PERUZZI UKONČIL KARIÉRU

29.04.2007, 21:30
Aktuality
K překvapivému kroku sáhl Angelo Peruzzi, někdejší italský reprezentační brankář se rozhodl pověsit rukavice na hřebík. Gólman Lazia se rozloučil stylově, v dnešním římském derby vychytal čisté konto...

"Rozhodnutí jsem učinil již v lednu. Toto nebylo jenom moje poslední derby, ale také zápas v Serii A. Nevěřím, že bych odchytal ještě zbývající zápasy sezóny. Končím," prohlásil 37letý brankáž v rozhovoru pro televizní stanici Sky Italia.

"Kvůli zlomenině jsem do prstů dostal již tři injekce, nemohu s nimi pokračovat," dodal Peruzzi hlavní důvod svého rozhodnutí.

Peruzzi svou kariéru ukončil s celkovým počtem 477 zápasů v italské nejvyšší soutěži, které posbíral během svých působení ve Veroně, AS Řím, Juventusu, Interu Milán a naposledy římském Laziu. Vedle řady klubových trofejí má doma i zlatou medaili z mistrovství světa.

Vedení Biancocelesti se nyní bude muset poohlédnout po nových gólmanech, věčným vysedáváním na lavičce již je znechucen Matteo Sereni, který nedávno oznámil rozhodnutí odejít v létě jinam.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jeden z mých brankářských vzorů..

Reagovat
HOST*Matej

Mo kzadeho futbalistu to raz caka!

Reagovat
HOST*MANUFAN

len AC mu chyba do zbierky

Reagovat
HOST*

Skoda ze skoncil. Ted by mel ten idealni vek na prestup do AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele