Osmajič dal vzpomenout na Suáreze, za kousnutí protihráče dostal vysoký trest

Dnes, 15:00
Aktuality
Milutin Osmajič (© News Images LTD / Alamy / Alamy / Profimedia)

Útočník Prestonu Milutin Osmajič byl potrestán osmizápasovým distancem a pokutou 15 tisíc liber (450 tisíc korun) za kousnutí obránce Blackburnu Owena Becka v závěrečných minutách vzájemného utkání 6. kola druhé anglické ligy, které 22. září skončilo bez branek.

Černohorský forvard se do střetu s Beckem zapletl chvíli poté, co byl hráč Blackburnu vyloučen za nakopnutí Duana Holmese z Prestonu.

Trenér Blackburnu John Eustace byl na incident tázán hned na pozápasové tiskové konferenci. "Beck má na zátylku velký kousanec. Ukázal to všem klukům. Je trochu zamlklý, trochu otřesený," řekl.

Kromě dlouhého zákazu činnosti byl 25letý Osmajič, který se ke svému činu doznal, za své počínání potrestán pokutou 15 tisíc liber. "Útočník přiznal, že se kolem 87. minuty dopustil násilného chování, když kousl protihráče," potvrdila v pátek anglická Fotbalová asociace v prohlášení.

Černohorský reprezentant se svým činem zařadil po bok bývalého uruguayského internacionála Luise Suáreze, nyní působícího v Interu Miami, jenž si během své kariéry odpykal několik trestů za kousnutí protihráčů, včetně 10zápasové stopky v době, kdy hrál Premier League za Liverpool.

Autor: Livesport.cz / AFP

Komentáře (3)

Přidat komentář
Damis

Hlad je svině.

Reagovat
mistr129

je teda směšný, že kdyby mu dal loktem nebo zlomil hnatu, dostal by pár zapasu

Reagovat
kilobyte

Kousnutí, plivnutí a kopnutí do koulí je ta největší ubohost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele