Pellegrini odchod neřeší, chce zůstat v Málaze

17.04.2013, 17:48
Aktuality
Málaga čeká na výsledek svého odvolání proti vyloučení z evropských pohárů, po finanční stránce na tom ale stále není nejlépe a výplaty včas nedostává například trenér Manuel Pellegrini. Chilský kouč ovšem nemá v úmyslu kvůli tomu španělský klub opustit, prozradil to jeho agent...

"V současné době mu nemohou dát nějaké garance ohledně splátkového kalendáře, nechtějí slíbit nic, co nemohou splnit. Klub na tom není dobře, my ale chceme nějaké řešení. To je také jediný Pellegriniho problém," prohlásil agent Jesús Martínez.

"Nepochybně, Manuel chce zůstat v Málaze a pokračovat v započaté práci. Málaga z tohoto pohledu vypadá jako pohádka. Když jsme podepisovali smlouvu, věřil, že klub může jednou konkurovat Realu Madrid a Barceloně. Na tuto úroveň se v současné době dostat nemůžeme, ale bojujeme se Sevillou a Valencií. Pellegrini chce posílit, aby tento projekt mohl i nadále vzkvétat. Manuel nemůže být nikde stejně šťastný jako zde, vedle toho má smlouvu a v ní výkupní klauzuli čtyři miliony eur. Málaze tuto sumu nikdo nenabídl, aby s ním mohl jednat. Kromě toho zůstáváme nohama na zemi a snažíme se pokračovat zde," nechal se dále slyšet agent.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ach jo tohle je tak kvalitní kouč ... kéž by se spadl meteorit a přišel do Vale ...

Reagovat
FC Porto FC

jen do ty doby dokavat jim opravdu nezakážou poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého názoru pokud nedopadne Mourinho a Chelsea, což se určitě nestane a možná ještě Hiddink, tak je jasné, že skončí v Chelsea !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiez si myslim, ze pojde do CFC.

Reagovat
hawk

na to bych nesázel, myslím, že každý lepší trenér (zvlášť takový, který vede dobrý klub a má "volnou ruku" ke své práci) si dvakrát rozmyslí, zda jít do Chelsea či ne, když vědí, že čas na stavbu týmu a jeho aplikaci trenérových představ není žádný s tím, že jsou ho schopni po pár zápasech vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to je jediný možný důvod, co to zhatí. Ale Pellegrini má dost seběvědomí to ustát.

Reagovat
smazaný uživatel

jo kdyby se v Chelsea hralo na sebevedomi, tak tam je jenom jeden muz

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že neodejde, vybudoval si s týmem citovou vazbu jako s villarrealem. Ti kluci pod ním hrají jako by za to brali miliardy a přitom ani nedostávají včas peníze. Všude jinde by se už stávkovalo, repsekt k tomuhle chlapovi, jako jeden z mála koučů má skutečně velký vliv na hru na hřišti!

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobře napsáno

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi na materialu.....v Realu mi moc nepripadal, ze ma hrace na hristi pod kontrolou......ale ti asi zase dostavali moc, tak si to mohli dovolit

Reagovat
hawk

Reagovat
JacoBee

Tak ten jestli zůstane tak se zvětší můj už tak enormní respekt k němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá volba po Mourinhovi, první volba Abry.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mála trenéru který jsem si jako nefanoušek primery oblíbil . Už když trénoval Villareal. respekt a všechn a čest jemu

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt tomuhle trenérovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrej kluk, skoad ze nevyslo to semifinale LM, Borussii sem to pral taky, ale tohle by bylo jeste zajimavejsi fotbalovy prekvapeni

Reagovat
smazaný uživatel

můžou být pyšní na to jak hráli, škoda no že nepostoupili..

Reagovat
hawk

Teď už pouze doufat, že se UEFA uklidní a povolí jim poháry, byla by škoda tuhle "štiku", která zase trochu rozčeřila evropské vody. Jen více takovýchto klubů.

Reagovat
hawk

s tímhle souhlasím, abych řekl pravdu, tak ač jsem fanda Barcelony, tak mi bylo strašně líto, že tyhle dva kluby na sebe narazili, protože tyto kluby ukázali, o čem by měl být fotbal a přál jsem jim (a stále přeji), aby se dostali co nejdále.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je trenér hodný přívlastku special one a ne Mouřenín, který operuje s desetinásobkem financí a vypěstoval maximálně svoje ego

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele