Podle Marotty Juventus potřebuje nejméně čtyři špičkové posily

14.03.2011, 17:58
Aktuality
Juventusu se dál nedaří podle představ vedení ani fanoušků. Ambiciózní tým si za letošní cíl vytyčil postup do Ligy mistrů, jenže nyní je v italské lize až sedmý a jeho ztráta na nejlepší stále roste. Generální manažer Beppe Marotta si uvědomuje, že Stará dáma potřebuje výrazně posílit.

"Juventus potřebuje nejméně čtyři špičkové hráče. Takové hráče, kteří mají zkušenosti a dokáží se vypořádat s těmi nejobtížnějšími situacemi," uvedl Marotta pro list Gazzetta dello Sport.

V obtížné situaci momentálně Juventus je. Turínský klub po třech prohrách s Lecce, Bolognou a AC Milán naposledy v Serii A jen remizoval s Cesenou a na čtvrtou příčku (předkolo Ligy mistrů) ztrácí jedenáct bodů. Vzdalují se mu také postupové příčky do Evropské ligy.

Fanoušci jsou s výkony týmu velmi nespokojení a ztrácejí trpělivost s trenérem Luigim Del Nerim. "Pískot? Ten je součástí hry. Já věřím, že se na konci sezony dočkám potlesku," reaguje Del Neri. "Proti Ceseně jsme nepodali špatný výkon a jsem si jistý, že se tenhle tým dokáže do konce ligy zvednout."

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (303)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele