Pešek po přípravě s Jihlavou: Cítím se nejlépe za celou kariéru

30.06.2023, 17:58
Aktuality

Sparťanský křídelník Jakub Pešek se po dlouhém zranění, které ho připravilo o téměř celou minulou sezonu, cítí nejlépe v kariéře. Doufá, že se postupně vrátí do bývalé formy a obhájcům titulu výrazně pomůže. Řekl to v rozhovoru s novináři po prohře 1:2 s druholigovou Jihlavou v prvním přípravném utkání před novou sezonou.

Pešek nastoupil za Pražany poprvé od loňského srpna. "Musím být v hlavě nachystaný, že podám stoprocentní výkon a pomůžu týmu na maximum. Cítím se fakt nejlépe za celou kariéru. Dávky, které dostáváme, zvládám. Cítím se skvěle," řekl čtrnáctinásobný český reprezentant.

"Musím říct, že tým udělal veliký progres. Na tréninku se kluci velice zlepšili. To je meta, na kterou se chci dostat a postupně se vrátit do formy, v jaké jsem byl, a pomoct Spartě co nejlepšími výkony," uvedl třicetiletý Pešek.

Pochvaloval si spolupráci s jednou ze tří dosavadních letních posil záložníkem Michalem Ševčíkem. "Hrálo se mi s ním skvěle, protože když si vezme balon dopředu, má hlavu vždycky nahoře a nutí mě to do náběhů, což mám rád," prohlásil bývalý hráč Českých Budějovic nebo Liberce.

Svěřence dánského trenéra Briana Priskeho čeká od 5. července soustředění v rakouském Bad Kleinkirchheimu. Během něj se Letenští utkají s Dinamem Záhřeb, na které můžou narazit i v předkole Ligy mistrů, srbským celkem Čukarički a bruselským Anderlechtem.

"Čekají nás velké zkoušky. Musíme se nachystat co nejlépe, budou to dobré testy. Věřím, že se připravíme a vyhnou se nám zranění a bude to úspěšná sezona," podotkl Pešek.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vítej zpět a ať se daří

Reagovat
Witcher

To je vnuk Peška z Ulice?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele