Peseiro koučem Nigérie nebude, u týmu pokračuje Eguavoen

08.02.2022, 11:56
Aktuality
José Peseiro si bude i nadále hledat nové angažmá. Portugalský trenér v srpnu skončil na lavičce venezuelské reprezentace a následně měl namířeno do Nigérie. S představiteli tamního svazu se v prosinci dohodl na podmínkách smlouvy, která ale podepsána nebyla a nakonec ani nebude...

Peseiro se kormidla měl ujmout po africkém šampionátu, kde tým vedl dosavadní sportovní ředitel Augustine Eguavoen. Nigérie suverénně proplula základní skupinou a vyhrála všechny tři zápasy, narazila ovšem hned v osmifinále, nad její síly bylo Tunisko.

"S panem Josém Peseirem jsme absolvovali několik pozitivních schůzek a vážíme si jeho zájmu o nigerijský fotbal. Věříme, že v budoucnosti se možná naskytne příležitost pro vzájemnou spolupráci," stojí v prohlášení nigerijského svazu.

Eguavoen už národní tým Nigérie vedl v letech 2005 až 2007 a v polovině prosince zaskočil za odvolaného Gernota Rohra. Teď se bude koncentrovat na baráž o postup na světový šampionát, koncem března Nigérie nastoupí proti Ghaně.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nigérie doplatila na to co jsem avizoval před turnajem , vyhodit trenéra který je dovedl na turnaj a nahradit ho černochem neuspěje a doufám , že s tím černým šaškem nepostoupí ani na MS

Reagovat
eder

Při letmém pohledu jsem se nejdříve podivil nad tím, že jde Nigérii koučovat Pavel Hapal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele