Palermo znovu přebírá trenér Guidolin

26.11.2007, 21:45
Aktuality
Tak trochu jako na kolotoči si musí připadat Francesco Guidolin, který neustále nastupuje a vystupuje z otáčedla jménem Palermo. Italský kouč se dnes kormidla sicilského klubu ujal ve své kariéře již počtvrté, když nahradil odvolaného Stefana Colantuona...

"Chceme Colantuonovi poděkovat za odvedenou práci, jeho funkce bude svěřena Francescu Guidolinovi," informovalo dnes Palermo prostřednictví svých oficiálních internetových stránek.

Palermo z posledních sedmi zápasů sice prohrálo jenom jednou, stejná číslice je ale i na jeho kontě vítězných zápasů. Právě ona jedna porážka se nakonec stala Colantuonovi osudnou, jeho tým včera podlehl Juventusu na jeho hřišti 0:5 a v tabulce se propadl na osmou příčku.

Příliš nechybělo a staronový kouč Palerma Guidolin mohl v současné chvíli působit v Londýně. Minulý měsíc o jeho služby měl zájem celek QPR, sám kouč však nabídku z Anglie odmítl a rozhodl se počkat si na jiné angažmá.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak proč ty trenéry pořad vyhazujou Když se potom vrací po čtvrté Tak snad si vyhlednu trenéra, který ma určite kvality a myslím,že by mi vyhovovali,tak ho zaměstnám a dám mu čas a prostor. Ne jako u nás v GL 3x se ti nezadaří,tak už se musíme rozloučit Co takový Wenger a Ferguson??? Oni nikdy neměli smolnou serii??? A propustil je někdo I když PALERMO proti JUVE nepředvedlo vůbec nic, tak to je pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele