Plzeň řeší návrat Sýkory, Cicilia ve Viktorii nyní působit nebude

01.07.2022, 20:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
$dolar$

Tijani je zraněnej, že nic neodehral?

Jinak jak Sýkora, tak neprichod Cecilky je super.

Reagovat
db18

Hejda taky nehrál nic, ne? Nevím, jestli nedostali pauzu po tvrdším utkání se Slovanem - a spíš dali vzadu šanci těm, kteří to mají nahnutý.

Reagovat
db18

Aha, on nehrál ani s tim Slovanem...

Reagovat
Greny

Hejda ma i nějaké ty zdravotní problém ne? Během jara říkal že je kolikrát rád že se během týdne dá do kupy na mistrak

Reagovat
db18

Protože už mu bylo třicet... to je normální.

Reagovat
Martin9719

Hejda hrál myslím poločas ne?

Reagovat
Greny

Koukám na finále eura U19

https://www.transfermarkt.com/oscar-gloukh/profil/spieler/930571

Vypadá fakt zajímave :) zajímalo by mě docela zda by takového hráče dokázali přivést k nám (myšleno Spartu a Slavii)

Reagovat
Selänne

Maccabi za něj chce částku kolem 10 milionů euro. To asi fakt neklapne, čeče

Reagovat
Greny

Tak to je mi jasný že teď už bude cenovku mít jinde než třeba před rokem.

Reagovat
Selänne

To tak bývá, no. Určitě trhne rekordní částku za přestup co se týká Izraelský ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Falta mimochodem do Flinty. Asi největší posila co Brno zatím udělalo ale teda Faltův kariérní pád je hodně smutná věc

Reagovat
kattos

Tam je hrozně zajímavý jak Plzen se rychle těhle hráčů zbavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to jednodušší když jim nedáš takový přemrštěný love jako v pražských s

Reagovat
kattos

No právě to chci vyzdvihnout.

Celkově tam vidíš hráče jak hraje základ, pak se ukáže že je slabina a do měsíce je pryč.

Reagovat
Martin9719

Falta dostal šancí dost pod 2 trenéry. A ukázal jediný a sice, že na to nemá. Momentálně hráč do podprůměrného klubu v lize.

Reagovat
Salfovic

Tedy jak to nejdřív vypadalo, že po odchodu důležité trojice Santos, Sýkora, JDB budou mít velké problémy, tak teď zůstává problémem jen odchod JDB. Sýkora překvapivě asi zůstane, Tijani (zdravej) dokáže nahradit Santose, navíc zajímavé posílení v podobě Cadua a Pilaře. Problém tedy zůstává jen v útoku. Jako nahradit v našich podmínkách, zejména tedy plzeňských, JDB je prakitcky nemožné, ale tohle je slabota. Nechápu, proč nerisknou nějakého cizince. Najít někoho, kdo je lepší než stávající čtveřice, by snad neměl být takový problém.

Reagovat
mario23

Kliment na to nemá?

Oni by to riskli, ale nemají prachy. Většinu hráčů získali zadarmo.

Reagovat
dinss

Neviděl jsem zápas se Slovanem a asi tam nebylo od Klimenta za tu chvíli na co koukat ale třeba proti Táborsku hrál skvěle. Uvídíme, jak bude hrát proti lepším týmům.

Reagovat
Martin9719

Právě za tu dobu co hrál tak ukázal že spolupráce třeba s Chorým fungovala i když to všechno neskončilo gólem nebo šancí. Ale ukázal, že je rychlý, dynamický, zkrátka je na čem stavět. Jak jsem z toho nebyl nadšenej, tak pokud bude mít čísla, mohl by být platný.

Reagovat
dinss

Jo, tak myslel jsem kvůli tý červený. Je pravda, že podobný typ útočníka tady nikdy nebyl. Má všechno, co Bílek potrebuje. Vysoký, dobrý zády k bráně, dobra práce v presinku. Hlavně ať dává góly.

Reagovat
rabbitweed

No já bych z toho nedělal zas tak velkou vědu. Jak Chorý tak Kliment i ten Trusa vypadají zatím velmi dobře. A myslil si, že se góly rozdělí rovnoměrně mezi celý kádr. Osa zůstala stejná a podle mě jasná top3 spis top2. Líbí se mě jak všude píšou jak je jasná Sparta a Slávka o titul ale Sparta poslední roky velký špatný ale neustále je pasována jako z hlavních aspirantů na titul i když na to nemají vůbec . A divím se, že letos nejsou komentáře typu “LeTos uŽ SeStoUpÍ a VrÁtÍ sE kAm pAtŘí”

Reagovat
Bakary3

No s tim Tijanim je to zatim hodne odvazny tvrzeni

Reagovat
rabbitweed

Když nebude Tijani zdravej pořád máme Kašu až se uzdraví. Do zranění byl perfektní a najednou isport atd ho řadí pod Pernicu nevím proč. Kdykoliv vidím Pernicu na trávníku smrdí to gólem.

Reagovat
ratusek

Kašu? těším se na ty komenty. vždyt ho tady většina plzeňáků v základu nemůže vystát a byli rádi za to, že ho Santos sejmul

Reagovat
rabbitweed

Většina jsou dementi v tom případě. Borec co se snaží něco s míčem vymyslet nejen alibisticky dávat do stran nebo malou domů. Snaží se buď sám vyvézt míč na útočnou polovinu nebo dlouhý nákup na křídla. Snaží se střílet zapojovat se do útoku. Je rychlej tvrdej vysokej. Občas nějaká chyba ano ale Hejda to spolehlivě hasí. O parník lepší jak Pernica. U něho člověk trne neustále. Dopředu vůbec nic a dozadu bída. Btw Santos byl skvělý na míči výborná rozehravka ale všiml si někdo že vůbec neuměl bránit ? Ještě že Hejda hrál v životní formě a to samé by se dalo říct i o Klavachovi. Bez nich by obrana hořela a pak by tu na toho černouška byl hate. Ale jak se dařilo týmu a byl titul tak najednou nejlepší hráč z kádru zásadní muž pro zisk titulů atd. Stačí to vidět na oficiálních stránkách Viktorky na fb kdy tak borci jak se na nej měli všichni složit že takový borec půjde ven aspoň za 200m že to je pomalu nejlepší obránce pod sluncem

Reagovat
Martin9719

To že Santos neumí bránit je hodně odvážný tvrzení. Projel jsem jen krátce statistiku všech 3 stoperů za letošní sezonu a vychází z toho, že Kaša má nejmenší počet absolvovaných soubojů a horší úspěšnost než Pernica, lehce vyšší než Santos - který jich má ale podstatně víc (skoro 3x) absolvovaných. Zároveň s Kašou v sestavě máme nejhorší bodovou úspěšnost.

Santos byl výborný v rozehrávce a v práci s míčem, tam mu Pernica s Kašou nesahají ani po kotníky. Navíc v klíčových zápasech byl oporou. Olayinka byl vymazán jak v zápase doma i venku. Měl jeden kiks v Olomouci, a pár nejistých situací měl doma s Baníkem první zápas před nadstavbou, kde měl ale nádhernou asistenci. Ke všemu je to univerzální obránce na všechny posty, takže k nezaplacení. Ve Slavii se ukáže.

Reagovat
rabbitweed

No na všech postech to nevím, když ho zkusili na beka tak byl totálně spatnej. Neříkám že je špatnej nebo tak, spíš že ten hype kolem něho je až moc. Navíc ty statistiky co si psal musíš brát i v kontextu, že ke konci sezóny to z pohledu Plzně byla čistá bramboračka hlavně v nastavbě se to doslova ubojovalo. Ne že by se celou sezónu nehrál podobný styl fotbalu ale rozhodně to nebylo takové. Ano za 10 zápasů co tu hrál se jevil dobře. Ale za rekordní přestup v rámci klubu by to rozhodně nestálo

Reagovat
Martin9719

Hochu ty vůbec nevíš o čem mluvíš. Ke konci sezóny bramboračka? Naše výkony gradovaly výš a výš. O tomhle co píšeš se dá mluvit někde v první polovině jara, napadají mě zápasy jako Zlín nebo Hradec. Na konci sezony jsme hráli ofenzivně jako celou sezonu ne. Boleslav venku, Sparta doma, Slovácko doma, neříkám že to byly výkony na LM, ale hráli jsme nejlepší fotbal z celý sezony. Jediný kdo v nadstavbě bojoval sám se sebou byla Slavia a Sparta. Rekordní přestup? Řekněme za jednoho hráče možná ano, teď mě nenapadá že by někdo stál víc, ale když jsme dali přes 20 mega za jistý individua co tady odehráli 50 minut tak nevím proč ne za něj 30. Jednoznačně za ty peníze stojí a Slavia z něj bude mít stopera číslo 1. Jo a když jsem mluvil o tom jak si Olayinka neškrtnul tak to bylo z pozice pravýho beka. A první zápas nalevo v Jablonci odehrál taky skvěle.

Reagovat
Salfovic

Měl ses kouknout i na nějaké útočné statistiky.

Přihrávky do gólové šance + přihrávky do pokutového území.

Hejda 2+3, Santos 1+0, Kaša 2+0, Pernica se suverénně nejméně odehraným časem 5+7

Reagovat
Martin9719

Díky za ofenzivní statistiku. Koukal jsem hlavně na defenzivní čísla. To jen vyvrací mýtus, že Pernica nehraje s míčem.

Reagovat
Salfovic

Mně právě přišel Pernica směrem dopředu vždycky dobrej, v obraně už je to horší, zejména ve vzduchu, tam neskutečně často podskakuje míč. A abych se opravil, tak toho loni odehrál celkem dost, cca jako Kaša.

Reagovat
Martin9719

Právě že hlavičkový souboje by měly být jeho doména, dokázal nás potrestat ještě i v dresu Brna. Mě přijde pořád jako jeden z lepších stoperů a přijít o něj by byla velká ztráta.

Reagovat
Blasphemer

Tak jsem čurák no

Reagovat
Uwe háže buly

Jako sorry, já vám přeju, teď dokonce bydlím kousek od Plzně, ale u Tijaniho vlastně pořádně nikdo neví jak bude hrát a upřímně je větší pravděpodobnost že zdravej nebude, podobný případ jako Panak a Hovorka. Pilař není zajímavé posílení, Čadu dejme tomu jo.

Reagovat
Martin9719

No u Pilaře uvidíme zda nevytlačí Mosqueru podle toho jak se sám Pilař prezentuje zatím. Spíš nebude v základu Cadu, to je můj tip. S Tijanim spíš souhlasím, ale uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Sýkora přiletí, tak je to další bod pro Plzeň v boji o titul.

Reagovat
Martin9719

Pro nás je stěžejní boj o poháry a účast v nich, případně další postup, to je naše trofej, titul bude letos druhořadý.

Reagovat
Tromas

Oba kroky, které jsou pro nás dobrý útočníky už máme 3 navíc Chorý je stejný typ útočníka jako Cicilia a to ještě Cicilia nemá žádnou pracovní morálku. Zatímco Sýkorou na pozici podhrota potřebujeme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele