Paredesová si musí na 100. start počkat

01.11.2023, 10:55
Aktuality

Počítačová chyba připravila španělskou fotbalovou mistryni světa Irene Paredesovou o jubilejní 100. start v reprezentaci, který si měla odbýt v úterním zápase Ligy národů ve Švýcarsku. Trenérka Montse Toméová po vítězství 7:1 uvedla, že kvůli technickým potížím nebylo možné dvaatřicetiletou obránkyni Barcelony zařadit na soupisku.

Podle španělských médií národní federace v aplikaci UEFA nemohla aktualizovat tým z předchozího utkání, v němž Paredesová nefigurovala ze zdravotních důvodů.

"Byl tam nějaký problém s počítačem, řekli mi o tom v hotelu. Musela jsem se tomu přizpůsobit a nasadit základní sestavu, kterou jste viděli," citovala Toméovou agentura AP.

Na soupisce naopak byla Amaiur Sarriegiová, i když kvůli zranění nemohla nastoupit.

Hranici 100 startů za španělskou reprezentaci dosud pokořily jen dvojnásobná držitelka Zlatého míče Alexia Putellasová a Jenni Hermosová.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele