkym kulovym. Stejně se uvažovalo max. o prodeji klubum, který ještě nějakej čas můžou nakupovat.

Reagovat
tomasinho

Furt jste na tom lépe než my. Zůstal vám Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Yesil si za áčko zahraje dřív než čekal bych řek.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Gary Parkinson ‏@GaryParkinson

It's been a great transfer window for Raheem Sterling.

Reagovat
blade115

Ess opravdu odešel... Potvrzeno od Chelsea TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

roční hostování v Realu

Reagovat
Error

A Lass do Machačkaly. Tak to už nechápu vůbec.

Reagovat
blade115

Proč jsme si je pro všechno na světě nemohli vyměnit?!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to teda s tím Essienem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Daníček je bůh !

Reagovat
smazaný uživatel

DEKUJI TOMASI DANICKU, kdo dekuje T.D tak Like, a ano jak na YT (Ps. ted to nekazte kvuli nemu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Jj like a kazdy kto da like, tak prispeje jednym eurom na jeho plat

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne že ty jsi ho nedal držgrešle

Reagovat
Trand

LIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Essien is on the way to Real Madrid Lass to Anzhi

Reagovat
smazaný uživatel

Esa de do Realu to snad ne leštit lavičku proč

Reagovat
kissak

Tome díky moc

Reagovat
kissak

konečně je to za námi a můžeme se sostředit na sezonu

Reagovat
tomasinho

Minulý rok dal více gólů než my i Blackburn a my pustíme Carrolla, Bellamyho, Kuyta a Maxiho a nehradíme je Borinim a Assaidim? Well done!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch 5 golů Dirka a Andyho moc chybět nebude. Assaidiho bych nesoudil zatím, nikdy jsem ho neviděl hrát, nevím jak ty a Borini góly dávat bude. Maxi a Craig štvou víc no.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mě trápí víc, že máme a budem mít nejspíš suveréně nejmladší tým v PL.

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, že ti dva štvou více. Ale o to více přímo sere Carroll, když nikdo nepřišel. To by Borini musel začít hrát tam, kde má. A ne, aby hráč s jeho technikou hrál křídlo.

Reagovat
tomasinho

From the director of communications at Fulham, Sarah Brookes, 30 minutes ago outside Motspur park, "Liverpool only offered £3m for Dempsey".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jste posrali. Ess strčí Meirelese i Romeua do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jste posrali. Ess strčí Meirelese i Romeua do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Essien normálne absolvoval prípravu s Chelsea?

Reagovat
Mervin

No jo, Arséne BLOWS!

Reagovat
smazaný uživatel

Bizon

Reagovat
Mindas

JInak Spurs za toto léto klobouček.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

..boas prekvapi, podla mna sa rozbehnu a budu slapat

Reagovat
Lacko_Boh

Top4 nedajú

Reagovat
smazaný uživatel

no Modriče nenahradili ani náhodou...

Reagovat
Mindas

Kolik takových hráčů běhá, kteří by ho dokázali plně nahradit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, plnohodnotně ho nahradit nemůžou, ale. Stále mi odchod středových hráčů Modrič/Vaart přijde jako dost velké oslabení, vzhledem k tomu že přišel do středu vlastně jen Dembélé (pokud se nepletu). Co s Dempseym, to nevím, to mi přijde jako naprostá zbytečnost....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, odehrej si sezonu s Townsendem na lávce ve FMku a pak přijď napsat, jak to šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

teď nechápu o to ti jde, ale ok no...

Reagovat
Mindas

Sigurðsson/Dembélé. Máš to kus za kus, takže Spurs solidně zalepili ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to s tym songom nepochopim..robina sme aspon skusili nahradit, druheho najlepsieho hraca minulej sezony si len tak pustime...odisiel najelpsi strelec a nahravac, som zvedavy na pocet golov na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

0 a doufejme i 0 ink.

Reagovat
pawiel_afc

songa sme predsa nahradili diabym...

Reagovat
Lacko_Boh

máme šťastie že Diabymu to zdravie slúži lebo inač neviem..

Reagovat
stiflerovamama

Nechat tolko zodpovednosti na Suarezovi sa mi zda velmi nezodpovedne . Asi nikdy nepochopim preco sme pustali Andyho ked sme neziskali nahradu . Nechcem ani len pomysliet na to co sa stane ked sa zrani Suarez. SOm velmi rozladeny .

Reagovat
smazaný uživatel

I titi byl ready..

@TitiCamara22

I had my boots ready waiting for phone call http://pic.twitter.com/o2ema7Ob

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborna prace. Dekuji za skvele zprijemneny pobyt v praci:)

Reagovat
Lacko_Boh

To sa naozaj nedal podpísať Berbatov za 4mil?to je tak veľa?pardon,priemerných hráčov nepodpisujeme Essien na hosťovanie tiež nie že?(ok berem,neni vo forme,ale to kurva nikde na svete neni DZ alebo CM ktorý by sa ti Arsene hodil?)...Já ani neviem koho mam obvinovať ..Wengera?vedenie?alebo sa mám tešiť že sme finančne prosperujuci klub?4 posraté miliony

Reagovat
R22

ESPN are reporting that Fulham wanted a greater fee from Liverpool than they accepted from Villa and Spurs. They punished us.

těžko říct teďka kde je pravda...každopádně je to sice zklamání, že jsme si nechali Dempseyho uniknout, ale zas jako nějakou velkou tragédii bych to neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je dosť prúser. Stačí, že sa zraní Suarez a sme nahraný. Koho tam dáš 17ročného Morgana? Alebo 18 ročného Yosiho? Ten útočník prísť musel.

Reagovat
R22

tak když se zraní Luis tak na střed Boriniho, když ani ten nebude k dispozici tak Morgan popř. ten nový, ale nemyslim si, že to aby byl mimo Luis i Borini bude nějakej častej jev..resp stát se může všechno ale byla by to celkem smůla..a na lig.pohár/FA Cup popřípadě pokud nebude ani jeden z dvojice Luis/Fabio k dispozici, tak bude Morgan na kratší dobu jako záskok stačit..

Reagovat
minoLFC

idem spat, rano nejak vypustim paru a potom sa vyjadrim k tomuto ********** prestupnemu obdobiu

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

18 hráčů opustilo Arsenal (i rezerva a hostování), přišli jen 3. Nechápu, že nepřišel DM...tak teď jen, aby se to klasicky nevymstilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pool je úžasnej, 3 mega za Clinta po životní sezóně. Hlavně že Henderson a Allen stáli jako 10 Clintů.

Reagovat
smazaný uživatel

David Templeton do Rangers

Reagovat
REPLIKATOR

Ve vedení Liverpoolu jsou samý p*če

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski vyhořel v Bayernu což je TOP club a dařilo se mu v Kolíně což byl takový průměr. No tak se ted Wenger snaží udělat ten průměr i z Arsenalu aby se Poldimu zase dařilo. Hnus přestupní období

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Allen Sahin

Gerrard

Borini Suárez

Celkem kvalitka. Jen nejsou žádní náhradníci

Reagovat
Zaschrona

Downing Cole Henderson Shelvey Assaidi

Owen

nejsou nahradnici?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na co si scouseři stěžujou?

Reagovat
Zaschrona

to by me taky zajimalo..

Reagovat
tomasinho

Od kdy hrajem 4-3-1-2?

Reagovat
smazaný uživatel

24:00 DING DONG! Anglickým klubům oficiálně odzvonilo.

Si snad delas srandu , ne? Co mas za skolu? Prvni stupen, ne?

Reagovat
fantomas

Co prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Svetovej cas??

Reagovat
raduinho

Ty seš dobrej inženýr teda.

Reagovat
fantomas

Co je kurva doprdele světovej čas? Prostě se u nich skončilo v jedenáct a tim pádem u nás ve dvanáct...co máš za školu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

nevim proc si davas sam otazky, jeste k tomu hloupe..

Reagovat
smazaný uživatel

tvl jeste si na neco stezuj!!!!on sedel nekolik hodin u pocitace a staral se nam o zabavu..

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Mourinho pushed RM to pay all wages in Essien's loan deal despite opposition from some on RM board.

Pod nim by ještě moh pookřát no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne v anglii neni 11.P.M ...

Reagovat
nemamvasrad

A co má být?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. Jen že DING DONG SKONCILY TRANSFERY, ne? Kdyz to skonci az u nas v 01:00 A.M

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co mas za skolu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Zaschrona

Apparently Vadis Odjidja Ofoe could still join Everton on loan. #EFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

To by byla paráda.

Reagovat
Zaschrona

K jakemu lepe znamemu hraci by se dal pripodobnit? Tiote?

Reagovat
Godwinson

To si osobně moc nemyslim, ale nemám ho tak nasledovaného, jak by k tomu bylo třeba. Jen mě hodně zaujal v těch pár zápasech, co jsem ho viděl. Paradoxně hlavně svojí agilitou směrem dopředu :) Vyčníval neuvěřitelně.

Reagovat
Zaschrona

I tak diky, na hostovacku s opci bych ho prece jen urcite bral. Prave me to tak nejak pripada, ze kdyby se to Moyesovi povedlo, tak by docela dobre zapadal do nasi hry kolem Fellainiho, ale jen jsem precetl par webu co jsem nasel, prohledal statistiky a projel krizem krazem YouTube..

Reagovat
fantomas

Wow, Fulham ještě dotáhl toho Dejagaha.

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

aspon to....

Reagovat
smazaný uživatel

Luboš Kamenár v Celticu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Ashkan Dejagah ve Fulhamu. Tak na tohodle hráče jsme zvědavý Fulham spolu se Spurs králi tohoto léta

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Králi deadlinu. Ne léta

Reagovat
fantomas

I léta právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi Benayoun @YossiBenayoun15

But I'm very happy to confirm that I will join on loan to West Ham! Can't wait to start..great club.

Reagovat
Lacko_Boh

sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Huddle nakonec?

Reagovat
fantomas

Nic už se o něm nepíše, asi jen výkřik.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavi na toho Yesila..asi bude nastupovat driv nez jse mu snilo...kdyz mu to tam bude padat tak proc ne no a Morgan snad taky

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jedem dál, Suárez musí začít střílet fíky a mladý pušky Morgan, Yesil jako náhrady.

Na Arsenal bych docela rád viděl vepředu Sterlinga, Suáreze a Assaidiho.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Borini se Suárezem samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso by mohol tiež dostáva šance, ale pripadám si teraz, akoby sme boli o dve triedy slabší Arsenal, to sme teda aktuálne skončili....

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si zkopírovat co jsem psal na twitter teď když už jsem vychladnul.

We really have young squad now

But let's move on from this. Keep working and results will come

If anyone can't believe in Brendan's work and #LFC players, it's very simple. Stop supporting Liverpool Football Club.

V obraně i v záloze máme kvalitu dobrou, tam si nemůžem stěžovat. A dopředu máme sice mladý, ale Sterling ukázal a ukáže velký věci, Suárez je kapitola sama o sobě, to je jen o golech, Boriniho bych zatím nesoudil, Assaidiho taky ne, ale je jasný, že bude hrát dost, Yesil je wonderkid a myslím, že ho v áčku letos uvidíme, stejně jako Susa a už je jen na nich jestli tu šanci chytnou jako Sterling. No a jsem zvědavej co bude BR dělat s Joeym a Pachecem.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, máš pravdu, uvidíme, ale je tam stále veľa veľkých otáznikov, nezodpovedaných otázok, neistôt, ale čo už, to je LFC a to je na tom pekné.

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jak bych si to představoval :

Reina(Jones)

Glen/Kelly - Škrtel/Coates, Agger(Carra) - Enrique(Robbo, Downing)

--------------------Allen/Lucas-------------

---------Sahin/Henderson, Gerrard/Shelvey-------

Downing/Assaidi-----Suárez/Borini(Morgan,Yesil)------Sterling/Downing

a v záloze ještě Pacheco, Cole, Flanagan, Wilson + rezerva

Reagovat
smazaný uživatel

poměrně zkušená obrana - vyvážená záloha - mladej útok

Reagovat
smazaný uživatel

A SUSO, len opomína ho už druhý manažér. Ktovie prečo...

Reagovat
smazaný uživatel

Suso na místo Gerrarda, Sahina případně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne v niektorých zápasoch aj falošné krídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Mu

2. City

3.Chelsea

4. Arsenal

5. Everton

6. Tottenham

7. Newcastle

8. Fulham

9. Liverpool

10. Sunderland

11. WBA

12. Swansea

13. WHU

14. Stoke

15. Southampton

16. QPR

17. Wigan

18. Reading

19. Aston Villa

20. Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Prajný fan. mancs

Reagovat
raduinho

Essien do Mordoru ? Jaký má proboha význam hostování 30-ti letého borce ? Tohle je od našeho vedení solidní provar.

Reagovat
madridcan

Takze Javi Garcia za 16 melka libier

Reagovat
Mindas

Takže City tu částku nakonec přece jen stáhlo o nějakých 8-9 mil liber? Hmm...

Reagovat
fantomas

Jj, to už úměrně klesalo během dne s každou hodinou pomalu.

Reagovat
Mindas

Ve srovnání s nabídkami za DDR a Javiho Martinéze těch 16 mil. liber nakonec vychází velice slušně. Zvlášť když jde o nenažranou Benficu.

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale stejne tak srovnej kvalitu tech hracu

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

A ty nějak blíž znáš toho Javiho?

Reagovat
smazaný uživatel

minulou sezonu jsem ho videl tak 8-10x, je duraznej, ma slusnou rozehravku, je to dobrej hrac, minus je, ze je pomalej, ale proste je ve vsem horsi, nez treba DDR, ale to je zase nejlepsi DM na svete, podle me, ale na tu roli, co ho City koupilo je Javi perfektni

Reagovat
fantomas

No..o to de. Oni už žádnýho world-class nepotřebujou, a i když znám Javiho minimálně, myslim si, že je to furt spíš bargain než provar.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzdyt to ja nikde nepsal, jen jsem reagoval na mindasovo prispevek

Reagovat
Mindas

O tom mluvím.

Reagovat
fantomas

To já vim.

Reagovat
Mindas

To srovnávat nemusím, protože další středák nutný nebyl. A pokud ho City mermomocí chtělo, tak určitě lepší za tuto cenu, než vyhodit minimálně dvojnásobek.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja te chapu, ale pokud by City DDR privedlo, tak by zaklad hral

Reagovat
Mindas

Tady zase chápu já tebe, ale přávě City DDR do základu opravdu nepotřebovalo. Existenčně určitě ne, když Yaya s Barrym minulou sezónu fungovali skvěle. Javi bude ideální alternace. Případně Rodwell, o kterým se mluví v budoucím čase, jakožto přímé náhradě Barryho.

Na začátku léta jsem říkal, že City letos žádnou velikou rybu nepřivedou. Jsem rád, že mi to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na muj vkus posililo City excelentne, presne tam, kde potrebovalo, sestava vypada skvele, videl bych to nejak takhle -

----------------------------------------Hart-------------------------------------------

--------------- Richards(Nastasic, Zabaleta), Kompany, Lescott -------------

Zabaleta (Maicon) ---------------------------------------------- Kolarov (Clichy)

-------------------------------- Yaya --------- Barry (Rodwell, JaviGar)---------

----------------------------------- Nasri (Silva, Yaya) ------------------------------

------------------------- Aguero(SuperMario) -------- Tevez(Dzeko)-----------

Co ty na to?

Reagovat
Zaschrona

Me se to celkem libi, na ten avizovany system 5-3-2 jsem hodne zvedavy.. mohlo by to fungovat..

Reagovat
Mindas

Jo jo, přesně tak to vidím i já. Jen na pravou stranu ještě Milner. Dává to ještě mnohem více možností, než minulý rok, o co Mancinimu pravděpodobně šlo. City mohou klidně hrát dál i 4-2-2-2, jako využít rychlého Sinclaira do nějakého jiného křídelního rozestavení.

S přestupákem jsem moc spokojený. Jen ten Maicon je navíc, ale zase renomovaný hráč za takovou sumu se nezískává každý den. Nic, za co bych vedení nadával.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve srovnani s DDR ani ne, protoze mu Garcia nesaha ani po kotniky.

Reagovat
Mindas

Však také DDR, hráč do základu, nebyl potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, co by sis rikal, kdybys ho videl hrat vedle Yayi s chuti do hry.

Reagovat
Mindas

Tam má vyhřáté místečko Barry.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to reknu na plnou hubu, a ne ze bych s nim nebyl spokojenej, tak oproti DDR je to co se tyce kvalit srac ve vsech ohledech.

Reagovat
Mindas

Zase nepřeháněj. Sice DDR je pravděpodobně nejlepším hráčem na své pozici, ale nikdy PL nehrál. Spálili se v ní i větší borci. Barry je v Anglii respektovaným hráčem s pořádným balíkem zkušeností. V současné chvíli si nedovedu představit na jeho pozici nikoho vhodnějšího. Ať už jde o fotbalové kvality, tak i ty další.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze v PL nehral je jedno, protoze se tam svym stylem hodi paradne. Jak rikam, s Barrym nejsem nespokojenej, ale DDR je lepsi ve vsech ohledech, at uz fotbalovejch nebo tim, jaka je to persona na hristi i v kabine. On je prave tim hracem, ktery by byl vhodnejsi nez Barry, s nim by ta zaloha sla o dve tridy nahoru a mnohem vic by vedle nej vykvetl i Toure.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejne jsem rad, ze k nam nesel a zustal vernej v Rimu, tak si ho vazim a mam ho rad jeste vic.

Reagovat
Mindas

Taky, taky...

Reagovat
Mindas

Ve všech ohledech? Minimálně v taktické vyspělosti je Barry možná nejlepším hráčem v UK.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ve vsech, pricemz nektery vlastnosti ma na urovni, o ktere se Barrymu ani nesnilo... Zrovna Ital a takticka vyspelost...

Reagovat
Mindas

Mluvíš hrozný hlouposti. Že je DDR tvůj oblíbenec, tak to je zřejmě. Každopádně fakt, že DDR je momentálně nejlepším CM/DM na světě, tak neznačí jeho totální nadřazenost nad Barrym. Že je Ital? No a? To nemůže být horší v taktické vyspělosti než opoznání zkušenější hráč, který je viditelně velice inteligentním hráčem s obrovským trenérským talentem? DDR mám nasledovaného také vrchovatě díky oblíbenosti AS a fakt není o parník lepší ve všech atributech, aby Barry musel k němu vzhlížet a snít. Tady jseš fakt dost vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Do MU Ángelo Henríquez za 4 mega liber

Reagovat
rickroll

Pouze 14 dní zpoždění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano před dvěma týdny

Reagovat
fantomas
Reagovat
Mindas

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Maresma

WTF????

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je smutné, jak se ten Arsenal rozpadl. Kdo tehdy jako první opustil tu zálohu, která by se vysmála i současné Barce, Hleb?

Reagovat
Trand

Zrovna záloha fakt problém není.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že po útoku a obraně je to asi nejmenší problém

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na úrovni té tehdejší taky není.

Reagovat
fantomas

Reports that Tottenham have appealed & have been granted an extension to 1AM regarding the transfer of Portuguese midfielder Joao Moutinho.

Ty vole, jestli udělaj i něho, tak...se fakt začínám bát. AVB neAVB..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že on je přesně ten hráč, kterýho potřebujou, aby se dostali o level výš.

Reagovat
Zaschrona

Stejne je to takove divne.. ten Tottenham je s timhle skoro jak United s Webbem.. Kazdopadne Moutinho by byla skvela posila, ovsem ten pretlak by tam byl neskutecny... ovsem pokud jim to vyjde, v zime prodaji nejaky ten odpad a koupi utocnika, tak se temer dostavaji do kategorie boj o titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, kdo je DDR? :)

Reagovat
fantomas

De Rossi.

Reagovat
smazaný uživatel

Daniele De Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za odpovědi, už mi to v noci nemyslí.

Reagovat
miky10

Come on, A-Rod.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, on mu fandi fantik, tak v tom pripade

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

yankees

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne spurs. Nefandim tem Portugalcum, Brazilcum apod., ale doufam,ze vyjde i ten Moutinho, abychom byli schopni tu spicku atakovat.

Reagovat
Zaschrona

Ba ne, tak ono to je tak, ze pokud se do 12 hodiny naseho casu poslali k FA papiry, ze prestup je temer dokonceny, tak kluby dostali cas do 2 hodin naseho casu.. nejen Spurs s Moutinhem, ale i my s Odjidjou..

Reagovat
fantomas

Jj, to je ten klasickej odklad na formální papírování. Každopádně Spurs se prej ani tentokrát s Moutinhem nedohodli.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Norwich ještě do konce sezony ulovil na hostovačku Kanea. Kohouti, co to je za typ útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Na svoji výšku nic moc hlavičkář, neni to takovy ten typicky hrotak, casto se stahuje. Ma vyborny zakonceni, ale chce to zapracovat na obratnosti, obcas pusobi trochu nemotorne.

Reagovat
Zaschrona

Tak nakonec to vypada, ze Vadis Odjidja-Ofoe bude opravdu u nas na rocnim hostovani s opci, trvaly prestup uz neslo stihnout.. Ale i tak pecka..

Reagovat
fantomas

BREAKING: Everton sign Vadis Odjidja-Ofoe on season-long loan with option to buy (deal subject to ratification).

Reagovat
Zaschrona

super, jestli nejsme krali tohodle prestupoveho obdobi, tak ted urcite jsme minimalne roku 2012

Reagovat
fantomas

Ustáli ste to perfektně no.

Reagovat
Zaschrona

Howard (Mucha, Taudul) - Hibbert (Neville, Coleman), Jagielka (Duffy), Distin (Heitinga), Baines (Oviedo, Garbutt) - Osman (Barkley, Junior), Gibson (Odjidja-Ofoe, Neville) - Naismith (Coleman, Mirallas, Kennedy), Fellaini (Naismith, Pienaar), Pienaar (Gueye, Mirallas, Oviedo) - Jelavic (Mirallas, Anichebe, Naismith, Vellios) .. na papire to alespon pro me vypada vice nez dobre.. skvela prace Davey.. a ted hlavne, aby DM prodlouzil smlouvu..

Reagovat
fantomas

Jako Neville? Ne, fakt je to fajn. Ten Kennedy neni "oboustrannej"?

Reagovat
Zaschrona

Neville klidne taky, ale hlavne Moyes, vlastne uz bez obou si ten klub vubec neumim predstavit.. A o tom Kennedym toho moc nevim, ale vypada to, ze muze hrat vsude v utoku nebo na kridle, ale jeho jasne primarni pozice by melo byt prave kridlo. A pry bude hned od zacatku s prvnim tymem..

Reagovat
miky10

Andyyyyyyy Roddiiiiiiiiiiiiiiiiiick!!! Tohle byl A-Rod, kterej může dojít daleko, fantastická hra. Tomu slavnýmu talentu Tomićovi, kterej nepotřebuje trénovat s legendou Lleytonem, nedal ani čuchnout. Come oooon!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Díky autorovi za souhrn každopádně, ať už to psal kdokoliv(pardon, ale opravdu nevím, jestli to byl hefy nebo fantík ), pro fanouška Arsenalu pěkně napínavý deadline.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Kdo se v tom má vyznat? Já myslel, že to píšeš ty, ale pak se v diskuzi dočtu, že to píše hefy, asi jsem naprosto nechápavý jedinec. Stejně to ale vidím na tebe, jen to prostě nechápu.

Reagovat
fantomas

Je to starej a dosti ohranej fórek, kterej hlavně kvarteto soukup-hrubas-counter-miky pořád nadšeně šíří dál mezi lidi. Vzniklo to kdysi, když se někdo klasicky psal, pod jakou přezdívkou tu je registrovanej ten Daníček. Někdo napsal hefy a takle se to chytilo...samozřejmě sem to já.

Reagovat
Trand

Díky, konečně chápu i já.

Reagovat
smazaný uživatel

no az na to, ze si to ted fantik vymyslel, tak dobry ale dostal te

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pockej, az se hefy dozvi, ze mu tady krades zasluhy

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Trand
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný Deadline Day, sice pro fanouška Man United trochu nudný, ale jinak paráda. Stejně jako loni nejlíp posílil Tottenham, pak asi my, plus bohužel Chelsea. S kádrem su spokojený, jenom sem čekal že až se probudím, tak bude Bebe v Turecku a Macheda v Conferenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej Wengere....Kde jsou přestupy ty pičo zasraná? Zase si hraješ na mudrca ty kurvo zasraná a sereš na to, co chcou fanoušci? Tak já ti řeknu, co chcou, USMANOVA TY HAJZLE!!!!!!!!!!!!!!!!! Čumíš co ty zmrde, tak vyliž tvýmu kocourovy klitoris aneser se do úspěchů....HAJZLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

...shit happens se zase ožral. Stará to písnička.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem v hovnech...ale kurevsky nasraneej

Reagovat
fantomas

No nekecej!

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela trapny trapny hledat o čtvrt na 5 doma s matkou mobil...no nic, omlouvám se fantíkovi, to je slušnej člověk, zbytek mi může vylízat!!!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vyliz si sam ty arsenalovsky hovado..

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá Liverpool kurva prdel, ne?!

Reagovat
vladis271

za Boriniho jebne 10, ale za Clinta nedá 6?

Bez urážky, ale teraz BR ukázal prvky totálnej priemernosti a je mi to ľúto. Celý prestupák sme riešili a kupovali hráčov hlavne tích s ktorými mal skúsenosti. Sigurdson, Allen, Borini. Načo toľko posíl do stredu, ked sme nutne potrebovali vyriešiť góly? Je mi z toho zle. Buď je Morgan nový Fowler ako sa o ňom hovorí, alebo máme vážnejší problém ako minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť z každé posily jste byli nadšení, na Allena ste tady pěli ódy. A to si ještě vynechal Sahina, od kterého si dost vašich fanoušků hodně slibuje. Holt se asi projevilo Dalglishovo utrácení a Američani odmítli uvolnit tolik peněz na přestupy. Sice vaši finanční situaci až tak dobře neznám, ale dost pochybuju že Liverpool může sám o sobě utratit každé léto přes 50 miliónů jenom tak.

Reagovat
vladis271

a? v súčasnej situácii bol Borini neskutočný luxus. až mi je to smiešne, Clint je preverený ligou, Borini neni, ale 10 dáme za Boriniho. Jonjo je podobný hráč ako Allen, áno neni v tejto chvíli tak kvalitný,ale horší o 15 mega neni, a tie mali ísť inam. Posilovali sme pozície, kde sme nutne posilniť nepotrebovali, a k tomu Andy na hosťovanie v predposledný deň. nTento prestupák veľký fail, a myslím, že sa niečo muselo stať v posledný deň.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám že ste posílili skvěle. Já říkám že ste byli až dodneška nadšení z toho jak ste posílili. Je fakt že sem nechápal na co potřebujete tolik střeďáků když od vystřízlivění podstatný zbytek sezóny nadávali na křídla a koncového útočníka, ale to už je věc manažera, ten do toho vidí líp než já.

Reagovat
13

No loni ale nefungoval ani střed zálohy a u Rodgersova systému je ten tým hlavně závislý na výkonu středu zálohy. Allen se jeví jako super nákup a Sahin si svoje taky odehraje.

Reagovat
13

Nesouhlasím. Rodgers bohužel trpí kvůli dementním nákupům Kennyho a Comoliho. Obrovská chyba byla pustit Carrolla na hostování, s tím se souhlasit dá. Ale nákupy bych mu zase tak moc nevyčítal. Podle mě opravdu počítal s tím že toho Dempseyho mu majitelé zaplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

2741. pro to aby Diaby nehral základ v arsenalu

Reagovat
A Seleção

Davej ale bacha,mistni "znalci" si stoji za tim,ze s nim v zakladu mame na to hrat o nejvyssi pricky,pritom je to hrac,ktery ma maximalne na klub jako je treba Marseille,ale ne na Arsenal.Buh nas ochranuj...

Reagovat
niflheim

Tak LFC mi neskutečně zvedlo náladu po ránu ... Suaréz pomalu jako jedinný útočník, sranda prostě musí být.

Reagovat
smazaný uživatel

no a najvačšia sranda je, že Suarez ani útočník nie je. A pri jeho spaľovaní šancí si môžme pískať. Je to hrozný fail, že sme nepriviedli útočníka. Hlavne keď je náš najväčší problem strieľať goly.

Reagovat
13

Borini i Suarez můžou hrát oba na hrotě i na křídle. Akorát jsou to oba dva paliči.

Reagovat
niflheim

Sice pro Boriniho není Anglie nová, ale zatím hrál jenom chvíli v Champu. V Itálii mohl mít úspěch, ale to nic nezaručuje, hlavně když vezmeme v potaz to, jakou může mít roli. Spoléhat se na něj rozhodně nemůžete.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele