Partizan mění trenéra, Vermezoviće střídá Rasović

29.04.2013, 23:24
Aktuality
Partizan stále vede srbskou ligu a má blízko k již šestému prvenství v řadě, kvůli jeho zakolísáním se ale boj o titul v poslední době značně zdramatizoval. Vedení bělehradského celku tak dnes zareagovalo a odvolalo trenéra Vladimira Vermezoviće, kterého na lavičce nahradil Vuk Rasović...

Zhruba před měsícem se Partizan neohroženě vyhříval na čele tabulky s luxusním jedenáctibodovým náskokem, z posledních šesti zápasů ale vyhrál jen dva a konkurenční Crvena Zvezda se již dotáhla na rozdíl pouhých dvou bodů.

Po včerejší bezbrankové remíze v Novim Pazaru se tak kluboví činovníci rozhodli jednat a odvolali kouče Vladimira Vermezoviće. Ten na lavičce Partizanu působil od loňského května, kdy ve funkci vystřídal Avrama Granta.

Do zbylých pěti kol tým místo něj povede Vuk Rasović. "Nemůžete si vybírat moment, kdy převezmete takový klub jako Partizan, ale musíte být připraven a to já určitě jsem, byť je to složitá situace. Jsme ale dostatečně dobří na to, abychom udrželi vedení v tabulce i ve zbývajících zápasech," prohlásil čtyřicetiletý bývalý obránce.

Autor: Petr Vaněček / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zvezda to musí dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasovič...to asi hráči rádi nebudou...

Reagovat
Pokahontas

Pane jo...už to vypadalo,že se Zvezdou už,stejně jako loni na jaře, o nic nepůjde,a najednou může jít totálně o všechno Náskok navíc není dvoubodový,ale fakticky jen jeden a půl bodu(podzimní derby 2:3)

Mimochodem,docela podobnost s Portugalskem,tam o titulu patrně taky rozhodně až hlavní derby soutěže,rovněž v předposledním kole...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele