Palombo: Doufáme, že letošní sezona už brzy skončí

17.02.2011, 17:48
Aktuality
V Sampdorii se hodně těšili na začátek letošní sezony, o to více ovšem vyhlížejí její konec. Janovskému klubu se vůbec nedaří a platí to jak o evropské, tak i o domácí scéně. Na té si Doria nepolepšila ani včera, když v dohrávaném městském derby doma prohrála 0:1 s Janovem...

Sampdoria v úvodu sezony neúspěšně bojovala o účast v základní skupině Ligy mistrů, ke které jí přitom v odvetě s Werderem chybělo jenom několik desítek vteřin. Podstatně horší to pak bylo v Evropské lize, s níž se podobně jako Juventus nebo Palermo rozloučila po skupinové fázi.

A hráčům italského klubu se nedaří ani v Serii A. O víkendu sice ukončili nepovedenou sérii a díky skvělému úvodu porazili Bolognu, včera si ale na své konto připsali další porážku bez vstřelené branky. Sampdoria je v tabulce třináctá a spíše než o poháry bude bojovat o záchranu, na osmnáctou Brescii má k dobru osm bodů.

"Každý má své odpovědnosti. Omlouvám se našim fanouškům, byli jsme poníženi a pro mě je těžké o tom mluvit. Doufáme, že letošní sezona už brzy skončí, protože pro nás existují jenom dva důvody k jejímu pokračování; naše záchrana a další derby," řekl zklamaný kapitán Angelo Palombo.

"Doufám, že to pro nás tento rok dopadne dobře a příští sezonu budeme moci odstartovat lépe," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (23)

Přidat komentář
terry

Reagovat
smazaný uživatel

to ještě pár zápasů potrvá

Reagovat
Filip12

Polombo Bude novým Colombem

Reagovat
RC

Škoda!

Reagovat
smazaný uživatel

Angelo

Reagovat
Jajinek

OT:

dolehla na mě slabá nostalgická chvilka...kdyby chtěl někdo vzpomínat se mnou...

http://www.youtube.com/watch?v=JhXdauX__tc

http://www.fcintermilano.com/clanek-1942-sezona-plna-zazraku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ani ne, dík...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Reagovat
sinter

velmi prijemne spomienky

Reagovat
Radin

Reagovat
Radin

tak sem dočetl článek a výborné počtení :-).Borec co to psal je hodně dobrý,na nic se nevymlouval a přiznával i chyby rozhodčích pro inter :-).Jinak sem Interu fandil,protože narazil na Bayern a Barcu a tyhle dva týmy mám snad nejméně rád společně s Ac Milán :-)

Reagovat
Jajinek

jj, ten borec co to psal je celkem sympaťák....

Reagovat
sinter

Reagovat
sinter

narcis?

Reagovat
Jajinek

si dělám prdel...

Reagovat
sinter

, ja viem

Reagovat
smazaný uživatel

a co cakal, ze pojdu do LM a v Serii A budu na tretom mieste ?? nahodou Sampdorii to 13te miesto pristane

Reagovat
DelPiero137

je vidno ze Cassano-Pazzini boli velmi doleziti pre Doriu. Naposledi proti Nemcom boli vynikajuci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak vynikající nebyli. Pazzini se nechytal, v důsledku tragičnosti Montolivo, který zazdil spoustu míčů. A Cassano, ačkoliv se snažil tvořit hru, tak se choval spíš sobecky a to taky nebylo ideální. Jejich stažení o poločase týmu jedině prospělo. Když pak odešel i Montolivo, začal se hrát ze strany Azzurri konečně fotbal.

Reagovat
DelPiero137

ja som zaspal po 55min ale dovtedy sa mi pacili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele