Plzeň sehraje odvetu s Dynamem Brest nakonec v Jerevanu

09.07.2021, 11:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
Puskas

A přenášet to bude Rádio Jerevan.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Ferguson6

To ako nebolo bližšie dostupné miesto ako Gruzínsko/Arménsko? Či Poľsko alebo pobaltské štáty nechceli dovoliť, aby sa hralo u nich?

Reagovat
Čekám na brejk

Kvůli Lukašenkovu dobrodružství s uneseným letadlem a následným zrušením leteckých spojů mezi Běloruskem a EU by šli Bělorusové proti sobě . Oni by se museli trmácet autobusem a Plzeň by si pohodově doletěla. Další věcí je, že ty vztahy jsou na bodu mrazu, Bělorusové nebudou chtít poníženě žádat Poláky či pobaltské národy o hřiště, když tamní propaganda vůči nim jede špínu 24/7. A Poláci ani pobaltské národy by se na to asi taky dvakrát netvářili. Ono je ta Arménie/Gruzie celkem logická varianta v nynější situaci, pořád o něco lepší než Baku a mnohem lepší než Kazachstán. Jedině Kaliningrad by byl vhodnější řešení, ještě když je tam stadion, kde bylo MS 2018. Celkově mi to přijde jako škoda, na tom stadionu se od MS nehrálo nic velkého a asi jen tak nebude, když tamní Baltika hraje druhou ligu. Tak by tam alespoň byly poháry.

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

to Bělorusy přece nemusí zajímat, ať se Plzeň dopraví jak chce, klidně ať přidou pěšky, jinak kontumace v jejich prospěch ne? Oni za to nemůžou

Reagovat
Čekám na brejk

Bělorusy by to určitě nezajímalo, ale to bude podle mého rozhodnutí UEFA. Soligorsk odvetu s Razgradem za týden také hraje v Bělehradě. Ono to bylo i minulou sezónu, kdy pokud nařízení země nedovolili bez nějaké karantény pořádání zápasu, tak to bylo na neutrální půdě. Prakticky klub za to nemohl, ale druhý tým by byl šíleně znevýhodněn. A nevím jak to tedy přesně je, ale řekl bych, že spor EU/Bělorusko UEFA rozhodla, že je to chyba Běloruska a tudíž Bělorusové se na zápasy v EU musí přizpůsobit a domácí zápasy dát někam na neutrální půdu, což pro Bělorusy znamená někam mimo EU, aby tam alespoň doletěli .

Reagovat
Ferguson6

Však nech to dajú do Nórska, Švajčiarska alebo Britanie, stále bližšie ako Gruzínsko

Reagovat
dave30

Už vidím jak se předhánějí, kdo ten zápas dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

někam mimo EU bych chápal, ale proč to nedají do Ruska. já na jejich místě bych byl zmrd a za tu nespravedlnost bych to chtěl odehrát třeba ve Vladivostoku

Reagovat
Error

Reagovat
PalecekM

a domácí zápas Plzně by se mohl hrát třeba na Orknejích, ať je to fér

Reagovat
dave30

Hodnotím kladně. Takto pěkně si to spočítat (i když Brest by na tom nepatrně vydělal, takový Edinburgh by byl spravedlivější) a zaregistrovat se kvůli tomu.

Reagovat
PalecekM

Dekuji, vzdy jsem si zakladal na velkolepem entree.

Reagovat
hromdopolice

Já bych to dal na ostrov Kergelén

Reagovat
Moje maličkost

Víte kde je ostrov Kergélen?

Reagovat
smazaný uživatel

nedalo mi to a podíval jsem se, tam asi pažit nebude..

Reagovat
hromdopolice

Taly mi to nedalo a podíval jsem se, měli by to teošku z ruky no

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by tam uspořádat příští euro

Reagovat
smazaný uživatel

To uz mohli popojet do Syrie

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je to blíž než do Baku

Reagovat
dave30

Asi o 360 km. Ale zhruba stejně jako do Reykjavíku nebo Káhiry.

Reagovat
smazaný uživatel

proč budou hrát s Francouzama na Kavkaze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele