Podle Kollera Češi doplatili na užší kádr, Šilhavého by podržel

25.03.2022, 23:49
Aktuality
Jan Koller (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
diskoschlampe

No homo

Reagovat
Mass

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Češi doplatili na to jak je český fotbal zmanipulovany a prohnily uz od nějakého přeboru až do ligy.

Reagovat
Bakary3

To urcite v tom zapase hralo roli

A az od preboru? Sleduj to trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu zapasu by ani nedošlo, kdyby to tady fotbalově klapalo :-) A ano dobrá, na ten přebor si tady expert ty. Omlouvám se.

Reagovat
fabec1222
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Lof

Reagovat
pobody's nerfect

O úzkém kádru se dá mluvit u klubu, ale ne u repre. Však hráčů jsou tisícovky, všichni potenciální reprezentanti. Jestli něco chybí, je to kvalita.

Reagovat
VojtovaChelsea

tak si to běž zkusit trénovat když seš tak chytrej

Reagovat
Bakary3

Vždyť ma pravdu

Reagovat
Mass

Jo, vyjde to ale nastejno.

Reagovat
OTASi

Reagovat
vanGomm

Užší kádr byl i když hrál Koller.Trenér Bruckner stavěl neustále na max.13-14 hráči.Když mu jich třeba 5 z nějakého důvodu vypadlo bylo to znát.V tom měl naštěstí kliku,protože takových případů moc nebylo

Reagovat
Mass

Za dob Honzy Kollera sme měli základní sestavu složenou z hráčů z Ligy mistrů. Teď máme dva (z nich jeden často marodí) z Evropské ligy. Zbytek vesměs česká liga a spodek italské. S tím se fakt víc uhrát nedá.

Reagovat
Mass

Vlastně tři, zapomněl jsem na Cufa.

Reagovat
vanGomm

To já vím,že tam byla tehdy kvalita jiná,ale ten kádr byl v podstatě vlastně také úzký.Jakmile by totiž vypadlo z té základní sestavy třeba 5-6 hráčů jako npř.Poborský,Koller,Nedvěd,Rosický,Baroš,Jankulovski nastal by problém tak jako tak.

Reagovat
Mirek na tenisu

Klekí Petra byl pedant na taktiku a starý lišák. Pravda měl v kádru vyšší kvalitu než Strejček ale jenom hvězdy pro team work jsou málo.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mirek na tenisu

Honza Koller je hodný a skromný kluk. Čekal jsem že se bude Šilhavého zastávat. Je to od něj vysoce kolegiální, ale nemá to oporu ve faktech a realitě. Trenér a jeho parta nesplnili úkol. Třetí místo v kvaldě o mundial je propadák. Letos nám ještě dál naději podivný systém s postupem z LN, ale to nic nemění na tom že od pro nás solidního eura šel nároďák kvalitou dolů. Jen na zranění se realizační tým vymlouvat nemůže. Udělal špatná rozhodnutí v nominacích, taktice, prostě chaos. Reprezentace potřebuje nové impulsy, více odvahy riskovat. Nemáme sice hráče ve špičkových klubech, ale to nemá ani Severní Irsko a Wales, které nás v kvaldách vyřadili.

Reagovat
El-Pistolero-68

Je to těžké. Šilhavý u repre rozhodně nepropadl a byl vlastně nejlepším koučem nároďáku od Brücknera. Euro byl fakt slušné. Teď je to určitě neúspěch, dalo se nejspíš vytěžit víc. Kdo místo něj? Není moc z čeho brát. Trpišák k repre nepůjde a Hašek snad pořádně netrénoval roky. Nevím, no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele