Poslední akce Gruzie? Doufal jsem, že to neskončí gólem, přiznal Krejčí

22.06., 20:19
Aktuality
Ladislav Krejčí v zápase proti Gruzii. (© Profimedia)

Stoper Ladislav Krejčí si pořádně oddechl, když Gruzie v posledních sekundách utkání s českou reprezentací na mistrovství Evropy nevyužila brejk tři na jednoho a nestrhla vítězství na svoji stranu. Výsledek 1:1 ho mrzel i kvůli tomu, že si národní tým vytvořil dostatek šancí. Na druhou stranu ho oproti úterní prohře 1:2 s Portugalci potěšil zlepšený výkon. Řekl to v rozhovoru s novináři.

Gruzínci se v páté minutě závěrečného nastavení dostali do brejku, který ale střídající Saba Lobžanidze vyřešil střelou nad. "Ještě jsem z posledních sil běžel zpátky a jenom jsem doufal, že to neskončí gólem," prohlásil pětadvacetiletý Krejčí.

Podle něj se čeští reprezentanti vydali v zápase hraném v Hamburku na maximum. "Bohužel to nestačilo na výhru. Měli jsme určitě více ze hry, i ve druhém poločase. Troufnu si říct, že jsme v něm přebrali dominanci. Šancí jsme si vytvořili dost na to, abychom dali víc gólů. Bohužel nám to tam nepadlo," uvedl Krejčí, který před startem šampionátu přestoupil z pražské Sparty do Girony.

Národní mužstvo po první půli prohrávalo, proměněnou penaltou se o to postaral Georges Mikautadze. Pokutovému kopu předcházela ruka Robina Hranáče. Stejný hráč si dal proti Portugalsku vlastní gól a navíc se podílel i na druhé inkasované brance. "Už po zápase s Portugalskem jsem říkal, že je to pro mě silná osobnost i hráč. Věřím, že ho to vůbec nerozhodí. To se může stát," mínil Krejčí.

V úterý Češi v Lipsku po velmi pasivním výkonu podlehli Portugalsku a dvojnásobný ligový mistr ocenil, že tentokrát reprezentanti podali mnohem lepší výkon. "Byly tam i kombinace až těsně před bránu nebo centry do vápna. Já měl šanci z rohu. Kdybych líp mířil, padne to tam. Nebudeme si říkat, že jsme stoprocentně spokojeni, ale myslím si, že progres tam vidět byl. O to větší snaha musí být v posledním zápase, protože furt hrajeme o postup," prohlásil Krejčí.

Výběr trenéra Ivana Haška ve středu rovněž v Hamburku nastoupí proti Turkům. "Samozřejmě by bylo lepší, kdybychom postup už měli jasný. Na tomhle turnaji musíte pořád předvádět výkony, abyste se mohli dostávat dál. Jestli se chceme dostat dál, naše výkonnost musí být lepší," podotkl odchovanec brněnské Zbrojovky.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
farwest

Upřímně jsem doufal, že z toho Gruzinci dají góla. Ty lemry v našem týmu si ani ten bod nezaslouží. Za trest se na ten jejich fotbal dívat. Jde jim pár věcí dobře, a to například rychle odevzdat míč soupeři a nudit celý západ, jo a ve faulech Gruzince taky přehráli, ta statistika vám tam chybí. Gruzinci vůbec nemuseli zalézt, kdyby hráli otevřeně, tak ty naše matláky přehrajou. Celý tenhle turnaj mě zatím nehorázně nudí, ale naši mě serou ze všech nejvíc.

Reagovat
Stan Smith

klid

Reagovat
Kiwi-21

Kdyby hráli otevřeně neuhraji remízu ani náhodou

Ted to uhráli alespoň tou náhodou

Reagovat
oli9

Nezasloužili ani bod? Kamaráde ty jsi absolutně zaujatý...

Vždyť včera měli brát ty body 3.. Gruzie by si 3 body nezasloužila ani náhodou

Reagovat
Pablos

fotbal tě nehorázně nudí, ale týmu co má 2 šance za zápas bys nejraději dával 3 body, ok

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mass

Reagovat
Seydou Doumbia

zase na to koukej z druhého pohledu, když tým není schopný vyhrát po 26 střelách tak chápu že to někdo vidí takhle

Reagovat
Axelrose

Tak na to nekoukej.

Jenže to by sis musel léčit mindraky na jiném fóru, že jó.

Docela by mě zajímalo, co jsi ve svém zamindrákovaném životě dokázal ty.

Sportoval jsi vůbec někdy? Těžko, protože by jsi jinak věděl, že to není jenom o výhrách.

Reagovat
farwest

Tak ono podobně reagovalo i spousta lidí jinde. Já jsme to napsal trochu z frustrace a po pár pivech, ale smazat nebo upravit už to nejde, i když zpětně bych to asi vzal zpět. Takže asi jen sorry za negativitu, normálně tady podobný věci nepíšu. A těch diskusních fór na webu nějak ubývá, pomalu už si ani ty mindráky není kde léčit

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele