Parker už do Premier League dvakrát postoupil. Teď to zkusí s Burnley

06.07., 09:37
Aktuality

Burnley našlo nového trenéra v osobě Scotta Parkera. Klub z druhé anglické ligy jednal minulý měsíc s Ruudem van Nistelrooyem o tom, že by se právě on stal nástupcem Vincenta Kompanyho, který odešel do Bayernu Mnichov. Nakonec ale jeho volba padla na 43letého Parkera.

Burnley v minulé sezoně sestoupilo z Premier League a zdálo se, že se o návrat do nejvyšší soutěže pokusí s Ruudem van Nistelrooyem u kormidla. Bývalý špičkový útočník se však nejspíš rozhodl pro dobrodružství na lavičce po boku trenéra Erika ten Haga v Manchesteru United.

Na řadu tak přišel Parker. Bývalý anglický reprezentant naposledy působil v Clubu Bruggy. Předtím trénoval Fulham a Bournemouth. S těmito dvěma kluby se mu podařilo vybojovat kýžený postup a Burnley očekává, že se mu to povede i do třetice.

"Jsem velmi šťastný, že jsem tady," řekl Parker po svém jmenování. "S Burnley jsem mluvil už delší dobu a z lidí kolem klubu mám dobrý pocit," uvedl.

Předseda klubu Alan Pace dodal: "Jsme velmi rádi, že můžeme Scotta v Burnley přivítat. Jeho vize do budoucna se shoduje s našimi cíli a ambicemi vrátit se co nejdříve do Premier League."

Autor: Livesport.cz / Joey Keizer, AFP

Komentáře (4)

Přidat komentář
Pablos

Víc britskej ksicht jsem dlouho neviděl

Reagovat
Uwe háže buly

Kane

Reagovat
Pablos

ten mě napadl taky... ale ti hráli ááááž před šesti dny.

Reagovat
Novak.Usykovic

Scott Parker je vizuálně anglickou verzí ekonomického experta ODS pana Skopečka.

https://ceskepodcasty.cz/epizoda/292319

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele