PARKER MÁ NAMÍŘENO DO WEST HAMU

01.06.2007, 11:22
Aktuality
Anglický záložník s reprezentačními zkušenostmi Scott Parker by se měl v nejbližších dnech stát první letní posilou West Hamu United. Opačným směrem z Upton Parku má naopak namířeno dosavadní kapitán "Kladivářů" Reo-Coker. Ten by měl posílit Aston Villu a stát se tak spoluhráčem českého záložníka Patrika Bergera.

Se šestadvacetiletým záložníkem Parkerem do svých plánů nepočítal nový manažer "Strak" Sam Allardyce, který chce díky prodeji bývalého hráče Charltonu či Chelsea získat další prostředky na nové posily. O Parkera měl zájem také londýnský Tottenham, hráč se prý však již dohodl na čtyřleté smlouvě v Upton Parku. Částka za přestup by se měla pohybovat okolo sedmi milionů liber. Do Newcastlu přestupoval anglický záložník z Chelsea v létě 2005 za 6,5 milionů liber. Parker by měl ve středu zálohy nahradit kapitána West Hamu Nigela Reo-Cokera, který by měl v nejbližších dnech podepsat smlouvu v Aston Ville, která by za jeho služby měla zaplatit 8 milionů liber.

O Reo-Cokera se přetahovali Tottenham, Newcastle a Aston Villa. Největší šance jsou však kladeny klubu z Villa Parku. Vyinkasovaných 8 milionů liber by měl manažer West Hamu Alan Curbishley využít k získání dalších posil.

Islandský majitel West Hamu Eggert Magnusson je ochotný uvolnit velké finanční prostředky na posílení kádru, který se letos na poslední chvíli udržel v elitní anglické společnosti. Alan Curbishley by měl díky tomu uspořádat největší nákupy v historii klubu. Do zálohy by mohl vedle Parkera přijít také Joey Barton, který je po problému se spoluhráčem Ousmanem Dabem na odchodu z Manchesteru City, cena by se měla pohybovat okolo 8 milionů liber. Do útoku by chtěl Curbishley přivést svého bývalého svěřence Darrena Benta z Charltonu, ketrý má však nabídku i od Tottenhamu, tam by ho ale čekala mnohem větší konkurence, takže i v tomto případě má West Ham lepší pozici. Opačným směrem do Charltonu by jako část finanční náhrady mohli putovat Marlon Harewood či Hayden Mullins.

Dalšími možnými posilami jsou Nicky Shorey z Readingu, Mark Viduka, kterému v Middlesbrough končí smlouva, a defenzivní záložník Monaca Yaya Touré.

Autor: Michal Štěrovský / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Tak to je vyborny, takovy hrace ziskat tak se West nemusi obavat zachrany a myslit urcite na UEFU

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím nevím jestli na Uefu je pravda, že koncovku sezony měli v maličku ale o Uefu se budou prat asi jiný týmy. I když by mě to vubec nevadilo vidět Kladiváře hrát poháry

Reagovat
HOST*Heretic

Tak 8.5m liber je za hrace Parkerova kalibru trochu moc. Doufejme ze Curb z nej dokaze vytriskat podobne vykony jako kdysi davno v Charltonu.

Reagovat
HOST*

nevite nekdo jak je to s carlosem jestli zustane nebo ne, jako ze asi moc velka sance neni

Reagovat
HOST*bruce

dobrý článek, jen doplním, že Barton je volný za 5.5 Mega liber, kdo je položí na stůl , tak je ten psychopat jeho....:-)

Když se Spammeři dobře posíli, tak se možná mohou o tu UEFU posekat, bude už záležet na štěstí...každopádně vypadne ze špičky bolton, ale zase tam vstoupí NUFC a Villa....jisté je jen jedno, o záchranu už hrát nebudou....-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Tak jako vzít Bartona by byl dost velký risk, je to prostě blázen. Údajně měl namířeno pryč z Anglie, kde na něj novináři pořádají hon. S tím West Hamem bych počkal, tady to bude hodně záviset na posilách. Newcastle se doufám konečně dotáhne na špičku, protože tam dlouhodobě patří. Ale to bude muset Big Sam překopat úplně celou obranu...

Jinak doufám, že Tottenham přivede Gamsta, tím zalepí další díru a konečně bude pořádně prohánět nejlepší čtyřku, byl bych i rád, kdyby se do ní dokázal vecpat.

Reagovat
HOST*

tak tevez snad zustane, alespon majitel klubu ho chce udrzet.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele