Pogba znovu na marodce Juventusu, bude chybět do konce sezony

15.05.2023, 19:56
Aktuality
Paul Pogba (© AFP)

Pro francouzského reprezentanta Paula Pogbu s největší pravděpodobností skončila sezona, v níž ho trápila řada zranění. Záložníka Juventusu vyřadily ze hry problémy se stehenním svalem a podle vedení turínského klubu není jisté, kdy se světový šampion z roku 2018 a někdejší nejdražší hráč světa bude moci vrátit.

Třicetiletý Pogba utrpěl zranění při nedělní ligové výhře 2:0 nad Cremonou. Ze hřiště musel už po dvaceti minutách a z trávníku odcházel v slzách. V této sezoně odehrál vinou opakovaných zdravotních problémů za Juventus jen 161 minut a přišel i o start na mistrovství světa.

Podle médií si Pogbovo zranění vyžádá nejméně 20 dní léčby. Juventus odehraje poslední zápas sezony 4. června proti Udine, jeho návrat na hřiště ještě v této sezoně je proto nepravděpodobný.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
zurix_new

161 minut na hřišti za celou sezónu, 0+1.

Reagovat
TaLy___

I kdybychom se ho zbavili před dvěma sezonami tak by to bylo pozdě

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně to jejich nepochopitelné nadšení v létě

Reagovat
Furia Ceca

Proč bylo nepochopitelný, tupohlave? Všichni říkali, že POKUD bude zdravej, bude skvělej. A to víceménně potvrdil, i v těch málo minutách ta záloha s ním najednou měla myšlenku a šmrnc. Vlastně i jednou jedinou hlavičkou odvrátil, abychom byli v EL se Sevillou na pokraji vyřazení už po prvním zápase. Na to, jak málo toho stihl, to není špatný. Navíc, ještě neřekl poslední slovo, je mu čerstvých 30, ten nám ještě může parádně posloužit x sezón.

Prej "nepochopitelný"... To je spíš výraz, co sedí na tebe. Ne, sorry. Spletl jsme se. "Nechápající" – to je výraz, co je na tebe ušitej.

Reagovat
vodka

no, jsem zvědavý, jestli se dostane zpátky do formy. s těma jeho zraněníma nutně ztratí část dynamiky a to byla jeho velká síla. Někdo už v MU odhadoval, že s jeho stylem hry a zraněními toho už po 30 moc neodehraje...

Reagovat
Nuno čomes

Teď sis dovolil hodně..

Reagovat
Furia Ceca

Co si dovolil hodně? Normálně napsal. To jenom ty vždycky musíš jakoukoliv myšlenku podat jako rejpající kretén a pak si buď stěžuješ, jak jsou všichni na tebe v reakcích zlí a jak tady ta úroveň upadá, nebo se submisivně lísáš ke každýmu cizímu, kterej jde náhodou kolem. Prostě... jseš krysí povaha. Já nevim, jak to nazvat jemněji.

Reagovat
Nuno čomes

Jo? A nepochopitelné nadšení je co? urážka? Asi jo, když jsi musel přidat toho tupohlava. Já si nestěžuju, jen jsem kdysi komentoval, že to musíte doprovodit nějakou urážkou, asi aby se ulevilo. Pintu aspoň přizná, že to dělá naschvál

Jak ti to má člověk vysvětlit, abys to pochopil.. Tady se názory mezi Interem a Juve prostě neberou, o čem chceš jako diskutovat. Když někdo od nás napíše opak proti vám nebo něco nedejbože okomentuje jinak, tak stejně do něj budete jebat. Jeden člověk od vás musí mít vždycky pravdu, i když mu 4 lidi napíšou, že to vnímá jinak, ale pořád se to bude snažit obhajovat.. Co ti mám na to jako napsat? Proč to zase vytahuješ? Nech to jak to je ne? Klidně si tady piš tupohlave, krysí povaho, já nevím co všechno, však v klidu

Reagovat
Furia Ceca

"Tady se názory mezi Interem a Juve prostě neberou, o čem chceš jako diskutovat." Tak s tímhle teda absolutně nesouhlasím. Já jsem tady schopnej se normálně bavit i s Ineterákama. Jenom s tebou mám problémy... Bohužel jsem si u tebe všiml už dávno, že a priori zastáváš myšlenku "Názor fanouška Juve = špatnej názor". Ostatně i to, jak fanoušky Juve vždycky oslovuješ množným číslem ("vy vždycky říkáte... vy mi vždycky děláte"), který často podporuješ nějakejma nesmyslnýma pseudo křížovýma taženíma svědčí o tom, že všechny hážeš do jednoho pytle a vnímáš všechny jako nepřátele.

A ještě mě maximálně irituje, jak vždycky každýmu, kdo jde náhodou kolem a máš pocit, že je proti Juve, jak jseš vůči slizce kamarádskej ("nebav se s ním, to nemá smysl" apod.). To je neskutečná malost a ubohost – to se jako na mě nezlob.

Reagovat
Nuno čomes

Tak já nebudu zrovna teď konkrétní, abych ti tady vypisoval kdo co kde jak zmínil, reagoval. Chápeš. Takže to beru obecně. Nejsem si vědom ,že bych užil "vy mi vždycky děláte", ale budiž. Co tak sleduju, tak si nemyslím, že zrovna ty jsi schopen se bavit s interistama, ale Ok, to už musíš vědět ty. Nevím proč bych měl být kamarádský na někoho kolem tím, že mu dám palec nebo smajlíka, to bude spíš tím, že to tak máš už vsugerované a maximálně tě to irituje, ostatně tak jak uvádíš výše. A reakce na vodku byl jen normální šťuchanec a nevím a ani mi nepřijde, že je proti Juve. Tak asi tak.

Reagovat
Furia Ceca

Uvidíme. Já neříkám, že ne... možný je všechno. Ale stále věřím, že bude pořád platnej. On i během těch pár minut, co odehrál, tak šlo vidět, že to pořád má v sobě. Na druhou stranu se taky bojím, že jestli se nedá dohromady a příští sezóna bude menší vetší repete, tak se z něj stane druhej Chiesa, kterej má bohužel dobrej náběh na Rossiho

Reagovat
Bakary3

No nepochopitelný to bylo.

Všem reálně uvažujícím bylo jasný, že to POKUD se nenaplní.

Žádný překvapení.

Že fotbalovou kvalitu má, o tom se nemusíme bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila expreska. Koho zajímá tady ten raper a tanečník..leda tak nějakýho šamana

Reagovat
smazaný uživatel

"Condizioni di Pogba" a šipka dolů, Juve se s tím nepáře

Reagovat
Bakary3

No já to vidím jako odkaz "cti níže"

Reagovat
smazaný uživatel

Nežereš maso, nepoznáš vtip.

Reagovat
Bakary3

Nebyl jsem si jistý

Reagovat
inferno08

Mbappému se nejspíš podařilo tu jeho kletbu odrazit.

Reagovat
vceradnesazitra

Nejpřecenovanější fotbalista všech dob

Reagovat
monkej

Počas prvého pôsobenia v Juve a v repre stále World class.

Reagovat
r.mrazik

V hodně imaginární situaci by Case a Pogba byla v MU boží dvojka.

Bohužel ten druhý je jantar co odešel a navíc pořád zraněný...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepe ten odchod z United nacasovat ani neslo ten uz na to taky solidne jebe....

Reagovat
fabec1222

Ten je zralej na nějaké Emiráty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele