Overmars odmítá prodej Veltmana s Klaassenem

11.02.2014, 10:53
Aktuality
Anglické kluby se údajně zajímají o Joela Veltmana a Davyho Klaassena, další produkty vyhlášené líhně Ajaxu. Technický ředitel amsterdamského klubu Marc Overmars ale o prodeji těchto dvou mladíků nechce slyšet, s oběma by naopak rád prodloužil stávající smlouvy.

"Neustále tu skládáme puzzle a skoro pokaždé, když je téměř kompletní, tak nějaký dílek vypadne a začínáme znovu," popisuje Overmars situaci Ajaxu, který pravidelně přichází o nejlepší hráče.

Momentálně poutají velkou pozornost dvaadvacetiletý obránce Joel Veltman a dvacetiletý záložník Davy Klaassen. Údajně se dostali do hledáčku Arsenalu či Manchesteru United. "Jsem rád, že je o naše hráče zájem, ale tihle dva neodejdou. Máme v úmyslu jim vylepšit a prodloužit smlouvy," prohlásil Overmars.

Klaassenův kontrakt nyní platí do léta 2016, Veltman má smlouvu o rok delší.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda toho Ajaxu ale v dnešnej dobe kde holandská liga nie je najatraktívnejšia a silné ligy ešte viac silnejú tak nemá šancu udržať svojich naj hráčov...kde by bol keby tam ostlai hráči ako Suarez, Vermaelen, Alderveireld,Van der Wiel,Vertonghen,Ericksen....

Reagovat
FC Porto FC

My by sme je porazily s hulkem jamesem falcaem moutinhem.....

Reagovat
smazaný uživatel

Za váš hrajou ženy nebo co?

Reagovat
FC Porto FC

Moje chyba

Reagovat
Rarášek

Co to je za hlášku, nebo mám deja vu?

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

hezky se ale na tu ligu kouká Ano je to škoda, že Ajax upadá a nizozemská liga též. V 70. letech to byl věhlasný tým, ještě v roce 1995 vyhráli LM. Mě to upřímně mrzí, že holandské týmy v Evropě už nemají takový zvuk jako dřív. Bohužel do budoucna to moc růžověji nevidím

Reagovat
Hector17

Holandská liga je hodně sympatická, bohužel tam asi nejsou peníze.

Reagovat
Stiksxx

na druhou stranu je to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

"Neustále tu skládáme puzzle a skoro pokaždé, když je téměř kompletní, tak nějaký dílek vypadne a začínáme znovu,"

- a tak to bude aj naďalej....vybrali sa touto cestou, vychovávať a hneď predávať, podľa mňa im to ide super, môžu byť na seba hrdí !

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ta cesta se mi líbí, proto Ajaxu fandím...ale on to myslí spíš tak, že ti hráči tuto sezonu začali hrát za áčko a je blbost je hned prodávat, budou je chtít udržet tak 3 roky a teprve potom prodat, tak jako Eriksena a ostatní, ne je prodat po roce v áčku...

Reagovat
smazaný uživatel

jakou má šanci Václav Černý ?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct...na to hrát za áčko je ještě hodně mladej, ale třeba za rok za dva?...uvidíme jak mu to půjde .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele