Plíšek: Kvalita Plzně proti Željezničaru by se měla projevit

24.06.2013, 14:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Darren Fletcher

po dlhom čase ČTK

Reagovat
adalbertus

táhni Plíšku

Reagovat
smazaný uživatel

VIKTORKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišan

Bosenský fotbal je na zemi, která prošla krvavou lázní, je dosud plná byť třeba skrytých konfliktů a zášti a jentaktak drží pohromadě překvapivě silný, patrně silnější než všechny čtyři britské národní týmy dohromady. Jak vidíme v kvalifikaci MS a z Džeka je - pokud ho nezkurvěj v Manchesteru - skutečná evropská hvězda. Naštěstí pro Plzeň její nejlepší hráči hrají v cizině, i tak bych ŽS rozhodně nepodceňoval.

Reagovat
Pokahontas

Je fakt,že v naší zemi je válka to první,co většina lidí v souvislosti s Bosnou napadne.Je to do značné míry dané tím,že většina našich médií o zemích Balkánu a východní Evropy,pokud o nich vůbec informuje,tak prakticky výhradně v negativních souvislostech,čímž vytváří a utvrzují šovinistické stereotypy.

Tím nechci zlehčovat následky války,ale zrovna fotbal je jednou z věcí,které se z podobných věcí oklepe nejrychleji a nejlépe-prostředek,jak projevit bojovnost a soupeření,která je vlastní většině mužů,v kopačkách a s míčem a ne v uniformě se samopalem.Basket a fotbal jsou populární v celé Jugošce a paradoxně jim může svědčit nižší příjmová úroveň-v tom smyslu,že jim pak neodchází až tolik talentů do finančně náročnějších sportů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje za Sarajevo Anés Haurdič?

Reagovat
paver

ten hraje za FK Sarajevo

Reagovat
Andis

tak tyhle komentáře mi chyběly

Reagovat
widlak

A já čekal, že tu mašinku budou mít vyšperkovanou jako symbol klubu

http://www.europlan-online.de/files/560b129435207c42db6a1373a66ca221.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=-RgEmJu_nvc

Nejlepší chorál od Železničárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vlastně oba dva chorály, jak paranoja, tak bosenská "Ilona"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele