Pavlović se nepředstaví za Německo na Euru, uvolněné místo obsadil Can

12.06., 14:59
Aktuality
Aleksandar Pavlović (© AFP)

Německý záložník Aleksandar Pavlović přijde kvůli zánětu mandlí o mistrovství Evropy. Místo záložníka Bayernu Mnichov trenér Julian Nagelsmann povolal Emreho Cana z Borussie Dortmund. Informoval o tom německý svaz.

Dvacetiletý Pavlovic, jenž za Německo dosud odehrál jediný zápas, měl s mandlemi problémy delší dobu a po volném víkendu se už k reprezentaci nepřipojil. "Je to pro něj obrovská smůla. Měl velkou radost, že je tady. A těšil se, až si zahraje," řekl Nagelsmann.

Jako náhradu kouč nečekaně povolal třicetiletého Cana, který se v národním týmu naposledy objevil loni v září, kdy Německo ještě vedl Hansi Flick. Celkem za reprezentaci kapitán Dortmundu, s nímž si nedávno zahrál finále Ligy mistrů, odehrál 43 zápasů a dal jednu branku.

Německo do domácího šampionátu vstoupí v pátek zahajovacím zápasem proti Skotsku. V základní skupině poté ještě narazí na Maďarsko a Švýcarsko.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
Rudnevs

Preboha preco Can?

Reagovat
Kejza

možná je nejsmířenější s lávkou

Reagovat
bayern987

Goretzka se musí cítit strašně, ještě když vezmu v potaz fakt, že vedle Kroose by Goretzka seděl.

Reagovat
Breze

Tak Goretzka mal ale realisticky dost zlu sezonu.

Reagovat
bayern987

Ale zasloužil si nominaci více než Pavlovič nebo Can? Podle mě teda ano, zvlášť když Goretzka v repre byl vždycky gólový a zkušeností má na rozdávání.

Reagovat
Breze

Oproti Pavlovicovi podla mna ani nie, hlavne teda Pavlovic je iny typ hraca a preto bol aj nominovany. A medzi Goretzkom a Canom uz to je podla mna celkom jedno, ani jeden z nich nemal nejaku mimoriadnu sezonu a obaja by hrali len sekundarnu rolu, preto mozno aj ide Can, ktory je mozno s takou poziciou viac okej.

Reagovat
bayern987

Uvidíme jestli jim to vyjde no. Jinak ta nominace je v pohodě, jediné 3 jména o kterých se spekulovalo (Brandt, Hummels, Goretzka) by stejně asi moc nehráli, to je pravda.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Taiger

Vypadám dost podobně. Nenaroste pořádný plnovous, jen na bradě a knírek, takže holit se každej týden a vypadám jak puberťák.

Reagovat
Kejza

a to máš takovejch možností, jak z toho udělat přednost.. třeba upravit to na musilma, mušketýra nebo poldu z 30 let starýho filmu..

Reagovat
Taiger

Holkám se to ale nepáčí

Reagovat
Mato178178

nechaj si len fuzik

Reagovat
Taiger

To žádná neměla ráda :(

Reagovat
Mato178178

musis si ho aj upravit nie len nechat narast

Reagovat
Kejza

tomu nerozuměj

Reagovat
Taiger

Ne asi!

Reagovat
Rudnevs

Poznám baby, ktorým sa práveže presne toto páči. Teraz sa tie trendy točia rýchlo a mám pocit, že fúzy sú znovu v móde - podla mna preto si to aj Pavlovic na fotke nechal tak narast.

Reagovat
andrew96

Mně přijde nechutné to, co má na sobě Wirtz.

Reagovat
Rudnevs

Ten sa o vyššie spomenutý look tiež snaží, ale nemá to dosť výrazné na to, aby to vyzeralo štýlovo. Vyzerá skôr ako 13-ročný chalan, čo sa zabudol oholiť. Ale zas celkovo je to atraktívny týpek, čiže tam je to asi jedno.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Taiger

Jakože všechny moje ex nechtěli vousatýho a pak s ním skončili Vousy dělají borce mužnější no

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

Stejně většině ženský fousy vadí. A popravdě ani to není příjemný nosit

Reagovat
Rudnevs

Asi ide aj o zvyk, ale mne to je teda dost neprijemne a nakoniec to vzdy skonci tak, ze sa oholim

Reagovat
Mrzutý Jarmil

Já si jedu klasický knír, jako správný fanda Karlsruhe.

Reagovat
andrew96

Wtf

Reagovat
Rudnevs

Reprezentant roka, co narobime..

Reagovat
andrew96

Wo Stiller, Goretzka?

Jako že se do Cana pobláznil Terzic, s tím už jsem se nějak smířil. Ale že i Nagelsmann...

Reagovat
Rudnevs

Ja by som vzal Stillera určite

Reagovat
smazaný uživatel

WTF, zánět mandlí?

Reagovat
Bayern +

Tak to je smola, ale vôbec nechápem prečo Can?

Jedine logické vysvetlenie je asi to, že Goretzka by proste robil problémy v kabíne za to, že nehrá a Cana berie len ako maskota, čiže podobnú funkciu ako by mal Pavlovic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele