Pazienza se po odchodu z Neapole upsal Juventusu

16.06.2011, 20:27
Aktuality
Juventus hlásí další posilu do středové řady, z konkureční Neapole přichází coby volný hráč Michele Pazienza. Osmadvacetiletý záložník dnes v turínském klubu podstoupil obligátní zdravotní prohlídku a následně podpisem stvrdil smlouvu platnou do léta 2014...

”Michele Pazienza dnes postoupil lékařskou prohlídku a podepsal tříletý kontrakt, který ho v Juventusu váže do června 2014,” stojí v oficiálním prohlášení Staré dámy, která v uplynulém ročníku Serie A skončila až na sedmém místě a v příští sezóně se tak v pohárové Evropě neobjeví.

Pazienza strávil v Neapoli tři a půl roku, koncem měsíce mu ovšem končí smlouva a novou se na jihu Itálie rozhodl nepodepsat z osobních důvodů.

Bývalý hráč Foggie, Udinese a Fiorentiny se stal třetí posilou Juventusu, který již dříve získal dalšího záložníka Andreu Pirla z milánského AC a švýcarského obránce Reta Zielgera ze sestupující Sampdorie.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (326)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele