Poslední výzva kariéry, Reina pomůže nováčkovi Serie A z Coma

18.07., 13:47
Aktuality
Pepe Reina (© AFP)

Pepe Reina hledal poslední výzvu své aktivní kariéry a našel jí na Apeninském poloostrově. 41letý španělský brankář se podle očekávání stal novou posilou Coma, s nováčkem Serie A podepsal kontrakt pro nadcházející sezonu.

Reina italskou nejvyšší soutěž velmi dobře zná, v minulosti totiž působil v Neapoli, AC Milán a Laziu, vedle toho hájil svatyně Barcelony, Villarrealu, Liverpoolu, Bayernu Mnichov a Aston Villy. Bez angažmá byl od konce června, kdy mu nebyla prodloužena smlouva ve Villarrealu.

"Budu součástí překrásného projektu a rodiny, která každoročně roste a snaží se posouvat laťku výše a výše. Vracím se do ligy, kterou velmi dobře znám. Vydám ze sebe všechno, abych klubu pomohl k dalšímu posunu," slíbil Reina.

"Jsme unešení z toho, že můžeme Pepeho přivítat v našem klubu. Jedná se o brankáře s nepřebernými zkušenostmi a soutěživou mentalitou. Jsem si jistý, že už jenom těmito atributy přispěje k našemu dalšímu růstu a zlepšení," nepochybuje trenér Cesc Fàbregas.

Como je po postupu do Serie A na trhu hodně aktivní a už dříve přišel útočník Andrea Belotti nebo Alberto Dossena, další posily na sebe pak nenechají dlouho čekat. Smlouvu by měl co nevidět uzavřít obránce Raphaël Varane, stejně jako někdejší obránce Liverpoolu a Villarrealu Alberto Moreno. Z Marseille pro změnu dorazí brankář Pau López.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Benedict

Z Coma by mohl pomoct i Pardubicím

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kily

kopání do Pardubic tady v pohodě zvládáme sami, nepotřebujeme žádnou výpomoc

Reagovat
Zemun

Náhodou,také perníky nenájde nikde inde

Reagovat
Bozek

Ten je taky nesmrtelnej

Reagovat
Sosi

Reagovat
Stan Smith

Ballman

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele