Ooijer by se měl vrátit do PSV, vše bude dořešeno v květnu

25.03.2009, 13:43
Aktuality
Andre Ooijer letos kroutí v Blackburnu svou třetí sezonu a ta bude s velkou pravděpodobností také poslední. Již minulý týden agent 34letého nizozemského obránce prozradil, že na spadnutí je návrat jeho agenta do PSV Eindhoven, nyní to potvrdil i hráč...

"Všechno definitivně vyřešíme v květnu. V zahraničí jsem strávil tři krásné roky, ale budu rád, že se vrátím do Nizozemska," řekl Ooijer v rozhovoru pro PSV TV.

O Ooijera se zajímal i vedoucí celek Eredivisie z Alkmaaru, sám zkušený fotbalista ovšem dá přednost návratu do svého bývalého působiště. Nizozemský reprezentant letos za Blackburn nastoupil k 26 ligovým zápasům, před sebou má posledních maximálně osm duelů. Tyto zápasy budou hodně důležité, Rovers totiž od začátku sezony balancují na hranici sestupu z Premier League.

"Dohodli jsme se, že se budeme soustředit na současnost. Já se koncentruji pouze na reprezentaci a na Blackburn, PSV se zase soustředí na vlastní soutěž," řekl Ooijer.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hmm, tak jenom škoda, že už zrušilil Intertoto, protože s takovou si PSV poháry nezahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vydrží tak zahraje.S Blackburnem by si je nezahrál nikdy!

Reagovat
Oxbow

Jo jak to a to ze hrali UEFU uz jsi zapomel ...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
vodka

skvělý hráč

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Borci a play off Vám nic neříká ? Klidně ještě můžou hrát předkolo ligy mistrů...

Reagovat
mike.84

jojo jen at jde a psv defenz trojuhelnik simmons-ooijer-marcelis muže šlapat

Reagovat
terry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele