Pekarík se z Herthy stěhovat nebude, dohodl se na nové smlouvě

14.02.2018, 11:58
Aktuality
Peter Pekarík si ještě protáhne své angažmá v hlavním městě Německa. Slovenský obránce hraje od léta 2012 za berlínskou Herthu a smlouva mu běžela jenom do konce letošního června, klub se ovšem netajil přáním kontrakt prodloužit a nakonec dosáhl svého...

Úmysl prodloužit spolupráci v listopadu naznačil manažer Michael Preetz a média už před necelými dvěma týdny informovala o dohodě. Pekarík tak v klubu zůstane ještě další dva roky.

"Hertha BSC byla mojí první volbou, klub mi přirostl k srdci a je součástí mé rodiny. V uplynulých letech se toho událo hodně a znamená pro mě strašně moc, že zůstanou součástí toho všeho. Těším se na další výzvy a dám vše do toho, abychom s mladými hráči v kádru něčeho dosáhli," slíbil Pekarík.

31letý fotbalista přišel do Herthy před pěti a půl lety z Wolfsburgu, s nímž dokázal vyhrát 1. Bundesligu. V německé nejvyšší soutěži nastoupil ke 168 zápasům, ve zhruba dvou třetinách (113) z této porce na sobě měl dres berlínského celku.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
Jardman

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj keby sa tak este Duda konecne uchytil.

Reagovat
Majk91

to by musel byt zdravy na viac ako len na par zapasov. Od kedy je v Herthe tak mam taky pocit, ze sa zrani len sa na neho niekto krivo pozrie.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ferguson6

Legenda

Reagovat
RadekVonCZE

Radši hrát než sedět na prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby radši prodloužili Maiera

Reagovat
smazaný uživatel

Načo, ten je uz dosť vysoky.

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele